לוי שלומי
25-09-2010, 16:53:00
אין דבר גרוע יותר בתחביב זה מאשר תקלה בעניין/אזור מסויים במסוק שאליה מיתלווה עוד תקלה באותו עניין אבל אחרת.ואני אסביר.מיזה מיספר שבועות שאני בוכה על עצם היותי מטיס.מישום מה המנוע שלי מיסוג אלין/OS 55 הדנדש לא מפסיק לילל כמוני .שזה אומר הטורים עולים ויורדים במהירות מטורופת כמו מן מנגינה גועלית שכזו שעושה לך חשק (השם יישמור!)לעבור לגועל חשמלי.ובמקביל!! כאילו דווקא כדי להרגיז גם הגוברנור החליט שלא מתאים לא להמשיך ולשחק איתי.אז ברור שכול צומת ליבי הופנתה לגוב.ורצתי והלכתי והחלפתי ונסעתי בלי סוף ושילמתי גם בלי סוף.! אתמול אחרי שכבר החלפתי הכול ועשיתי סט אפ חדש והבנתי שאין מצב יותר שסרוו המיצרת שלי מישתולל ושלא הוא הבעיה יותר(למרות שהוא היתחרפן לפני).החלפתי קרבורטור שהרי זה המנוע השני שלי ובתיקווה גדולה יצאתי לשטח.בדקות הריאשונות היה חלום הכול תיקתק אך שוב הבחנתי שבפול גז המנוע מגמגם לו כמו מניאק.ולאט לאט מגמגם בכול סל"ד.פעם אחת הוא ניחנק וכבה ופעם שניה נהיה עני בטרוף וכימעט נישרף כליל.בחוסר חשק הנעתי אותו שוב והבחנתי בנזילה רצינית מי בין ראש המנוע לגוף.ממש מן בועות דלק כאילו.מה שמסביר את הכיוונים האין סופיים שלי בקרבורטור.כאשר פתחתי אותו גלתי שהOרינג קרוע ושרוף.אני מקווה שכאן סימתי את ריצותיי ואתחיל להנות כי ראבק!מנוע חדש לא? אםםםםםם לגבי החשמלי.זה היה רגע של חולשה.לעולם לא!!!!!