PDA

צפייה בגרסה מלאה : מדליק עברתי ל-KDE

erazz
18-12-2010, 16:33:36
ואני נפעם (באמת)

עד עכשיו הייתי גרופי של GNOME אבל החלטתי שעבר מספיק זמן מאז שנכוויתי מ-KDE ולכן שמתי נפשי בכפי והתקנתי Kubuntu.

וואו!

חבל"ז.

ולמי שלא מבין על מה אני מדבר - כנראה שאתם משלמים יותר מדי על מערכת ההפעלה שלכם ;)

http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=36343&stc=1&d=1292686214

ZvikaF
18-12-2010, 17:01:05
יש לך תחנה מטארולוגית ?
יש יותר דרייברים ? אתה מחזיק גם חלונות במקביל ?
בקיצור, מה אתה עושה עם זה ?

oz_adari
18-12-2010, 19:08:07
היום כשאפשר לקנות וינדואס 7 מקורי ב 100 שקל
אני לא רואה סיבה להשאר עם linux. אני מאוד אוהב את אובונטו, אבל אם החוסר תמיכה שיש בו, ומלא תוכנות שלא עובדות בו (בעיקר itunes, וכן יש לי אייפון ואני מכור אליו, לא יכול לחשוב על פלאפון אחר:) ).
לא יודע יכול להיות שזה רק אני שהלינוקס פשוט לא מתאים לי, כי שהייתי איתו כל פעם פחדתי וזה, בטח בגלל שאני כבר רגיל לוינדואס. אבל עדיין , אם זה עובד ומעולה, למה להחליף.

ולנושא,
Gnome יותר יפה לדעתי P:

guy1a
18-12-2010, 19:15:30
איפה מצאת חלונות 7 מקורי חוקי ב 100 שח ? ..

וחוצמיזה ... לינוקס וחלונות זה לא שווה :)

snow leopard rulllzzzzzzz!!!!!!1

:D

( יש לי ב vm גם חלונות וגם לינוקס להשלמה :) )

erazz
18-12-2010, 19:36:28
תראו, היום אפשר לעשות הכל עם כל מערכת הפעלה. (כן, כולל ITUNES!)

הכל זה עניין של העדפה. אחרי קצת זמן עם GENTOO אתה מתחיל להעריך כמה תמיכה יש לאובונטו :)

בכ"מ המערכת הנ"ל נותנת לי לעשות מה שאני רוצה בקלות. יש גם את ההרפתקאה שלנסות משהוא "שונה". כן, ווינדוס זה נחמד. אבל אני לא *אוהב* ווינדוס. חוצמזה הלפדרעק שלי טס על לינוקס.

נ.ב.
מה זה לעזאזל סנו לפארד??!?! :p

לסיום בדיחת מערכות הפעלה:
אם מערכת הפעלה == חברת תעופה
אז
ווינדוס =>
אתה מגוע לשדה התעופה, הדלפק נעים ומקבל כל אמצעי תשלום. כולם אתך במטוס. המטוס ממריא ומטפס ללא כל בעיה ומתפוצץ בפתאומיות 10 דקות לתוך הטיסה ללא כל אזהרה.

מאק =>
הלובי מלוטש ולבן. כמו כן המטוס.
הדיילות חתיכות, הכסאות נוחים. ממריא טס ומגיע בזמן. כשאתה שואל איפה אתה נמצא עונים לך בנימוס: "אין לך מה לדאוג, שב בניחותא ותהנה מהטיסה"

לינוקס =>
את כרטיס הטיסה אתה יכול לזמין בדואר תמורת $5 או לחלופין להדפיס בבית בחינם. אתה מגיע למטוס לבד, עולה ומקבל מפתח ברגים ופטיש. אתה מרכיב לבד את הכסא שלך. אתה ממריא וטס מאוד מהר. מגיע במהירות ליעד ורץ לספר לחבר'ה. כל מה שהם מסוגלים להגיד זה: "מה היית צריך לעשות עם מפתח ברגים?!?!?"