PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! איזה טלפון אנדרואיד כדאי לקנות?

aofer
23-10-2010, 15:42:44
היי, אבא שלי עובד באל על והוא יהיה בימים הקרובים בבנגקוק, אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות לי טלפון מבוסס על אנדרואיד ואני מתלבט על איזה יצרן ודגם
הכיוון שחשבתי עליו הוא הsamsung I9000 galaxy. אני יודע שהוא היה הדגם המוביל לפני כמה חודשים. רציתי להתעדכן אם כבר יש משהו יותר מומלץ מהסמסונג? ואולי לשקול עוד אופציות
HTC Desire HD אולי? או איזשהו טלפון של מוטורולה?

יש פה מישהו שמבין במכשירי אנדרואיד שיכול אולי לייעץ לי?

DanielJoseph20
23-10-2010, 15:58:16
DESIRE HD
ללא שום ספק...

איפה השאלה פה בכלל?

Death_Keeper
23-10-2010, 16:01:47
הכל תלוי בכסף שאתה רוצה להשקיע...
האמת, שכרגע אני חושב שה - SAMSUNG CAPTIVATE הוא המכשיר בעל יחס עלות/תועלת הכי טוב בשוק.
מה גם שהוא לא נופל מה DESIRE HD.
כנס לאתר:
www.kombinator.co.il
בעמוד ביקורות מוצרים - אתה יכול למצא הרבה מידע וסקירות על המכשירים האלה...

aofer
23-10-2010, 16:31:27
זה לא ממש עניין של מכיר, שני הטלפונים שציינתי עולים בסביבות ה600$ בחול.
דניאל אפשר הסבר למה אתה מעדיף את HTC?

imac1
23-10-2010, 16:38:33
HTC
מתפקד בצורה מדהימה ללא תקלות
מסך מגע מדהים
מליון אפליקציות שימושיות בחינם
אני אישית עובד עם הלג'נד פעם ראשונה בחיים שאני מוותר על נוקייה
לטובת מכשיר אחר והמעבר היה שווה.

שבוע טוב
תומר

aofer
23-10-2010, 16:45:40
טוב אין ממש משמעות ל"המון אפליקציות" זה אותה מע' הפעלה כמו הסמסונג לכן אותן אפליקציות יעבדו גם על הסמסונג.

יש פה מישהו אולי שניסה את שניהם?

Death_Keeper
23-10-2010, 17:02:42
עברו אצלי כמה מכשירים, גם HTC על סוגיו, וגם הסמסונג.
הייתרון האדיר של הסמסונג הוא המסך המדהים שלו! אין כרגע מתחרים לטכנולוגיה הזו (Super AmoLed), הוא קיבל עדכון ל - 2.2 בימים האחרונים - וזה הפך אותו לאחד המכשירים היותר זריזים ששיחקתי איתם.
בקיצור, אני באמת ממליץ לך לקרא את הביקורות באתר שצירפתי.
אבל שלא תבין אותי לא נכון, גם ה - HTC מעולה!!
ד"א, ה - CAPTIVATE עולה באיזור ה - 450$ חדש ב - EBAY...

aofer
23-10-2010, 18:10:18
קראתי, הם אוהבים את שניהם :) ואין ממש השוואה בין HTC לסמסונג, רק השוואה לעומת הדזייר הישן

Death_Keeper
23-10-2010, 22:10:17
אין כ"כ מה להשוות... בסוף זה עניין של טעם.
ל - SAMSUNG ממשק TOUCHWIZ , ול - HTC יש את ה - SENSUI.
יש את ההבדלים בטכנולוגיה של המסך... השאר אלו נתונים יבשים שאתה יכול לקרא.
שני המכשירים נפוצים מאוד ולכן מפתחים המון ROMS שונים ומשונים עם כל מיני TWEAKS.
אתה מאוד תהנה משניהם...
ממליץ להכניס את המחיר כפרמטר.
אני חייב לומר שאני שמח שאנשים מתחילים להבין שיש משהו אחר חוץ מ - IPHONE...
יוסי

Hagay
24-10-2010, 09:07:59
גם HTC עם מסך Super AmoLed.
יש לי DESIRE ושיחקתי הרבה עם הGALAXY, היתרון הוא לכיוון הHTC מבחינת שימוש אבל בדר"כ ענין של הרגל.

החשוב יותר זה לבדוק תדרים לפני קניית המכשיר!!!
אורנג' וסלקום צריכים מכשירים התומכים ב 900mHz ופלאפון חייב 850mHz.

aofer
24-10-2010, 10:29:15
איכס אייפון :D

בכל מקרה זה עוד דבר שרציתי לשאול, האם הטלפונים האלה יעבדו בצורה טובה ברשת אורנג'?
לגבי מחירים בארץ משום מה יש הבדל של 2000 ש"ח בין המכשירים לטובת הדזייר, אבל בחול שניהם נמכרים בכ600$.

Death_Keeper
24-10-2010, 11:49:21
לא כ"כ יודע איפה בחו"ל אתה בדקת - אולי אלו המחירים בחנויות. ב - EBAY המחירים של ה - CAPTIVATE הם באיזור ה - 450 - 500$ - מבדיקה שבוע שעבר.
לגבי טכנולוגית המסך - חגי, אתה אולי מתבלבל בין ה - AMOLED, ל - SUPER AMOLED.
הטכנולוגיה של ה - SUPER שמורה נכון להיום למכשירי SAMSUNG בלבד! - ונראה של - HTC מסך בטכנולוגית SUPER TFT בכלל...
לגבי תמיכה ברשתות: ה - CAPTIVATE בלבד (לא ה - I9000) תומך גם ברשת פלאפון למקרה שתרצה לעבור.כולם תומכים ב - GSM900 גם סדרת GALAXY S, וגם ה - HTC, שנדרש עבור סלקום ואורנג'.
קראתי עוד קצת במפרט של ה-HTC: יתרון שלו - מצלמת 8 מגה פיקסל עם פלאש כפול.
ה - HTC כבד יותר...
ל- CAPTIVATE 16 GB זכרון פנימי עם אפשרות לכרטיס, לעומת 1.5 GB בלבד ב - HTC.
בסוף, שניהם מריצים את ה - 2.2 בצורה מדהימה!
חשוב שתשחק כמה דקות עם כל אחד מהם, ואז תחליט.
יוסי

aofer
24-10-2010, 12:36:54
זה בעיה למצוא כאלה מכשירים בארץ כדי לשחק איתם, גם אף אחת מהחברות סלולר לא מביאות אותם עדיין ובקצב הזה נראה לי שגם לא יביאו, הן נעולות על האייפון 4.

שמתי לב בהבדל בזכרון הפנימי, אבל ממה שאני מבין גם בHTC אפשר לשים כרטיס זכרון (לא הגיוני שהוא נשאר עם 1.5 GB) תקן אותי אם אני טועה

flyinglizard
24-10-2010, 12:43:31
מה שאתה לא קונה, אני מציע לך שתהיה לו אפשרות לעבור לאנדרואיד סטוק. זה במיוחד יהיה רלוונטי כשתצא גרסה 3.0, נניח, ולא תצטרך לחכות שנה עד שהיצרן ישחרר את זה רשמית. זה היתרון הכי גדול של הנקסוס, למשל.

leetal
24-10-2010, 14:31:19
זה בעיה למצוא כאלה מכשירים בארץ כדי לשחק איתם, גם אף אחת מהחברות סלולר לא מביאות אותם עדיין ובקצב הזה נראה לי שגם לא יביאו, הן נעולות על האייפון 4.

יפה שאנשים כאן קונים/מודעים לאנדרואיד, זה מעיד על הרמה הטכנית הגבוהה של אנשי הטיסנאות בארץ, ולא הולכים אחרי העדר של האייפון למרות יחסי הציבור שהאייפון מקבל בארץ.

החברות בארץ משווקות רק את האייפון בגלל ההתחיבות שלהם למכור 300 אלף מכשירים בשנה. אני כשהלכתי לפלאפון ובקשתי מכשיר אנדרואיד, הנציגים שם הסתכלו עליי בתמיהה ואמרו לי את הבדיחה אין יותר טוב מאייפון.. וכמעט דחפו לי אחד בכוח. רק בסלקום מוכרים אנדרואיד ברצינות, אבל המחירים אצלם מטורפים.

בעולם האנדרואיד מוכר מעל 6 מיליון טלפונים סלולריים בחודש,מספר שהאייפון לא ימכור לעולם. הגלאקסי S לבדו נמכר כבר מעל ל 5 מיליון מכשירים.

http://it.themarker.com/tmit/article/12760

flyinglizard
24-10-2010, 15:27:46
אני עדיין נוטה להאמין שלמשתמש הממוצע, האייפון 4 טוב יותר, וזה אחרי שנה עם נקסוס. פחות באגים, פחות בעיות אינטגרציה, עדכונים מתי שאפל משחררים ולא מתי שHTC\מוטורולה\סמסונג נזכרים, מסך עדיף. יש כמה דברים טובים מאוד באנדרואיד בשבילי (אינטגרציה מצויינת עם שירותי גוגל, כמובן), אבל מעבר לזה... אם אתה רוצה להתעסק עם הטלפון שלך, קח אנדרואיד. אם אתה רוצה מכשיר שפשוט עובד, קח את האייפון.

ללו
24-10-2010, 15:44:58
היי, אבא שלי עובד באל על והוא יהיה בימים הקרובים בבנגקוק, אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות לי טלפון מבוסס על אנדרואיד ואני מתלבט על איזה יצרן ודגם
הכיוון שחשבתי עליו הוא הsamsung I9000 galaxy. אני יודע שהוא היה הדגם המוביל לפני כמה חודשים. רציתי להתעדכן אם כבר יש משהו יותר מומלץ מהסמסונג? ואולי לשקול עוד אופציות
HTC Desire HD אולי? או איזשהו טלפון של מוטורולה?

יש פה מישהו שמבין במכשירי אנדרואיד שיכול אולי לייעץ לי?

לדעתי הגלקסי s יכנס בקרוב לשוק ואז תוכל לקנות אותו בארץ דרך אבא שלך(אלעל),היום התוכנית של אל על היא התוכנית המשתלמת ביותר ואין מתחרים לה(מניסיון),חכה בסבלנות כמוני עד שהוא יכנס ואז תיקנה עם ביטוח שירות ואחריות,או שתקנה את האייפון דרך אלעל ברבע מחיר.

leetal
24-10-2010, 16:01:46
אני עדיין נוטה להאמין שלמשתמש הממוצע, האייפון 4 טוב יותר, וזה אחרי שנה עם נקסוס. פחות באגים, פחות בעיות אינטגרציה, עדכונים מתי שאפל משחררים ולא מתי שHTC\מוטורולה\סמסונג נזכרים, מסך עדיף. יש כמה דברים טובים מאוד באנדרואיד בשבילי (אינטגרציה מצויינת עם שירותי גוגל, כמובן), אבל מעבר לזה... אם אתה רוצה להתעסק עם הטלפון שלך, קח אנדרואיד. אם אתה רוצה מכשיר שפשוט עובד, קח את האייפון.

אני לא מדבר על המשתמש הממוצע... למשתמש הממוצע כבר עדיף איזו נוקיה מהאייפון, לפחות הוא יוכל להוציא ולקבל שיחות ולא משנה איך הוא מחזיק את הטלפון.

flyinglizard
24-10-2010, 16:08:07
אני לא מדבר על המשתמש הממוצע... למשתמש הממוצע כבר עדיף איזו נוקיה מהאייפון, לפחות הוא יוכל להוציא ולקבל שיחות ולא משנה איך הוא מחזיק את הטלפון.

זה לא שהנקסוס (עם FRF91) לא מנתק שיחות, נתקע, מאבד קשר עם הבלוטות', וכו'. אם הבעיה היחידה של האייפון היא שהוא מאבד קליטה כשמחזיקים אותו בצורה מסויימת, אני מוכן לקחת אותו עם שתי ידיים (כמובן שיש לו בעיות אחרות, אבל אתה מבין את הכוונה).

Buff5r
24-10-2010, 16:22:11
האיפון הוא סמארטפון פשוט,
לדעתי זה לא רק איפון,
אבל זה לא כמ אנדוראיד, שצריך להתעסק איתו הרבה בשבל שהוא יעשה את מה שאתה רוצה
פריצות רומים ו root מסובכים,
לעומת זאת ראית את הפריצה של האיפון?
זה פלאפון שעובד, ועובד מצוין עם הרבה משחקים תוכנות ופיצ'רים מגניבים. והבעיה עם האנטנה תוקנה,משתחררים עדכונים כל הזמן ונורא פשוט לעבוד איתו ופשוט מקבלים ממנו הכל,
כל מה שאיפון יתן לך אני בטוח שגם אנדרואיד יכול לתת, פשוט עם יותר התעסקות

leetal
24-10-2010, 17:24:59
האיפון הוא סמארטפון פשוט,
לדעתי זה לא רק איפון,
אבל זה לא כמ אנדוראיד, שצריך להתעסק איתו הרבה בשבל שהוא יעשה את מה שאתה רוצה
פריצות רומים ו root מסובכים,
לעומת זאת ראית את הפריצה של האיפון?
זה פלאפון שעובד, ועובד מצוין עם הרבה משחקים תוכנות ופיצ'רים מגניבים. והבעיה עם האנטנה תוקנה,משתחררים עדכונים כל הזמן ונורא פשוט לעבוד איתו ופשוט מקבלים ממנו הכל,
כל מה שאיפון יתן לך אני בטוח שגם אנדרואיד יכול לתת, פשוט עם יותר התעסקות
צודק האנדרואיד יכול לעשות כל מה שהאייפון עושה, אבל לא להפך, האייפון לא יכול לעשות 10% ממה שהאנדרואיד עושה, וזה כל ההבדל.

aofer
24-10-2010, 18:58:05
אני חושב שזה שהרבה אנשים פה מתעסקים עם מכשירי אנדרואיד רק מראה שאנחנו קהילה של אנשים מאד אינטיליגנטים

אני יודע על הדיל של אלעל, אני נמצא בו :)
ואני כבר כמה חודשים מציק לאורנג' לראות מתי הם מביאים מכשיר אנדרואיד בכלל או את הגלקסי בפרט, הנציגים שלהם לא יודעים להגיד לי אם יגיע ומתי וחלקם אפילו לא יודע מה זה אנדרואיד :)
הבעיה שעד שהוא יגיע לאל על הטלפון כבר יהיה יחסית מיושן. אני לא חושב שהם יביאו אותו ב3-4 חודשים הקרובים, אבל תכלס אי אפשר לדעת.

Hagay
24-10-2010, 20:12:50
לסיכום, כדאי להקשיב עד הסוף

http://www.youtube.com/watch?v=VSAVEl_RU8o

Hagay
24-10-2010, 20:26:42
סליחה, טעות שלי לגבי הAMOLED בHTC,
פשוט לי יש את הDESIRE עם AMOLED אבל כדאי לקרוא חוות דעת נוספות כמו זו:

Display

As we said earlier, both these devices are BIG and, therefore, have big screens, which make them an obvious choice for users demanding excellence in browsing and media.

The Galaxy S uses a 4-inch Super AMOLED (480 x 800 pixels) display. The HTC Desire HD, on the other hand, has a significantly larger 4.3- inch (480 x 800 WVGA) LCD display.

So, which is best? LCD or SUPER AMOLED? Well, this is quite a difficult one to qualify, as some people will generally prefer Super AMOLED and others will be LCD all the way – both screen types have their positives and negatives.

For instance, Super AMOLED is a lot brighter and has deeper blacks than LCD, as well as the ability to view the entire screen from all angles, which are all pretty big positives.

Unlike Super AMOLED, LCD is backlit and therefore displays colours differently; we find them slightly muted when compared to the brighter Super AMOLED displays. That said, LCD does perform better in bright conditions making it better for outside use.

All in all, this is a massively tough call, but we’re going with the Desire HD – not because the screen is better, but because it performs better in bright conditions and is larger at 4.3-inches.

Verdict – Desire HD

http://www.knowyourmobile.com/comparisons/608793/htc_desire_hd_vs_samsung_galaxy_s.html

Buff5r
24-10-2010, 20:45:16
מה אנדרואיד יכול לעשות שאייפון לא? (אני בטוח שיש דברים כאלה, השאלה היא רצינית לגמרי כדאי לקבוע כמה זה משנה.)

מצד שני שמעתי על המון בעיות ותקלות וסתם שלפאלפון בא להכבות או אפלקציות שונות שפשוט הורסות את המכשיר,
מצד שני האפליקציות של איפון עוברות בדיקה (סיוט למתכנתים לפי מה ששמעתי). אבל זה גם משהו.
קוד פתוח זה מתכון לצרות, ולא באמת כאילו שתתחיל לכתוב עכשיו פיצ'רים לפלאפון שלך (או שאני טועה?)
אני ממש לא מקובע על אייפון, אבל לדעתי אנדרואיד עדין לא מספיק טוב.

aofer
24-10-2010, 23:23:40
האמת שאני בשנה הרביעית בלימודי הנדסת תוכנה וכמעט ולקחתי פרויקט גמר מבוסס על אנדרואיד
אז יש מצב :)

Death_Keeper
25-10-2010, 05:36:39
עופר שים לב,
לגבי הזכרון במכשירים - לשניהם אפשרות להרחבה ע"י כרטיס. אבל זכרון פנימי גדול הוא ייתרון עצום להמשך - התקנת ROMS גדולים יותר ע"י חלוקה מחודשת של המכשיר וכו'.
ובדוק בבקשה את המחיר של ה - CAPTIVATE אל מול ה - I9000, אתה תגלה הפתעה - הנחה של כ - 150$ עבור עיצוב יפה יותר, וחוסר במצלמה קדמית....

leetal
25-10-2010, 10:12:24
מה אנדרואיד יכול לעשות שאייפון לא? (אני בטוח שיש דברים כאלה, השאלה היא רצינית לגמרי כדאי לקבוע כמה זה משנה.)

מצד שני שמעתי על המון בעיות ותקלות וסתם שלפאלפון בא להכבות או אפלקציות שונות שפשוט הורסות את המכשיר,
מצד שני האפליקציות של איפון עוברות בדיקה (סיוט למתכנתים לפי מה ששמעתי). אבל זה גם משהו.
קוד פתוח זה מתכון לצרות, ולא באמת כאילו שתתחיל לכתוב עכשיו פיצ'רים לפלאפון שלך (או שאני טועה?)
אני ממש לא מקובע על אייפון, אבל לדעתי אנדרואיד עדין לא מספיק טוב.

האנדרואיד מציג פלאש, האייפון לא, ז"א באנדרואיד הגלישה מלאה ובאייפון מוגבלת.
באנדרואיד מעבירים קבצים ישירות מהמחשב כמו דיסק און קי, באייפון רק דרך Itunes הכבדה והמסורבלת.
באנדרואיד תמיכה מלאה לבלוטוס, באייפון אי יכולת שליחת קבצים ב BT.
האנדרואיד משמש כדיסק און קי לכל סוגי הקבצים, באייפון כלום.
באנדרואיד אפשר לשמור קבצים שנשלחו במייל, באייפון לא.
באנדרואיד אין צורך בכבלים מיוחדים, באייפון כן.
באנדרואיד אפשר להוציא או להחליף סוללה, באייפון רק במעבדה של אפל.
באנדרואיד סינכרון אנשי קשר, יומן, תמונות, מיילים וסירטונים נעשים דרך 3G או WIFI לשרותי גוגל, באייפון רק דרך המחשב.
המסך באייפון קטן הוא 3.5 אינץ' בנוסף לכך אין לו כפתור חזרה וכפתור תפריט, מה שמחייב את האפליקציות לשים תפריט קטן למטה דבר שגורם למסך להיות עוד יותר קטן.
רוצה טלפון עם מצלמה של 2MP? של 8MP אולי של 12MP? רוצה מכשיר עם מקלדת מלאה? או מכשיר שעולה 100$? יש מהכל באנדרואיד. באייפון יש רק מה שהחליטו בשבלך.
באייפון ה Itunes מסדרת את הקבצים איך שהיא מחליטה, באנדרואיד איך שאני רוצה.
אם צריך עוד זיכרון לקבצים שלי, באייפון מה שיש זה לכל הזמן, באנדרואיד מחליפים SDCARD בגרושים.
באנדרואיד אני יכול להחליט איך המכשיר שלי יראה, באייפון לא ניתן.

עכשיו שמשהוא יראה לי משהוא שהאייפון עושה והאנדרואיד לא

ובכלל העובדה שאני לא יכול לעשות מה שאני רוצה עם המכשיר, אלא רק מה שסטיבי וחבורתו מרשים לי (פורנו אמרנו?). אין שום סיבה בעולם שאני אשלם ממיטב כספי (והרבה ממנו) בשביל מכשיר שאיזה בחור שמאוד מלא מעצמו יחליט לי מה לעשות איתו.

ולסיכום
למה לא אייפון? כי אני רוצה מכשיר שעושה יותר, עולה פחות, עמיד יותר, וסגור פחות...

נאור
25-10-2010, 14:12:28
אין על המסך של אייפון 4

nadav_B
25-10-2010, 15:50:55
אין על המסך של אייפון 4
+1
איכות מטורפת

ודוד תפסיק כבר להשמיץ את האייפון!! אני בטוח שבחיים שלך לא נגעת באייפון!

ואם כן, אני מאמין שזה היה אייפון 2G לפני 3 שנים ורק לשתי שניות...

אין לך מושג על היתרונות העצומים שלו לעומת האנדרואיד

אתה קורא לעצמך אינטילגנט ואיכותי בגלל שאתה משתמש באנדרואיד?

קצת קשה להיות אינטיליגנט ולהעריך מצלמה על ידי כמות הפיקסלים שלה בלבד בו זמנית...

סתם לדוגמה, הינה תמונה שצילמתי לפני כשבוע (כן, זה ליעד שם באמצע)

http://img137.imageshack.us/img137/8421/picture105bt.jpg (http://img137.imageshack.us/i/picture105bt.jpg/)

אני רוצה לראות מצלמה של נוקיה מצלמת בכזאת איכות...

הייתי מראה לך גם את איכות הווידאו אבל אני לא חושב שאתה שווה את המאמץ, תסתכל ביו טיוב בעצמך...

ודרך אגב, בקשר לנתוני המכירות, רק אני רוצה להזכיר לך מה המכשיר הכי נמכר בעולם, ולא סתם, יש לזה סיבה
כל סבא או ילד בן 5 יכול להשתמש בו בלי בעיה בגלל הממשק הנוח והייחודי שלו

יש עוד 1001 סיבות אבל באמת שאין לי כוח להיכנס לזה עכשיו, הרי אתה הרבה יותר חכם ואיכותי ממני נכון?

Buff5r
25-10-2010, 16:46:28
האנדרואיד מציג פלאש, האייפון לא, ז"א באנדרואיד הגלישה מלאה ובאייפון מוגבלת. ממש לא משהו שמרגישים בו, אבל טוב נו.
באנדרואיד מעבירים קבצים ישירות מהמחשב כמו דיסק און קי, באייפון רק דרך Itunes הכבדה והמסורבלת.צודק. הרוחתה טיעון אחד נכון בינתיים.
באנדרואיד תמיכה מלאה לבלוטוס, באייפון אי יכולת שליחת קבצים ב BT.יש, אתה מוזמן לבוא אלי ולראות. או לכל מישהו אחר שיש לו אייפון וידע לפתוח את זה באמצעות הפריצה, ולא כמו באנדרואיד שאתה צריך רומים ורוטים וכו'.
האנדרואיד משמש כדיסק און קי לכל סוגי הקבצים, באייפון כלום. גם את זה האיפון שלי יודע לעשות.
באנדרואיד אפשר לשמור קבצים שנשלחו במייל, באייפון לא.אפשר. וזה אפילו די פשוט בעזרת פאקג' מסידיה.
באנדרואיד אין צורך בכבלים מיוחדים, באייפון כן.תסביר את עצמך? אם אתה מדבר על הכבל 32 פין. זה חיסרון? לצערי די מקובל היום שלכל חברה יש את הכבלים שלה
קבל עוד נקודה.
באנדרואיד סינכרון אנשי קשר, יומן, תמונות, מיילים וסירטונים נעשים דרך 3G או WIFI לשרותי גוגל, באייפון רק דרך המחשב.
לא יודע להגיב, אני לא משתמש בשירותי גוגל.
המסך באייפון קטן הוא 3.5 אינץ' בנוסף לכך אין לו כפתור חזרה וכפתור תפריט, מה שמחייב את האפליקציות לשים תפריט קטן למטה דבר שגורם למסך להיות עוד יותר קטן.המסך באיפון קטן?????? זה קטנוניות, אני לא מכיר מישהו או מסקר או משהו שאמר שהמסך באיפון לא מספיק גדול ונוח
רוצה טלפון עם מצלמה של 2MP? של 8MP אולי של 12MP? רוצה מכשיר עם מקלדת מלאה? או מכשיר שעולה 100$? יש מהכל באנדרואיד. באייפון יש רק מה שהחליטו בשבלך.אתה משווה פה מערכת הפעלה למכשיר פלאפון ספציפי, האיפון לא מתימר להיות פלאפון זול, בדיוק כמו הפלאפון שאני משווה אותו אליהם.
באייפון ה Itunes מסדרת את הקבצים איך שהיא מחליטה, באנדרואיד איך שאני רוצה.האיטונז יסדר אותם איך שתגיד לו.
אם צריך עוד זיכרון לקבצים שלי, באייפון מה שיש זה לכל הזמן, באנדרואיד מחליפים SDCARD בגרושים.ממש ממש ממש לא בעיה לדעתי, זאת קטנוניות 32 GB זה מספיק ביותר. וביחס לאיזה פלאפון אתה מדבר שוב. אתה משווה פלאפון למערכת הפעלה.
באנדרואיד אני יכול להחליט איך המכשיר שלי יראה, באייפון לא ניתן.בטח שניתן , מיליון ערכות נושא שמשנות את כל המכשיר

ובכלל העובדה שאני לא יכול לעשות מה שאני רוצה עם המכשיר, אלא רק מה שסטיבי וחבורתו מרשים לי (פורנו אמרנו?). אין שום סיבה בעולם שאני אשלם ממיטב כספי (והרבה ממנו) בשביל מכשיר שאיזה בחור שמאוד מלא מעצמו יחליט לי מה לעשות איתו.

ולסיכום
למה לא אייפון? כי אני רוצה מכשיר שעושה יותר, עולה פחות, עמיד יותר, וסגור פחות...
תן לי להשוות דגמים. לא מערכת הפעלה לפלאפון,
אתה מראה מין קטנוניות מעצבנת כאילו אתה בכוח רוצה להגיד,
כולם טיפשים שקונים אייפון בגלל שכולם עושים את זה,
אני יילך נגד הזרם ויקנה פלאפון עם מערכת הפעלה שתגרום לי לשבור תראש עליה הרבה יותר
למה? ככה.

נ"ב
המצלמה של אייפון משוים אותה ל12 מגה פיקסל של נוקיה, והמצלמה של האיפון עומדת יפה מאוד, מה יותר טוב אף אחד לא בטוח.

אריה הלפרין
26-10-2010, 15:19:10
הבאתי למישהו את הסמסונג
ויצא לי למשש אותו קצת
הוא אכן מדהים
שוקל ברצינות לקנות לעצמי

leetal
26-10-2010, 15:29:36
טוב, יש כיום מכשיר אחד שהוא בעל חומרה דומה לאייפון 4, וזה הגלאקסי S.
כאן יש השוואה של האתר המוביל בעולם בנושא (ה rcgroups של הטלפונים) הסקירה נעשתה עוד לפני שהגלאקסי קיבל את עדכון התוכנה, כך שאם ההשוואה היתה נעשית היום אז הנתונים היו עוד יותר מרשימים לטובת הגלאקסי:
http://www.gsmarena.com/samsung_i900...review-500.php

הנה סיכום קצר למי שאין כוח לקרוא 8 עמודים באנגלית...
1. בעיצוב האייפון לוקח
2. בטלפוניה הגלאקסי לוקח (האייפון מקבל ציון מחפיר..)
3. בתצוגה הגלאקסי לוקח
4. בצילום רגיל הגלאקסי לוקח (למי שטען בצדק שהמצלמה של האייפון מעולה, בגלאקסי היא עוד יותר מעולה..)
6. בצילום וידאו הגלאקסי לוקח
7. כנגן מוסיקה הגאלקסי לוקח
8. כנגן וידאו הגלאקסי לוקח, הציון שלו, לא פחות ממושלם.
9. גלישה באינטרנט הגלאקסי לוקח בגדול..
10. בחנות האפליקציות האייפון לוקח, אבל גם זה זמני, המרקט של גוגל מתעדכן בצורה מדהימה בכל יום..

אגב בתוך כמה ימים סמסונג הולכים לפי השמועות להוציא גירסה חדשה לגלקסי S, ואז באמת לא יהיה ניתן להשוות אותו לשום דבר שאנחנו מכירים.

tamos
26-10-2010, 15:38:52
DESIRE HD המכשיר אנדוראיד הכי טוב, חומרתית, שיצא.
רק המסך שלו הוא לא LED.
לאנדרואיד יש יתרונות עצומים מול אייפון, בוא נתחיל מזה שאנדוראיד היא מערכת קוד פתוח ושל האייפון לא.

http://www.youtube.com/watch?v=GHO9A9Zf5g8&feature=player_embedded

אריה הלפרין
26-10-2010, 19:04:05
הערה ל LEETAL
העיצוב של ה S עולה על זה של האיפון
והיה לי גם וגם ביד

Death_Keeper
26-10-2010, 19:40:06
אין על המסך של אייפון 4

אני חייב לציין שתגובה כזו...מעידה פשוט על ידע פחות מבסיסי בתחום... אני מתעסק כבר לא מעט זמן עם הרבה מאוד מכשירים סלולרים, כולל כתיבת סקירות עליהם, ויצא לי לשחק עם לא מעט מכשירים, בין היתר האייפון 4 וה - GALXY S לסוגיו.
המסך של האייפון לא רע, אבל אין בכלל מה להשוות אותו למסך של SAMSUNG, שכל יצרן טלפונים רק חולם להניח את ידיו על הטכנולוגיה שלהם שרשומה כפטנט (ה - SuperAmoLed), אז נאור, וכל מי שחושב כי אחת החוזקות של האייפון הוא המסך...שיחשוב שוב.
עוד משהו, אני לא אומר שאייפון זה זבל, זה מכשיר מצויין שעונה לדרישות של המיינסטרים - הוא עושה הרבה דברים בסדר... אבל זהו.
מערכת ההפעלה אנדרואיד מאפשרת לך לקחת את הטלפון כמעט לאן שתרצה...החומרה היום ברוב המקרים שווה או טובה יותר מבאייפון.
ולפותח השרשור... מצטער אם זה פחות בכיוון...אבל קשה להתעלם מטענות כאלו.
יוסי

נאור
26-10-2010, 21:37:29
Galaxy s 480x800
iPhone 960 x640

guyst
26-10-2010, 22:20:59
אתם אנשים רעים. אני בסדר לי עם הנוקיה שלי ועכשיו עשיתם חשק לאנדרואיד (לא אייפון, גם אני לא מתחבר אליו)

eagle701
26-10-2010, 22:48:52
אתם יודעים מה מצחיק במשתמשי איפון?
ברגע שתטיחו בפניהם שהמכשיר לא משהו וכ'ו מה הם יגידו?? מה?? סתכל איזה מצלמה מדהימה יש לו!
תגידו לי חברים אני קונה מצלמה או שאני קונה סמארטפון??
אם אני ירצה לקנות מצלמה אני יקנה את ה550D ולא איפון..
Buff5r שמת לב שבשביל שהמכשיר שלך יעשה כל מה שהאנדרואיד עושה וגם זה לא באותה רמה אז צריך לפרוץ את המכשיר ובעצם לבטל לעצמך את האחריות יצרן
לעומת זאת האנדרואיד זאת מערכת פתוחה שכל מה שתרצה לעשות בה אתה תוכל!
אני אישית חולה על מוצרי Appel יש לי את כל סוגי הIpod שלהם בבית מהראשון ועד האיפוד טאץ השלישי
אבל באיפון אני מסרב לגעת, למה? כי אם אני קונה טלפון אני רוצה שהוא יעבוד לי בתור טלפון! ולא בתור מחשב כף יד, בשביל זה יש לי את האיפוד טאץ

nadav_B
26-10-2010, 23:07:24
מ-ה ה-ק-ש-ר?

המצלמה זה הדבר היחיד שאני יכול להוכיח דרך האינטרנט כי אני לא עומד להיפגש עם אף אחד מכם בזמן הקרוב, אז הבאתי תמונה שתפסיקו לזיין בשכל כמה שהמצלמה של האייפון גרועה...

בקשר למה שאמרת על המצלמה, אני מסכים עם זה ואני כמעט אף פעם לא מתייחס לפרמטר הזה, אבל כשמישהו משמיץ ומדבר שטויות אני חייב להגיב...

1. ברגע שתעשה ריסטור האחריות חוזרת
2. יש לי מספר חברים שהביאו מכשיר פרוץ והעובדים אפילו לא שמו לב

נכון, והיא תוכל גם להידבר בווירוסים או להיהרס לך באותה מידה... אין שם פיקוח על שום דבר

ואני יודע למה אתה מסרב לגעת באייפון, לא בגלל הסיבה שציינת, אלא בגלל שאף פעם לא נגעת באחד...
כשתהיה קרוב למכשיר המדהים הזה תדבר איתי...

gal15260
27-10-2010, 00:53:32
מ-ה ה-ק-ש-ר?

המצלמה זה הדבר היחיד שאני יכול להוכיח דרך האינטרנט כי אני לא עומד להיפגש עם אף אחד מכם בזמן הקרוב, אז הבאתי תמונה שתפסיקו לזיין בשכל כמה שהמצלמה של האייפון גרועה...

בקשר למה שאמרת על המצלמה, אני מסכים עם זה ואני כמעט אף פעם לא מתייחס לפרמטר הזה, אבל כשמישהו משמיץ ומדבר שטויות אני חייב להגיב...

נכון, והיא תוכל גם להידבר בווירוסים או להיהרס לך באותה מידה... אין שם פיקוח על שום דבר

ואני יודע למה אתה מסרב לגעת באייפון, לא בגלל הסיבה שציינת, אלא בגלל שאף פעם לא נגעת באחד...

לפעמים אני אומר לעצמי ראבק כמה אנשים בישראל חיים בסרט....

תגיד לי נדב מה אתה מבין בכלל בפלאפונים.... כמה שאני אוהב אנשים כמוך... זה לא יאמן !
אוהבים להתווכח ולשחק אותה בכל מה שזה קשור לאייפונים !

איפון לא יהיה ולא היה תמיד פלאפון טוב תבין כבר.....
רק בדבר אחד טוב האייפון משחקים ותוכנות שיש לו מאה אלף יותר ! אבל בנינו רובם שטויות ....
אתה יודע על איזה תוכנות ומשחקים אני מדבר אני לא צריך להגיד לך כמה שטויות יש לאייפון ...

בכדי שאני לא התווכח איתך וירד לרמה שלך ! אני רק רוצה שתציץ ביכולות של מערכת ההפעלה אנדרואיד ! (או שתתמקד בפלאפון אחד שיש לי הנקסוס וואן של גוגל )
תראה את שני המפרטים של כל פלאפון !
מעבד מסך איכות מסך רזולוציה פיקסלים סוללה (גודל חוזק נשלפת) אינטרנט (הכולל גם צפייה מהירה יותר מהירות גלגול סקריפטים פלאש ) מוזיקה מולטימדיה ארגוניות יופי צריך לפרוץ או לא ! תמיכה ברשתות איכות המכשיר פלסטיקה וכו...

לך תעשה שיעורי בית ! ואז תחזור ותדבר ....
אם קשה לך תבוא ואני יפנה אותך לקישורים מתאימים.....

מקווה שתבין שאייפון ללא משחקים ותוכנות לא שווה כלום!!!!!!

אם אתה רוצה אני בניגוד אלייך יכול לשלוח אלייך או שתבוא אלי ותראה את המכשיר בפעולה ותבין על מה אתה בכלל מדבר!
באמת נמנעתי עד עכשיו להכנס לוויכוח הזה ! אבל זהו הגזמתה עשית מהאייפון פאלפון מושלם ! לפי דעתי הייתי נותן לו ציון 4 לא יותר מזה !
לטווח הארוךך הוא משעמם ומוגבל....

נ.3ב
זה שחבר שלך הביא לחברה פלאפון פרוץ והם לא שמו לב זה בגלל שאנשים כאן טיפשים ! ולא יודעים בכלל עם מה הם מתעסקים ועל מה הם מדברים !

flyinglizard
27-10-2010, 01:52:16
מעבד מסך איכות מסך רזולוציה פיקסלים סוללה (גודל חוזק נשלפת) אינטרנט (הכולל גם צפייה מהירה יותר מהירות גלגול סקריפטים פלאש ) מוזיקה מולטימדיה ארגוניות יופי צריך לפרוץ או לא ! תמיכה ברשתות איכות המכשיר פלסטיקה וכו...

נקסוס מול אייפון 4:

מעבד - מעבד שונה, אבל אותה רמת ביצועים
מסך - אייפון בלי ספק
סוללה - אייפון. לא נשלפת אבל מחזיק יותר זמן מהנקסוס
אינטרנט - אותו דבר בגדול, רק שאין פלאש באייפון.
מוזיקה - האייפון, הרי זה גם אייפוד, כולל גישה לאייטיונס
מקלדת ומגע - אייפון בלי ספק גם
מצלמה - כנראה שהאייפון

הנקסוס עדיף מבחינת האינטגרציה עם שירותי גוגל, והתמיכה בפלאש. זהו.

בגדול, האייפון 4 אוכל את הנקסוס. לאנדרואיד יש כמה פיצ'רים שכולם אוהבים לחזור עליהם שוב ושוב, אבל מתי הייתה הפעם האחרונה ששלחתם קובץ בבלוטות'?
אם אתם רוצים להתעסק עם הפלאפון שלכם, ברור שהאנדרואיד עדיף. בשבילי זו ערימת באגים שגורמת לנוקיה N95 - נבלה בזכות עצמו - שהיה לי קודם להראות אמין כמו מחשב משימה של F16.

Death_Keeper
27-10-2010, 05:26:57
נקסוס מול אייפון 4:

מעבד - מעבד שונה, אבל אותה רמת ביצועים
מסך - אייפון בלי ספק
סוללה - אייפון. לא נשלפת אבל מחזיק יותר זמן מהנקסוס
אינטרנט - אותו דבר בגדול, רק שאין פלאש באייפון.
מוזיקה - האייפון, הרי זה גם אייפוד, כולל גישה לאייטיונס
מקלדת ומגע - אייפון בלי ספק גם
מצלמה - כנראה שהאייפון

הנקסוס עדיף מבחינת האינטגרציה עם שירותי גוגל, והתמיכה בפלאש. זהו.

בגדול, האייפון 4 אוכל את הנקסוס. לאנדרואיד יש כמה פיצ'רים שכולם אוהבים לחזור עליהם שוב ושוב, אבל מתי הייתה הפעם האחרונה ששלחתם קובץ בבלוטות'?
אם אתם רוצים להתעסק עם הפלאפון שלכם, ברור שהאנדרואיד עדיף. בשבילי זו ערימת באגים שגורמת לנוקיה N95 - נבלה בזכות עצמו - שהיה לי קודם להראות אמין כמו מחשב משימה של F16.

1. למה אתה משווה רולס רויס שנת 2010 עם מרצדס 2005? למה אתה לא משווה אותו עם ה - GALXY S? - שים ב שכבר פרסמו כמה פוסטים קודם לכן, השוואה של GSMARENA, אחד האתרים המובילים בתחום... אתה מוזמן לבדוק את התוצאות.
2. לך ולנאור.. מעבר לרזולוצית המסך - שבשני המכשירים גבוהה מאוד - וכבר הופכת לפחות רלוונטית - יש את הטכנולוגיה שלו - ועם כל הכבוד לרזולוציה הגבוהה של מסך האייפון, הצבעים בו לא יהיו בהירים וחדים כמו במסכי ה - SuperAmoLed לא משנה כמה תתאמצו! הרזולוציה היא פרמטר פחות חשוב בהרבה! - שוב אני מבקש שתשימו אותם אחד ליד השני - עם אותה התמונה בשניהם - ואז תשוו - אני עשיתי את זה, ואין מה לומר - הסמסונג לוקח ובגדול!

guyst
27-10-2010, 08:13:20
עוד אחד מהשירשורים ההזויים.
מצד אחד הילדים - "האייפון הכי טוב בעולם!" "אין על האייפון שלי". "אייפון שולטטט" (טעות DX7 שולט...:cool:). "גם אם פרצו לך את האייפון תוכל להחזיר זאת אחורה כדי להיות באחריות..."
מצד שני יש פה אנשים מקצועיים שחקרו, נגעו, מיששו, קראו מאמרים מקצועיים מהעולם ומביאים סימוכין!

השאלה הגדולה - בשביל צריך את המכשירים האלה....? לדבר!!! ועם האייפון 4 ניתן לדבר רק אם אתה מחזיק אותו בעזרת מקלות "צ'ופסטיק" או עוטף אותו בפלסטיקים \ גומיות \ קונדומים! לא נשמע לכם הזוי שצריך דברים כאלה רק כדי לדבר?? וכן, זה ככה. אני אישית החזקתי אייפון 4 כאשר הייתה קליטה מלאה וכשאחזתי בו הקליטה ירדה עד אפס קליטה וכל זה ב-20 שניות.

ובנינו, בשביל מה האייפון? אפליקציות אולי, כחלק מהם מתאימים יותר לאמריקאים והתרבות שלהם (כמו סריקת ברקוד של ספר והצגת מחיר באמזון לקנייה מיידית שם (פה המשלוח יהיה יקר ונאלץ לשלם עוד 30 ש"ח לקופת המדינה והמוכסים:)).
אז בשביל מה באמת האייפון?
סטייל..... נכנסים למסעדה, בעלי האייפון לא משאירים אותו בכיס אלא חייבים לשים על השולחן - שיראו.
אתה עולה במעלית, מולך הוא מוציא את האייפון כדי לעשות את תנועת ה"סלייד" לבהות במסך עוד כמה שניות, כמה לחיצות על הטאץ, וזוהו - "סד - סיבוב דאווין".

מה שכן, אפל, גאונים!!! איזה שיווק. אין בעולם חברה אלופה כמוהם שיגרמו לאנשים לישון כל הלילה על המדרכה מול חנות אפל או לקנות את האיפון 4 למרות שהוא פגום! לא ניתן לדבר איתו בצורה אנושית. לזה אתם צריכים להוריד את הכובע.

סליחה על הבלוג הקצר הזה, אבל זה התבקש להחזיר קצת פרופורציות לשירשור הזה.
אנשי האופנה והסטייל, מעריצי גיא פינס - תהנו מהאייפון.
לכל האחרים, טוב נו, אפשר להסתפק גם באנדרואיד שכנראה יספק יותר תמורה לאגרה.

ודוד, אהבתי את הטיעונים המקצועיים שלך, אבל עדיין DX7 השלט! :p

http://realitypod.com/wp-content/uploads/2010/08/hold-iphone-4-with-tongs-550x479.jpg

http://dailyiphoneblog.com/wp-content/uploads/2010/07/iphone-4-bad-signal-joke1.jpg

Boogle
27-10-2010, 12:16:46
אני השתכנעתי והזמנתי !:D

נאור
27-10-2010, 12:43:34
היי גאיי :D

guyst
27-10-2010, 12:47:22
ערב טוב...:p

Buff5r
27-10-2010, 13:52:46
עוד אחד מהשירשורים ההזויים.
מצד אחד הילדים - "האייפון הכי טוב בעולם!" "אין על האייפון שלי". "אייפון שולטטט" (טעות DX7 שולט...:cool:). "גם אם פרצו לך את האייפון תוכל להחזיר זאת אחורה כדי להיות באחריות..."
מצד שני יש פה אנשים מקצועיים שחקרו, נגעו, מיששו, קראו מאמרים מקצועיים מהעולם ומביאים סימוכין!

השאלה הגדולה - בשביל צריך את המכשירים האלה....? לדבר!!! ועם האייפון 4 ניתן לדבר רק אם אתה מחזיק אותו בעזרת מקלות "צ'ופסטיק" או עוטף אותו בפלסטיקים \ גומיות \ קונדומים! לא נשמע לכם הזוי שצריך דברים כאלה רק כדי לדבר?? וכן, זה ככה. אני אישית החזקתי אייפון 4 כאשר הייתה קליטה מלאה וכשאחזתי בו הקליטה ירדה עד אפס קליטה וכל זה ב-20 שניות.

ובנינו, בשביל מה האייפון? אפליקציות אולי, כחלק מהם מתאימים יותר לאמריקאים והתרבות שלהם (כמו סריקת ברקוד של ספר והצגת מחיר באמזון לקנייה מיידית שם (פה המשלוח יהיה יקר ונאלץ לשלם עוד 30 ש"ח לקופת המדינה והמוכסים:)).
אז בשביל מה באמת האייפון?
סטייל..... נכנסים למסעדה, בעלי האייפון לא משאירים אותו בכיס אלא חייבים לשים על השולחן - שיראו.
אתה עולה במעלית, מולך הוא מוציא את האייפון כדי לעשות את תנועת ה"סלייד" לבהות במסך עוד כמה שניות, כמה לחיצות על הטאץ, וזוהו - "סד - סיבוב דאווין".

מה שכן, אפל, גאונים!!! איזה שיווק. אין בעולם חברה אלופה כמוהם שיגרמו לאנשים לישון כל הלילה על המדרכה מול חנות אפל או לקנות את האיפון 4 למרות שהוא פגום! לא ניתן לדבר איתו בצורה אנושית. לזה אתם צריכים להוריד את הכובע.

סליחה על הבלוג הקצר הזה, אבל זה התבקש להחזיר קצת פרופורציות לשירשור הזה.
אנשי האופנה והסטייל, מעריצי גיא פינס - תהנו מהאייפון.
לכל האחרים, טוב נו, אפשר להסתפק גם באנדרואיד שכנראה יספק יותר תמורה לאגרה.

ודוד, אהבתי את הטיעונים המקצועיים שלך, אבל עדיין DX7 השלט! :p

http://realitypod.com/wp-content/uploads/2010/08/hold-iphone-4-with-tongs-550x479.jpg

http://dailyiphoneblog.com/wp-content/uploads/2010/07/iphone-4-bad-signal-joke1.jpg
אפשר לדבר עם האיפון לא משנה איך אתה מחזיק אותו,
ולדעתי איפון זה פשוט פחות התעסקות, זה פלאפון מצוין ולא יעזור כמה תתוכחו הוא ישאר כזה,
אם יש פלאפון טובים יותר ? יכול להיות.
אבל אנדרואיד זה ממש לא מערכת הפעלה מושלמת, חכמים ממני וממכם כבר אמרו את זה.
ביום שלאנדרואיד יהיו פחות בעיות אני בעצמי יקנה אחד.
בינתים, iOs מערכת הרבה יותר טובה מאנדרואיד, וזאת דעתי.
לגבי חומרה? יש מכשירים טובים מהאיפון בחומרה , חומרה זאת לא סיבה לקנות איפון ומי שאוהב נתונים יבשים בדרך כלל נצמד לזה בטענות נגד אייפון כי יש אנדרויאדים שאוכלים את אייפון בחומרה.
א*** אם רק היה sumsong Galaxy עם ios....
בינתים אין. אז החומרה של האיפון היא מצוינת, זה שיש יותר טוב זה לא שאלה בכלל,
אבל לא תשכנעו אותי שהמערכת של גוגל יציבה כמו המערכת של אפל, לפחות לא כרגע.

aofer
27-10-2010, 15:05:57
היי, זה באמת לא היה הכוונה שלי בפתיחת השרשור, ליצור מלחמה בין אנשי האייפון לאנשי האנדרואיד :) כי אני כבר מראש הכרזתי שאני בצד של האנדרואיד ואני אפילו לא שוקל לקנות אייפון.
אבל בכל זאת אני שמח שהתפתח פה כזה דיון, זה תמיד טוב לשמוע מה אנשים חושבים.
אני חייב להסכים עם גיא שטען נגד האנטנה של האייפון 4.
הבעיה הזאתי פשוט מגוחכת והפתרון של אפל עם הכיסוי פשוט בזיוני לדעתי.
כבר יצא לי כמה פעמים לדבר בטלפון עם מישהו שדיבר דרך אייפון והקליטה הייתה לא טובה בחלקים גדולים של השיחה (בהתאם לאיך שמחזיקים את המכשיר)

בכל אופן לגבי הרכישה של המכשיר, מסתבר שהמכשירים שהתלבטתי בינהם לא כאלה זולים בתאילנד.
אני מנסה לברר עם אורנג' אם הם מתכננים להביא משהו בקרוב, אם למישהו יש איזה מידע פנימי אשמח לשמוע. אם לא אחכה עוד קצת ומקסימום אביא מארה"ב

guyst
27-10-2010, 16:36:22
היי, זה באמת לא היה הכוונה שלי בפתיחת השרשור, ליצור מלחמה בין אנשי האייפון לאנשי האנדרואיד :) כי אני כבר מראש הכרזתי שאני בצד של האנדרואיד ואני אפילו לא שוקל לקנות אייפון.
אבל בכל זאת אני שמח שהתפתח פה כזה דיון, זה תמיד טוב לשמוע מה אנשים חושבים.
אני חייב להסכים עם גיא שטען נגד האנטנה של האייפון 4.
הבעיה הזאתי פשוט מגוחכת והפתרון של אפל עם הכיסוי פשוט בזיוני לדעתי.
כבר יצא לי כמה פעמים לדבר בטלפון עם מישהו שדיבר דרך אייפון והקליטה הייתה לא טובה בחלקים גדולים של השיחה (בהתאם לאיך שמחזיקים את המכשיר)

בכל אופן לגבי הרכישה של המכשיר, מסתבר שהמכשירים שהתלבטתי בינהם לא כאלה זולים בתאילנד.
אני מנסה לברר עם אורנג' אם הם מתכננים להביא משהו בקרוב, אם למישהו יש איזה מידע פנימי אשמח לשמוע. אם לא אחכה עוד קצת ומקסימום אביא מארה"ב

עמית, לא מכיר את ההסכמים של אל-על אבל לדעתי מיותר להוציא כ-$500 אם המכשיר קיים ברשת הסלולרית כיוון שאתה מקבל בדר"כ החזר של עלות המכשיר ואחריות.

leetal
27-10-2010, 18:05:33
יש שמועות שמחר, ב 28 לחודש הגלאקסי יושק באורנג', או ב 4 לנובמבר.

בכל מקרה, הגלאקסי יושק בארץ בקרוב מאוד. כשיצא האייפון 4 היתה עליו (כמובן..) כתבה בערוץ 10 בטלוויזיה, ושם הראו את הגלאקסי פועל בעברית, וציינו שהוא ישווק בקרוב בארץ.

tamos
27-10-2010, 22:42:14
סקירה בעברית על הדייזיר HD

http://www.youtube.com/watch?v=UUbMnmMpzco&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=qNnO3MlDKWQ&feature=player_embedded

aofer
28-10-2010, 11:30:11
אני יודע מחבר שיש לו את הגלקסי שיש כבר ROM מוכן לאורנג', הוא משתמש בו, יכול להיות אבל שזה בטא.
אני אחכה לאמצע נומבר לראות אם אכן אורנג' יכריזו עליו, בכל מקרה קראתי שיש שמועה שב8 לנובמבר סמסונג וגוגל הולכים להכריז על הנקסוס 2, שיהיה כולו חומרה של סמסונג ויגיע עם אנדרואיד 2.3. הבעיה שאם אני מחכה לזה בטח אני אצטרך לחכות איזה שנה וחצי שנתיים :D
הנה הלינק לשמועה:http://androidandme.com/2010/10/news/rumor-samsung-will-announce-the-nexus-two-on-november-8th/

eagle701
29-10-2010, 06:48:39
מ-ה ה-ק-ש-ר?

אני החזקתי איפון 4 כבר שבוע אחרי שהוא יצא למכירה בארה"ב...
אבל זה לא משנה מה אני יגיד כי בן אדם כמוך תמיד יחשוב שמה שאחרים אומרים זה שקר כי הם סתם שונאים את האיפון...
אני יחזור שוב ויאמר יש לי מחשב מק בבית והיה לי את כל סוגי האיפודים לדורתיהם
כיום אין מקום שאני לא הולך בלי האיפוד טאץ שלי כי בתור מחשב כף יד ונגן מוזיקה המכשיר מושלם!
אבל בתור טלפון?? שאלהים ישמור עלינו...

leetal
03-11-2010, 14:34:39
יש שמועות שמחר, ב 28 לחודש הגלאקסי יושק באורנג', או ב 4 לנובמבר.

בכל מקרה, הגלאקסי יושק בארץ בקרוב מאוד. כשיצא האייפון 4 היתה עליו (כמובן..) כתבה בערוץ 10 בטלוויזיה, ושם הראו את הגלאקסי פועל בעברית, וציינו שהוא ישווק בקרוב בארץ.

http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung_galaxy_S/?vmode=manual

Guyazulay@
03-11-2010, 15:01:33
אני החזקתי איפון 4 כבר שבוע אחרי שהוא יצא למכירה בארה"ב...
אבל זה לא משנה מה אני יגיד כי בן אדם כמוך תמיד יחשוב שמה שאחרים אומרים זה שקר כי הם סתם שונאים את האיפון...
אני יחזור שוב ויאמר יש לי מחשב מק בבית והיה לי את כל סוגי האיפודים לדורתיהם
כיום אין מקום שאני לא הולך בלי האיפוד טאץ שלי כי בתור מחשב כף יד ונגן מוזיקה המכשיר מושלם!
אבל בתור טלפון?? שאלהים ישמור עלינו...

מה לגבי המק?
איך המערכת הפעלה ביחס לווינדוס 7?

aofer
04-11-2010, 12:20:49
http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung_galaxy_S/?vmode=manual

כן אני יודע :) :) :)
ראיתי את זה כבר אתמול כשזה עלה והיום ביררתי מחיר לתכנית של אל על.
בתקווה שכבר שבוע הבא יהיה לי אחד ביד, צריך לסגור עם אבא שלי איך מתחלקים בתשלום, בכל זאת זה מכשיר קצת יקר בשביל סטודנט עני שכמוני :D

אדווח כשהמכשיר יהיה אצלי ביד, תודה לכולם על העזרה, התגובות והדיון שנפתח פה

יחי האנדרואיד ומוות לאייפון :P

guyst
05-11-2010, 00:06:44
השוואה נחמדה בין האייפון 4 לגלקסי S של סמסונג:

http://www.youtube.com/watch?v=Y0BMBiYEKVE

Oren.ED
06-11-2010, 16:06:42
שולחן שמתחבר לאייפון - מדהים!

http://www.youtube.com/watch?v=wvTQetV5Op0&feature=player_embedded

aofer
25-12-2010, 22:07:51
שכחתי לספר, קניתי בסוף את הגלקסי דרך אורנג' לפני שבועיים וחצי.
טלפון מעולה, אני מאד מרוצה ממנו.
אפילו התחלתי ללמוד את הSDK שלו ולפתח משחק במעט זמן שאין לי :D

ממליץ בחום על המכשיר

guyst
25-12-2010, 22:36:22
שכחתי לספר, קניתי בסוף את הגלקסי דרך אורנג' לפני שבועיים וחצי.
טלפון מעולה, אני מאד מרוצה ממנו.
אפילו התחלתי ללמוד את הSDK שלו ולפתח משחק במעט זמן שאין לי :D

ממליץ בחום על המכשיר

תתחדש! גם אני קיבלתי אותו לפני יומיים... :cool:

Menash
25-12-2010, 23:35:29
אני דווקא הלכתי על האייפון 4 ומאוד מרוצה ממנו. יש את הקטעים המעצבנים של אפל בכל הנוגע לשמירת זכויות היוצרים וכל מיני שטויות נוספות, אבל בגדול המכשיר סבבה לגמרי.
היה קשה לבחור, יש הרבה מכשירים היום וכולם טובים...

aofer
26-12-2010, 00:14:26
תתחדש! גם אני קיבלתי אותו לפני יומיים... :cool:

תתחדש גם אתה :)

sharonx
26-12-2010, 01:18:51
באנדרואיד מעבירים קבצים ישירות מהמחשב כמו דיסק און קי, באייפון רק דרך Itunes הכבדה והמסורבלת.
המסך באייפון קטן הוא 3.5 אינץ' בנוסף לכך אין לו כפתור חזרה וכפתור תפריט, מה שמחייב את האפליקציות לשים תפריט קטן למטה דבר שגורם למסך להיות עוד יותר קטן.
רוצה טלפון עם מצלמה של 2MP? של 8MP אולי של 12MP? רוצה מכשיר עם מקלדת מלאה? או מכשיר שעולה 100$? יש מהכל באנדרואיד. באייפון יש רק מה שהחליטו בשבלך.
אם צריך עוד זיכרון לקבצים שלי, באייפון מה שיש זה לכל הזמן, באנדרואיד מחליפים SDCARD בגרושים.

ולסיכום

אחלה סקירה על ההבדלים. איזה דגם יש לך ?

Guyazulay@
26-12-2010, 06:22:45

ולסיכום

היי
יש לי במשפחה אנדרואיד אחד שיצא לי להתעסק איתו קצת..
אני אישית משתמש באייפון 4 ולפני באייפון 3 GS.
אני כן פתוח לדעות של אנשים אחרים ואני ממש לא נעול על אייפון
בגדול גם במחשבים וגם בסמרטפונים כולם עושים את אותם דברים השאלה איך?
וגם אייפון וגם גוגל פון או גלקסי וכוי עושים מה שאייפון עושה וגם אייפון עושה מה שהם עושים.
מה שניאר זה איך הם מבצעים את זה כמה שינויים צריך לעשות בשביל כל דבר וכמה התעסקות אתה מתעסק עם המכשיר וכמה ידע יש לך בנושא, אנשים שמתעסקים במחשבים או בעלי ידע בתחום עושים דברים באנדרואיד שהם ממש לא קרוב למה שמשתמש טלפון חכם ממוצע יכול לעשות.
אני כן יכול להגיד שבאייפון יש הנדסת אנוש די גבוהה שנותנת למשתמש רגיל להשתמש בדברים שבחיים הוא לא היה חשוף אליהם בקלות רבה.

אייפון כן מציג פלאש אמנם דרך המרה אבל יש., האפליקציה נקראת SKYFIRE
באייפון יש אפליקציה שגם המכשיר עובר להיות דיסק אונקי
איזה דברים יש לי להעביר בבלוטוס לאנשים? אם יש לי איזה מסמך או משהו אני יעביר במייל בלי שום קשר.
ואם אני רוצה שיר מסויים אני פותח אפליקציה היא מזה את השי ומורידה לי אותו למכשיר לא צריך שיעבירו לי.
ובאייפון כן אפשר לשמור קבצים במייל על איזה קובץ אתה מדבר? אם נניח זה PDF זה ישמר באפליקציה של PDF
כבלים מיוחדים?? טוב לא נחליף חיבורים חדשים בחיים נשאר תמיד עם אותו דבר כי אחרי זה הכבל יהיה מיוחד, עם כבל אחד של אייפון אפשר להעביר נתונים לטעון את המכשיר לצפות בוידאו בLCD למשל
באייפון הסנכרון של אנשי הקשר לוח שנה וכוי מסונכרנים עם שרתי גוגל לא יודע על מה אתה מדבר...
ברגע שאני מכניס איש קשר חדש באותו זמן במחשב באנשי קשר בGMAIL מסתכרן באותו רגע דרך WIFI\3G
לגבי סוללה באייפון 4 אני ב10 בלילה עם 30% סוללה וכן השתמשתי במכשיר מה שכן באייפון 3 היא מחזיקה מצויין יש לאחי אבל באייפון 3GS היא באמת מחזיקה על הפנים צריך 2 טעינות ביום וזה כי סתם הוציאו דגם משופר לאייפון עם מעבד יותר חזק בלי להתייחס לזה שיפגעו בצריכה,רואים הבדל ממש גדול בדגם ה4 ,המעבד מאד מאד מהיר וחזק,מסך ברמה מאד גבוהה לא עושהה השוואות כולם פחות או יותר אותו דבר בשבילי ההבדלים די זניחים כבר.
לגבי האייטונס..
אנשים אומרים שאי מסובכת כי הם רגילים לווינדוס ששמה הכל מצריך ידע משהו והאייטונס כל כך פשוטה ועושה הכל מהכל שאנשים לא מודעים לזה בכלל.
אנשים רגילים שאם הם צריכים להתקין במחשב מערכת הפעלה חדשה אז צריך את הדיסק וצריך מישהו שיתקין להם, אם הם צריכים גיבוי אז הם לא יודעים לעשות אתל זה, כל השירים שלהם בבלאגן אז פתאם זה מסתדר אוטומטית מה שאפשר לבטל אז זה לא טוב...
בגדול האייטונס ממש טובה, היא קצת כבדה אבל יש סיבות טובות לזה.
כל התוכנה עצמה נותנת לך בקרה שלמה על המכשיר הכל מהכל.
אם אתה רוצה להתקין גרסה חדשה או להתקין מחדש את המערכת הפעלה שלך נעשה דרך התוכנה לוחץ על כפתור מחכה 20 דקות והמכשיר שלך מוכן לתפעול בלי שום שינוי הכל אוטומטי לך תתקין מערכת הפעלה במקום אחר יצא המיץ למי שלא יודע פה ממש לא צריך לדעת.
אתה מעביר שירים לאייטונס אתה מסדר לך את זה לפי תיקיות של רשימות השמעה נניח לפי סוגי מוזיקה, מסנכרן למכשיר, הכל אוטומטי מסודר לפי הרשימות השמעה שלך מן הסתם, ובנוסף לפי זמרים מלחינים ,אלבומים,סגנונות וכוי מה לא טוב בזה ? זה מסודר מידיי? ואם רוצים לפי איך שאתה רוצה פשוט תשנה את הסדר של השירים .
האייפון תומך בבלוטוס מלא עם המחשב, זה דבר שהוא ממש טוב אני מפעיל שיר באייפון הוא פועל במחשב באיכות גבוהה, המחשב בבית מחובר למערכת קולנוע ואתה מסתובב בבית ובכיס שלך המכשיר ואתה בוחר איזה שיר לשים מנמיך או מגביר מעביר שירים כוי, כנל וידו או יוטיוב..
האייטונס מגבה את המכשיר כולל הכל מהשועונים המעוררים שיש ועד הרשימות שאתה רושם בפתקים
אייפון משדר WIFI זה דבר ממש שימושי אצלי רוב שעות היום שאני בחוץ עם הלפטופ האייפון בכיס והמחשב מקבל אינטרנט מימנו וככה אני מנצל את חבילה הגלישה ולא משלם עוד 120 שח על נטסטיק או משהו בסגנון..
לסיכום, זה הכל איך אתה מציג את זה אהבתי מאד את ההשוואה אבל יש דברים שקצת הגזמת והם לא נכונים, עצם זה שכולם מתעסקים סביב האייפון זה מאפשר לך שיש ידע לכולם וקבל עזרה נניח, הביקוש גורם לזה שכל הזמן יש פיתוחים חדשים ואפליקציות שימושיות בלי סוף בזמן שבאנדרואיד מנסים לצמצם את הפער והכל בחינם כדי שיקנו מהם,למרות שהם מוכרים המון .
בקיצור 2 מערכות ההפעלה עושות הכל , כן בוודאות באייפון זה יותר קל ופשוט מאשר כל מכשיר אחר.
חבר אמר לי לי יש קוד פתוח ,אני שואל אותו מזה קוד פתוח.?? הוא ממש לא ידע לענות על זה.
וכן יש גם אנשים שמתלהבים להגיד שיש להם אייפון כי זה מותג וכוי
אז בשורה תחתונה הכל תלוי איך מסתכלים על זה.

wonderd
26-12-2010, 08:06:13
מחר אני מקבל את הגלאקסי שלי, הסיבה שבחרתי דווקא בו היא לאו דווקא החסרונות של האייפון אלא מכיוון שקצת מפריע לי הסיקור התקשורתי שהוא מקבל שגורם לכוווולם לרצות אותו והופך את אפל למין מייקרוסופט של הטלפונים. קצת הזוי שמכשיר טלפון מקבל דקות שידור בחדשות לדעתי..

Menash
26-12-2010, 19:53:33
לא מספיק שהסמארטפונים גדולים (גודל פיזי) יחסית לפאלפון, גלאקסי טלפון סבבה אבל הוא קצת גדול מידי בשביל טלפון שאמור להיות כל היום בכיס...

oz_adari
26-12-2010, 19:57:16
מחר אני מקבל את הגלאקסי שלי, הסיבה שבחרתי דווקא בו היא לאו דווקא החסרונות של האייפון אלא מכיוון שקצת מפריע לי הסיקור התקשורתי שהוא מקבל שגורם לכוווולם לרצות אותו והופך את אפל למין מייקרוסופט של הטלפונים. קצת הזוי שמכשיר טלפון מקבל דקות שידור בחדשות לדעתי..

קצת מוזר שאתה לא קונה פלאפון בגלל שכולם אוהבים אותו לא?

עריכה: קראתי את ההודעה של galauzlay והאמת אני ממש מסכים איתו, אני מבסוט 200 אחוז מהאייפון שלי וזה שזה מותג זה יתרון לא סיבה לקניה (או לא לקניה). אחלה פלאפון שעושה הכל ולא דורש התעסקות מסובכת של צריבות רומים וכו' עם האנדרואיד.. אנשים פוסלים את האייפון סתם בלי סיבה מיוחד. לא רוצים להרגיש שהם קונים אותו בשבל ללכת עם הזרפ.

guyst
26-12-2010, 20:22:35
לא מספיק שהסמארטפונים גדולים (גודל פיזי) יחסית לפאלפון, גלאקסי טלפון סבבה אבל הוא קצת גדול מידי בשביל טלפון שאמור להיות כל היום בכיס...

הוא בגודל של האייפון וככ דק שלא מורגש בכיס.

Menash
26-12-2010, 20:33:46
הוא בגודל של האייפון וככ דק שלא מורגש בכיס.

הוא כמו האייפון אבל קצת גדול...
והגודל הזה כן מורגש בכיס אחרי שאייפון היה שם.
לשני חברים שלי יש גלאקסי והם מרוצים, לי ולעוד כמה חברה' יש אייפון וגם אנחנו מרוצים.
בסה"כ מדובר במכשירים מאוד מתקדמים שכבר מזמן הם לא רק פאלפון ואין סיבה שמכשיר כזה או אחר יגרום לנו להרגיש לא בנוח איתו.
בסופו של דבר כל אחד נעצר עם הבחירה שלו ושיהנה ממנה.

guyst
26-12-2010, 20:55:44
הוא כמו האייפון אבל קצת גדול...
והגודל הזה כן מורגש בכיס אחרי שאייפון היה שם.
לשני חברים שלי יש גלאקסי והם מרוצים, לי ולעוד כמה חברה' יש אייפון וגם אנחנו מרוצים.
בסה"כ מדובר במכשירים מאוד מתקדמים שכבר מזמן הם לא רק פאלפון ואין סיבה שמכשיר כזה או אחר יגרום לנו להרגיש לא בנוח איתו.
בסופו של דבר כל אחד נעצר עם הבחירה שלו ושיהנה ממנה.

לא טענתי שהוא יותר טוב... זו הייתה הבחירה שלי מסיבות שלא אחזור עליהם שנאמרו בשירשור הזה. אבל סחטיין שאתה מרגיש את ההבדל בין הגדלים המינורים כאשר אתה שוכח שלאייפון חובה להוסיף את הפלסטיק מסביב שמביא אותו לאותו גודל. ואם בגודל עסקיננו (לא דרימר...:p) המסך גדול יותר :)

http://www.youtube.com/watch?v=HODhXCfcf4c

Menash
27-12-2010, 15:05:22
לאייפון לא חובה להוסיף שום פלסטיק. בעית הקליטה נעלמת ברגע שמעדכנים גירסת תוכנה והרבה אנשים לא מעדכנים מחשש לאי יכולת לפרוץ אותו בעתיד.
אני שמתי כיסוי גומי כדי להגן עליו מפני פגינות חיצוניות ועדיין הוא יותר קטן מהמתחרים.
אבל נוקיה n8 החדש הוא הנוח מכולם.

ללו
27-12-2010, 15:19:42
החיסרון הגרוע של האייפון זה שאין לו ביטוח בתוכנית רגילה,הביטוח שלו יקר מאוד בין 80-100 ש"ח לחודש וזה לא כולל אובדן גניבה ונזק טוטלוס,ואם נישבר המסך יש השתתפות של 400 ש"ח,חוץ מזה הוא נחשב למכשיר טוב,למרות שאני עדיין מעדיף את הגלקסי

guyst
27-12-2010, 15:46:47
החיסרון הגרוע של האייפון זה שאין לו ביטוח בתוכנית רגילה,הביטוח שלו יקר מאוד בין 80-100 ש"ח לחודש וזה לא כולל אובדן גניבה ונזק טוטלוס,ואם נישבר המסך יש השתתפות של 400 ש"ח,חוץ מזה הוא נחשב למכשיר טוב,למרות שאני עדיין מעדיף את הגלקסי

+1

צודק, זה גם היו אחד השיקולים המרכזיים אצלי. באוראנג' הגלקסי עולה כמו האייפון 4 רק שהמחיר של הגלקסי כולל ביטוח ועל האייפון דרשו ממני 80 ש"ח לחודש תוספת....!

Guyazulay@
27-12-2010, 16:00:10
בלי קשר י ביטוח אין נכון שהיה נחמד אם היה אבל פלא שעלה לי 4 וחצי אלף שקל אני ממש לא מתייחס אליו כמו לנוקיה שעלתה לי 600-800 אני מקפיד ושומר על המכשיר גם אם זה אייפון או כל חברה אחרת עם ביטוח או בלי אני מתייחס אליו בדיוק כמו למחשב נייד.
לגבי סיליקון, ממש לא חובה היות ובארץ יש מלא אנטנות ובעיות קליטה אין יש בעיות בזה שבכל בית שני אני רואה אנטנה!!:eek:
הסיליקון הוא לשמור על המכשיר ואני חושב שגם אם היה לי כל טל יקר אחר היה לו סיליקון.
N8? איזה מערכת הפעלה הוא מבוסס? אם זה אותו עיקרון של נוקיה כמו כל השנים אז זה על הפנים במיוחד הגלישה באינטרנט וכל התפעול , הדבר היחידי שטוב הוא חיפוש האנשי קשר לפי האות הראשונה , ובכל זאת בגלל שזה כל כך נח לי מצאתי אפליקציה באייפון שקוראים לה ISMART DIALER
זה בעצם חייגן רגיל כמו של האייפון רק שהוא נפתח הוא נפתח תמיד על חיפוש אנשי קשר ועל כל מספר יש אותיות כמו בכל הפלא הישנים שלהם ללא צג מגע ופשוט אני מקליד אות ראשונה של השם הוא מופיע ומתקשר .
ובנוסף אפשר לשלוח SMS לאותץו בנדם או מייל מה שלפני הייתי מחפש לפי הא,ב
בקיצור מה אני חופר ניתן לסרטון לדבר

http://www.youtube.com/watch?v=-yp37SKA6VA&feature=related

Guyazulay@
27-12-2010, 16:07:01
דבר נוסף בקשר לביקוש שיש למכשיר...
היתרון בזה לפחות מה שהיה אצלי הכי מורגש הוא הכסף שאני מדבר על שיחות ירד דרסטי!!
בזכות וואטסאפ וויבר וטנגו המכשיר קשר שכל אלה אפליקציות שאני יכול לשלוח SMS או להתקשר או לתקתק לחברים עם אייפונים או בלקברי ,אני חוסך בזהנ בערך 150-200 שקל בכל חודש!

Menash
27-12-2010, 16:44:52
אני בחרתי באייפון בגלל שהיום לדוגמא דיברתי במשך כל היום בסביבות השעתיים והוצאתי קרוב ל80 SMS וביצעתי גם שיחות ווידאו וכל זה לגמרי בחינם בין האייפונים!
הכול דרך האינטרנט שיש אותו אגב, כמעט בכל מקום בימינו, ואם לא- חבילת הגלישה די מספקת.

Menash
27-12-2010, 17:04:27
בקשר לאחריות: כל אחד שיעשה חושבים ויסתכל אחורה.
אני אם אסתכל אחורה בחיים לא השתמשתי בשירותי האחריות בגלל אופן השימוש במכשיר.
כל המכשירים שהיו אצלי בחיים לא נפלו ובחיים לא התיישבתי עליהם ותמיד היו בתוך כיסוי עם מגן מסך.
לעומת זאת לחברי הטוב יש את הגאלקסי שנופל כמעט כל יום והוא כן זקוק לשירותי האחריות...
אז בשנה הראשונה יש את שירותי אחריות הייצרן ואם אין למכשיר בלאי ייצור אז אין סיבה שידפק אחרי זה.

Guyazulay@
27-12-2010, 18:14:45
יש בזה דבר נכון מאד במה שאתה אומר ..
יש אנשים שהם פשוט מכונה של הריסת טלפונים וזה גם בא לביטוי ב"איפה הטלפון שלי אני לא מוצא אותו ,תצלצל אליו"
לגבי מסך, מסך לא מקורי עולה 300 שח ותאמת עם כל הכבוד לאפל המסך לא המקורי עובד פצצה גם בטאצ וגם במראה... ואני ראיתי אייפון נופל על שטח ישר כמה פעמיים בכוונה והמסך לא עשה סימנים של שבירה מה שכן כל מסך טאצ שייפול על פינה או משהו בולט ישבר וגם אם יש אחריות לא נעים שהטלפון בתיקון ,ריצות ,לחקות שעות בתור, ובזבוז זמן ועצבים ,אולי למי שיש זמן אוהב תשטויות האלה, עדיף להימנע, וגם שאתה יודע שאין לך אחריות על נזקים שאתה עושה אתה מקפיד ושומר יותר, בנוסף לזה שחברה כמו אפל יש לה אבטחת איכות ובקרת איכות מאד מאד רצינית במפעלי ייצור שלה, אז הסיכוי קטן לכשל אם כי זה יכול לקרות ואם קורא שיש פאק בייצור על זה יש לך אחריות שזה די מספיק.

ללו
27-12-2010, 19:36:16
יש בזה דבר נכון מאד במה שאתה אומר ..
יש אנשים שהם פשוט מכונה של הריסת טלפונים וזה גם בא לביטוי ב"איפה הטלפון שלי אני לא מוצא אותו ,תצלצל אליו"
לגבי מסך, מסך לא מקורי עולה 300 שח ותאמת עם כל הכבוד לאפל המסך לא המקורי עובד פצצה גם בטאצ וגם במראה... ואני ראיתי אייפון נופל על שטח ישר כמה פעמיים בכוונה והמסך לא עשה סימנים של שבירה מה שכן כל מסך טאצ שייפול על פינה או משהו בולט ישבר וגם אם יש אחריות לא נעים שהטלפון בתיקון ,ריצות ,לחקות שעות בתור, ובזבוז זמן ועצבים ,אולי למי שיש זמן אוהב תשטויות האלה, עדיף להימנע, וגם שאתה יודע שאין לך אחריות על נזקים שאתה עושה אתה מקפיד ושומר יותר, בנוסף לזה שחברה כמו אפל יש לה אבטחת איכות ובקרת איכות מאד מאד רצינית במפעלי ייצור שלה, אז הסיכוי קטן לכשל אם כי זה יכול לקרות ואם קורא שיש פאק בייצור על זה יש לך אחריות שזה די מספיק.

קבל תיקון קטן,מסך במסגרת האחריות עולה 390 ש"ח השתתפות עצמית,לאחר תום האחריות תיקון מסך באופן פרטי עולה 700-1000 ש"ח אתה מוזמן לבדוק(אייפון 4),באייפון 3 תיקון מסך בין 150-300ש"ח,וזה רק על מסכים בלבד בלי תקלות כאלה ואחרות,באייפון 3 המסך הוא פלסטיק ומחולק ל2-3 חלקים כך שניתן להחליף את החלק עצמו,באייפון 4 המסך הוא זכוכית והוא בא כל הפאנל ביחידה אחת מה שהופך את התיקון ליקר,אני יתן לך דוגמה קטנה,אתמול הטלפון שלי היה בטעינה על השולחן הילד נגע בטלפון מבלי ששמתי לב והפיל את הטלפון לריצפה,הנזק שנגרם שקע הטעינה של הטלפון ניתלש ממקומו,זה דבר שאין שליטה עליו אני לא יכול לשמור כל היום על הטלפון גם שהוא בטעינה,אני משתדל שדברים כאלו לא יקרו אבל הם קורים,שאין ביטוח זה עולה יקר מטאטא חדש מטאטא טוב שהוא מתיישן הוא משאיר ליכלוך,בתור מכשיר(לא טלפון)הוא נחשב לאחד הטובים בעולם ועל זה אין ויכוח,כמובן שיש יותר טובים,בקיצור 1000$ בכיס שצריך לשמור עליהם.

guyst
27-12-2010, 19:48:40
חברים יקרים

אין לנו ויכוח על מי יותר טוב
יש אנשי נוקיה , יש אייפון ויש אנדרואיד
יש אנשי הונדה ויש אלפא רומאו
יש אנשי מסוקי דלק ויש דאונים חופשיים
יש כאלה שאוהבים את אייל שפירא ויש כאלה שחולים עליו :eek:

כל אחד יבחר את מה שהוא אוהב.
אם להעמיד דברים על דיוקם, גם דרך אנדרואיד ניתן לדבר על קו ה- DATA דרך סקייפ לדוגמה וגם לשלוח SMS-ים בחינם.

אני גם שומר על הטלפון והנוקיה שהיה לי בשנתיים האחרונות נפל אולי פעמיים אבל הוא לא רגיש למכות כמו סמארטפון, ולא לדבר על תקלות טכניות שלא בשליטתנו.

ובואו לא נשכח, DX7 שולט! נכון ללו? ;)

ללו
27-12-2010, 20:13:05
גיא אל תתחיל עם D איכס גם ככה הרגיזו אותי אתמול:D
בכל זאת ההוק שלי מהיר יותר:D

guyst
29-12-2010, 09:12:33
הגלאקסי פשוט מכשיר מדהים. יש לי אותו אמנם 3 ימים (אל דאגה עם פז"מ כזה לא מתכוון עדיין לסקור... :D) אבל לא סתם חיכו לו שיצא לשוק.

הדבר הקטלני שכרגע גיליתי הוא שהמכשיר יכול לשמש כנתב WIFI....! שתי לחיצות והוא מוגדר כנתב וכל מכשיר (לפטופ, IPOD וכדומה) יכול להתחבר באופן מיידי.
נפל לכם האינטרנט בבית?
מחוץ לבית ורוצים להתחבר עם הלפטופ?
לא עוד ניסיונות חיבור דרך BT, כבלים או תוכנות מעצבנות... :)

האם לאייפון 4 יש את זה...? המממ... לא... :) חברים, הכול באהבה.:cool:

Guyazulay@
29-12-2010, 09:20:43
יש ועוד איך יש
לא שזה מובנה בהגדרות של האייפון כבר מהאייפון הראשון שיצא אלה יש עוד אפליקציות
אפליקציה אחת נקראת mywi אבל זה רק למי שפרוץ אפל לא אישרו אותה
היא גורמת למכשיר לשדר wifi בדיוק כמו ראוטר ואפילו לשים סיסמה בדיוק כמו בבית
בנוסף יש מובנה בהגדרות שיתוף אינטרנט ואתה יכול להתחבר למחשב דרך הכבל או דרך בלוטוס
וסיקור לא כל כך נותן תמונת מצב כי להגיד המסך מדהים וכוי זה לא דרך אתה צריך ללכת עם 2 המכשירים בכיס ולתפעל אותםם במשך שבוע שבועיים ולעשות השוואה ואז באמת יהיה אינדיקציה טובה
אבל למי אכפת הכל אותו דבר וכל אחד מרוצה בשלו
העיקר אתה מרוצה ומבסוט

guyst
29-12-2010, 09:31:48
סקירה לא התכוונתי להשוואה בין השניים.
ראיתי את האייפון, שיחקתי איתו קצת ואהבתי יותר את הגלאקסי, לכן קניתי אותו. כפי שכבר אמרתי, כל אחד מתחבר למה שהוא אוהב.
שניהם מכשירים בליגה הראשונה ומסיקורי הששואה שקראתי, כל אחד והתכונות החזקות שלו ושניהם מעולים.

Guyazulay@
29-12-2010, 09:37:41
אם אני לא טועה בכוללם אפשר לגלוש 7.5 מגהביט

אייל שפירא
30-12-2010, 10:20:39
הויכוח הארוך הזה הכיל כל כך מעט דברים רלוונטיים שאם אני רוצה עכשיו לבחור מכשיר טלפון חדש לא קיבלתי פה כמעט שום תשובה.
אני צריך את המכשיר לשימושים מאוד ספציפיים, בתור GPS, בתור טלפון ובתור היומן שלי מול אאוטלוק.

באיזה מכשיר רואים את הפגישות הקרובות על המסך הראשי?
תשובה - כמעט בכולם חוץ מהאייפון.

באיזה מכשיר הסינכרון עם היומן של אאוטלוק לא זקוק לתוכנה בגודל של אאוטלוק כדי לפעול?
תשובה - כמעט בכולם חוץ מהאייפון.

למי יש GPS מובנה שלא זקוק לרשת סלולרית?
תשובה - יש למישהו דה ז'ה וו?

והשאלה האמיתית היא לא האם לקנות אנדרואיד, ווינדווז מובייל או אייפון אלא - איזה מכשיר (שאיננו מיוצר בידי אימפריית האופנה אפל) עדיף לקנות לצרכים הנ"ל?

Guyazulay@
30-12-2010, 10:24:47
אייל אייפון עושה כל מה שציינת שהוא לא עושה זה עניין של אפליקציה , כמו gps יש אפליקצינ שהיא על האינטרנט ויש igo שהוא בלי וכך שאר התשובות
כולם עושים אותו דבר עדיף לך לקנות אנדרואיד כי אתה משלם פחות

אייל שפירא
30-12-2010, 10:39:47
באייפון המסך הראשי לא מציג את היומן אלא אם אתה חולה נפש (www.youtube.com/watch?v=j4z5_fua-gE), אין לו GPS מובנה ולא ידוע לי על אפשרות להימנע מהתקנת Itunes שמאיטה לי את המחשב וב90% מהזמן אם הוא נתקע זה בגללה. (קניתי לאישתי אייפוד טאץ')

ובכל מקרה לא ענית לי...
אם אני רוצה להחליף מכשיר (יש לי HTC Tytn II מלפני די הרבה שנים) איזה מהמכשירים החדשים יתן לי את מה שאני צריך בצורה הכי טובה?
יש הרי כל כך הרבה HTC ונוקיות וסמסונגים ומוטורולות שהלכתי לגמרי לאיבוד.

Guyazulay@
30-12-2010, 10:52:12
לגבי האייטונס יש תוכנה שאתה פותח אותה ואתה פשוט זורק פנימה מה שאתה רוצה בלי כל הקישקושים בדיוק כמו בנוקיה רק. אייטונס צריך להיות מותקן במחשב ואתה לא חייב לגעת בא לגי אמזה מכשיר הכי מתאים לך אני לא יודע בדיוק להגיד לל אין נוסחה ברורה לזה תעשה בדיוק מה שגיא עשה לקח את שתי המכשירים ביד שיחק כמה דקות ולמה שהוא יתחבר יותר

אייל שפירא
30-12-2010, 11:05:05
שני מכשירים???

אתה מתכוון לקחת ביד HTC Desire HD, HTC Desire Z, HTC HD2, HTC HD7, HTC Aria, Google Nexus S, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Tab, Samsung Wave, Samsung I9000 Galaxy S, Nokia N8, Motorola Milestone, Ericsson Vivaz Pro, Dell Streak, ואולי ביד השניה אייפון 4 בשביל האובייקטיביות... ?

ברצינות, אף אחד לא משתמש במכשירים האלה בתור יומן?

Guyazulay@
30-12-2010, 13:05:47
אייל יש לי אפליקציה שמדווחת על חידושים באייפון
עכשיו קיבלתי הודעה שיצאה אפליקציה ״יומן ברקע ״

guyst
30-12-2010, 13:11:34
סמסונג גלאקסי...?:p

לאנדרואיד יש הרבה אפליקציות ליומן, אבל היתרון האדיר שהכול מסונכרן עם GMAIL כך שאפשר להתעדכן ולעדכן מכול מקום (לא רק מהמכשיר) והכול מגובה ב"ענן" כל הזמן. כשקיבלתי את המכשיר בנקודת שירות סינכרנו את כל אנשי הקשר שלי מהנוקיה לגלאקסי (לא עשיתי זאת לבד כי מסובך היה לעשות זאת מול ה- Nokia Pc Suite מה גם שלא זכרתי תמיד לגבות שם...) ותוך 3 דקות כמה מאות אנשי הקשר היו כבר מגובים בענן... גם אם יש תקלות ובנקודת שירות אומרים לך שמצטערים אבל חייבים לעדכן גירסה והכול ימחק... אתה מבוטח ע"י א.א.א. ענן ובניו... :)

http://www.youtube.com/watch?v=eeTdJSzdVfQ

אייל שפירא
30-12-2010, 13:37:16
ומה יתרונות הסמסונג מול הhd2 למשל? אפשר להתקין עליו דואל-בוט? הג׳ינג׳רברד? האפליקציות שלו נשמרות בזכרון הפנימי בלבד או שאפשר להריץ אותן מכרטיס הזכרון? ומה עם gps?

guyst
30-12-2010, 16:37:19
ומה יתרונות הסמסונג מול הhd2 למשל? אפשר להתקין עליו דואל-בוט? הג׳ינג׳רברד? האפליקציות שלו נשמרות בזכרון הפנימי בלבד או שאפשר להריץ אותן מכרטיס הזכרון? ומה עם gps?

חכה לחגי שיעלה על הקשר בתור מומחה סמארטפונים יענה על כל שאלותייך. אני רק עם כמה ימים ניסיון - לא מוסמך...:p

לגבי GPS כמובן שיש. אני משתמש רק ב-WAZE והוא מהיר בטירוף איתו (זמן איתחול, חיפוש וזיהוי לוויינים לעומת הנוקיה).

אייל שפירא
30-12-2010, 16:45:20
שאלתי את אחי, שממש לא מזמן סיים סקר לבחירת המכשיר שלו וגם הוא הציע לי את הסמסונג GALAXY S I9000 או הויברנט, למרות שלו אישית יש נקסוס (שהוא לא הכי מבסוט ממנו).
הוא ציין משהו שלא נלקח פה בחשבון בדיון וזה רמת הקרינה, והוא הזהיר אותי למשל לא לגעת בDesire בגלל זה.
אבא שלי הזמין את הויברנט ב1300שח מאיביי, הוא רק צריך לפרוץ אותו מהנעילה של AT&T.

Boogle
30-12-2010, 18:06:00
שפירא, יש לי את כל מה שביקשת במכשיר .... נו קצת ישן ... N95

לפי זה , לא צריך שום סמרטפון , מספיק אולד פון:)

guyst
02-01-2011, 12:15:41
מחפש שעון מעורר שיעבוד גם שהטלפון סגור. אנדרואיד כמובן. המלצות?

אייל שפירא
02-01-2011, 12:20:42
הנה משהו שאח שלי כתב אחרי שהוא קנה נקסוס. (http://iandroid.co.il/maximum-android/2010/12/07/%d7%97%d7%95%d7%95%d7%aa-%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%90%d7%95-%e2%80%93-%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f/)

Boogle
02-01-2011, 22:39:40
מחפש שעון מעורר שיעבוד גם שהטלפון סגור. אנדרואיד כמובן. המלצות?

N95 ...

לאייפון יש הנגאובר בתחילת שנה:D