צפייה בגרסה מלאה : נתונים סטטיסטיקה על סוללות
amiteini
24-11-2010, 19:00:21
אחד הדברים החשובים היום בקביעת איכות הסוללות הוא מספר מחזורי הטעינה.
רובינו היום קונים סוללות אצל הסיני, משיקולי מחיר בלבד, מכיוון שאין לנו נתונם על מספר מחזורי הטעינה, בנוסף רובינו לא יודעים לבדוק את עוצמת הפריקה רמת ה C האם היא תואמת למוצהר על האריזה.
אם יש לאנשים בפורום סטטיסטיקות על מספר טעינות לסוגי סוללות שונות, נוכל לבנות מאגר שיאפשר לקבוע ביתר קלות את כדאיות רכישת הסוללות.
yosi678
24-11-2010, 20:39:28
מניסיון שלי עם 2 סוללות של 1 אמפר 3 תאים25C רגילות מהסיני TURNIGY
שנטענו תמיד בקצב טעינה של 2C,עברו מעל 150 מחזורי טעינה.
וטפו טפו טפו עדיין עובדות כמו סוס עבודה
אני לא מבין לאיזו מסקנה אתה מנסה להגיע
אחד יגיד שהוא מרוצה מסוללה מסויימת ואחד יגיד שלא, מי צודק?
אחד פורק את הסוללה 50% בהטסה רגועה ומטעין 150 מחזורי טעינה ואחד פורק 80% ב 3D ומטעין את אותה הסוללה 50 פעם.
אחד מטיס עם סטאפ X ואחר עם Y.
אחד מתחזק את הסוללות והשני שומר אותן פרוקות עד ליום ההטסה הבא.
יש יותר מידי משתנים כדי לתת המלצה שתהיה עם תוקף.
כדי לקבוע עדיפות של מוצר על פני אחר צריך שהמשתנה היחיד במשוואה יהיה המוצר ורק הוא.
מטיס בודד עם סטאפ בודד שבדק סדרת סוללות ממספר רב של חברות.
יש 1000 דגמים 1000 מטיסים ו 1000 סטאפים לכן צפה ל 1000 דיעות בשירשור שלא יביאו אותך לשום מסקנה סטטיסטית.
asaf123
24-11-2010, 22:39:21
אם כבר...
אז מה עדיף בסיום יום להטעין את הסוללות במלואן או להשאיר אותן ב 50 אחוז עד ליום ההטסה הבא?
אם כבר...
אז מה עדיף בסיום יום להטעין את הסוללות במלואן או להשאיר אותן ב 50 אחוז עד ליום ההטסה הבא?
50% אם אתה לא מתכוון להטיס בטווח של מספר ימים, כך הן גם מגיעות כחדשות מהיצרן בחו"ל ( STORAGE)
asaf123
25-11-2010, 01:00:50
אוקיי תודה רבה אני הייתי בטוח שצריך להשאיר אותן מלאות לחלוטין.
אני מטיס כל שלושה ימים.
אחד פורק את הסוללה 50% בהטסה רגועה ומטעין 150 מחזורי טעינה ואחד פורק 80% ב 3D ומטעין את אותה הסוללה 50 פעם.
אחד מטיס עם סטאפ X ואחר עם Y.
צודק!
מנסיוני האישי, אחרי שבדקתי מספר מוצרים הזיפי לא רק זולות, הם היו הסוללות שהחזיקו את מספר הרב יותר של מחזורי טעינה.
הטיפ שאני יכול להוסיף פה הוא: בסוללות ליפו יש לשים לב לכך שנפח הסוללה יורד עם הזמן כמו כל שאר סוגי הסוללות. בגלל שאנחנו לא מבצעים מחזור טעינה מלא (פורקים עד הסוף וטוענים) אנחנו באמת לא יודעים מה הנפח. ככל שהנפח יורד כך גם זמן הטיסה וכך גם ה C
בסוף כל הטסה יש לבדוק מה מתח הסוללות וטמפרטורה ובהתאם לעדכן את זמן הטיסה.
צריך לסיים מעל 3.70V לתא ובטמפרטורה שהיא נמוכה מ45-50 מעלות.
אוקיי תודה רבה אני הייתי בטוח שצריך להשאיר אותן מלאות לחלוטין.
אני מטיס כל שלושה ימים.
תשאיר טעונות לחלוטין, הטסות בתדירות של כל שלושה ימים אין צורך להחזיק ב 50%
מה שכן עדיף לטעון את הסוללה בטעינת FAST הטוענת את הסוללה לכדי 95% מהקיבולת שלה ומאריכה את חייה.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.