PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה התחלה מקצועית בתחום - צריך עצה

giliav
12-10-2010, 12:43:51
שלום,
אני מעוניין להכנס לעולם הצילום האווירי באופן מקצועי חלקי אך מאוד מתלבט לגבי הפלטפורמה שיש להשתמש בה.
מושאי הצילום שלי הם 90% ווידאו וסטטיים (למשל צילום פסל ב360 מעלות) ולכן חשבתי לבנות מפלצת צילום מבוססת מסוק חשמלי. המטרה היא להלביש עליו מצלמת ווידאו HD איכותית עם סרוואים שישלטו על הצידוד, הגבהה והזום.

לאחר קריאה רבה בפורום ובפורומים בחו"ל אני לומד שבמסוקים יש בעית רעידות לכן שקלתי גודל 600 למשימה.
האם יש לכם המלצות לדגם מסוים? האם FLYBARLESS עדיף לשם היציבות?
האם צילום ממסוק חשמלי יכול להיות איכותי ויציב?

motti
12-10-2010, 13:09:32
למטרה שלך כדאי להשתמש ב"רחפנים", מצ"ב קישור הכולל כמעט את כל סוגי הרחפנים,הרבה מידע אבל כדאי לקרוא ולהבין לפני שמחליטים
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1097355

giliav
12-10-2010, 14:36:12
מעולה! תודה. אני קורא כעת.
יש דגם מומלץ יותר?

Eytan
12-10-2010, 14:52:22
i have theDraganfly X6 for sale
i also have
axis gyro stabilized mount for 600 helicopters
http://www.helicamsolutions.com/Products/Tazor-3X/tazor-3x.html
for sale

Observer
12-10-2010, 14:53:48
מעולה! תודה. אני קורא כעת.
יש דגם מומלץ יותר?

מבלי חלילה לפגוע בכבודו, מה הרקע שלך בהטסה מדוייקת נטו ללא שום אביזרים נלווים כגון מצלמה?
מה שאתה מבקש לעשות דורש מיומנות גבוהה של שניים לפחות - טיייס מצויין וצלם מקצועי שיודע להפעיל PAN/TILT/ZOOM/FOCUS + מערכת ייצוב וניתוח תמונה בזמן אמת או לאחר צילום (POST)

בכל מקרה, מאחל לך בהצלחה.
אם תרצה גם לייצר מודלים ממוחשבים תלת-מימדיים מהצילומים ההקפיים שלך, צור עימי קשר.

giliav
12-10-2010, 15:10:25
מבלי חלילה לפגוע בכבודו, מה הרקע שלך בהטסה מדוייקת נטו ללא שום אביזרים נלווים כגון מצלמה?
מה שאתה מבקש לעשות דורש מיומנות גבוהה של שניים לפחות - טיייס מצויין וצלם מקצועי שיודע להפעיל PAN/TILT/ZOOM/FOCUS + מערכת ייצוב וניתוח תמונה בזמן אמת או לאחר צילום (POST)

בכל מקרה, מאחל לך בהצלחה.
אם תרצה גם לייצר מודלים ממוחשבים תלת-מימדיים מהצילומים ההקפיים שלך, צור עימי קשר.

התוכנית היא להעסיק צוות שכזה (מנוסה ויעיל) לביצוע הטיסה והצילום כך שלא הכל תלוי ביכולותי :-)
עם זאת אודה שהנני מתחיל בהטסה.