צפייה בגרסה מלאה : שאלה מחפש חוות דעת על WALKERA V120D02
yanivg
11-12-2010, 19:54:54
כבר מספר ימים שאני בודק את היכולות והחבילות השונות של WALKERA V12002 Flybar-less .
קיימת חבילה עם שלט 6 ערוצים וחבילה עם שלט 8 ערוצים.
כמו כן אני יודע שבקרוב יצא דגם עםRX 2610V2 .
האם כדי לחכות לשדרוג?
אני מעדיף את החבילה הזולה עם שלט ה6 ערוצים, המטרה להטיס בבית בימי החורף. אשמח לקבל חוות דעת לגבי המסוק
,כמובן מאנשים שמטיסים ומכירים אותו.
תודה, והמשך שבוע טוב.
מניסיון עם ה 4G6 אני יכול לומר שהוא לא מיועד כלל לטיסות פנים בטח לא בבית טיסות הפוכות 3D וכו.
חבל לרסק להבים ואת המסוק בכלל מה שיקרה במוקדם או במאוחר .
לעומת זאת ה4#6 מהנה מאוד לטיסות פנים קל לשליטה ובעל להבי פלסטיק עמידים מאוד שפגשו ת'ריצפה פעמים רבות ועדיין שמישים.
בקשר לשלט ה 8 ערוצים מומלץ בייחוד כשהוא יכול לשמש לכל דבר מעופף שקיים בשוק בצירוף מקלט תואם
.אבל לצורך הטסת מסוקי וולקרה בלבד דגם ה 6 ערוצים יספיק בהחלט..
מקווה שעזרתי ..אין לי שום מידע לגבי הדגמים החשים שבדרך ממשיך להתעדכן.
מניסיון עם ה 4G6 אני יכול לומר שהוא לא מיועד כלל לטיסות פנים בטח לא בבית טיסות הפוכות 3D וכו.
חבל לרסק להבים ואת המסוק בכלל מה שיקרה במוקדם או במאוחר .
לעומת זאת ה4#6 מהנה מאוד לטיסות פנים קל לשליטה ובעל להבי פלסטיק עמידים מאוד שפגשו ת'ריצפה פעמים רבות ועדיין שמישים.
בקשר לשלט ה 8 ערוצים מומלץ בייחוד כשהוא יכול לשמש לכל דבר מעופף שקיים בשוק בצירוף מקלט תואם
.אבל לצורך הטסת מסוקי וולקרה בלבד דגם ה 6 ערוצים יספיק בהחלט..
מקווה שעזרתי ..אין לי שום מידע לגבי הדגמים החשים שבדרך ממשיך להתעדכן.
לא תמצא מישהו עם Rx 2610V2 בארץ, המקלט V2 יצא לפני ימים ספורים. אם אתה הולך על המסוק הזה חכה עד אחרי סוף השנה ואז תקנה אותו. אם תקנה מסוק עכשיו ממילא הוא יגיע רק בתחילת ינואר(קריסמס)
אם אתה קונה, תקנה שלט עם 8 ערוצים. אם תקנה עם 6 ערוצים תצטער , נכון זה עולה עוד 60-70 דולר ואני לא מזלזל בזה אבל........ רוב אלה שרצו לחסוך וקנו את ה 6 ערוצים הצטערו. נמוק נוסף אם תרצה להתיעץ בחברי פורומים בחו"ל לרובם יש את ה Wk 2801-Pro. ב RCgroups תוכל למצוא הדרכות טובות לכוון. דבר חשוב ביותר בהעדר תמיכה מקומית.הנה דוגמא:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1325037
נתן להטיס בבית. אני מטיס 4G6 שהוא פחות יציב מה V120d02 בבית. נכון על טעויות משלמים. אם תדפוק את המסוק במשהו קשיח ברוב הפעמים תדפוק את הלהבים או את גלגל השיניים הקדמי של רוטור הזנב. צודק TRex, לא תוכל לעשות 3D בבית ולכן כמו שאמרתי לך בטלפון אולי עדיף לך ה V120d01 שהוא מסוק FP נפלא לבית חזק עמיד וכיפי.
כמו שאמרתי לך כדאי לקרוא בפורומים וללמוד לפני שאתה מחליט.
בהצלחה.
yanivg
12-12-2010, 19:30:38
שוב תודה רבה על התמיכה ועל הידע המקצועי. אמשיך לבדוק את נושא המקלט, כמו כן לגבי השלט, עדיין לא הבנתי מה 2 ערוצים נוספים נותנים לי בתמורה, אך גם את זה המשיך לבדוק.
ונראה לי שאזמין את הדגם עם המקלט החדש כשיצא.
בברכה,
יניב.
Death_Keeper
12-12-2010, 21:00:12
יניב,
את שני הערוצים הנוספים אתה לא צריך... מה שאתה כן צריך אלו האפשרויות של כוון עקומת הפיטץ' ואני לא לאגמרי בטוח אם במקלט החדש ניתן - גם את עקומת הסל"ד.
מלבד זה יש לך כיווני Endpoint , DR וחשוב לא פחות: EXPO (לא זוכר אם יש או אין בגרסת ה 6 ערוצים)
לי יש את ה- 4G6S עם שלט 8 ערוצים ואני מרוצה מהמסוק מאוד.
האמת שזהמנתי עבורו את החלקים להסבה ל - FLYBARLESS, לא יצא לי לסיים כיוונים...אז אני לא יודע איך יטוס עדיין. אבל המסוק מצויין, נוח לריחופים והקפות בשטחים גדולים. מצויין גם בחוץ ברוחות חלשות (הודות למערכת הייצוב שלו) - מתנהג בערך כמו 250 בחוץ מבחינת יציבות. (היה לי גם 250 :) )
ריסוקים גובים מחיר. ואין ספק שאת הFP פחות כואב לרסק, אבל הטסתי את הגרסא שכוללת פלייבר, זו לא אותה התנהגות כמו מסוק CP... קשה להסביר במילים...
בכל אופן, מקווה שלא בלבלתי אותך יותר מידי...
יוסי
gadily
13-12-2010, 08:10:58
שוב תודה רבה על התמיכה ועל הידע המקצועי. אמשיך לבדוק את נושא המקלט, כמו כן לגבי השלט, עדיין לא הבנתי מה 2 ערוצים נוספים נותנים לי בתמורה, אך גם את זה המשיך לבדוק.
ונראה לי שאזמין את הדגם עם המקלט החדש כשיצא.
בברכה,
יניב.
זה ממש לא עניין של "עוד שני ערוצים" אלא הבדל עצום בין משדר ממוחשב עם 8 זכרונות ושליטה מלאה על המון פרמטרים לבין משדר "טיפש" ללא זכרונות ושליטה מאד מצומצמת על פרמטרים.
yanivg
13-12-2010, 10:15:28
עכשיו הנתונים מובנים יותר, גם לגבי השלט.
תודה,
יניב.:)
יניב,
את שני הערוצים הנוספים אתה לא צריך... מה שאתה כן צריך אלו האפשרויות של כוון עקומת הפיטץ' ואני לא לאגמרי בטוח אם במקלט החדש ניתן - גם את עקומת הסל"ד.
מלבד זה יש לך כיווני Endpoint , DR וחשוב לא פחות: EXPO (לא זוכר אם יש או אין בגרסת ה 6 ערוצים)
לי יש את ה- 4G6S עם שלט 8 ערוצים ואני מרוצה מהמסוק מאוד.
האמת שזהמנתי עבורו את החלקים להסבה ל - FLYBARLESS, לא יצא לי לסיים כיוונים...אז אני לא יודע איך יטוס עדיין. אבל המסוק מצויין, נוח לריחופים והקפות בשטחים גדולים. מצויין גם בחוץ ברוחות חלשות (הודות למערכת הייצוב שלו) - מתנהג בערך כמו 250 בחוץ מבחינת יציבות. (היה לי גם 250 :) )
ריסוקים גובים מחיר. ואין ספק שאת הFP פחות כואב לרסק, אבל הטסתי את הגרסא שכוללת פלייבר, זו לא אותה התנהגות כמו מסוק CP... קשה להסביר במילים...
בכל אופן, מקווה שלא בלבלתי אותך יותר מידי...
יוסי
יוסי
הזמנת גם את ה Rx 2610V2 או שאת נשאר עם ה 2610S?
ראית את הקישור הזה איך להפוך את הראש ל Flybarless ?
http://www.rcgroups.com/forums/member.php?u=289958
Death_Keeper
13-12-2010, 12:27:27
יוסי
הזמנת גם את ה Rx 2610V2 או שאת נשאר עם ה 2610S?
ראית את הקישור הזה איך להפוך את הראש ל Flybarless ?
http://www.rcgroups.com/forums/member.php?u=289958
נשארתי עם המקלט הישן (2610S),החלקים לראש פליברלס הם של ה - V120D02.. בעצם אני אמור לקבל מסוק V120D02, עם המקלט הישן.
יש לי כרגע בעיה עם זויות מינימום מקסימום בראש, אם אני מכוון ל - 10 לשני הכיוונים, יש לי נעילה בזוית מקסימלית... יש שם BINDING... לא סגור לגמרי על איזה חלק אחראי על כך...
האמת שלא היה לי זמן לזה לאחרונה, אבל מקווה לצלם כמה תמונות בהזדמנות קרובה..
ולפותח השרשור, מקווה שלא זיהמתי לך מידי את השרשור, ואולי זה יעזור לך להמשך :)
יוסי
אם מישהו "זהם" את השרשור זה אני.
אני חושב שכל אינפורמציה שתהיה לפני יניב זה רק ישפר את ידיעותיו.
yanivg
13-12-2010, 14:41:32
חברים יקרים,
המשיכו ל "זהם" את השרשור...
אני ושאר החברים רק משכילים מהעניין.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.