צפייה בגרסה מלאה : רעשים של סרוואים דיגיטלים,יש פתרון לזה?
מה עושים עם כל הרעשים האלה? יש לזה פילטר כלשהו?
mosheg
25-09-2010, 19:59:29
תפעיל את המנוע ואז לא תשמע את הרעש מהסרוואים
Observer
25-09-2010, 20:00:02
מה זה "רעשים"?
אם אתה קורא רעשים לזמזום בתדר גבוה (300HZ) אז הכל תקין והסרוו שומר על DEADBAND צר ביותר ולא נותן לסרוו חופש בראשו. - אני מניח שזה ידוע לכל.
אם מותר לשאול, - למה בחרת להשתמש בסרוואים דיגיטאלים?
משה,חזק. Observer אני מתכוון לזמזומים האלה כמו שציינת בתדר גבוה.אני לא מכיר -כי לא יצא לי לעבוד איתם עד היום.הזדמן לי לקנות אותם , כל זוג מחברה שונה במחיר מצויין ,ואכן 0 חופשים בראשים.הכל מורכב על דאון דיי יקר כך שבאמת יש עדיפות לסרוואוים חזקים ומדוייקים.
guyst
25-09-2010, 23:29:19
סרוואים דיגיטאלים מושכים יותר זרם מאנלוגים. כמה יש לך כאלה?
אני גם שוקל לשים דיגיטאליים על דאון צ'כי.
6 חתיכות 2 מאזנות 2מדפים 2כיוון וגובה.המערכת עובדת עם סוללות נפרדות מהמנוע,1000 מיליאמפרAAA . על איזה דאון צ'כי אם אפשר לשאול?
guyst
26-09-2010, 10:08:37
6 חתיכות 2 מאזנות 2מדפים 2כיוון וגובה.המערכת עובדת עם סוללות נפרדות מהמנוע,1000 מיליאמפרAAA . על איזה דאון צ'כי אם אפשר לשאול?
Reichard Mefisto
חשבתי גם לשים UBEC נפרד עם סוללת 2 תאים 1000MAH - האם לא עודף משקל מיותר?בנוסף, האם יש צורך בסרוואים דיגיטאלים לכל הערוצים?
eitan-ro
26-09-2010, 10:23:28
נימרוד - אני היתי מחליף את הAAA, זה לא יוריד את הרעש אבל יש בעיה אחרת - דיגיטליים צורכים יותר זרם, וסוללות AAA לא בהכרח יכולות לתת את מה שהם דורשים, ולכן יש סיכוי שתהיה לך בעיה עם זה ברגע שהסרוואים יתאמצו קצת (למשל בנחיתה)...
היתי מציע לך להחליף מינימום לAA.
לגבי הרעש, אין מה לעשות... גם אני סובל מרעש של רכבת בF3J שלי, יש לי שם 5 סרוואים דיגיטליים מאותו סוג, והם גם מתוזמנים ברעש שלהם (ממש סימפוניה של סרוואים).
איתן.
guyst
26-09-2010, 10:33:42
והשאלה היא - האם צריך בכלל סרוואים דיגיטאלים בדאון? הסרוואים הדיגיטאלים מהירים יותר ומדוייקים יותר מאנלוגיים, מה שחשוב יותר ל-3D וטיסות מהירות אבל האם שווה לשלם בצריכת חשמל מוגברת ורעשים מיותרים? האם יש ערוצים שזה באמת חשוב?
ובעניין הסוללה המישנית, למה לא ליפו 2 תאים?
eitan-ro
26-09-2010, 11:44:31
והשאלה היא - האם צריך בכלל סרוואים דיגיטאלים בדאון? הסרוואים הדיגיטאלים מהירים יותר ומדוייקים יותר מאנלוגיים, מה שחשוב יותר ל-3D וטיסות מהירות אבל האם שווה לשלם בצריכת חשמל מוגברת ורעשים מיותרים? האם יש ערוצים שזה באמת חשוב?
ובעניין הסוללה המישנית, למה לא ליפו 2 תאים?
בהחלט כן!
המהירות זה הדבר היחידי בסרוו דיגיטלי שלא מעניין מטיס דאונים, אבל דיוק, חזרה טובה ל-0 וכוח זה משהו שהוא קריטי לדאונים תחרותיים (לא קלקרים\ספוגים).
למי שמטיס דאונים ברמה גבוהה ירגיש מייד את ההבדל בין סרוו רגיל לדיגיטלי!
איתן.
guyst
26-09-2010, 11:45:22
סרוו דיגיטאלי = אשה פולניה....:)
ולמה?.....:confused:
1. אף פעם לא "מבסוטה" תמיד מחפשת את ה- "0" שלה.
2. צורכת הרבה.
3. יקרה.
אבל כאשר היא במיטבה אין עליה......:p
מ.
לא ממש יקר - $5.60 אצל הסיני - Corona 939MG Digital Metal Gear Servo (http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10346)
אבל מה היתרון לדאונים?
b1yossi
26-09-2010, 11:53:01
לא ממש יקר - $5.60 אצל הסיני - Corona 939MG Digital Metal Gear Servo (http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10346)
אבל מה היתרון לדאונים?
באמת איך אלו בהשוואה ל- MG-14 (http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8303) (כן אני יודע שהם לא דיגיטליים) מבחינת דיוק עמידות וכ"ו ?
guyst
26-09-2010, 12:00:00
באמת איך אלו בהשוואה ל- MG-14 (http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8303) (כן אני יודע שהם לא דיגיטליים) מבחינת דיוק עמידות וכ"ו ?
יש לי את שניהם.
ה-MG-14 גדולים יותר פיזית ועושים אצ העבודה של ההגה גובה וכיוון בפאן-קאב.
את ה-MG939 יש לי על הפאנג'ט אולטרה ונראה שהם מהירים ומדוייקים יותר (הרגשה ולא בדיקה מדעית:)) אבל מרעישים יותר.
Shahar_Hz
26-09-2010, 15:23:42
אבל מה היתרון לדאונים?
אני יודע שזה יכול להיות בכל חברה, אבל אני בסרוואים של קורונה כבר לא נוגע יותר.
נשרף לי הסרוו באויר ולא רק שהוא נשרף הוא נשרף בצורה כזו שעשה לי קצר בכל המערכת החשמלית
והטיסן נפל ופירפר בכל ההגאיים עד שהוצאתי את הסרוו של קורונה (אגב הוא ממש נשרף, הפלסטיק נמס).
Observer
26-09-2010, 17:34:25
השורה התחתונה - כוחות השוק מכתיבים את המחיר, ואם המחיר נמוך מאוד זה אומר דרשינו.
אני קונה סרוואים מחברות ידועות - בחישוב של חודש קדימה, המחיר גבוה.
בהסכלות שנים קדימה, המחיר אפסי וזניח, בהתחשב בעלות השימוש היומית ובחיסור ריסוקים אפשריים.
אה, כן - אין לי אף סרוו דיגיטלי, - ישנם סרוואים אנלוגים מצויינים שעושים יופי של עבודה.
זה לא שאין מקום לדיגיטלים, - בהחלט כן, אבל רק אם יש צורך לדחוק את מעטפת הדרישות.
איתן,לגבי זוג במאזנות ששתלתי בשלב המוקדם,הם אנלוגים רגילים SH82 MGשל הייטק חזקים וטובים ולא צורכים הרבה זרם כמו הדיגיטלים,כך שאני לא אחליף סוללה בשלב הזה כנראה(יש לי 1000 מילאמפר) 2נוספים בהגה כיוון וגובה שהיו במבצע אצל הסיני ועכשיו משום מה אני לא מוצא אותם בשום מקום ושום מידע עליהם באינטרנט! INO-LAB 251 MG סרוואים חזקים של 5 ק"ג .והזוג הכי שווה יושב דווקא על המדפים את אלה רכשתי עכשיו מאחר והלך לי סרוואו מדף אחד,אז החלפתי זוג ל jr ds388 .אם הייתה לי סבלנות הייתי מחליף כבר את הזוג הזה בזוג שיושב על המאזנות.
Reichard Mefisto
חשבתי גם לשים UBEC נפרד עם סוללת 2 תאים 1000MAH - האם לא עודף משקל מיותר?בנוסף, האם יש צורך בסרוואים דיגיטאלים לכל הערוצים?
גיא,אתה לא צריך סרוואים דיגיטלים,יש את הSH82 שהם מצויינים למאזנות ואם אתה משתולל אז אחד אולי קצת חזק יותר בהגה גובה וזהו. כמובן שיש גם את החלופה הסינית,אבל זה לשיקולך ובמידה ואתה כבר התנסת בסרוואים מטל גיר ממנו.פאק קטן של AAA כמו שלי יספיק לך בהחלט.תתחדש על הדאון : )
guyst
26-09-2010, 21:27:02
גיא,אתה לא צריך סרוואים דיגיטלים,יש את הSH82 שהם מצויינים למאזנות ואם אתה משתולל אז אחד אולי קצת חזק יותר בהגה גובה וזהו. כמובן שיש גם את החלופה הסינית,אבל זה לשיקולך ובמידה ואתה כבר התנסת בסרוואים מטל גיר ממנו.פאק קטן של AAA כמו שלי יספיק לך בהחלט.תתחדש על הדאון : )
תודה
יש לי כרגע קורונה 939 דיגיטאלים, 929 MG אנלוגים והכחולים HXT900, אני מניח שאסתדר איתם. לא חושב שיש הצדקה לקנות את ההייטק על פני אלה. הדילמה היחידה היא האם יש תורך בדיגיטאלים וכרגע לדאון אני לא מוצא סיבה.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.