צפייה בגרסה מלאה : שאלה מדפים לטריינר ?
guy1a
19-12-2010, 09:00:57
בתהליך הבניה של הטריינר, עלתה בי מחשבה.
האם אפשר ( אנימניח שכן ) והאם כדאי ( אין לי מושג ) לבנות מדפים לכנף של הטריינר.
אולי לשימוש מאוחר יותר ...
או שעדיף לבנות אותם אם וכשאני אראה שאני רוצה / צריך / מסוגל לשלוט בהם / ....
או שזה בכלל לא לעניין ...
מה חושבים המומחים ?
תודה.
adibenbasat
19-12-2010, 11:17:22
פשוט מיותר..מה מדפים יתנו לך בטריינר? אם בא לך להשתעשע קצת יותר עם הטיסן תמיד יש אפשרות להגדיל את ההגיים וגם זה די מיותר..עזוב, תשאיר את הטריינר-טריינר זה מה שהוא וזה מה שיפה בו;)
אייל שפירא
19-12-2010, 11:28:05
זהו?
סיימת ללמוד להטיס?
נהנית מספיק, ועכשיו משעמם וצריך להתחיל אקספרימנטים?
אולי תוסיף גם גלגלים מתקפלים, תאורת לילה ומערכת סאונד של מטוסים כדי שיהיו לך עוד המון דברים שיכולים להשתבש בזמן הטיסה?
:confused:
guy1a
19-12-2010, 11:33:32
לא .. :D
עוד לא
אבל כמו שכתבתי הרעיון עלה ...
מה אני אעשה שהמוח רץ ...
זה היה תו"כ בניית הפוגי, והייתי עם הורנים ביד וזה ניראה לי כיוון מחשבה לגיטימי לגמרי באותו הרגע :)
אייל שפירא
19-12-2010, 11:56:30
קח לך פרוייקט אחד גדול, תכנן אותו כך שיתאים ליכולות ההטסה שלך בעוד חצי שנה, וכל פעם שיש לך דחף לחתוך ולהדביק משהו שב עליו בתור Outlet לאנרגיה הזו.
נגיד פוגי סימן 2 של עודד, או אפילו כנף עם פרופילים מבלזה שתשמש אותך בהמשך כפלטפורמת FPV כלשהי...
אם בכל פעם שתרצה לבנות משהו תעשה מודיפיקציות לדברים שאתה עדיין לא שולט בהם - אתה רק תוסיף לעצמך בלבול באצבעות, תאריך את רשימת התקלות האפשריות ותרחיק את הנקודה שבה תוכל בכנות להגיד שעברת את השלב הזה באבולוציה הפרטית שלך.
וזה רק מנסיון, ידידי.
guyst
19-12-2010, 13:09:44
לא .. :D
עוד לא
אבל כמו שכתבתי הרעיון עלה ...
מה אני אעשה שהמוח רץ ...
זה היה תו"כ בניית הפוגי, והייתי עם הורנים ביד וזה ניראה לי כיוון מחשבה לגיטימי לגמרי באותו הרגע :)
מוגי עם מדפים.... נשמע מעניין.... אבל חייב להוסיף גם מעצורי אויר...:D
wind556
19-12-2010, 13:16:47
מוגי עם מדפים.... נשמע מעניין.... אבל חייב להוסיף גם מעצורי אויר...:D
למה לא מצנח עצירה?
עזוב אותך ממדפים
אייל שפירא
19-12-2010, 13:59:00
אני בעד להוסיף למוגי רק מה שצריך, כמו הגאי כיוון בכנפונים, תאורת לילה, בובת טייס, מערכת סאונד של מטוסים, גלגלים מתקפלים, מערכת עקיבה מבוססת GPS וכמובן מנוע 200kv עם פרופ 20".
dorona
19-12-2010, 18:42:45
אני בעד להוסיף למוגי רק מה שצריך, כמו הגאי כיוון בכנפונים, תאורת לילה, בובת טייס, מערכת סאונד של מטוסים, גלגלים מתקפלים, מערכת עקיבה מבוססת GPS וכמובן מנוע 200kv עם פרופ 20".
לפני כמה ימים כתבתי על נושא ההערות הציניות וקיבלתי תשובה:
"אני לא חושב שאתה צריך לחשוש מתגובות בוטות."
מה בסך הכל שאל הבחור?
האם הוספת מדפים לטריינר זה רעיון רע?
האמת לא שמעתי כאן סיבות טובות ועניניות למה לא, אבל עקיצות לרוב היו גם היו.
להזכיר לכולנו: את שרשור הוספת מדפים לאיזיקאב (טריינר לכל הדעות), שלא לדבר על הפאן-קאב המהולל שמולטיפלס בכבודם ובעצמם הוסיפו לו מדפים builtinn וכמה התלהבות הייתה סביבו.
אז אולי הרעיון לא כל כך גרוע וגם אם כן פשוט תסבירו למה לא כדאי בשפה יפה ולא מתנשאת.
ערב טוב לכולנו
Boogle
20-12-2010, 01:10:19
גם הפאן קאב ובאיזיקאב המדפים מיותרים!
זה מוסיף לסטייל, וכן אם נורא בא לך שים מדפים.
אבל מה, הטריינר נוחת לאט, מה תעשה לו תעצור אותו ?
אפשר לעשות הכל, אין חוק, מצד שני צריל לחשוב בהגיון.
יש לי מוסטנג 1.80 מוטה, עם מדפים, לא נזקקתי להם עד היום - קישוט יפה לטיסן ועושה המון רושם.
לשיקולך.
(אהה כן, זה מוסיף משקל ואם אתה כבר מוסיף לטריינר תשתמש בסרוו אחד בלבד!!)
guy1a
20-12-2010, 05:29:35
ויתרתי על המדפים כבר ...
אבל תכלס, באמת הסבר אמיתי אחד בין שלל הדאחקות יכול להועיל לעתיד לדביל הבא שישאל :D
אייל שפירא
20-12-2010, 06:52:02
עד היום שברתי פעמיים את גלגל האף של הססנה בגלל המדפים המזויינים האלה.
איזה נחיתות חמאה הבאתי, אפילו עם רוח צד, אבל פעם אחת אמרתי יאללה נפתח קצת מדפים והוא הזדקר לי בגובה חצי מטר וירד אנכית כמו מעלית שנקרעו לה החוטים.
guyst
20-12-2010, 07:31:44
להתלונן על הדאחקות שכולם נהנים מהם זה פשוט (ופולני משהו :D), אבל לעשות חיפוש קטן לשירשור בדבר המדפים (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=30337&highlight=%EE%E3%F4%E9%ED)(רק מלפני חודש...), זה כבר קשה... :)
chen green
20-12-2010, 13:01:13
גם הפאן קאב ובאיזיקאב המדפים מיותרים!
זה מוסיף לסטייל, וכן אם נורא בא לך שים מדפים.
אבל מה, הטריינר נוחת לאט, מה תעשה לו תעצור אותו ?
אפשר לעשות הכל, אין חוק, מצד שני צריל לחשוב בהגיון.
יש לי מוסטנג 1.80 מוטה, עם מדפים, לא נזקקתי להם עד היום - קישוט יפה לטיסן ועושה המון רושם.
לשיקולך.
(אהה כן, זה מוסיף משקל ואם אתה כבר מוסיף לטריינר תשתמש בסרוו אחד בלבד!!)
בוגל אני לא מסכים איתך בכלל
הוספת מדפים גם בטריינר (אם הם בגודל ובמיקום הנכון) יכולה לתרום המון לנחיתות והמראות
כשבניתי טריינר חשמלי (סופה) מתוכנית הוספתי מדפים זה מאוד פשוט לביצוע ובתיכנות נכון של הגה גובה ביחד עם הורדת מדפים מקבלים גישה איטית ונעימה לנחיתות.
חוץ מיזה גם סתם בשביל סטייל זה כייף
חן
guy1a
20-12-2010, 13:31:50
להתלונן על הדאחקות שכולם נהנים מהם זה פשוט (ופולני משהו :D), אבל לעשות חיפוש קטן לשירשור בדבר המדפים (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=30337&highlight=%EE%E3%F4%E9%ED)(רק מלפני חודש...), זה כבר קשה... :)
דווקא אתה פה טועה :)
1. לא התלוננתי, קבלתי את הדאחקות בחיוך
2. כן קראתי את השרשור ההוא ואם תסתכל על השאלה פה היא שאלה אחרת
3. אחרי קריאה של כל השרשורים והדאחקות החלטתי לוותר הפעם על זה, מה גם שאני אוכל להוסיף את זה מאוחר יותר ו/או לבנות כנף נוספת ...
אייל שפירא
20-12-2010, 13:38:25
אני בכלל חושב שמדפים זה פחות מגניב משולחן:
http://farm4.static.flickr.com/3171/2780009323_b0902a8fd8.jpg?v=0
http://www.inhabitots.com/wp-content/uploads/2009/05/greenplaygilder234.jpg
דניאל דקל
20-12-2010, 17:25:04
אפשרות נוספת היא לחבר כל סרוו מאזנת לערוץ נפרד
ואז אפשר להשתמש בהם גם כמדפים
כאשר באים לנחיתה, מורידים מפסק שגורם להורדת המאזנות מטה
אבל להבדיל ממדפים, המסוגלים לרדת גם 40 מעלות, לא כדאי לעבור במאזנות את ה 20 מעלות
סיבה ראשונה, זה "גונב" מיכולת הגלגול של הכלי כאשר תצטרך אותה פתאום
סיבה שניה, זה יכול להביא להזדקרות קצה כנף, תופעה לא נעימה בשעת נחיתה
haimgil
20-12-2010, 17:45:06
תעשה מדפים וזהו .אפילו סתם בשביל הספורט.והניסיון.אם לא תנסה לעולם לא תדע.צחוקים ליפעמים זה טוב ,קצת שימחה לא עשה לאף אחד רע ואין מה להתנשאות,זורקים דאחקות בשביל שיהיה מעניין.יש לקבל דברים ברוח טובה.
אייל שפירא
20-12-2010, 17:49:39
אני מסכים עם חיים.
מקסימום במקרה הכי גרוע תצטרך כמוני לקנות עכשיו גלגל אף חדש ב23$ מאי-ביי כי רשת חנויות תל אביבית מסויימת לא מחזיקה חלפים לססנה שהם מוכרים.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.