צפייה בגרסה מלאה : חוות דעת קופטר איקס
טלרועי
18-12-2010, 11:17:54
רציתי חוות דעת רצינית . לגביי קיטים קופטר איקס למשל הפרו איך המסוק מיתנהג בזמן אמת [ כי
למעשה זה טירקס זול ] אבל ניראה איכותי .
wind556
18-12-2010, 11:42:38
המסוק דומה ביותר לטי רקס מכל הבחינות ומתנהג דומה
אינו מתאים למתחיל
ואינו הבחירה האידאלית עבור מתחיל
המסוק דומה ביותר לטי רקס מכל הבחינות ומתנהג דומה
אינו מתאים למתחיל
ואינו הבחירה האידאלית עבור מתחיל
מוזר!!! רק לפני שנתיים המלצת לי עליו. :confused::confused:
מזל שלא שמעתי לך והלכתי לכוון הוולקירה.
kal1311
18-12-2010, 14:54:09
יכול להיות שעודד הבין שמדובר ב-pro tt ולכן אמר שלא מומלץ למתחילים.
לדעתי ומנסיון עם קיט ae המסוק מצוין
גם הפרו בגירסת הרצועה יהיה עבורך אחלה רכש.
wind556
18-12-2010, 15:10:53
מוזר!!! רק לפני שנתיים המלצת לי עליו. :confused::confused:
מזל שלא שמעתי לך והלכתי לכוון הוולקירה.
לפני שנתיים לא היה קיים המסוק הזה
וגירסת הפרו מעולם לא הומלצה למתחיל, ולא בגלל הTT (שאת זה ניתן לפתור בקלות רבה)
אם כבר פרו, אז כמובן עם TT ולא רצועה.
הבעיות של מתחיל עם המסוק הזה הם בחדות התגובות מצד אחד, ובתחזוקה קשה ולא נוחה מצד שני.
מי שמרסק בתדירות גבוהה יאכל קש עם המסוק הזה.
ולגבי המסוק האידאלי למתחילים, זה משהו מאד דינאמי ומשתנה לפי המצב בשוק העולמי
ואכן הקופטר (בגירסת se v2 ) היה ועדיין אחת האופצית המשתלמות ביותר למתחילים, אבל ההוריקאן 425 שנכנס בסערה לשוק כבש את המקום הראשון , ובגדול מאד.
ואם אתה בין היחידים שמאושרים עם הוולקרה, (רק היום כתב לי מישהו בהודעה פרטית שהוא מצטער שרכש וולקרה ושזה מרחיק אותו מהתחביב, והוא לא היחיד...), אז אני מאושר בשבילך
לפני שנתיים לא היה קיים המסוק הזה
וגירסת הפרו מעולם לא הומלצה למתחיל, ולא בגלל הTT (שאת זה ניתן לפתור בקלות רבה)
אם כבר פרו, אז כמובן עם TT ולא רצועה.
הבעיות של מתחיל עם המסוק הזה הם בחדות התגובות מצד אחד, ובתחזוקה קשה ולא נוחה מצד שני.
מי שמרסק בתדירות גבוהה יאכל קש עם המסוק הזה.
ולגבי המסוק האידאלי למתחילים, זה משהו מאד דינאמי ומשתנה לפי המצב בשוק העולמי
ואכן הקופטר (בגירסת se v2 ) היה ועדיין אחת האופצית המשתלמות ביותר למתחילים, אבל ההוריקאן 425 שנכנס בסערה לשוק כבש את המקום הראשון , ובגדול מאד.
ואם אתה בין היחידים שמאושרים עם הוולקרה, (רק היום כתב לי מישהו בהודעה פרטית שהוא מצטער שרכש וולקרה ושזה מרחיק אותו מהתחביב, והוא לא היחיד...), אז אני מאושר בשבילך
נכון הוולקירה הוא לא קל וה 4G6 למיניהם הוא בודאי אינו מסוק למתחילים. מי שמתמיד זוכה וזה נכון לכל תחום בחיים. אין ערובה שאותו אחד שכתב לך הודעה פרטית לא היה מתרחק מהתחביב גם אם היה מתחיל עם מסוק שאתה ממליץ עליו. הרבה תלוי באישיות של אותו אדם אינך חושב? המסקנה מה שהוא כתב לך לא משקף דבר.
לעומת זאת יש לא מעט אנשים שאוהדים את וולקירה דווקא בגלל גודלו המאפשר הטסה כמעט בכל מקום. חלקם הם לא טירונים כמוני אלא אנשים עם נסיון רב לא פחות משלך ואולי יותר עם מסוקים כמו Hurricane ו Trex.
edoman
18-12-2010, 17:47:27
רציתי חוות דעת רצינית . לגביי קיטים קופטר איקס למשל הפרו איך המסוק מיתנהג בזמן אמת [ כי
למעשה זה טירקס זול ] אבל ניראה איכותי .
הקופטר X הוא בהחלט חיקוי די מדוייק של הTREX
לדעתי אין לך מה לקחת את הפרו
תקח את הדגם AE הוא זול יש לו גוף אלומיניום וראשו מתכת הוא עדיף על הME ויותר זול מהSE
אם אתה נעול על קופטרX כמובן
אבל בכללי הייתי ממליץ לך להשקיע עוד טיפה ולקחת את הTREX שהוא הרבה יותר מדוייק ואיכותי.
שיהיה בהצלחה
wind556
18-12-2010, 18:21:43
הקופטר X הוא בהחלט חיקוי די מדוייק של הTREX
לדעתי אין לך מה לקחת את הפרו
תקח את הדגם AE הוא זול יש לו גוף אלומיניום וראשו מתכת הוא עדיף על הME ויותר זול מהSE
אם אתה נעול על קופטרX כמובן
אבל בכללי הייתי ממליץ לך להשקיע עוד טיפה ולקחת את הTREX שהוא הרבה יותר מדוייק ואיכותי.
שיהיה בהצלחה
זה על יד... זה בערך....:D
קצת דיוק בעובדות:
ההבדל במחיר בין הAE לSE הוא 5$ , וההבדל באיכות הוא עצום. שווה להשקיע עוד 5$ לטובת שילדת הקרבון
לגבי הטי רקס אם אינני טועה אין בכלל קיטים של SE יותר
אבל:
וזה האבל הכי גדול
ההוריקאן עולה 1.60$ יותר מהAE , הסט אפ עולה במחיר מאד דומה (תלוי בבחירות שלך). ואין בכלל מה להשוות בינו לבין שום מסוק 450 , גם לא מול הטי רקס פרו
אין היום סיבה הגיונית לקנות מסוק 450, ההוריקאן שבר את השוק
דניאל דקל
18-12-2010, 19:19:25
עודד, קיים עדיין ויכוח תמידי בינינו בנוגע לשילדה של הקופטרX ...
אז הנה עובדות מהשטח. כעת יש לי את הקופטרX פרו, גוף מקרבון. לפני כחודשיים איבדתי אוירנטציה
וריסקתי. הנזק היה יחסית גדול למה שהייתי רגיל עם הקופטרX שילדת אלומיניום.
אז נכון, שילדת הקרבון נשארה שלמה, אבל כל הנזק עבר לTAIL BOOM ולשאר חלקים.
כיום לא הייתי חוזר לשילדת אלומיניום, כיוון שהיתה מתעקמת בשעת ריסוק (ובכך בולעת אנרגיה) , אבל לתחילת הלימוד זה די התאים.
wind556
18-12-2010, 22:33:32
עודד, קיים עדיין ויכוח תמידי בינינו בנוגע לשילדה של הקופטרX ...
אז הנה עובדות מהשטח. כעת יש לי את הקופטרX פרו, גוף מקרבון. לפני כחודשיים איבדתי אוירנטציה
וריסקתי. הנזק היה יחסית גדול למה שהייתי רגיל עם הקופטרX שילדת אלומיניום.
אז נכון, שילדת הקרבון נשארה שלמה, אבל כל הנזק עבר לTAIL BOOM ולשאר חלקים.
כיום לא הייתי חוזר לשילדת אלומיניום, כיוון שהיתה מתעקמת בשעת ריסוק (ובכך בולעת אנרגיה) , אבל לתחילת הלימוד זה די התאים.
דניאל, אין וויכוח על העובדות: שילדת אלומיניום בולעת אנרגיה בצורה שונה משילדת קרבון
אבל כמי שראה עשרות מסוקי AE על שולחנו, כמעט לכולם יש שילדה עקומה וזה מתרחש די מהר. התוצאה של זה היא שאנשים מטיסים מסוק שאינו מדוייק עקב כך. אף אחד לא החליף שילדת אלומיניום עקב התעקמות קלה, וזה קורה כמעט כל מכה, לא רק בריסוק קטלני.
אני מעדיף קרבון שבור רק ממכה חזקה על פני אלומיניום עקום מכל מכה קלה
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.