צפייה בגרסה מלאה : מיני סלינגר או סוויפט
berler_d
02-11-2008, 10:07:10
הי,
אם אתם צריכים לבחור טיסן בגאז פשוט וכיפי
אבקש לקבל חוות דעת ממטיסים עם נסיון בדגמים האלה ..
מחיר טיסן\ אלקטרוניקה
רמת הטסה
עמידות
או שיקולים אחרים ..
תודה,
דני
asafh1
02-11-2008, 10:21:31
לי יש את המיני סלינגר , אני נהנה ממנו מאד עם ה SETUP הבסיסי שהוא מגיע איתו
מנוע 370 בראשד ,בקר פשוט , סוללה ליפו 2 תאים 640MA ,
נותן זמן טיסה של כ 7 דקות
מומלץ
אסף
MDreamer
02-11-2008, 10:46:50
הסילנגר עשוי משפת הזרימה על הנקודה הגבוהה ביותר בפרופיל מקלקר ומהנקודה הזו עד שפת ההתקפה מ EPP כלומר הוא "משוריין" רק ב"קדימה". אם אתה מחפש עמידות הייתי הולך על ה SWIFT שעשוי כולו מ EPP
gillb
02-11-2008, 11:18:25
לי יש מיני סלינגר. רכשתי ב 300 ש"ח מאילן מטיסן נתניה. הציעו לי באותו מחיר בשלט רחוק בהרצליה. שים לב שב"הלי סנטר" הטיסן נמכר ב 267 ש"ח.
http://www.helicenter.co.il/
לענין הסטאפ. כנס לפורום סט אפים. שם תמצא את הסט אפ שלי.
מחברי מטיסים והטיסו "מיני סלינגר". ראיתי, נדלקתי, התמכרתי. אני מאוד נהנה. אצלי הוא יהפוך לערכה נפרדת משאר הטיסנים ויכלול שלט שלושה ערוצים של פוטבה (עם מיקס), מטען פשוט, בטריות ליפו וארגז נשיאה קטן.
רמת הטסה - קל מאוד להטסה. בסט אפ שלי, הטיסן אינו "תזזיתי" אבל נעים, נוח עושים לופים ורולים בקלילות כ 8 עד 10 דקות הטסה.
עמידות - אין לי אותו מספיק זמן כדי לחוות דעה אישית. עושה רושם של טיסן בעל שרידות גבוהה. אצל אחרים ראיתי שעמידות זו לא הבעיה שלו.
קל מאוד להרכבה.
לאחר שאשלים את הערכה אצלם אותה ואעלה תמונה לפורום.
בהצלחה גיל
נ.ב. - אסף אני חושב שהתבלבלת, המנוע הוא 180 ולא 370. תבדוק. אם אני טועה אז קבל את התנצלותי.
עמרי רז
02-11-2008, 14:59:55
סוויפט כמובן.. :D:)
כיף מאוד להטסה, שליטה מאוד טובה במהירויות נמוכות, במהירות בינונית-גבוה פשוט תענוג.
מכיוון שחלק גדול מהכיף זה לתפוס אותו ביד בנחיתה אז לפחות עשר פעמים הוא פגש את הרצפה ללא נזק כלל. EPP !!!!
אצלי כבר שנה , עשרות רבות של הטסות ואני ממש לא מתכוון לשחרר אותו..;)
mini_guy
02-11-2008, 15:28:34
גם אני ממליץ על הסוויפט
הטסה מהנה מאוד,במיוחד כשמגיעים כמעט במהירות הזדקרות 10 ס"מ מהריצפה לבאזים איטיים .
הסטאפ שלו בעיקר מיונייטד הוביז ועם סוללת 1000מ"א אני מגיע ל 15 דקות באוויר ואז נוחת כי צריך גם לנוח.
sharonx
02-11-2008, 15:53:23
לי יש מיני סלינגר. רכשתי ב 300 ש"ח מאילן מטיסן נתניה. הציעו לי באותו מחיר בשלט רחוק בהרצליה. שים לב שב"הלי סנטר" הטיסן נמכר ב 267 ש"ח.
http://www.helicenter.co.il/
לענין הסטאפ. כנס לפורום סט אפים. שם תמצא את הסט אפ שלי.
מחברי מטיסים והטיסו "מיני סלינגר". ראיתי, נדלקתי, התמכרתי. אני מאוד נהנה. אצלי הוא יהפוך לערכה נפרדת משאר הטיסנים ויכלול שלט שלושה ערוצים של פוטבה (עם מיקס), מטען פשוט, בטריות ליפו וארגז נשיאה קטן.
רמת הטסה - קל מאוד להטסה. בסט אפ שלי, הטיסן אינו "תזזיתי" אבל נעים, נוח עושים לופים ורולים בקלילות כ 8 עד 10 דקות הטסה.
עמידות - אין לי אותו מספיק זמן כדי לחוות דעה אישית. עושה רושם של טיסן בעל שרידות גבוהה. אצל אחרים ראיתי שעמידות זו לא הבעיה שלו.
קל מאוד להרכבה.
לאחר שאשלים את הערכה אצלם אותה ואעלה תמונה לפורום.
בהצלחה גיל
נ.ב. - אסף אני חושב שהתבלבלת, המנוע הוא 180 ולא 370. תבדוק. אם אני טועה אז קבל את התנצלותי.
אצל אשר מראשון זה 200 שקל
gillb
02-11-2008, 16:55:23
איך אומרים פרייארים לא מתים הם רק מתחלפים....:)
לא נורא.... עדיין, ביחס של חיוך/לשקל גם 300 ש"ל נותנים תמורה מלאה....
בברכה גיל
b1yossi
02-11-2008, 17:00:27
לא בודקים מחירים אחרי שקונים משהוא...... :cool:
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.