PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה רגולטור פרומקו נשאר תחת מתח

SHAHAR AB
25-12-2010, 15:33:34
הי
רציתי לברר יש לי 2 רגולטור אריזונה חדשים כאשר אני מחבר מד מתח ביציאה כלומר בפלג כניסה למקלט (השחור) יש לי מתח של 7 וולט ותאורת הרגולטור הכחולה דולקת כאשר אני מחבר פלג קצר (לצהוב)התאורה ניכבת ולכאורה המתח צריך לפול ל 0 אבל נישאר אותו מתח ביציאה זה נכון לשני היחידות שיש לי ואחת חדשה מהנילון אז מה אני לא עושה נכון???????
לציין שהרגולטור לא מחובר לכלום לא ג'ירו ולא מקלט רק לסוללה
תודה לעונים

lior_bar_ami
25-12-2010, 16:54:54
היי שחר,
הפלג השחור אינו פלג כניסת המתח למקלט, כי אם פלג בדיקת מתח סוללה וטעינה - ולכן הוא מראה לך מתח סוללת 2S קבוע גם אם הרגולטור דלוק או כבוי (ע"י פלג הקצר).
המתח הנבחר (6V כברירת מחדל) מגיע למקלט ע"י שני חוטי ה RUDDER/GAIN (ירוק/אדום בהתאמה) ואילו המתח המווסת לסרוו הזנב יוצא ישירות מהיציאות המובנות על גוף האריזונה.

כאמור השחור אינו מתחבר למקלט, ונשאר לך בתור משתמש כדי לדגום את מתח הסוללה שלך - גם מבלי לנתק את קונקטור הסוללה מהרגולטור.

שבוע טוב ידידי,
ליאור

SHAHAR AB
25-12-2010, 17:03:27
היי שחר,
הפלג השחור אינו פלג כניסת המתח למקלט, כי אם פלג בדיקת מתח סוללה וטעינה - ולכן הוא מראה לך מתח סוללת 2S קבוע גם אם הרגולטור דלוק או כבוי (ע"י פלג הקצר).
המתח הנבחר (6V כברירת מחדל) מגיע למקלט ע"י שני חוטי ה RUDDER/GAIN (ירוק/אדום בהתאמה) ואילו המתח המווסת לסרוו הזנב יוצא ישירות מהיציאות המובנות על גוף האריזונה.

כאמור השחור אינו מתחבר למקלט, ונשאר לך בתור משתמש כדי לדגום את מתח הסוללה שלך - גם מבלי לנתק את קונקטור הסוללה מהרגולטור.

שבוע טוב ידידי,
ליאור
בקיצור ליאור ידידי היקר בהזדמנות הראשונה כמו שכבר דיברנו אני אצלך עם כל החוטים בחוץ בתקווה השבוע .
שיהיה לך שבוע טוב

lior_bar_ami
25-12-2010, 19:56:03
רק תגיע כבר :)