PDA

צפייה בגרסה מלאה : מוצר חדש השילדה החדשה של הלוגו

ziki
16-12-2010, 22:34:25
http://www.youtube.com/watch?v=rTZBwyZ2N_k&feature=player_embedded

nirgo
16-12-2010, 22:41:25
שמת לב למחיר?
אפשר לקנות מסוק שלם במחיר הזה....
350$

flyinglizard
16-12-2010, 22:48:26
קודם מוכרים לך פלסטיק, אח"כ משחילים אותך על הקארבון. נראה מצויין, מה שכן.

RonTo
16-12-2010, 23:12:47
יפיפיה אמיתית

נועם ג
16-12-2010, 23:24:55
יאללה שיגיע למלאי:)

HeliDraco
16-12-2010, 23:33:22
שמת לב למחיר?
אפשר לקנות מסוק שלם במחיר הזה....
350$

השאלה היותר מעניינת היא: "למה?" :confused:

לא נראה שלפריים המקורי של מיקדו יש בעיית חוזק (ויעידו על זה גם הביצועים של המסוקים האלה בטיסות 3D אגרסיביות). משקל? כדאי לבדוק, אבל לא חושב שיש רווח משמעותי עם כל האלומיניום שהם שמו שם. בכל מקרה - לא כזה ששווה השקעה כזאת, אלה אם אתה משתתף בתחרויות עם המסוק שלך ונלחם על כל גרם.
נשאר רק הרווח של מיסב שלישי ו-Heat Sink לבקר - גם לא חושב שזה שווה כ"כ הרבה כסף.

נראה שהמוצר הזה מכוון לחובבי הבלינג. לא מתאים למיקדו :)

RonTo
17-12-2010, 00:28:21
השאלה היותר מעניינת היא: "למה?" :confused:

לא נראה שלפריים המקורי של מיקדו יש בעיית חוזק (ויעידו על זה גם הביצועים של המסוקים האלה בטיסות 3D אגרסיביות). משקל? כדאי לבדוק, אבל לא חושב שיש רווח משמעותי עם כל האלומיניום שהם שמו שם. בכל מקרה - לא כזה ששווה השקעה כזאת, אלה אם אתה משתתף בתחרויות עם המסוק שלך ונלחם על כל גרם.
נשאר רק הרווח של מיסב שלישי ו-Heat Sink לבקר - גם לא חושב שזה שווה כ"כ הרבה כסף.

נראה שהמוצר הזה מכוון לחובבי הבלינג. לא מתאים למיקדו :)

נושא נוסף שייתכן שכן שווה את ההשקעה הוא העמידות בריסוקים... ידוע שלפריים הפלסטיק של הלוגו יש נטייה להתאדות בריסוק. אולי השלדה הזו פותרת את הבעיה הזו או לפחות, הופכת את המסוק לעמיד יותר.

HeliDraco
17-12-2010, 00:47:25
נושא נוסף שייתכן שכן שווה את ההשקעה הוא העמידות בריסוקים... ידוע שלפריים הפלסטיק של הלוגו יש נטייה להתאדות בריסוק. אולי השלדה הזו פותרת את הבעיה הזו או לפחות, הופכת את המסוק לעמיד יותר.

אינטואיטיבית - לא חושב.
ממה שאני מכיר, פחמן מאד לא עמיד בהלמים, הוא פשוט נשבר. כמו גם האלומיניום, שיש לו נטייה להתכופף (מנסיון עם CopterX AE :)). במצב שכל הפריים מורכב רק משני חלקים (אחד הדברים היפים בתכן של מיקדו, אגב :)), גוף פחמן לא רק לא משפר את העמידות, אלה מייקר מאד כל ריסוק, בגלל העלות הגבוהה של חלקי פחמן והצורך להחליף חצי גוף.
מצד שני - זה צריך להיות תלוי במבנה המדויק של השלדה. יכול להיות שמיקדו עשו שם משהו שישפר את זה.

wind556
17-12-2010, 08:48:54
מוצר יפהפה ומושקע, אבל על פניו נראה כמו מוצר שנועד לחובבי מותגים
אין לקרבון שום יתרון על פלסטיק מהסוג הנכון, להיפך.
כל האלומיניום שם נועד לפתור בעייות שבפלסטיק בכלל לא קיימות.
הפלסטיק מאפשר למתכנן הרבה יותר אפשרויות הנדסיות של צורה, מבנה, והקשחות נכונות.
הקרבון מעצם היותו לוח שטוח גמיש וחלש יותר מפלסטיק משובח ולכן נדרש פיצוי בצורת האלומיניום.
זה ברמת העיקרון. ברמת הפרטים כפי שכבר נכתב , בהחלט ייתכן שבדרך הזאת פתרו בעייות כלשהם.
אם הייתי צריך להמר, אז הייתי מהמר שזה רק אקט שיווקי

RonTo
17-12-2010, 11:45:15
אינטואיטיבית - לא חושב.
ממה שאני מכיר, פחמן מאד לא עמיד בהלמים, הוא פשוט נשבר. כמו גם האלומיניום, שיש לו נטייה להתכופף (מנסיון עם CopterX AE :)). במצב שכל הפריים מורכב רק משני חלקים (אחד הדברים היפים בתכן של מיקדו, אגב :)), גוף פחמן לא רק לא משפר את העמידות, אלה מייקר מאד כל ריסוק, בגלל העלות הגבוהה של חלקי פחמן והצורך להחליף חצי גוף.
מצד שני - זה צריך להיות תלוי במבנה המדויק של השלדה. יכול להיות שמיקדו עשו שם משהו שישפר את זה.

כעיקרון אתה צודק אבל, מהנסיון שלי, שלדת קרבון במבחן התוצאה נשברת פחות. קחו לדוגמא את שלדת הטירקס 700 שבאופן פלאי שורדת ריסוקים בצורה מעוררת התפעלות. לעומתה, בצד השני של הספקטרום, ללוגו יש נטייה להפוך לאבק מהר מאוד.

שוב, ייתכן שאני טועה אך נראה לי סביר שמיקדו הוציאו את המוצר הזה בכדי לפתור בעיה כלשהי ועל כן, זה נראה לי סביר בהחלט שמדובר בעמידות השלדה לריסוק. הרי זה לא שחסרה לה קשיחות לטיסה..

nirgo
17-12-2010, 18:20:11
שלדת KAOS קיימת בשוק כבר לא מעט זמן במחיר מצחיק לעומת המקורית של מיקאדו:
http://www.helidirect.com/kaos-technology-carbon-fiber-main-frame-upgrade-for-the-logo-500600-series-p-13367.hdx