התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שקי ההגנה לליפו של הוביקינג

אייל שפירא
08-09-2010, 07:02:37
מישהו מRCG שריסק את הכנף המעופפת שלו והרס את הסוללה החליט לנצל את ההזדמנות ולבדוק את הLipo Safe Bag של Turnigy.

הרי התוצאה (אני ממליץ להעביר ישר ל2:30)

http://www.youtube.com/watch?v=cpRBUvDPPVM

וכמובן ההמלצה שלי היא לא לקנות את המוצר הזה מהוביקינג!!!

אמנם לא יצא לי לבדוק אותו אבל יש לי שק כזה מרדי-הלי והוא בעל דפנות עבות ותפירה סופר חזקה.
אם מישהו בדק כבר שק כזה שעושה את העבודה - אשמח לדעת.

eitan-ro
08-09-2010, 07:21:07
עוד הוכחה שכל המוצרים של הסיני הם זבל!!!

אייל שפירא
08-09-2010, 07:24:14
לא הייתי אומר שכוווולם זבל, אבל לא הייתי קונה שום דבר מהוביקינג שהבטיחות שלי תלויה בו.

המרסק
08-09-2010, 09:03:16
אוף !
עכשיו אספתי מהדואר שתיים.

כשישרף הבית, בטח תשמעו על זה.

eitan-ro
08-09-2010, 09:22:40
לא הייתי אומר שכוווולם זבל, אבל לא הייתי קונה שום דבר מהוביקינג שהבטיחות שלי תלויה בו.

לא תצליח להוכיח לי שיש שם אפילו מוצר 1 שהוא לא זבל!

ZvikaF
08-09-2010, 09:51:30
הכשל של השקית בא מהפיצוץ וקריעת התפר עקב עליית הלחץ, בהגנה נגד פיצוץ משלבים אלמנט כשל בטיחותי שישחרר את הפיצוץ באופן מבוקר, ייתכן שגם תיבת פח סגורה של 2 מ"מ הייתה נכשלת... הסירטון הזה הוא חומר למחשבה ....

guyst
08-09-2010, 10:18:18
הכשל של השקית בא מהפיצוץ וקריעת התפר עקב עליית הלחץ, בהגנה נגד פיצוץ משלבים אלמנט כשל בטיחותי שישחרר את הפיצוץ באופן מבוקר, ייתכן שגם תיבת פח סגורה של 2 מ"מ הייתה נכשלת... הסירטון הזה הוא חומר למחשבה ....

אתה בעצם אומר שלא כדאי לאטום את השק בסגירה...

Flying_student
09-09-2010, 21:30:48
איך שרואים את הסירטון מבינים שהכשל היה באטימות של השק. אם היה מקום לעשן או מה שיש שם לפני הקריסה של השק אז זה לא היה קורה... לי יש שק שקניתי מאתר אחר ועושה הרושם שם שהוא נסגר בסקוטש שיאפשר יציאת גאזים...

סה"כ הסרטון די מעודד, החומר בלם את מה שהיה אמור לבלום, חשוב להסיק מסקנות נכונות.

eitan-ro
09-09-2010, 23:46:46
איך שרואים את הסירטון מבינים שהכשל היה באטימות של השק. אם היה מקום לעשן או מה שיש שם לפני הקריסה של השק אז זה לא היה קורה... לי יש שק שקניתי מאתר אחר ועושה הרושם שם שהוא נסגר בסקוטש שיאפשר יציאת גאזים...

סה"כ הסרטון די מעודד, החומר בלם את מה שהיה אמור לבלום, חשוב להסיק מסקנות נכונות.

את מה הוא בדיוק בלם??
לא את העשן וגרוע מיזה לא את האש! עושה רושם שהצלם כמעט נשרף ביחד עם השקית הדפוקה הזאת...
פשוט ביזבוז כסף

Skyer
10-09-2010, 11:06:35
עולה 2 דולר, אין מה לצפות...

eitan-ro
10-09-2010, 11:40:01
2 דולר???? זה לכל הפחות 4 דולר יותר מידי!

אייל שפירא
10-09-2010, 12:34:43
:D:D:D:D:D

Flying_student
10-09-2010, 16:12:07
חוזר בי ממה שכתבתי קודם... אחרי מס' סירטונים ביו-טיוב רואים בבירור שהשקית אמורה היתה לעמוד בפיצוץ. חרא שקית.

may god be with us...

מקווה שמה שקניתי מ-lowprice יהיה יותר טוב... איך אפשר לבדוק?

nadav_B
10-09-2010, 17:26:08
יש לי רעיון!

לנפח עם קומפרסור ולראות כמה היא מחזיקה :eek:

adibenbasat
10-09-2010, 22:17:03
המוצרים מהובי קינג זבל ומי שמכחש לזה עושה זאת בכדי להצדיק את הקניות שלו, קרוב לוודאי שרוב הגולשים בפורום קונים מהסיני (וגם אני) כי פשוט אין מתחרים למחיר בארץ, אבל האמת (והשקית) התפצצו בפרצוף למי שעדיין חושב שאנחנו קונים משהו "איכותי" , וכמו שמישהו ציין בטיחותי- זה בטח שלא.
אגב, לגבי אטימות- ושחרור לחצים, אם השקית אטומה- היא רק מעודדת את התפרצות החומר ממש כמו חומר נפץ שמתפוצץ במים, בגלל הלחץ החיצוני- נוצר פיצוץ חזק בהרבה מאשר באויר הפתוח, ואם זאת שקית שלא אטומה וכיביכול "משחררת לחצים" משמשת כמו כול כלי קיבול, אז מה עשינו בזה? בוא נטעין בכיור..
מה שאני מנסה לומר, שהובי קינג מוכרים לנו מוצר שהם יודעים באופן מובהק שהוא בלוף ואינו יכול לתפקד, גם עם עוד אלף נסיונות הוא יכשל! ויותר מזה, ממש לא בטיחותי!
חומר למחשבה על כול המוצרים ובכלל על אופן אסטרטגיית המכירות של הובי קינג:rolleyes:

Boogle
11-09-2010, 04:26:45
חוזר בי ממה שכתבתי קודם... אחרי מס' סירטונים ביו-טיוב רואים בבירור שהשקית אמורה היתה לעמוד בפיצוץ. חרא שקית.

may god be with us...

מקווה שמה שקניתי מ-lowprice יהיה יותר טוב... איך אפשר לבדוק?

אהה זה נורא פשוט.
כמו שבודקים אם גפרור נדלק...

עמוס201
11-09-2010, 11:23:25
אני ראיתי סירטון עם השקיות של הסיני כמו שאנחנו מכירים והסוללה היתנפחה ונישרפה והשקית נשארה סגורה ורק עשן שחור יצא ממנה אני אמצא את הסירטון ואעלה אותו
תודה
עמוס

adibenbasat
11-09-2010, 12:21:30
ומה זה יוכיח? שלפעמים זה עובד? אולי לי השקית תשמור על הסוללות שנשרפות ולשכן דווקא ישרף הבית..או הפוך:confused:

המרסק
11-09-2010, 12:42:32
מאד יכול להיות שבניסוי דומה גם שקית "איכותית" הית נכשלת.
היות והבדיקה היתה נקודתית, ללא השוואה מול המתחרים באותם תנאים לא ניתן להסיק ממנה הרבה.

נכון שמחיר נמוך עלול להצביע על איכות נמוכה, אך אין הדבר גורף.
יש הרבה מוצרים שקניתי ברחבי הרשת במחירים כפולים מהמחירים של HC, הם לא נהיו פחות טובים רק בגלל שהופיעו בקטלוג של הסיני.

adibenbasat
11-09-2010, 16:36:46
מאד יכול להיות שבניסוי דומה גם שקית "איכותית" הית נכשלת.
היות והבדיקה היתה נקודתית, ללא השוואה מול המתחרים באותם תנאים לא ניתן להסיק ממנה הרבה.

נכון שמחיר נמוך עלול להצביע על איכות נמוכה, אך אין הדבר גורף.
יש הרבה מוצרים שקניתי ברחבי הרשת במחירים כפולים מהמחירים של HC, הם לא נהיו פחות טובים רק בגלל שהופיעו בקטלוג של הסיני.

אם שקית "איכותית" נכשלת בניסוי (ולא משנה של איזה חברה) אז היא כמובן לא איכותית, כאן נבדק מוצר של טורניג'י וזה לא משנה מה קורה בשאר העולם..העובדה שהשקית נכשלה באופן טואטלי בניסוי והראת שהיא לא בטיחותית- בלשון המעטה, זה גם לא משנה אם נבדוק עוד 10 שקיות של טורנג' והן כן יעמדו בניסוי, הבעיה לדעתי היא לא המחיר, לא המתחרים וגם לא מוצרים אחרים, הבעיה שמוכרים לנו מוצר שבעיקרון תפקידו להוות "בטיחות" והוא יותר מכך ממש מסוכן, לא מדובר במוצר אחד פגום (נגיד בקר שנשלח דפוק..), אלא בסדרה שלמה של אותו מוצר שמיוצר באותו אופן ואותם חומרים ונמכר בתור דבר מסויים שהוא ממש לא, והיצרן מודע לכך לחלוטין! הוא פשוט שם *** על הלקוחות, אני רואה את הסרטון ומרגיש שכול עניין השקית הזו היא רמות מהיום הראשון שייצרו אותה, אתם לא?

עמי
11-09-2010, 20:58:32
היי
בסרט זה אפשר לראות את ההיתרונות של השקית
עמוס זה הסרט ?

http://www.youtube.com/watch?v=SQibF5WwKAs

עריכה
סרטון נוסף ויש הרבה כאלה

http://www.youtube.com/watch?v=z3o_2mwRPdw&feature=related
עמיחי

מושיק
11-09-2010, 21:10:11
עמי,
הויכוח כאן לא על היעילות של השקיות בכלל, אלה על השקית של "הסיני" האם היא מבצעת את תפקידה.

עמי
11-09-2010, 21:35:34
מה זה סיני ?
הכל כמעט מיוצר היום בסין
השקית שלי מסיני אחר הערסי
בכל מקרה ממליץ להכניס את השק בזמן טעינה לסיר גדול
אולי אפילו לוואק :D

המרסק
11-09-2010, 21:57:08
אם שקית "איכותית" נכשלת בניסוי (ולא משנה של איזה חברה) אז היא כמובן לא איכותית, כאן נבדק מוצר של טורניג'י וזה לא משנה מה קורה בשאר העולם..העובדה שהשקית נכשלה באופן טואטלי בניסוי והראת שהיא לא בטיחותית- בלשון המעטה, זה גם לא משנה אם נבדוק עוד 10 שקיות של טורנג' והן כן יעמדו בניסוי, הבעיה לדעתי היא לא המחיר, לא המתחרים וגם לא מוצרים אחרים, הבעיה שמוכרים לנו מוצר שבעיקרון תפקידו להוות "בטיחות" והוא יותר מכך ממש מסוכן, לא מדובר במוצר אחד פגום (נגיד בקר שנשלח דפוק..), אלא בסדרה שלמה של אותו מוצר שמיוצר באותו אופן ואותם חומרים ונמכר בתור דבר מסויים שהוא ממש לא, והיצרן מודע לכך לחלוטין! הוא פשוט שם *** על הלקוחות, אני רואה את הסרטון ומרגיש שכול עניין השקית הזו היא רמות מהיום הראשון שייצרו אותה, אתם לא?

זה מאד משנה מה קורה בשאר העולם.
אולי כל השקיות נותנות רמת בטיחות שווה וכולן לא היו עומדות במבחן הנ"ל. האם זה אומר שכל מי שמוכר שקיות כל שאר המוצרים שלו גם חרא ?

מאד יכול להיות שאותן שקיות נותנות רמת בטיחות מסויימת, שאינה 100% והמקרה הזה הוא מהקיצוניים.

sharonx
12-09-2010, 08:26:24
אם חס וחלילה יקרה משהו נקווה שהכספת שלי תעמוד בזה יותר טוב מהשקית...

adibenbasat
12-09-2010, 08:44:49
זה מאד משנה מה קורה בשאר העולם.
אולי כל השקיות נותנות רמת בטיחות שווה וכולן לא היו עומדות במבחן הנ"ל. האם זה אומר שכל מי שמוכר שקיות כל שאר המוצרים שלו גם חרא ?

מאד יכול להיות שאותן שקיות נותנות רמת בטיחות מסויימת, שאינה 100% והמקרה הזה הוא מהקיצוניים.

בוודאי שמשנה..אבל זה לא רלוונטי למקרה, המוצר שמדובר כאן הוא מוצר ספציפי של הובי קינג, לא של "שאר העולם" (שיכולים למכור מוצרים נפלאים), אני לא אומר שה"שקית" היא לא מוצר יעיל (עמי שים לב!), אלא השקית הזאת (של הסיני!- כמו שמושיק כבר הדגיש) הוכחה כלא יעילה הלשון המעטה..וכך גם הסרטים שעמי העלה- אין להם כול קשר לנושא (כי גם שם יש שקית?) אם פעם יצא לך ללכת לסוכנות של הונדה (לצורך הדוגמה) וניסו למכור לך רכב, דיברו איתך על פרארי? השאלה (ואני נשאר בדוגמה של הרכב) זה לא האם מכונית זה דבר טוב? אלא, האם הונדה היא מכונית טובה?..

ZvikaF
12-09-2010, 09:36:04
אני לא בטוח שניתן להשוות בין הפיצוצים, לפי הצילומים ההתנפחות בשקית של הוביסיטי הייתה מאוד מהירה וניפחית לעומת ניפוח איטי בשקית השניה (והיה גם שחרור דרך הסגירה)
רואים גם הבדלים בהתלקחויות של הסוללות ללא מיגון, לא כל התלקחות/פיצוץ נראית קטסטרופלית.

ronmen
12-09-2010, 09:51:04
לא שאני תופס צד בוויכוח אם סיני טוב או לא וכמובן שבטיחות מעל הכל אבל למה הבחור טוען LIPO בפרוצדורה של NICD לא נראה לי תהליך שגרתי שמישהו עושה בבית....
אני מקווה שלא :eek: לפחות
אז אולי הבדיקה לא מדוייקת לגבי חיי היומיום:confused:

Flying_student
12-09-2010, 11:49:44
לא שאני תופס צד בוויכוח אם סיני טוב או לא וכמובן שבטיחות מעל הכל אבל למה הבחור טוען LIPO בפרוצדורה של NICD לא נראה לי תהליך שגרתי שמישהו עושה בבית....
אני מקווה שלא :eek: לפחות
אז אולי הבדיקה לא מדוייקת לגבי חיי היומיום:confused:

הסיבה לטעינה בפרוצדורה של NICD היא כדי להביא את הסוללה למתח שמעל 4.2 לתא. דבר שלא היה יכול להתבצע בטעינה בפרוצדורה של LIPO

עמוס201
16-09-2010, 21:06:32
יפה עמיחי כאן רואים בדיוק מה קורה יש היתלקחות מקומית שלא שולחת ריקושתים לחלל הבית ומדליקה את הרהיטים וכו' יש עשן אבל אין קטסטרופה .
אגב אצלי הם בתוך השקית הנ"ל מהסיני ובתוך קופסה מתכת ואטומה נגד התפוצצות.
תודה
ביי
עמוס

guyst
17-09-2010, 18:40:03
זה (http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=4364)נראה יותר טוב...

http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/catalog/lpguard2330.jpg