צפייה בגרסה מלאה : עזרה! שאלה לגבי סוללה סוררת
roi011
22-09-2010, 14:10:42
שלום,
היום בבוקר הטסתי את רקסי 500 עם סוללה 6 תאים, 2650מ"א של טורניג'י שעברה בסה"כ 10-12 מחזורים ותמיד ירדה בזמן ולא חמה.
היום במהלך הטיסה הרגשתי שחסר קצת כח למסוק אבל חשבתי שבגלל השעה המוקדמת אני הוזה...
לאחר הטיסה הסוללה היתה חמה מאוד (לא נפוחה) רק בצד אחד שלה, קרי תא סורר שהחליט על שביתה איטלקית..
הדבר אומת עם המטען שציין 1.25 וולט בתא אחד (היתר תקינים).
יש למישהוא רעיון מה הסיבה ומה אפשר לעשות כדי להשתמש בסוללס (אפילו כ 5S)?
חג שמח
moshem022
22-09-2010, 15:43:46
אחי אני משתמש גם בסוללה בידיוק כזאת של טורניג'י 2650 וגם שלי עברה אולי 20 טיסות גג!
והמסוק אחרי 4 דקות באויר ללא IDLE ! מקבל פיתאום ירידת מתח חדה...
לדעתי הסוללות האלה מעפנות.. לאומת זאת יש לי סוללה של פוליקווסט 2700 מיליאמפר
סוללה ממש יקרה עלתה לי 335 שקל... אבל ממש שווה את זה... היא מחזיקה לי 8 דקות באוויר ויש לה עוד כח אבל לא בדקתי עד לאן זה מגיעוהיא עברה כבר 15 הטסות והיא לא מיתנפחת ולא מתחממת משהו מדהים יש בה כח עצום שמורגש במסוק... ממליץ לך על אחת כזאת... לגביי הטורניג'י כנראה שככה הסוללות האלה אני לא הראשון שאומר שהן רק טובות בהתחלה ואחר כך אחרי זמן קצר הן פשוט מתות... במילה אחת = סיניות
wind556
22-09-2010, 16:11:19
שלום,
היום בבוקר הטסתי את רקסי 500 עם סוללה 6 תאים, 2650מ"א של טורניג'י שעברה בסה"כ 10-12 מחזורים ותמיד ירדה בזמן ולא חמה.
היום במהלך הטיסה הרגשתי שחסר קצת כח למסוק אבל חשבתי שבגלל השעה המוקדמת אני הוזה...
לאחר הטיסה הסוללה היתה חמה מאוד (לא נפוחה) רק בצד אחד שלה, קרי תא סורר שהחליט על שביתה איטלקית..
הדבר אומת עם המטען שציין 1.25 וולט בתא אחד (היתר תקינים).
יש למישהוא רעיון מה הסיבה ומה אפשר לעשות כדי להשתמש בסוללס (אפילו כ 5S)?
חג שמח
אפשר תמיד לסלק את התא הסורר, להפוך את הסוללה לשתי יחידות של 2+3 תאים וכו'
אבל ההתעסקות עם זה מסוכנת ולא ממולצת. סוללה מתפוצצת ביד זה לא בדיוק כייף.
הסוללה שלך נחשבת לטובה מאד. הרבה יותר טובה מפוליקווסט שהוזכרה כאן. לי היו כבר כמה פוליקווסט בעבר וזו הסוללה שהתפוצצה לי בזמן טיסה ואחרות פשוט מתו בטרם עת למרות המחיר המטורף שלהן.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.