PDA

צפייה בגרסה מלאה : צריך עזרה/ הצעה איך לקזז ולתכנת שלט לקראת הטסה

tom
17-09-2010, 08:03:45
שלום שמי תום ואני מאיזור הצפון, לפני כמה חודשים ביצעתי קנייה של מסוק מסוג ESKY BELT-CP.
כמו כן עם המסוק קניתי גם שלט של פוטבה מסוג T8FG עם שמונה ערוצים.
ניסיתי להטיס את המסוק אבל כל פעם שהתחלתי להרים אותו מן האדמה הוא לא היה מאוזן ונטה לצד ימין ואחורה.
ניסיתי להשתמש בקיזוזים שקיימים על פני השלט אך ללא הצלחה.
כאשר הורדתי את החופה הבחנתי שה-SWASH-PLAT של המסוק לא מאוזן ולא הצלחתי למצוא דרך לאזנו(לציין שלא נגעתי בסרוואים מאז שהוא הגיע אלי והוא הגיע 100% בנוי ומוכן להטסה).

אני תוהה אם יש איזה שהוא מיקס כל שהוא או פונקצייה בשלט שלא הפעלתי/ לא תכנתתי שיכול לעזור לי לאזן את המסוק.

אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד.

תום

Buff5r
17-09-2010, 09:09:29
יש לי דבר דומה בסימלטור עם שלט של esky הסימולטור הוא realflight G4.
מה שמוזר זה בסימולטור יש את השלט הזה בצד שמראה לאן הוזזת את הסטיקים, זה מראה שכולם באמצע וכולם מאוזנים היטב P:.
אם אני ימצא פתרון שיעבוד בסימלטור אני ירשום פה אולי זה אותו דבר..

wind556
17-09-2010, 19:10:20
שלום שמי תום ואני מאיזור הצפון, לפני כמה חודשים ביצעתי קנייה של מסוק מסוג ESKY BELT-CP.
כמו כן עם המסוק קניתי גם שלט של פוטבה מסוג T8FG עם שמונה ערוצים.
ניסיתי להטיס את המסוק אבל כל פעם שהתחלתי להרים אותו מן האדמה הוא לא היה מאוזן ונטה לצד ימין ואחורה.
ניסיתי להשתמש בקיזוזים שקיימים על פני השלט אך ללא הצלחה.
כאשר הורדתי את החופה הבחנתי שה-SWASH-PLAT של המסוק לא מאוזן ולא הצלחתי למצוא דרך לאזנו(לציין שלא נגעתי בסרוואים מאז שהוא הגיע אלי והוא הגיע 100% בנוי ומוכן להטסה).

אני תוהה אם יש איזה שהוא מיקס כל שהוא או פונקצייה בשלט שלא הפעלתי/ לא תכנתתי שיכול לעזור לי לאזן את המסוק.

אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד.

תום

אין דבר כזה בE SKY (והאמת, גם לא בשום מסוק אחר)
המסוק מגיע ללא שום כיוונים ואתה חייב לפנות לאיש מקצוע שיכוון לך אותו, גם מכאנית וגם תוכנתית.
אבל אל תפתח ציפיות גבוהות מדי, המסוק הזה לא שווה סנט

bartovmoti
17-09-2010, 19:26:47
תנסה פה אולי זה יעזור ?
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=27186

סרטוני הדרכה עם שלט כמו שלך בדיוק!
מוטי.

MDreamer
17-09-2010, 19:50:00
המסוק מגיע ללא שום כיוונים ואתה חייב לפנות לאיש מקצוע שיכוון לך אותו, גם מכאנית וגם תוכנתית.
לדעתי איש מקצוע זאת מילה קצת גבוהה;) כל עוד הוא לא מופיע בדפי זהב:)
חכה שמישהו מאזור הצפון יראה את ההודעה שלך (אולי תוסיף מאיפה בצפון) ואני בטוח שמישהו יוכל לעזור לך בחינם.

tom
17-09-2010, 20:14:21
אני מאיזור חיפה ואשמח לעזרה אפילו אם זה כרוך בכסף.
תודה מוטי! הסרטים שלך מעוד מועילים.

wind556
17-09-2010, 20:21:44
לדעתי איש מקצוע זאת מילה קצת גבוהה;) כל עוד הוא לא מופיע בדפי זהב:)חכה שמישהו מאזור הצפון יראה את ההודעה שלך (אולי תוסיף מאיפה בצפון) ואני בטוח שמישהו יוכל לעזור לך בחינם.

דפי זהב זו ערובה ל"איש חוסר מקצוע" :D

wonderd
17-09-2010, 21:15:29

דווקא יש - קוראים לזה בלייד SR...בדוק, מניסיון.

לגבי העזרה - אני קצת רחוק - קצרין, כשעה נסיעה מחיפה, אבל אם תרצה אשמח לעזור.

אלעד.