PDA

צפייה בגרסה מלאה : צריך עזרה בהגדרת ג'ירו לשלט dx7

gal
12-11-2008, 15:27:07
תודה לעוזרים הצלחתי עומד יציב ושוב תודה לקח קצת זמן אבל הסתדרתי בעזרתו האדיבה של שרון פרידמן ממרכז המסוקים

bartovmoti
12-11-2008, 16:27:31
אתה יכול להסתכל בעמוד הזה (http://www.helifreak.com/showthread.php?t=41692).

יש שם רשימת סרטונים, תחת רשימת סרטוני
Gyros and Flybarless Systems
סרטון שלישי מלמעלה
Futaba 401 gyro setup with DX7 (42 MB)

נראה לי שהסרטון הזה יכול לעזור לך.

בשביל להוריד את הסרטון אתה צריך להרשם, כתבתי על זה בפורום כאן (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=2880)

אורח
12-11-2008, 16:57:36
רכשתי את הג'ירו של איסקי הסגול EK2-0704B HH Gyro לקופטר איקס שלי ואני לא מצליח להגדיר אותו בשלט השלט הוא dx7 והסרוו זנב הוא 9257 של פוטאבה כול הזמן אני מקבל דריפטים וגלישות לא מובנות אז ככה שתי שאלות

1. האם כשאני מחבר את הג'ירו למקלט המכוונים אשר נמצאים עליו מאבדים את ערכם וכול הכיוון מתבצע מהשלט?

2. האם מישהו יכול לתת לי את הגדרות שאני צריך להגדיר בשלט עלמנת לעבוד עם הג'ירו כמו שצריך
אפילו אם אלו הגדרות בסיס וכיונים אני יעשה לאחר מכן
מה ה GIAIN המומלץ האם לשנות משהו ב RUDER אני פשוט מיואש:mad::mad:
תודה מראש
גל

תרים טלפון אני יעזור לך בשמחה.

0509887777

gal
13-11-2008, 02:44:27
תודה אני אתקשר אתה מכיר את הג'ירו הזה או שלא יצא לך לעבוד איתו?

אורח
13-11-2008, 02:58:35
תודה אני אתקשר אתה מכיר את הג'ירו הזה או שלא יצא לך לעבוד איתו?

לא יצא לי לעבוד איתו.אבל אל תדאג ידידי.הכל יהיה בסדר.:)

TooLy
15-11-2008, 23:33:40
בקצרה:
את ה-LIMIT שעל הג'ירו עלייך לכוון על מנת להגדיר לסרוו את תחום הפעולה שלו, הזז את הסטיק במלואו לצד אחד ואחר כך לשני, ונסה לקבוע את מקסימום המהלך המכני שהסרוו יכול לנוע בו עד שהפושרוד מתחיל להתכופף.
לגבי ההגבר (GAIN/DELAY) יכול מאוד להיות שברגע שתגדיר פרמטר זה בשלט, לא תהיה חשיבות למחוון שעל הגי'רו אולם לא ניסיתי זאת על מנת לאשר.

בשלט שלך אפשר לכוון את ההגבר דרך מסך הנקרא GYRO SENSE או דרך ה-EPA בערוץ הפנוי שבחרת.
שים לב, הג'ירו הזה פעול אך ורק במצב שומר זנב, במצב רגיל ניתן רק לכוון אותו אך לא להטיס כיוון שהוא לא מתפקד.

אורח
16-11-2008, 02:47:50
בקצרה:
את ה-LIMIT שעל הג'ירו עלייך לכוון על מנת להגדיר לסרוו את תחום הפעולה שלו, הזז את הסטיק במלואו לצד אחד ואחר כך לשני, ונסה לקבוע את מקסימום המהלך המכני שהסרוו יכול לנוע בו עד שהפושרוד מתחיל להתכופף.
לגבי ההגבר (GAIN/DELAY) יכול מאוד להיות שברגע שתגדיר פרמטר זה בשלט, לא תהיה חשיבות למחוון שעל הגי'רו אולם לא ניסיתי זאת על מנת לאשר.

בשלט שלך אפשר לכוון את ההגבר דרך מסך הנקרא GYRO SENSE או דרך ה-EPA בערוץ הפנוי שבחרת.
שים לב, הג'ירו הזה פעול אך ורק במצב שומר זנב, במצב רגיל ניתן רק לכוון אותו אך לא להטיס כיוון שהוא לא מתפקד.

מזל שיש רועי !!!! כפרה עליו.:):):)