DanielJoseph20
01-10-2010, 16:11:32
אני משער שבורבכם מכירים את המקרה המצער שהיה לי עם הכלבה...
בכל אופן על מנת להצליח לסבסד את הטיפולים הייתי צריך למכור את המסוק שלי ואת השלט...
מכאן נובע שאין לי כלום...
כמו שכולם אומרים דרך לצאת ממצב רע זה לעשות משו שאתה אוהב, שאצלי בין היתר זה להטיס...
עכשיו רציתי לשאול מה אתם חושבים שכדאי לעשות...
לקנות הוריקאן נוסף עם אותו הסטאפ בערך, ופשוט להיות בעל ניסיון ולבנות אותו טוב יותר...
לקנות משו אחר?!
כמובן שאצטרך להמתין עם זה עד שאתייצב כלכלית...
או שכדאי ללכת על משו פשוט יותר כרגע?
היות וכסף הוא גורם מאוד מכריע ואין הרבה ממנו...
גם אנשים שמוכרים מסוקים טובים אחרים...שחושבים שיתאימו לצרכים...
דבר נוסף הוא, יש לי KING 3 שעבר ריסוק מאוד רציני...החלפתי את כל החלקים לחלקים חדשים אבל עדין לא עובד.... לדעתי אני פשוט לא עושה משו כמו שצריך...אז אם יש משיהו שיכול לעזור לי עם זה ללא עלות אני אשמח.... לידיעתכם זה מסוק שלדעתי יכול להיות עליו שעה שעתיים עבודה
אשמח לקבל הצעות
בכל אופן על מנת להצליח לסבסד את הטיפולים הייתי צריך למכור את המסוק שלי ואת השלט...
מכאן נובע שאין לי כלום...
כמו שכולם אומרים דרך לצאת ממצב רע זה לעשות משו שאתה אוהב, שאצלי בין היתר זה להטיס...
עכשיו רציתי לשאול מה אתם חושבים שכדאי לעשות...
לקנות הוריקאן נוסף עם אותו הסטאפ בערך, ופשוט להיות בעל ניסיון ולבנות אותו טוב יותר...
לקנות משו אחר?!
כמובן שאצטרך להמתין עם זה עד שאתייצב כלכלית...
או שכדאי ללכת על משו פשוט יותר כרגע?
היות וכסף הוא גורם מאוד מכריע ואין הרבה ממנו...
גם אנשים שמוכרים מסוקים טובים אחרים...שחושבים שיתאימו לצרכים...
דבר נוסף הוא, יש לי KING 3 שעבר ריסוק מאוד רציני...החלפתי את כל החלקים לחלקים חדשים אבל עדין לא עובד.... לדעתי אני פשוט לא עושה משו כמו שצריך...אז אם יש משיהו שיכול לעזור לי עם זה ללא עלות אני אשמח.... לידיעתכם זה מסוק שלדעתי יכול להיות עליו שעה שעתיים עבודה
אשמח לקבל הצעות