התחברות

צפייה בגרסה מלאה : זהירות! התרסקות היום

helirc
23-10-2010, 16:04:25
שבוע טוב לכולם היום הsdx 50 הוטס וכמו שתראו בסוף הוידיאו נשבר הסרוו והמסוק משך אחורה לכיוון הצלם(שזה אני) ולמזלי הספקתי לברוח אם לא הוא היה מתרסק עליי :O

http://www.youtube.com/watch?v=-BoOO4XX5Y8
וזה התוצאה

http://www.youtube.com/watch?v=ArZG98X9CvQ

אליקופטר
23-10-2010, 16:12:13
נראה כאילו הבעיה היתה הטסה מעל הראש ואיבוד שליטה.
מזל שנגמר כך:(
מה מכווין אתכם לכך שהבעיה היתה סרוו?

helirc
23-10-2010, 16:29:56
כי אם תשים לב אז אתה תראה שברגעים שלפני הריסוק המסוק התחיל פתאום ללכת אחורה והמטיס נלחם בו וחם לאחר הריסוק אותו הסרוו באמת נתפס לאחורה

AMIR
23-10-2010, 18:00:40
חמור מאד!!!
בקלות יכולת להיפגע.... אני רואה במשטח הזה יותר מידי חוסר סבלנות, כבוד והכי גרוע - בטיחות!!!
יש כללים מאד מאד מאד ברורים כך שגם אם והיה והמסוק "משתגע" יש טווח בטיחות כך שאף אחד לא יפגע.
הבעייה שהמטיסים באתר הספציפי הזה לא מתאמצים אפילו לחשוב בטיחות.
כך נראה גם המסוק, כל שבוע תקלה טכנית כזו או אחרת, מסוק לא מתוחזק הוא סכנה במשטח ההטסה!

אני אמרתי לאנשים בשטח הזה שלא רחוק היום שיפגע מישהו!
היום זה הסתיים ב"כמעט ונפגע", מקווה שזה יגמר כאן ולא נמתין עד שמישהו יפגע.

wonderd
23-10-2010, 18:26:31
אני מצטער בשבילכם שהתרסק לכם המסוק, אבל לקרוא לזה 'אסון' זאת קצת הגזמה..אולי 'כמעט אסון' היה מתאים יותר.

AMIR
23-10-2010, 18:36:11
אני מצטער בשבילכם שהתרסק לכם המסוק, אבל לקרוא לזה 'אסון' זאת קצת הגזמה..אולי 'כמעט אסון' היה מתאים יותר.

אני לא מסכים איתך....
אני לא מצאתי את המטרה של השרשור כמו עוד אחד מפרסומי הריסוקים (המיותרים לדעתי!)
המטרה של ההודעה היא של "כמעט ונפגע"!
וכמו שכתבתי למעלה, זה ממש חמור!
אז אני כן חושב שפותח השרשור עשה בשכל כשכתב אסון!

helirc
23-10-2010, 21:39:41
אני את האמת דיי בכוונה רשמתי בכותרת"אסון" כדי להבהיר לאנשים שזה מסוכככןן ושלא יחשבו שזה איזה משחק כי יש פה כאלה שלא מבינים מה זה יכול לעשות שזה פוגע בבן אדם זה לא צחוק צריך מאוד להיתייחס לזה ברצינות ואמיר אני לא חושב שזה משנה כי הוא בא לנחות כמו שראית ופתאום המסוק משך אחורה שים לב בוידיאו זה יכול לקרות לכל אחד
!!

עמיתפורת
23-10-2010, 22:48:03
וואו אחינו אתה חוץ מבטיחות חייב גוברנור זה פשוט רצח מנוע להטיס ככה...

AMIR
25-10-2010, 19:03:19
אני את האמת דיי בכוונה רשמתי בכותרת"אסון" כדי להבהיר לאנשים שזה מסוכככןן ושלא יחשבו שזה איזה משחק כי יש פה כאלה שלא מבינים מה זה יכול לעשות שזה פוגע בבן אדם זה לא צחוק צריך מאוד להיתייחס לזה ברצינות ואמיר אני לא חושב שזה משנה כי הוא בא לנחות כמו שראית ופתאום המסוק משך אחורה שים לב בוידיאו זה יכול לקרות לכל אחד
!!

אתה יודע לומר למה המסוק משך אחורה???
לדעתי התעופף לינק או נדפק סרוו או משהו מסגנון... אני לא הייתי בשטח כדי לחקור ולהבין מה קרה, זה פשוט מצביע על אחזקה סופר לקויה.
אני אוהב את בעל המסוק! הוא אחלה בחור אבל כל מה שנוגע לבטיחות ואחזקה אני יכול לומר שהוא לוקה בחסר, וחבל!

עמיתפורת
25-10-2010, 19:31:46
האמת לומר לך חבר, נראה שלא השתחרר לך כלום.
אתה פשוט היטסת לעצמך מעל הראש והתבלבלת והאמת כמעט ריסקת לעצמך על הראש.
לא רואה כלום שקשור לזנב ולא למערכת ההיגוי כי תיקנת שניה לפני שנכנסת בריצפה ולכן האמת כמעט אסון עצוב אבל חשוב שתלמד מזה ולא תאשים את המסוק כי אז באמת לא לומדים כשמאשימים את המכונה בכשל.

יכול להיות אגב שאני טועה אבל זו ההבחנה שלי מצפייה חוזרת ונשנית בכל צורת ההטסה שלך מעל הראש שהיא מסוכנת ולא ברורה גם לך בתור מטיס.

ziki
25-10-2010, 20:34:06
"וואו אחינו אתה חוץ מבטיחות חייב גוברנור זה פשוט רצח מנוע להטיס ככה... "

לא רואה כלום שקשור לזנב ולא למערכת ההיגוי כי תיקנת שניה לפני שנכנסת בריצפה ולכן האמת כמעט אסון עצוב אבל חשוב שתלמד מזה ולא תאשים את המסוק כי אז באמת לא לומדים כשמאשימים את המכונה בכשל.

יכול להיות אגב שאני טועה אבל זו ההבחנה שלי מצפייה חוזרת ונשנית בכל צורת ההטסה שלך מעל הראש שהיא מסוכנת ולא ברורה גם לך בתור מטיס.

+1000
ואם כל זה לא מספיק אז גם רואים ושומעים מידיי פעם טיסן שעובר שם ברקע, חגיגה.
צריך לומר ברכת הגומל שהמקרה נגמר כמו שנגמר.

ZvikaF
25-10-2010, 20:42:20
זה יותר מזל שלא קרה אסון :eek:
למי שעדיין לא קלט והפנים - טיסנים הם לא צעצועים ועלולים לגרום לפציעה,נכות ואפילו מוות !!!

אליקופטר
25-10-2010, 21:24:05

משום מה נראה לי שכבר הזכרתי את זה .

עמיתפורת
25-10-2010, 22:45:11
נו אז?

assafwei
25-10-2010, 23:31:55
הרבה יותר מזל משכל, הפגיעה בריצפה הייתה בין המטיסים, לא מבין איך אתם מרשים לעצמכם להטיס ככה מעל הראש של מטיסים אחרים. סרוו לקוי או לא, אני הייתי לוקח את הרגליים שלי ולא חוזר לעולם יותר לשטח הטסה כזה, פשוט סכנת נפשות.

אליקופטר
26-10-2010, 05:50:17
נו אז?

סתם פשוט לא מבין למה צריך להוסיף זאת שוב אחרי שזה נאמר. המטיס טוען שלא למה צרך להמשיך להכריח שכן הוא זה שהיה שם ,די מעליב נראה לי.

יום טוב.

עמיתפורת
26-10-2010, 06:11:10
עדיף נעלב ומבואס מאשר נכה או מת אחי

שמוליק ג
26-10-2010, 21:07:10
לאן נעלמו הסרטים?

AMIR
26-10-2010, 21:45:03
+1000
ואם כל זה לא מספיק אז גם רואים ושומעים מידיי פעם טיסן שעובר שם ברקע, חגיגה.
צריך לומר ברכת הגומל שהמקרה נגמר כמו שנגמר.

ציקי,
זה שטח בעייתי, יש שם אנשים שבלקסיקון שלי נקראים "גינדאווים" או בלשון העם, אינדיאנים!
הבלגן שם חוגג, יש הרבה יותר מכלי או שתיים באוויר.
וכשביקשתי סדר פעם או פעמיים אני הייתי בשוק מהתגובה, ציפיתי למקרה הזה כי הוא פשוט בלתי נמנע!
אני לא מגיע לשטח הספציפי הזה יותר!
אבל מה שהכי מציק לי? זה שהמטיסים שם לא יפנימו את המקרה וילמדו לבאות. רק שהפעם כבר לא יהיה כמעט ונפגע אלא נפגע קשות!
אני ממש מקווה להתבדות....

MDreamer
27-10-2010, 01:19:20
לאן נעלמו הסרטים?
מי שהעלה אותם הוריד אותם כי הוא הבין מה שהוא עשה.

ציקי,
זה שטח בעייתי, יש שם אנשים שבלקסיקון שלי נקראים "גינדאווים" או בלשון העם, אינדיאנים!
הבלגן שם חוגג, יש הרבה יותר מכלי או שתיים באוויר.
וכשביקשתי סדר פעם או פעמיים אני הייתי בשוק מהתגובה, ציפיתי למקרה הזה כי הוא פשוט בלתי נמנע!
אני לא מגיע לשטח הספציפי הזה יותר!
אבל מה שהכי מציק לי? זה שהמטיסים שם לא יפנימו את המקרה וילמדו לבאות. רק שהפעם כבר לא יהיה כמעט ונפגע אלא נפגע קשות!
אני ממש מקווה להתבדות....
אמיר,
יש להם הרבה שמות, עמך, צ'חצ'חים, ערסים.. אנשים מהסוג הזה הם צרה בטיחותית ובגדלו לדעתי צרה לעם שלנו
אני בא לשם רק כשרגוע יותר. אני כמוך מפחד להיות שם בשעות כאלו.

נ.ב.
אני קורא להם "פלסטינאים בני דת משה"

flyinglizard
27-10-2010, 01:32:37
על איזה שטח מדובר, לטרון?

שילכו לשם, שילכו. זה טוב שיהיה שטח אחד שירכז את כל האינדיאנים המדוברים.

ziki
27-10-2010, 07:52:09
מי שהעלה אותם הוריד אותם כי הוא הבין מה שהוא עשה.

אני מאד מקווה בשבילו, יותר חשוב ללמוד לקח בטיחותי מהשירשור הזה מאשר לחקור את הכשל הטכני שקרה שם.
אין שום קשר בין רמת המטיס, יכולת השליטה שלו במסוק, איכות המסוק ורמת התחזוקה שלו כנגד עניין הבטיחות בשטח.
תקלות או טעויות מטיס מתרחשות לטובים ביותר גם עם הציוד החדיש ביותר וגם לאלו עם הביטחון העצמי הגבוה ביותר (בסוף כולם נכנסים לסטטיסטיקה מפני שמה לעשות הכלים הללו לא נועדו לטוס לעד) וזה עניין של עשיריות שניה כשתקלה מתרחשת.
כשאין שליטה על המסוק אז רק שמירה על כללי בטיחות תמנע אסון.