צפייה בגרסה מלאה : עזרה! בעיה במסוק copterx450
capochino
24-12-2010, 19:02:58
שבת שלום,
הטסתי היום את המסוק שברשותי ואחרי 2 דקות של טיסה , הזנב התחיל לשחק לי ימינה ושמאלה
מן קפיצות כאלה משמאל לימין עד שהייתי מנחית את המסוק ואז ממריא איתו שוב ואז שוב אחרי כמה שניות הזנב היה קופץ לי לצדדים , כאילו המסוק בחוסר שיווי משקל באוויר ..
הורדתי והעלתי במהירות את המצערת והוא היה מסתדר לכמה רגעים ואז שוב מתחיל לעשות את הבעיה..
משהו יכול להסביר לי למה?
צריך לכוון את הג'ירו?
* בטריות מלאות בשלט ובמסוק
* אני יודע שזה נורמלי אבל בכל זאת אני אשאל כי זה נראה לי חריג קצת : הבטריות הבקר והמנוע חמים בצורה חריגה כשאני מסיים את הטיסה .. לא ברמה כאבים אבל די לוהט זה בסדר?
והאם זה בריא למסוק ולשאר החלקים בו שאני מחבר מיד אחרי הסוללה הראשונה , את השניה?
תודה רבה על העזרה.
hobbyil
24-12-2010, 19:56:13
שבת שלום,
הטסתי היום את המסוק שברשותי ואחרי 2 דקות של טיסה , הזנב התחיל לשחק לי ימינה ושמאלה
מן קפיצות כאלה משמאל לימין עד שהייתי מנחית את המסוק ואז ממריא איתו שוב ואז שוב אחרי כמה שניות הזנב היה קופץ לי לצדדים , כאילו המסוק בחוסר שיווי משקל באוויר ..
הורדתי והעלתי במהירות את המצערת והוא היה מסתדר לכמה רגעים ואז שוב מתחיל לעשות את הבעיה..
משהו יכול להסביר לי למה?
צריך לכוון את הג'ירו?
* בטריות מלאות בשלט ובמסוק
* אני יודע שזה נורמלי אבל בכל זאת אני אשאל כי זה נראה לי חריג קצת : הבטריות הבקר והמנוע חמים בצורה חריגה כשאני מסיים את הטיסה .. לא ברמה כאבים אבל די לוהט זה בסדר?
והאם זה בריא למסוק ולשאר החלקים בו שאני מחבר מיד אחרי הסוללה הראשונה , את השניה?
תודה רבה על העזרה.
לגי ההבעיה - צריך לבדוק את הג'ירו מישו שומר זנב זה הג'ירו.
לגבי חלקם חמים צריך לבדוק עם מודד חום.
לאחר הסוללה הראשונה צריך לתת להתקרר לפחות לבקר אם אתה לא רוצה לשרוף אותו איזה בקר יש לך?
איזה רכבים יש לך במסוק ?
capochino
24-12-2010, 20:34:39
לא יקרים כל כך
בקר 50 a של moxie
סוללה light max 2200 mah 3s 20c
סוללה turingy 2200 mah 3s 20-25c
ג'ירו hk 401
edoman
24-12-2010, 21:27:08
איך הסלד שלך ?
בטיסה לפני אחרונה שלך עברת ריסוק/נחתת לא טוב ?
הרצועה שלך מתוחה ? יכול להיות שהשתחררה קצת או ששחוקה
תנסה לאפס את הג'יירו... יכול להיות שזה יעזור
capochino
24-12-2010, 21:35:42
איך עושים וואי רגע שניה
אז יש 3 אפשרויות לעיניין?
רצועה שחוקה? לא מתוחה? או צריך לאפס את הג'ירו?
קניתי מבנאדם את המסוק והוא טס מצויין , זאת אולי הטיסה השלישית שלי והוא התחיל לעשות בעיות .. הרצועה לא נראה לי שחוקה , איך אני יודע? , איך אני בודק אם היא מתוחה? ואיך אני מאפס את הג'ירו ? מצטער על כמות השאלות ^^
edoman
24-12-2010, 23:58:31
אני לא מכיר את הג'יירו של הסיני
תראה בחוברת שלו אם יש לך אותה או לא תחפש אולי באינטרנט
nlior
25-12-2010, 09:16:02
איזה סוללה אתה משתמש?
wind556
25-12-2010, 12:28:14
אסכם את זה בקיצור: אין לך ג'יירו
הג'יירו הזה לא שווה דולר אחד וכל הבעייות נובעות ממנו
אם אין לך תקציב לספרטן, תקנה טורנג'י ממס
tisanir
25-12-2010, 13:06:53
אסכם את זה בקיצור: אין לך ג'יירו
הג'יירו הזה לא שווה דולר אחד וכל הבעייות נובעות ממנו
אם אין לך תקציב לספרטן, תקנה טורנג'י ממס
+1
החלף ג'ירו והבעיות יפתרו.
capochino
25-12-2010, 15:18:23
אני לא מאמין שזה הג'ירו הבעייתי אבל .. בכל מקרה לפני שבוע חזרתי לתחביב , אמרו לי כבר שאני צריך לקנות ג'ירו יותר טוב אבל בנתיים אין את הכסף להשקעה , חייל בצבא ..
לכן אני יחכה עד לאיזושהי מציאה של פוטאבה 401 או שאני אמצא מחיר זול באי ביי לפני שהחוק החדש של 2011 יכנס ..
עד אז אני דיי מעוניין לפתור את הבעיה ואם יש משהו שיוכל לכוון אותי בדרך מקצועית , אשמח מאוד.
* אני רוצה לציין שאדם תותח בשם נתי המכונה ציקליד , השקיע את הנשמה במסוק שלי , וכיוון אותו בצורה מדוייקת מאוד , כבר חשבתי לעזוב את המקום בלי המסוק כי הוא נתן את הנשמה בשביל המסוק הזה , באמת ממש בנאדם תותח לא ראיתי דברים כאלה בחיים שלי.
בכל מקרה את הג'ירו נתי לא כיוון , אני לא חושב שיש צורך בכיוונו אבל איך אני מאפס את הבלאגן הזה כדי לוודא במאה אחוז שהג'ירו הזה אכן נדפק ?
ובמידה לשאר האופציות לבעיה , איך אני בודק שהרצועה אכן שחוקה או פגומה?
wind556
25-12-2010, 16:16:26
ידידי היקר
תפנים: אין לך ג'יירו
ורק כשיהיה לך ג'יירו אמיתי תדע שלמסוק אין שום בעייה אחרת
ואם אין כסף לג'יירו, אי אפשר להנות מההטסה
תקנה טורנג'י ממס ב70$ - אין יותר זול מזה ששווה משהו
ואם אתה מאד מעריך את הדעה של חברי הטוב והיקר נתי , תשאל אותו מה המשמעות של הדעה שלי....
(את כל מה שהוא יודע הוא למד אצלי)
capochino
25-12-2010, 17:32:34
הג'ירו של טורנג'י עולה משהו כמו 23 דולר אצל הסיני לא ?
wind556
25-12-2010, 19:25:57
הג'ירו של טורנג'י עולה משהו כמו 23 דולר אצל הסיני לא ?
לא, הוא עולה 70$ אצל הסיני
דניאל דקל
25-12-2010, 21:26:56
קפוצינו, לפי חתימתך אתה חובב ESKY מושבע
האם המסוק הראשון שלהם לא הספיק כדי להבין שזו לא חברה איי איי איי? :D
capochino
25-12-2010, 23:34:12
*** צודק , אני לא חובב מושבע אך הייתי בתחביב המסוקים לפני 3 שנים וקניתי וקניתי וקניתי ,היה אז רק esky או לרוב רק esky , הבית מלא ב מוצרי esky חלקם עונים על המבוקש וחלקם מאכזבים ( מסוקי ה 3d ) ועכשיו כשחזרתי לעסק והבנתי מה טוב למה לא טוב , קניתי את הקופטר ובין היתר אני מתקן את המסוקים בכדי למכור אותם , או שאני יעשה עליהם פרויקט וזהו ^^
אני רק חייב לציין שלפי דעתי הטסה ביתית לא מקצועית אלא לשם הנאה ולא לכיוון מקצועי אז ה lama עושה את העבודה שלה.
ועכשיו חזרה לנושא : הטסתי את המסוק בבית בריחופים לא מזמן והג'ירו לא עשה בעיות , הזנב לא קפץ לצדדים וזז בצורה לא יציבה כמו סירה בים.
אבחנתי במשהו קטן : כשאני מחבר את הסוללה לקונקטור של הבקר , אני נתקל בקשיים להכניסו , הכניסה לא חלקה וזה מגיע למצב שהסרואים והג'ירו ( הצפצופים שלו)מתחילים לפעול בגלל החיכוך של החשמל אבל הכניסה בין החיבורים נתקעה באמצע ואני נאלץ להוציא את החיבור ואז שוב עד שיכנס , יכול להיות זה מקור הבעיה ?
או שזה לא קשור בכלל?
* וכן אני יודע שזה לא טוב , כנראה החיבור של הבטריה קצת בעייתי וצריך להחליף את הכניסה .
eldadgold
26-12-2010, 07:48:52
מניסיון (מועט מאוד) שיש לי עם CX450 ועם הג'יירו המקורי + GP770 שהחלפתי אליו, לדעתי הבעיה שלך היא אך ורק בסל"ד. תעלה את הסל"ד דבר ראשון ואם לא עזר אז תכוון את הג'יירו ורק אם לא עזר אז תחליף ג'יירו.
אם אתה נתקע אני ממליץ על ליאור בר-עמי בחום. הוא כיוון לי את ה- CX עם הג'יירו המעאפן המקורי שייטוס כמו בובה.
capochino
26-12-2010, 12:55:50
תודה רבה רבה אני אברר את העיניין =)
dbrosh
26-12-2010, 13:18:21
*** אבחנתי במשהו קטן : כשאני מחבר את הסוללה לקונקטור של הבקר , אני נתקל בקשיים להכניסו , הכניסה לא חלקה וזה מגיע למצב שהסרואים והג'ירו ( הצפצופים שלו)מתחילים לפעול בגלל החיכוך של החשמל אבל הכניסה בין החיבורים נתקעה באמצע ואני נאלץ להוציא את החיבור ואז שוב עד שיכנס , יכול להיות זה מקור הבעיה ?
או שזה לא קשור בכלל?
* .
אני במקןמך הייתי שוקל או לשנות את התנוחה, או להשתמש במשחת שיכוך ושימון להקלת ההחדרה. סביר להניח שגם הצפצופים לא מועילים לריכוז ואולי כדאי שאתה והציקליד תפנו ליעוץ זוגי שישפר את היחסים בעתיד. שוב, זו רק הצעה. אם אתה מעדיף את עודד, גם הוא חמוד
ohadsh
26-12-2010, 14:10:18
תבדוק את הגריפים של הלהבים האחוריים ותיראה שאין חופשים בזנב היתה לי פעם בעיה כזאת.
תשתף אם זאת היתה הבעיה ... בהצלחה !
hobbyil
26-12-2010, 15:18:12
לא יקרים כל כך
בקר 50 a של moxie
סוללה light max 2200 mah 3s 20c
סוללה turingy 2200 mah 3s 20-25c
ג'ירו hk 401
MPORTANT: Make sure you isolate your Gyro from vibration. Use double sided foam tape and never use cable ties. Vibration will cause harm to the Gyro and degrade performance.
Manual found in the files section below.
תפתח ג'ירו ותסטקל אם יש ספוג בין פלטה וקופסה אם אין אז תוסיף ,בנוסף עם ג'ירו מחובר למסוק דרך ספוג עם הדבקה דו צדי?
capochino
26-12-2010, 21:48:51
כן ג'ירו מחובר למסוק עם הדבקה דו צדדית..
איך אני מכוון את הג'ירו הזה? hk401?
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.