PDA

צפייה בגרסה מלאה : דיון חברה תהיו רציניים

SHAHAR AB
08-11-2010, 12:46:57
בלי קשר ,כאשר אני מוכר מסוק או כל ציוד מתקשרים מלא אנשים חופרים מפה עד הודעה חדשה "סוחטים אותך במחיר" ",עוד רגע אני מגיעה" ואתה כבר לא נעים לך מאנשים אחרים שדיברת איתם ובסוף דומיה לא שומעים מאף אחד.
אז באמת אנשים קצת רצינות בא לך לקנות משהו אל תשגע את הבן אדם טלפון אחד תלך תראה את הציוד לא מתאים הלך כוס קפה ,מתאים סבבה אבל באמת למה לשגע את האנשים.

נ.ב
אני מאמין שזה נוגע להרבה מוכרים פה באתר

adibenbasat
08-11-2010, 15:04:31
מסכים לגמרי- טוב שהעלת את הנושא הזה, העניין שהבעיה תבועה בתרבות שלנו, יש אנשים שהופכים את העיסקאות האלו ללא נעימות לפעמים אני מעדיף לא למכור (או לקנות) גם אם יש למי\ממי, בסופו של דבר זה התחביב של כולנו ואם נעשה אותו ללא נעים אז מה הטעם, לגבי הכוס קפה, לא היה פעם אחת שהתחרטתי שבאתי למישהו (או מישהו בא אלי) קניתי או לא מכרתי או לא- פגשתי עוד טיסנאי עם אותה אהבה לתחום, בשבלי זה תחביב- לא עסק! אפשר לעשות את הדברים בצורה מכובדת ונעימה בלי חפירות מיותרות (הכול כדי "להוציא מחיר טוב"-לפעמים זה מממש גועל נפש), לא מתאים- מקסימום לא קונים..אגב, אני לא מכיר אנשים שהתעשרו מהתחום הזה, אבל כאלו שהתחום מסב להם אושר יש הרבה:rolleyes: בואו לא נקלקל לעצמנו:)

Boogle
08-11-2010, 15:24:46
ממליץ לכל המוכרים הרציניים בינינו לנקוט בגישה שלי, לא מפרסם טלפון ולא משחרר טלפון עד שלא מקבל מסר שהמחיר מקובל על הקונה והוא יתקשר אלי רק לבוא לקחת.
אמנם מאריך את הזמן עד למכירה, אבל לפחות חוסך ממני את אוכלי הנבלות.

SHAHAR AB
08-11-2010, 15:29:36
המרגיז יותר, שלמרות שממררים לך את החיים על המחיר וגם אם בסוף אתה מתגמש מעט גם לא קונים,זה הכי מרגיז אבל אולי באמת אני יאמף את השיטה של בוגל.

אליקופטר
08-11-2010, 16:46:10
"חפרנים נמאסתם" אמרו את זה פעם !

DanielJoseph20
08-11-2010, 22:37:14
אני מקווה שלא כותב את ההודעה הזאת אתה לא מתכוון אלי...

אני מודה שדיברתי איתך בקשר לקנייה של המסוק ושאלתי אותך המון שאלות (לא נראה לי הזכרתי פעם אחת את המחיר).
אבל יום למחרת הופיעו מודעות טובות יותר שהשתלמו לי יותר...

חוץ מזה אם פתחו את הנושא וטוענים פה על התרבות הרעה של מיכוחי מחיר לא שאני אחד כזה...ויעידו לטובתי כל האנשים שקניתי מהם בפורום... אבל גם מחירים שאנשים מציעים פה לנכנסים לתחום הוא קצת מוגזם לפעמיים וזה יוצר אי נעימויות כאלה ואחרות שדורשות מיכוח...
הגישה שלי היא פשוט לעבוד הלאה, ולא להתחיל להתווכח על מחיר...

דוגמה שהייתה לי היום: פירסמתי מודעה שאני מחפש מקלט AR7000...
וישנם אנשים שקופצים על הקטע שאני חדש בתחום ולא מבין במחירים ומציעים לי מקלט משומש ב550 שקל...
מייד אחרי זה עוד הודעה למקלט 250...
מה שאני מנסה לומר זה שלא תמיד ה"צרכן אשם"...
וככה זה אצלנו במדינה מוצאים מחיר טוב יותר עוברים הלאה...

MDreamer
08-11-2010, 23:15:04
שחר,

אין לך מושג איך הרגשתך תשתפר אם אחרי שמישהו שבלבל לך את השכל במשך שעה במשך 3 ימים כדי לקנות מנוע מקבל במעטפה מרופדת הבייתה גוש גבס במשקל המנוע. כמובן שאתה מסכם איתו שהוא יפקיד לך כסף רק אחרי שהוא מקבל את המוצר כי "אתה סומך עליו" והוא "גבר גבר" ו"מילה זאת מילה" והוא מרוצה אחרי שינסה אותו. זה היה שווה את העמידה בתור לדואר ואת עלות המעטפה והמשלוח.
נסה את זה.. אין לך מושג איך תרגיש אחרי.

נ.ב.
אהה.. גם הכרתי כל מיני מילים חדשות בערבית ועברית יום אחרי

SHAHAR AB
09-11-2010, 06:11:28
אני מקווה שלא כותב את ההודעה הזאת אתה לא מתכוון אלי...

אני מודה שדיברתי איתך בקשר לקנייה של המסוק ושאלתי אותך המון שאלות (לא נראה לי הזכרתי פעם אחת את המחיר).
אבל יום למחרת הופיעו מודעות טובות יותר שהשתלמו לי יותר...

חוץ מזה אם פתחו את הנושא וטוענים פה על התרבות הרעה של מיכוחי מחיר לא שאני אחד כזה...ויעידו לטובתי כל האנשים שקניתי מהם בפורום... אבל גם מחירים שאנשים מציעים פה לנכנסים לתחום הוא קצת מוגזם לפעמיים וזה יוצר אי נעימויות כאלה ואחרות שדורשות מיכוח...
הגישה שלי היא פשוט לעבוד הלאה, ולא להתחיל להתווכח על מחיר...

דוגמה שהייתה לי היום: פירסמתי מודעה שאני מחפש מקלט AR7000...
וישנם אנשים שקופצים על הקטע שאני חדש בתחום ולא מבין במחירים ומציעים לי מקלט משומש ב550 שקל...
מייד אחרי זה עוד הודעה למקלט 250...
מה שאני מנסה לומר זה שלא תמיד ה"צרכן אשם"...
וככה זה אצלנו במדינה מוצאים מחיר טוב יותר עוברים הלאה...

לא דניאל הכוונה לא אליך תרגיש בנוח ובהצלחה בתחום הניטרו.
יום טוב

סאונד בראש
09-11-2010, 06:27:13
הבעיה מתחילה שהמוכר הישראלי יודע שלא יתנו לו את המחיר שהוא רוצה , אז הוא מעלה את הדרישה כדי לרדת
והקונה הישראלי מתמקח על כל דבר , או כי הוא יודע שהמוכר העלה לשם הורדה

אז איך אומרים
מה באה קודם הביצה או התרנגולת ?

haimgil
11-11-2010, 21:54:16
חברה,להתווכח זה מיקצוע ,שלא תיטעו,לפעמים מרווחים ולפעמים סתם שורפים יום.בקיצור תפסיקו להתבכיין,מה יש קצת דיבורים לא הרגו אף אחד.דרך אגב אני לא מיתווכח כן,כן,לא,לא.לא קרה כלום.