צפייה בגרסה מלאה : (עזרה) מסיים הרכבה של מסוק וצריך טיפים
chen_shriki
09-11-2010, 17:12:56
היי מה נשמע אני ממש צריך שמישהו יעזור לי בסיום המסוק שלי
אני רק חייב לדעת איך עושים בינד לשלט והרסיבר ואז איך לכוון את הבקר ו...אז קצת טיפים על איפה לשים את הבקר והרסיבר
ואם מישהו יעלה תמונות של איפה מחברים כל חוט החל מהבקר רסיבר והג'ירו אני אשמח מאוד(אני קצת לא בטוח בהרכבה שלי אז אני אשמח לתמונות לחוד של החלקים).
אם יש מישהו באיזור של נצרת עילית והסביבה אני אשמח להפגש פנים אל פנים
אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה
RonTo
09-11-2010, 18:14:03
אני ממליץ בחום שתיפגש עם מישהו בעל נסיון. אלה לא דברים שמסבירים על רגל אחת ולפי השאלות, גם נראה לי שאתה צריך שיעזרו לך בכיוונים.
שוב, אל תתעצל ותמצא מישהו שיעבור איתך על הדברים פנים מול פנים מול מסוק אחרת זה עלול לעלות לך ביוקר במקרה הטוב.
בהצלחה
wind556
09-11-2010, 18:36:52
אני ממליץ בחום שתיפגש עם מישהו בעל נסיון. אלה לא דברים שמסבירים על רגל אחת ולפי השאלות, גם נראה לי שאתה צריך שיעזרו לך בכיוונים.
שוב, אל תתעצל ותמצא מישהו שיעבור איתך על הדברים פנים מול פנים מול מסוק אחרת זה עלול לעלות לך ביוקר במקרה הטוב.
בהצלחה
מסכים עם כל מילה
לא מכוונים מסוק עם "טיפים" , אתה צריך יד ועין מקצועית שיעזרו לך, אחרת כפי שרון אמר לך, המחיר יהיה גבוה
chen_shriki
09-11-2010, 19:26:42
אני מודע לכך שאני צריך מישהו שמבין אבל לצערי הרב אין באיזור המגורים שלי אדם כזה ואני לא יכול לסוע למרכז או לדרום כדי להפגש אם בן אדם כזה כי אני בבסיס עד שעה 7 בערב לפחות ובגלל שאני לא מצליח לכוון לבד אז כבר ירד לי לגמרי מהתחביב המעצבן הזה כי אף אחד לא עוזר לי
אני רק מבקש כמה תמונות של החיבורים וטיפים כי אין מי שיעזור לי אז אני חייב לבד
wonderd
09-11-2010, 22:30:08
מאיפה אתה? על איזה מסוק מדובר?
chen_shriki
11-11-2010, 10:23:58
אני מנצרת עילית ומדובר ב: copterX se v2
אני לא כזה מתחיל בלהטיס מסוקים זה פשוט שזאת פעם ראשונה שאני מרכיב אחד כזה מאפס וברגע שאני אסיים כל הכיולים והכיוונים שזאת בעצם הבעיה שלי רק לכוון וליצור תקשורת בין כל החלקים.
shai509030
11-11-2010, 10:54:53
תגיע לשומרת יש מלא שיעזרו לך ועם אתה לא יודע איך להגיע תיסתכל
במפות של האתר
wonderd
11-11-2010, 13:06:43
אני מציע לך להתחיל בקריאה באינטרנט במדריכים השונים וקודם כל במדריך של השלט שלך - שם כתוב איך לבצע חיבור בין השלט למקלט.
chen_shriki
11-11-2010, 19:48:48
אני בהחלט אתחיל לקרוא קצת יותר
אבל אני גם צריך עזרה בלראות איפה ואיך יושבים הרסיבר, שני החלקים שלו, משום שיש את החלק שמחברים אליו את הכל ויש את הרסיבר עצמו שהוא מחובר בחוט אבל הוא קופסא נפרדת.
וכמו כן אני אצטרך לראות איך מומלץ למקם את הבקר
ולראות איך מומלץ לחבר את החוטים כדי שהחיווט הכללי יהיה טוב כי אני מבין שצריך להפריד את החוטים שעושים ''רעש'' כמו הרסיבר והבקר משאר החוטים.
אם תוכלו לצלם תמונות ולהעלות זה יהיה מעולה ואתם בהחלט תעזרו לי
תודב רבה על העזרה
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.