צפייה בגרסה מלאה : trex 250
szgal
08-11-2008, 18:24:16
היי,
האם מישהו הטיס כבר את החמוד הזה ?
אם כן - אשמח לקבל תגובות.
תודה.
lior_bar_ami
08-11-2008, 20:56:02
הוא יצא למכירה כרגע רק במזרח (שגם לא מקבלות פידבק חיובי על הקניות מהן) עוד לא במלאי באף אתר מכירה מוכר ולכן אני לא מאמין שמישהו הניח ידיו כבר על הקיט הזה בארץ...
אני כרגע בחו"ל ומקווה שאני אצליח לתפוס את הגל הראשון של הקיטים שיגיעו (צפי תחילת-אמצע נובמבר) ולתפוס בחוזקה קיט כזה :)
szgal
08-11-2008, 21:57:00
מאחל לך להיות הראשון לחבק קיט כזה....
הוא נראה לי הדבר הבא...
הוא יצא למכירה כרגע רק במזרח (שגם לא מקבלות פידבק חיובי על הקניות מהן) עוד לא במלאי באף אתר מכירה מוכר ולכן אני לא מאמין שמישהו הניח ידיו כבר על הקיט הזה בארץ...
אני כרגע בחו"ל ומקווה שאני אצליח לתפוס את הגל הראשון של הקיטים שיגיעו (צפי תחילת-אמצע נובמבר) ולתפוס בחוזקה קיט כזה :)
אני מאוד מקווה בשבילך שאתה לא שוכח את החברים שלך....(פשוט נורא לחזור לארץ,כולך שמח וטוב לב,ולגלות שאנשי הרשות למלחמה בסמים עושים לך חיפוש ריקטאלי בצ'אקרה מכיון שמישהו הלשין שיש לך חצי טולה בעכוז,נכון?).:)
lior_bar_ami
08-11-2008, 22:01:57
אל תדאג כש ואם אני אספיק לעקוץ את אחד הקיטים הראשונים שיצאו לשוק פה אתה תזכה גם לאחד.
לגבי הבדיקות הרקטאליות, אני מבין שיש לך ניסיון בזה :D
lior_bar_ami
08-11-2008, 22:02:35
מאחל לך להיות הראשון לחבק קיט כזה....
הוא נראה לי הדבר הבא...
תודה רבה חבר יקר,
גם אני מקווה...
bendisar
08-11-2008, 22:21:50
לפי הווידיואים הוא בחלט הדבר הבא וזה נחמד שהסוללות זולות:)
http://www.youtube.com/watch?v=4ajzvI5TmCo
אל תדאג כש ואם אני אספיק לעקוץ את אחד הקיטים הראשונים שיצאו לשוק פה אתה תזכה גם לאחד.
לגבי הבדיקות הרקטאליות, אני מבין שיש לך ניסיון בזה :D
לא לי.....אני למשל אמרתי "לא" לסמים,אבל הם לא הקשיבו.
לפי הווידיואים הוא בחלט הדבר הבא וזה נחמד שהסוללות זולות:)
http://www.youtube.com/watch?v=4ajzvI5TmCo
ראיתי את הסרטון....ומה שאני שואל זה היכן המחבט מהחתימה של ניסן....:)
shlinZ
11-11-2008, 18:07:53
מגניב ביותר! אבל האם הוא יכול לטוס ברוחות חזקות??
לפי תגובות בפורומים אחרים (HELI FREAK RC GROUPS ׂ) אנשים טוענים שקשה לשלוט על מסוק כה קטן, כמובן בגלל גודלו הוא גם לא יציב כמו מסוק דלק.
szgal
13-11-2008, 22:37:54
האם יש צפי מדוייק להשקה של המסוק ???
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.