צפייה בגרסה מלאה : התיעצות בעקבות cut מנוע
noamhagai
25-09-2010, 17:16:16
שלום לכולם לפני יומיים הטסתי את ה-trex 450 פרו שלי עד שלפתע היה לי cut מנוע והמסוק נפל לא מגובה רב למזלי והנזק לא גדול ,מיד לאחר ההתרסקות עליתי לאוויר עם סוללה אחרת וריחפתי בגובה נמוך ועשיתי מס' הקפות והכל היה בסדר,בבית בדקתי את הסוללה והיא היתה תקינה.הבעיה כפי שאני מבין כנארה מהבקר והשאל היא האים בשלב זה להתייחס לאירוע כנקודתי או מאידך להחליף את הבקר ללא תנאי או אולי משהו בתיכנות הבקר לא בסדר
אשמח לחוות דעתכם בעיניין לפני שאני עולה לאוויר שוב
זה מעצבן תקלות כאלה שכבייכול אינן באשמת המטיס
נולד לטוס
25-09-2010, 22:30:09
נקודתי לא נקודתי יש בעיה בבקר תחליף שלא יהיה נקודתי כזה נוסף ,אין כאן שאלה התשובה בגוף השאלה ,בקר לא תקין אפילו בספק מחליפים .
RonTo
25-09-2010, 23:09:32
נקודתי לא נקודתי יש בעיה בבקר תחליף שלא יהיה נקודתי כזה נוסף ,אין כאן שאלה התשובה בגוף השאלה ,בקר לא תקין אפילו בספק מחליפים .
האם זה קרה תחת עומס? האם קרה בשעות החמות של היום?
איזה בקר? גירסת תוכנה? מנוע? סוללה? C?
אל תמהר להסיק מסקנות כאלה... מנסיון - יש הרבה דברים שיכולים לגרום לתקלה כזו שאתה מתאר...
קונקטור לא תקין (סוג קונקטור?), הלחמה בעייתית, אובדן ביינד וכניסה לפיילסייף ועוד ועוד.
ישנם אנשים אשר בחוסר נסיונם כי רב עלולים לשלוח אותך מהר מדי להוצאת 100 דולר מיותרים אשר לא באמת יפתרו את הבעיה בקניית בקר חדש. אני לא אומר שאין ייתכנות כזו אך שלול קודם אפשרויות אחרות.
צור איתי קשר, ייתכן ואוכל לעזור לך: 0544420231
השרשור הזה מחזיר אותי לשרשור אחר בו הגבתי על כך כי אנשים אשר לא חוו לעומק ולא למדו את הנושא על כל היבטיו נוטים למהר ולירות תשובות אשר עולות לאנשים הרבה כסף ותסכול!!! אנא מכם שמרו את דעותיכם הלא מלומדות לעצמכם ותחשבו על הנזק שאתם גורמים!!!
Arman
26-09-2010, 06:27:52
תבדוק את ההלחמות של חותים, תמשוך אותם ותראה אם אין איזה חות\קונקטור עם הלחמה קרה. לי קרה אותו דבר ובסוף התברר שאחת החותים של בקר שמתחברים למנוע היה עם הלחמה קרה ותחת עומס זה עשה CUT של מנוע. יש סיכוי שהסיבה היא משהו אחר, תנסה לעלות על הסיבה של ה CUT אל מנת שזה לא יקרה שוב. אם לא תעלה על הסיבה זה שאלה של זמן שזה יקרה שוב.
תבדוק עוד:
סוללה
מקלט
משדר
מנוע
האם זה קרה תחת עומס? האם קרה בשעות החמות של היום?
איזה בקר? גירסת תוכנה? מנוע? סוללה? C?
אל תמהר להסיק מסקנות כאלה... מנסיון - יש הרבה דברים שיכולים לגרום לתקלה כזו שאתה מתאר...
קונקטור לא תקין (סוג קונקטור?), הלחמה בעייתית, אובדן ביינד וכניסה לפיילסייף ועוד ועוד.
ישנם אנשים אשר בחוסר נסיונם כי רב עלולים לשלוח אותך מהר מדי להוצאת 100 דולר מיותרים אשר לא באמת יפתרו את הבעיה בקניית בקר חדש. אני לא אומר שאין ייתכנות כזו אך שלול קודם אפשרויות אחרות.
צור איתי קשר, ייתכן ואוכל לעזור לך: 0544420231
השרשור הזה מחזיר אותי לשרשור אחר בו הגבתי על כך כי אנשים אשר לא חוו לעומק ולא למדו את הנושא על כל היבטיו נוטים למהר ולירות תשובות אשר עולות לאנשים הרבה כסף ותסכול!!! אנא מכם שמרו את דעותיכם הלא מלומדות לעצמכם ותחשבו על הנזק שאתם גורמים!!!
+1
תקרא שוב ותפנים !
wonderd
26-09-2010, 15:53:53
מקרים של קאט מנוע שקרו בסביבתי נגרמו בגלל כמה דברים - הלחמה קרה, סוללה לא תקינה, בקר שהתחמם. כמו שכבר אמרו פה, אני הייתי בודק קודם כל את כל ההלחמות והחיבורים.
noamhagai
26-09-2010, 17:27:09
תודה לכל המגיבים בינתיים אני בהחלט יבדוק את הפרטים הנ"ל
האם יש צורך לדעתכם לבצע תיכנות מחדש של הבקר?
RonTo
26-09-2010, 17:45:13
תודה לכל המגיבים בינתיים אני בהחלט יבדוק את הפרטים הנ"ל
האם יש צורך לדעתכם לבצע תיכנות מחדש של הבקר?
רצוי לבדוק את התכנות שלו ושוב, ישנן הרבה סיבות שיכולות לגרום לתופעה כזו
amiteini
27-09-2010, 12:08:47
האם איבדת שליטה על ההיגוי? או שרק המוע הפסיק לעבוד?
אם לא איבדת שליטה אז אפשל לשלול בעיה בחיווט, ולבדוק מהבקר אל המנוע בלבד.
אם איבדתה שליטה על ההיגוי אז יכולה להיות בעיה בחיווט או בבקר.
האם איבדת שליטה על ההיגוי? או שרק המוע הפסיק לעבוד?
אם לא איבדת שליטה אז אפשל לשלול בעיה בחיווט, ולבדוק מהבקר אל המנוע בלבד.
אם איבדתה שליטה על ההיגוי אז יכולה להיות בעיה בחיווט או בבקר.
חוות הדעת הזו לא נכונה בעליל.
amiteini
27-09-2010, 12:28:03
חוות הדעת הזו לא נכונה בעליל.
למה אתה חושב שלא, ולא מסביר
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.