PDA

צפייה בגרסה מלאה : מי בקש טיסן בגאז' ולא קיבל.. קבלו את ה"סלינגרית"

gillb
02-11-2008, 21:17:38
טיסן בגאז'

מה בערכה

1. מיני סלינגר
2. שלט שלושה ערוצים של פוטבה עם מיקס מאזנות/הגה גובה מובנה
3. שתי בטריות ליפו 800 MAH
4. דבק מהיר, נייר דבר, סכין יפנית, פלייר קטן וערכת מברגי שענים.
5. מטען שטח הכי פשוט שיש, מטען קיר לשלט
6. ארגז נשיאה פשוט

הערכה עצמאית לחלוטין ואינה קשורה לשאר הציוד שלי (טיסנים, שלטים, בטריות מטענים וכו...)

בברכה גיל

יורדן הוויצנאי
03-11-2008, 11:09:57
תתחדש חביבי, נראה מגניב.
כרגיל יש לי הערות-
1) למרות שהחורף בפתח , אל תשאיר סוללות ליטיום באוטו!
2) על הטיסן יש מדבקות נכון? גם הן לא אוהבות חום של רכב סגור.
3)מטען קיר למשדר? מדוע לא מטען שמתחבר למצת? איך זה יעזור לך בשטח?

הכל כמובן במטרה לעזור ולשפר את הערכה ובעיקר לשמור על שלמותה
תתחדש

MDreamer
03-11-2008, 11:53:09
מזכיר לי סיפור מצחיק. אתם לא תאמינו אבל יש לי חבר שהטעין סוללת LIPO במטען שטח בצורה הרגילה כלומר פותחים את המכסה מנוע של הפורד... לא זוכר איזה דגם, משהו עם D מחברים את מטען ה TRITON תוך 40 דקות טוענים סוללה ומטיסים. פעם אחת הוא שכח את הסוללה במכסה מנוע. זה היה ביוני, בסוף ספטמבר מצאנו אותה במקרה. :eek: באותו רגע גילינו שיכול להיות מתח שלילי לסוללה.

ZigiStar
03-11-2008, 12:17:29
LOL!

איציק רונן
03-11-2008, 17:46:55
מזכיר לי סיפור מצחיק. אתם לא תאמינו אבל יש לי חבר שהטעין סוללת LIPO במטען שטח בצורה הרגילה כלומר פותחים את המכסה מנוע של הפורד... לא זוכר איזה דגם, משהו עם D מחברים את מטען ה TRITON תוך 40 דקות טוענים סוללה ומטיסים. פעם אחת הוא שכח את הסוללה במכסה מנוע. זה היה ביוני, בסוף ספטמבר מצאנו אותה במקרה. :eek: באותו רגע גילינו שיכול להיות מתח שלילי לסוללה.
אתה ממש משורר, אהבתי :D

b1yossi
03-11-2008, 18:26:40
:D:D:D

נכנסת לעשרת הגדולים !

gillb
03-11-2008, 19:38:53
תודה רבה על הערותיכם והארותיכם

שאלתם מדוע מטען קיר לשלט? מאחר שאצלי מדובר בערכת טיולים אז החלטתי להכניס מטען קיר כדי שאפשר יהיה להטעין מהחדר במלון, צימר, או מה שלא יהיה את השלט (מניסיון....).

בכל מקרה ניראה לי שבהמשך אחליף את המטען במטען שיאפשר גם טעינת שטח וטעינת "תקע" גם לבטריות וגם לשלט.

בברכה גיל