PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! ריסקתי את המסוק שלי

nirogen
11-09-2010, 14:09:09
ריסקתי את המסוק בגלל טעות של צעירים..אני עדין מתלמד, המסוק שלי הוא מדגם HIROBO SCEADU ואני רוצה לקנות את החלקים האלו באתר הובי קינג, מי שיודע איך החלקים האלו נקראים באנגלית או באתר שיגיד לי אני חייב להזמין אותם כמה שיותר מהר. אם יש למישהו את החלקים למכירה אז שיגיד לי גם החלקים הם:
להבים ,מוט ראשי, פלייבר, ספינדר ,ולינק עליון

liran
11-09-2010, 14:47:34
אין בהוביקינג את החלקים הנ"ל. גש ל-http://www.helikraft.com/Hirobo/ וחפש שם.
להבים - MAIN ROTOR BLADES
ציר ראשי - MAIN MAST
פלייבר - FLYBAR
ספינדל - SPINDLE / FEATHERING SHAFT
בהצלחה

nirogen
11-09-2010, 15:41:50
כמה נראה לך שהנזקים עולים ??
הערכה בסיסית...

liran
11-09-2010, 15:48:48
צריך לפרק ותוך כדי פירוק כל דבר שבור/עקום/חורק צריך לרשום ובסוף לסכם את כל "רשימת המכולת" שיצאה לך. מנסיוני תיקון מסוק ניטרו לאחר ריסוק נע בסביבות 500-1000 ש"ח אל תתפוס אותי במילה ;) בהחלט יתכן שעלות גבוהה במיוחד של תיקון יכולה להגיע לעלות רכישת מסוק זהה יד שנייה אם מדובר בריסוק קשה במיוחד.

SHAHAR AB
11-09-2010, 15:55:45
צריך לפרק ותוך כדי פירוק כל דבר שבור/עקום/חורק צריך לרשום ובסוף לסכם את כל "רשימת המכולת" שיצאה לך. מנסיוני תיקון מסוק ניטרו לאחר ריסוק נע בסביבות 500-1000 ש"ח אל תתפוס אותי במילה ;) בהחלט יתכן שעלות גבוהה במיוחד של תיקון יכולה להגיע לעלות רכישת מסוק זהה יד שנייה אם מדובר בריסוק קשה במיוחד.

הסיפור היקר הוא הלהבים שאר החלקים העלות היא זניחה אם אתה מתחיל צא לאויר עם להבים מעץ בכל מקרה אל תקנה להבים של הירובו סתם מחיר בשמיים.
כל להב 600 מ"מ תעשה את העבודה.

ziki
11-09-2010, 16:33:03
הסיפור היקר הוא הלהבים שאר החלקים העלות היא זניחה אם אתה מתחיל צא לאויר עם להבים מעץ בכל מקרה אל תקנה להבים של הירובו סתם מחיר בשמיים.
כל להב 600 מ"מ תעשה את העבודה.

בהירובו כמו בהירובו, החלקים כן יקרים, במיוחד אם הלכו חלקים בראש המסוק קלא'צ או פעמון.
אגב שחר מה זה להבים של הירובו?
הירובו סקדי בא רק עם להבי זנב מפלסטיק, גמישות מאד שבכל מקרה כדאי להחליפן.

ולפותח השירשור, אני מציע למכירה מסוק כזה מאובזר מ א' עד ת' במצב מעולה ובמחיר מצחיק כולל מספר לא מבוטל של חלקי חילוף שיש ברשותי.
תעשה את השיקול שלך בהתאם להיקף הנזק שספגת, יתכן והעסקה תשתלם לך אפילו כמסוק לחלקי חילוף.

SHAHAR AB
11-09-2010, 17:49:05
בהירובו כמו בהירובו, החלקים כן יקרים, במיוחד אם הלכו חלקים בראש המסוק קלא'צ או פעמון.
אגב שחר מה זה להבים של הירובו?
הירובו סקדי בא רק עם להבי זנב מפלסטיק, גמישות מאד שבכל מקרה כדאי להחליפן.

ולפותח השירשור, אני מציע למכירה מסוק כזה מאובזר מ א' עד ת' במצב מעולה ובמחיר מצחיק כולל מספר לא מבוטל של חלקי חילוף שיש ברשותי.
תעשה את השיקול שלך בהתאם להיקף הנזק שספגת, יתכן והעסקה תשתלם לך אפילו כמסוק לחלקי חילוף.

להבים של הירובו הכוונה ללהבים ראשיות תבדוק ותראה להבים ראשיות של הירובו 600 מ"מ ותראה את מחירן , וקיט של אבולושיין מגיע גם עם להבים ראשיות ואפרופו קבל קראש קיט של הירובו ותראה מה מחירו
http://www.heliproz.com/prodinfo.asp?number=412178

ziki
11-09-2010, 20:45:41
להבים של הירובו הכוונה ללהבים ראשיות תבדוק ותראה להבים ראשיות של הירובו 600 מ"מ ותראה את מחירן , וקיט של אבולושיין מגיע גם עם להבים ראשיות ואפרופו קבל קראש קיט של הירובו ותראה מה מחירו
http://www.heliproz.com/prodinfo.asp?number=412178

שחר
האמת שפעם ראשונה שאני נתקל בלהבים של הירובו ואכן מיותר לחלוטין כנראה שבגלל המחיר הן לא נפוצות ואפילו היבואן בחיפה לא מחזיק אותן עד כמה שידוע לי.
בקשר לקראש קיט, נדיר שזה נגמר רק בחלקים הללו, בכל אופן אחזק את דבריו של מי שכבר כתב כאן יש לבצע בדיקה יסודית לגבי מצב המסוק לאחר ריסוק כזה.

SHAHAR AB
11-09-2010, 21:16:16
שחר
האמת שפעם ראשונה שאני נתקל בלהבים של הירובו ואכן מיותר לחלוטין כנראה שבגלל המחיר הן לא נפוצות ואפילו היבואן בחיפה לא מחזיק אותן עד כמה שידוע לי.
בקשר לקראש קיט, נדיר שזה נגמר רק בחלקים הללו, בכל אופן אחזק את דבריו של מי שכבר כתב כאן יש לבצע בדיקה יסודית לגבי מצב המסוק לאחר ריסוק כזה.

1+