צפייה בגרסה מלאה : דיון מהו סגנון הטיסה המועדף עליך??
lior_bar_ami
07-11-2010, 10:36:40
מאחר ומזמן לא התעמקנו בנושא זה, ויש חילוקי דעות בנושא - נשמח לראות את התפלגות הדעות וסגנונות ההטסה בקרב המטיסים הכותבים/קוראים בפורום זה.
אשמח אם תשתתפו בסקר ותצביעו פעם אחת (לא יודע אם אפשר יותר ע"י כל מיני תחכומים), ההצבעה לוקחת שנייה אחת מזמנכם.
אם תרצו להוסיף את שמכם ואת הכלים אותם אתם מטיסים בהמשך השירשור הרי זה מבורך.
guy1a
07-11-2010, 10:42:54
מה שאני מטיס בשלב זה לא כל כך מעניין אות הפורום , אבל מסקרנות ... איך מצביעים ? אני לא רואה פה שום כפתור או אייקון או משהו ...
אישית, סגנון הטסה שמשלב דיוק ואלגנטיות של F3C ל 3D במינון עדין.
מבחינת צופה מהצד בתחרות, 3D הרבה יותר מעניין לדעתי (מותח את הגבולות).
כמו בכל ספורט, יש ענפים שכיף לשחק אבל אחרים שפשוט יותר מעניין לראות.
lior_bar_ami
07-11-2010, 10:50:50
מה שאני מטיס בשלב זה לא כל כך מעניין אות הפורום , אבל מסקרנות ... איך מצביעים ? אני לא רואה פה שום כפתור או אייקון או משהו ...
יש בחלק העליון 4 אופציות להצבעה, תבחר את האופציה שמתאימה ביותר למה שאתה אוהב לראות ו/או שהכי אתה מתחבר אליו והיית רוצה לעשות בעתיד.
guyst
07-11-2010, 10:54:20
סקיילים הכי מדבר אליי (כמו המוסטנג שלי...:)).
אבל גם אוהב EDF-ים סקיילים מהירים (ג'טים אני מניח יכנס בהגדרה).
ולבסוף מבחינת תרגילים - טיסה מדוייקת F3A.
אולי שווה להוסיף קטגוריה של דאונים.
lior_bar_ami
07-11-2010, 11:07:24
ליאור בר עמי,
מטיס ונהנה מכל הסגנונות האפשריים.
מכור לדבר אחד בלבד - אדרנלין, וכפועל יוצא ל 3D, כמה שיותר נמוך וכמה שיותר חזק.
זו הבחירה שלי.
lior_bar_ami
07-11-2010, 11:09:31
אולי שווה להוסיף קטגוריה של דאונים.
תוספת ראויה ובמקום, אך לצערי לא ניתן לערוך את הסקר...
נאלץ להסתפק בתוצאות שכרגע סיפקתי - אלא אם כן מעין/איציק את יכולים להוסיף את הדאונים לרשימה?
asafh1
07-11-2010, 12:39:37
אוהב לראות 3D חזק ונמוך (3D)
אוהב לראות מטוסי קרב ישנים בטיסות מבנה (סקיילים) (אבל לא "סקייל" קלקרי .......) :D
חבל שאי אפשר לבחור יותר מ 1
lior_bar_ami
07-11-2010, 12:56:00
כמעט אין טיסנאי שלא אוהב את הכול, לא ניתן להאשים אותנו, הכול כיף יחד עם זאת מטרת הסקר היא לבחון את התפלגות ההעדפה הראשונה שלנו.
לצורך העניין אם אשים לפניך (אני מקווה שאתה בגיר, לפחות נהלי הפורום מחייבים אותך להיות אחד כזה) 4 בחורות שונות, כולן עם נתונים שיגרמו לך לרייר יותר מסן ברנרד מצוי - במי היית בוחר?
בלונדינית?
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:1-MulpFqZWgMdM:http://www.weblo.com/asset_images/large/Hot_Tan_Blonde_Girl_Long_47604656c4730.jpg&t=1
ברונטית?
http://images.sodahead.com/profiles/0/0/1/9/7/9/9/3/1/Hot-brunette-girl-17571473081.jpeg
שחרחורת?
http://img.wallpaperstock.net:81/susan-in-black-wallpapers_11597_1680x1050.jpg
או אולי בכלל ג'ינג'ית?
http://hollywoodbeauty.up.seesaa.net/image/rose-mcgowan-51.jpg
המטרה בסקר היא לדעת את הבחירה הראשונה שלך, ולא את הגדרת התחביב טיסנאות ;)
מעניין מתי הג'טאים יתעוררו, אני יודע שהיו לפחות 20 כאלו בשני הסופ"שים האחרונים בערבה...
wind556
07-11-2010, 14:01:47
נו, זאת עם החוטיני האדום.....
בפרי סטייל...
wonderd
07-11-2010, 14:44:31
אני הייתי שם את כל המפלגות על מצע אחד...
aofer
07-11-2010, 14:55:42
וואי קשה, למה אי אפשר לבחור שניים?
התלבטות קשה בין סקיילים ישנים לבין 3D
טוב נראה לי שאני אלך על סקיילים :)
wind556
07-11-2010, 15:13:16
וואי קשה, למה אי אפשר לבחור שניים?
התלבטות קשה בין סקיילים ישנים לבין 3D
טוב נראה לי שאני אלך על סקיילים :)
למה לבחור בשניים כשאפשר לבחור בשתיים?
bendisar
07-11-2010, 15:17:28
3D חזק ונמוך, אבל לא רק וכל הטיסה
לדעתי טיסת 3D מדהימה
מכילה איזון עדין בין שני סוגי תרגילים
*מתרגילים קטנים שבהם המסוק נשאר יחסית באותו המקום (לדוגמא פירופליפים, פירו טיטוק, תקטוק 4 נקודות, וכו') מרשימה למשך דקה או שתיים וזהו, מכיוון שזוהי הפגנת כוח
*BIG AIR MANEUVERS תרגילים מרשימים מאוד אשר בהם המסוק מכסה שטח נרחב של שמיים(לדוגמאת הפנלים על כל סוגיהם כגון פאנל רגיל, הוריקאן, שמיניות פאנלים עם הפיכות באמצע, פאנלים משולבים בפירואטים וכו'. וגם תרגילים שתופסים המון גובה כגון לופים גדולים עם קוצמבינציות
במהלך הלופ, DEATH SPIRAL, וכו')
טיסת 3D אשר משלבת כראוי ומאזנת בין סוגי התרגילים, תוך שמירה על מעברים מעניינים בין תרגיל לתרגיל
וגם בתוספת מוזיקה היא סוג טיסה מדהים ומרשים
וסתם לדעתי כמה מהטיסות היפות ביותר שראיתי:
הטיסה של ברט קמרר באירוע של אליין:
http://www.youtube.com/watch?v=PZuSV664pjQ"]http://www.youtube.com/watch?v=PZuSV664pjQ
טיסת המבחן של אלן זאבו עם ה-550 של אליין:
http://www.youtube.com/watch?v=sDAcEAlPuTE"]http://www.youtube.com/watch?v=sDAcEAlPuTE
הטיסה של דניאל יצ'ין באירצ'ה:
http://www.youtube.com/watch?v=xfKgLWnCydg"]http://www.youtube.com/watch?v=xfKgLWnCydg
אופטימי10
07-11-2010, 20:12:09
הסרטון האחרון של דניאל
מהמם ! שליטה הבסלוטית במסוק
עמיתפורת
07-11-2010, 20:55:41
דניאל יצין לדעתי אחד אם לא הטוב ביותר שראיתי.
מדויק, חלק - פשוט מדהים הבחור הזה...
lior_bar_ami
07-11-2010, 21:19:55
אני מת על ההטסה של יצין - הוא המטיס שאני הכי מתחבר לסגנון ההטסה שלו, אך יחד עם זאת מאז שהוא עבר ל TEAM AURORA הוא רחוק מלהיות הטוב בעולם...
לדעתי האישית המעבר לא עשה לו טוב, וגם אם הכסף יותר טוב ב AVANT רמת ההטסה שלו יחסית לתקופה בה הטיס את הלוגו ירדה משמעותית.
אולי בהמשך, עם צבירת ניסיון על האורורה והאורורה E, נחזור לראות את דניאל שאנחנו מכירים ואוהבים מהסירטון שמוצג מעלה.
HeliDraco
07-11-2010, 23:00:23
אז ככה...
הצבעתי עבור 3D אחרי התלבטות קשה בין 3D ל-F3A\C (ולא שאני לא מזיל ריר על סקיילים וג'טים, שלא נדבר על בחורות :D).
אני אישית אוהב סגנון טיסה פתוח, רחב - בקיצור משהו שמזכיר טיסה :) תרגילים אגרסיביים וסטטיים (פירופליפים, טיקטוקים וכו') מרשימים טכנית, אבל בסדרה מתחילים לשעמם בשלב מסוים. אני מעדיף טיסה רחבה מדויקת ופתוחה, על גבול ה-Pattern עם אלמנטים של 3D "עדין". זה גם היעד... ;)
נראה לי שככה...
נ.ב.- את הכלים שאני מטיס (הולך להטיס) אפשר לראות בחתימה ;)
lior_bar_ami
08-11-2010, 10:02:57
אני רואה שהתכבדנו בהצבעתך מר דקל, אמנם עבר רק יום אבל כבר ניתן לראות את ההתפלגות והנטייה הכמעט אבסולוטית של המטיסים המשתתפים בפורום ל- 3D.
אני שמח שבחרת חזור לפורום מסוקים ולהשתתף בסקר - אני מקווה שעוד אנשים ישתתפו בו כדי שנוכל לקבל מושג על ההתפלגות האמיתית של העדפה של המטיס הישראלי.
Himel
08-11-2010, 10:11:10
F3A... אבל גם הייתי שמח להטיס 3D וג'ט
tomer_inbar
08-11-2010, 12:05:07
הקפות (שכוללות Thuch and Go) וחליפות נמוכות עם טריינר! :cool:
asafsee
08-11-2010, 15:17:27
הקפות (שכוללות Thuch and Go) וחליפות נמוכות עם טריינר! :cool:
+1
dvireini
08-11-2010, 17:14:36
ניסיתי כבר הכול ואין משהו שאני יותר מסתפק ממנו כמו ה3D אבל אל כזה שלשבור את המסוק אלה טיסה יפה ונקייה עם מעבר יפה בין תרגילים כל השאר משעמם לדעתי!
דניאל דקל
09-11-2010, 09:35:46
ליאור אני שמח שהחלטת לעשות סקר
אבל זה כמו לשאול אנשים במסעדת בשר אם הם מעדיפים את הסטיק שלהם עם או בלי בשר
צריך לערוך סקר כזה בקרב קהל המטיסים הרחב (תפוז אולי) ולשתף גם קהל
אני אומר לך בוודאות, שהקהל הרחב מעדיף לראות מסוקי סקייל יורים טילים מאשר ברחשים
מבצעים תעלולים
פעם ישבתי ביציע בגביע אלקלעי והתפעלתי ממסוק שביצע 3D (בפעם הראשונה זה באמת מלהיב)
אחד הטייסים בקהל לא הפסיק להתבדח עם חברו בשאלה מה זה קשור בכלל למסוקים?
חישבו על זה. כל מסוקי ה 450/600 וכו' לא דומים בכלום למסוקים אמיתיים
אין לי שום כוונה לקלקל לכם, רק להכניס לפרופרציות הנכונות...
אם אתה צמחוני למה נכנסת למסעדת בשר ?
lior_bar_ami
09-11-2010, 11:39:54
מבצעים תעלולים
ואני אומר לך בוודאות - שאתה טועה.
העם אומר את שלו - ואת ההצבעה שלי אגב ביצעה חברה שלי ללא שום מניפולציות מצידי(!!).
רק אתמול היו אצלי זוג, שהחבר מטיס טיסנים כדי להתייעץ איתי איזה מסוק לקנות כדי להתחיל - החברה כ"כ התפעלה מסרטון הטסת 3D שלמסוק (שלי), שהיא בעצמה ביקשה ממנו ללמוד גם!! (מספרי הטלפון שמורים במערכת - אך ינתנו בעת הצורך :))
מעבר לזה - נאור קרעת אותי :D
wonderd
09-11-2010, 12:04:37
....פעם ישבתי ביציע בגביע אלקלעי והתפעלתי ממסוק שביצע 3D (בפעם הראשונה זה באמת מלהיב)
עכשיו אתה סתם מערבב גבינה עם בשר ובסוף בגללך יקחו למסעדה את הכשרות שלה..
אני מכיר טייס קוברה שיום אחד במקרה ראה את הטירקס 500 שלי, ישר הוא אמר שהוא לא רואה קשר בין הטסת מסוק כזה לבין הטסת מסוק אמיתי - אמרתי לו שהוא צודק, אין הרבה קשר ושהוא היה מת שהמסוק שלו יוכל לבצע פעלולים שכאלה...אחרי שהתקרב ונגע בטירקס "כדי להבין מה זה", הוא הלך בחיוך רחב.
- ללמדך שלא חייב להיות קשר בין הדברים אלא אם אתה מחפש קשר כזה ולשם כך אתה מוזמן להרכיב כל סקייל שתרצה על המסוק שלך ולבצע שמיניות והקפות עד שתירדם.
דרך אגב, יש לי סקייל איירוולף ל 500, דבר נחמד ביותר - אם אתה מכיר מישהו שיכול לעזור לי להרכיב עליו טילים שאפשר לירות - אני אשמח.
הבוררר
09-11-2010, 12:36:27
+10:)
אם אתה מכיר מישהו שיכול לעזור לי להרכיב עליו טילים שאפשר לירות - אני אשמח.
יופי, נגמרו לו הסרטים אז עכשיו הוא יתחיל לירות עלינו טילים.
גיא, צריך להוסיף הגבלות בחוקה אחרת נצטרך לחפור בונקר לשופטים :)
wonderd
09-11-2010, 13:32:40
אני אשתתף בתחרות הבאה, נראה אם תיתנו לי ניקוד גרוע...:D:D
guyro
09-11-2010, 13:35:51
אני אשתתף בתחרות הבאה, נראה אם תיתנו לי ניקוד גרוע...:D:D
עם דניאל דקל יעזור לך להרים את הסקייל למצב של יורה טילים, אנחנו נשלב אותכם בזמן הדגמות בפריים טיים,
lior_bar_ami
09-11-2010, 13:47:26
יופי, נגמרו לו הסרטים אז עכשיו הוא יתחיל לירות עלינו טילים.
גיא, צריך להוסיף הגבלות בחוקה אחרת נצטרך לחפור בונקר לשופטים :)
אם אתה חושב שראית את הסוף ממני אתה טועה :D
טילים, זיקוקים, סרטים - אני אישית בתור צופה לא הייתי משאיר את השכפ"צ קפלס"ט בבית... ;):eek:
ניסן וצחי
09-11-2010, 21:17:43
צריך לערוך סקר כזה בקרב קהל המטיסים הרחב (תפוז אולי) ולשתף גם קהל
מבצעים תעלולים
פעם ישבתי ביציע בגביע אלקלעי והתפעלתי ממסוק שביצע 3D (בפעם הראשונה זה באמת מלהיב)
אני יושב וקורא כבר זמן מה את תגובותיך ומכל הלב לא מצליח להבין מה אתה רוצה/ מתכוון בדבריך.
באחד השרשורים הלנת על כך שההובי הזה "גוזל" הרבה כסף, כאן אתה טוען "מה הקשר למסוקים", אז נכון - זה עולה כסף כמו כל תענוגות החיים, והמטיסים יודעים זאת - הם הרי המשלמים, אז למה אתה כל כך מתאמץ להצהיר זאת? יש לי סוד בשבילך - גם בית עולה הרבה והרבה כסף - לא קונים? ילדים? - שואבים כסף! - לא מביאים ילדים?, בטח שכן!!! ועוד כהנה וכהנה....
דבר נוסף - מי קבע שמסוק על שלט קשור למסוק אמיתי, גם את זה אנחנו יודעים, אז מה לעזאזל אתה רוצה להגיד, באמת באמת אני צמא לדעת מה המסר שאתה רוצה להעביר לעולם, מה הקצ'? מה המוסר השכל מדבריך?
יש שני דברים בחיים שלא עולים גרוש וניתנו לנו בחינם - פרגון וחיוך - תשתמש בהם!
אין בדברי כוונה לפגוע/ להעליב/ להשמיץ, אני באמת לא מבין אותך.
ולך ליאור שאפו על המסוק - שמעתי שהוא גרזן, ובהזדמנות הראשונה אני יבוא לראות.
לגבי העדפות של הסגנון שאני אוהב - לא הצבעתי משום שאני אמנם חסיד של 3D נמוך (מעריך של טארק) אך גם שאני רואה טיסן סילון מפלח את השמיים - זה מפלח לי את הלב, כך שכל מה שיש לו שלט - מסוק, טיסן, מכונית או סירה - מעלה לי את הדופק...
ניסן (זה שאוהב לבזבז על ההובי וחשב שמסוק זה מסוק באשר הוא)
אם אתה חושב שראית את הסוף ממני אתה טועה :D
טילים, זיקוקים, סרטים - אני אישית בתור צופה לא הייתי משאיר את השכפ"צ קפלס"ט בבית... ;):eek:
תזהר שלא נסדר לך כיתת יורים כמו באירוע של אליין.
בניגוד לאירוע שם אנחנו נפתח באש חיה :D
עכשיו שאני חושב על זה זה יכול להיות יופי של אטרקציה (האדם נגד המסוק)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.