צפייה בגרסה מלאה : שאלה מה ההבדל בטירקס 700
SHAHAR AB
17-10-2010, 15:33:53
בין 700 LE
לבין 700PRO
bendisar
17-10-2010, 15:41:09
לפי מה שהבנתי
הראש של ה- LE כסוף
ישנם אולי מספר שדרוגים קטנים כגון מניפ הממתכת ואולי זרוע A ממתכת
ל-LE יש חופה לבנה ומוזרה לעומת החופה של ה- PRO
וזהו :)
saarordan
17-10-2010, 17:08:29
אותם חלקים רק בצבעים שונים האחד שחור והשני בכסף,יש לי את שניהם...
הבדל אחד שאני לא בטוח לגביו שב LE הגריפים של הזנב מגיעים ממתכת ולא פלסטיק..
נועם ג
17-10-2010, 18:03:34
אותם חלקים רק בצבעים שונים האחד שחור והשני בכסף,יש לי את שניהם...
הבדל אחד שאני לא בטוח לגביו שב LE הגריפים של הזנב מגיעים ממתכת ולא פלסטיק..
בדיוק..
פרט לזה הם הוסיפו מספר שינויים מינוריים...
סוג ברגים חדש, בבום קייס יש בורג שנכנס לבום ומונע בריחה..
בדגם פרו(הדגם הישן) מגיעות הלהבים הישנות(C) כי בעצם זה קיט ישן עוד לפני שיצא הD
נועם.
flyinglizard
18-10-2010, 01:07:50
מה לגבי הבלוק של הקלאץ', הוא לא ממתכת בLE? הבנתי שזה שיפור חשוב (עשיתי על הPRO שלי). אגב, לגבי הגריפים מהמתכת בזנב, זה דווקא חסרון ולא יתרון - יש בעיה של גזירת ברגי הספינדל בזנב מתכת, וזה כנראה לא פתיר על ידי החלפת ברגים בלבד. או זנב פלסטיק, או QUICK.
הבוררר
18-10-2010, 06:44:15
לי אישית אין שום שידרוג על ה700 חוץ מגריפים מתכת בזנב(מקוריים של אליין) ואין לי שום בעיה עם המסוק ויש לי אותו כבר בערך חצי שנה...
מה לגבי הבלוק של הקלאץ', הוא לא ממתכת בLE? הבנתי שזה שיפור חשוב (עשיתי על הPRO שלי). אגב, לגבי הגריפים מהמתכת בזנב, זה דווקא חסרון ולא יתרון - יש בעיה של גזירת ברגי הספינדל בזנב מתכת, וזה כנראה לא פתיר על ידי החלפת ברגים בלבד. או זנב פלסטיק, או QUICK.
אפשר לשדרג את הברגים....
או להחליף מכלול זנב למי שיש כסף.
שחר לזרוב
18-10-2010, 10:05:09
אני מטיס כבר הרבה זמן שני מסוקים בגרסת ה-LE בלי שום בעיה בזנב.
ההבדלים בין שתי הגרסאות:
הבדל בצבע של מכלולי הראש, הנדנדות ובתי המייסב של הציר הראשי (LE כסוף וה-PRO שחור)
גריפים ממתכת בדגם ה-LE וילו בדגם ה-PRO הם מפלסטיק.
הבדל בצבע של החופה
הברגים בדגם ה-LE חדשים ועמידים יותר.
הפדלים בדגם ה-LE לבנים ובדגם ה-PRO שחורים (למיטב ידיעתי ההבדל הוא רק בצבע)
בשני הדגמים תושבת הפעמון עשויה פלסטיק.
בשני הדגמים המסוק טס מעולה . . . . :D
לדעתי, יש גם הבדל במחיר (באופן אירוני דגם ה-PRO יקר יותר) אבל זה כבר תלות של החנות שבה קונים.
לבסוף, דגם ה-LE מגיע בצורת קומבו שכוללת להבים, סרוואים, ג'יירו, רגולטור, גוברנור, סוללה (ומגבת :cool:) שבאמת מוזיל מאד את הקניה.
מבחינת יופי, מדובר בהעדפה אישית. מבחינת מחיר - עדיף את הקומבו.
לדעתי את הגריפים של הזנב חובה להחליף ב 700 ללא קשר אם הם פלסטיק או מתכת משתי סיבות:
1.ברגים באיכות ירודה שפשוט נגזרים, היו לא מעט מקרים כאלו ומדובר בהימור יקר מידי לטעמי.
2.החלק הספציפי הזה נוטה לפתח חופשים גדולים, כשמרכיבים את הגריפים של QUICK מבינים על מה מדובר.
flyinglizard
19-10-2010, 00:20:57
זה שמישהו מטיס במשך זמן כזה או אחר בלי בעיות לא אומר שום דבר. כמה בעלי 700 יש כאן בפורום, שמונה? עשרה? יש ת'רדים בנושא גם בRR, גם בהליפריק ואפילו Bert Krammer (שמספונסר על ידי אליין) אומר שצריך להחליף את הברגים בזנב. אבל גם זה לא פותר ב100% את הבעיה עם הגריפים ממתכת, מסתבר.
אני מתערב שרובכם גם מטיסים עם ברגי הספינדל הראשיים המקוריים בלי בעיות. זה לא אומר שלא התפוצצו מסוקים על ימין ועל שמאל כתוצאה מכשל של הברגים האלו, פשוט שזה עוד לא קרה לכם.
בהצלחה.
זה שמישהו מטיס במשך זמן כזה או אחר בלי בעיות לא אומר שום דבר. כמה בעלי 700 יש כאן בפורום, שמונה? עשרה? יש ת'רדים בנושא גם בRR, גם בהליפריק ואפילו Bert Krammer (שמספונסר על ידי אליין) אומר שצריך להחליף את הברגים בזנב. אבל גם זה לא פותר ב100% את הבעיה עם הגריפים ממתכת, מסתבר.
אני מתערב שרובכם גם מטיסים עם ברגי הספינדל הראשיים המקוריים בלי בעיות. זה לא אומר שלא התפוצצו מסוקים על ימין ועל שמאל כתוצאה מכשל של הברגים האלו, פשוט שזה עוד לא קרה לכם.
בהצלחה.
בברגי הספינדל הראשי אין שום בעיה
הסיפור הוא שכאשר אתה קונה ספינדל להחלפה אתה משום מה מקבל ערכה של שתי יחידות עם סט ברגים בודד.
הנטייה של האנשים היא בזמן החלפת הספינדל לעשות שימוש חוזר בברגים וכאן הסיכון הגדול בגזירה וכבר היו מקרים.
צריך לזכור שכאשר מחליפים ספינדל מחליפים גם את הברגים, מנקים טוב את הברגות משמן ולכלוך כזה או אחר, לוקטייט במינון הנכון (לא צריך להגזים) והעסק נעול כמו שצריך ואין הפתעות.
לשדרג לברגים טובים יותר תמיד ניתן אבל כאן לדעתי לא מדובר במשהו הכרחי.
flyinglizard
19-10-2010, 17:53:42
בברגי הספינדל הראשי אין שום בעיה
הסיפור הוא שכאשר אתה קונה ספינדל להחלפה אתה משום מה מקבל ערכה של שתי יחידות עם סט ברגים בודד.
הנטייה של האנשים היא בזמן החלפת הספינדל לעשות שימוש חוזר בברגים וכאן הסיכון הגדול בגזירה וכבר היו מקרים.
צריך לזכור שכאשר מחליפים ספינדל מחליפים גם את הברגים, מנקים טוב את הברגות משמן ולכלוך כזה או אחר, לוקטייט במינון הנכון (לא צריך להגזים) והעסק נעול כמו שצריך ואין הפתעות.
לשדרג לברגים טובים יותר תמיד ניתן אבל כאן לדעתי לא מדובר במשהו הכרחי.
אתה טועה, הברגים בספינדל הראשי הם באיכות נמוכה, ונגזרים גם כחדשים. לא ברור לי על סמך מה החלטת שהם בסדר גמור. תקרא כאן (http://www.helifreak.com/showthread.php?t=171363).
אני בתחילה החלפתי לברגי 10.9 מאיכות טובה, אח"כ לברגי Lynx. ה"יהיה בסדר" פשוט לא שווה את הסיכון של להב 700 מ"מ לתוך הפנים שלך או של הסובבים אותך, שלא לדבר על המסוק - במיוחד לא בבעיה ידועה, מוכרת, מתועדת ומדווחת על ידי עשרות אנשים.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.