צפייה בגרסה מלאה : שאלה טורק טיוב לCOPTERX 500 SE V2
היי...
קופטר איקס מציעים במקום הרצועה ל- SE V2 טורק טיוב חדש:
http://www.ehirobo.com/shop/popup_image.php?pID=9987&image=0
מישהו ביצע את ההחלפה ויכול להעיד על המוצר???
ובאופן כללי - מה ההשפעות שצפויות עקב החלפה מרצועה לטורק טיוב והאם דרוש איזשהו כוונון מחדש של הג'יירו, enpoints וכדומה???
לעזרכתם אודה,
טל
wind556
26-12-2010, 12:44:43
אין לך שום הצדקה לבצע את ההחלפה
הTT עדיף על רצועה מבחינת הפסדי חיכוך ודיוק בהעברת הכוח, אבל זה חסר משמעות ברוב המקרים של מטיסים מתחילים ובינוניים
הסיבה שחשבתי להחליף היא שבמערכת הנוכחית קיימת תופעה שמכלול הזנב לא מתהדק מספיק חזק על הבום וכתוצאה מכך מחליק ומסתובב בשלב כלשהו בחייו על הבום וכמובן שהטסה זה עלול להיגמר רע...אגב, למען הסר ספק זה קורה לאחר הידוק מאסיבי ביותר של המערכת באמצעות בורג ואום מצידה השני.
זה קרה לי עם מספר מערכות שונות לאחר זמן מה מספר פעמים ולפי איך שנראה הTT הם בנו אותו כמקשה אחת ואז אני יכול לפתור אולי את הבעיה פעם אחת ולתמיד...
אגב, שים לב למחיר - הם לוקחים 29 דולר בשלב הזה עבור ה- TT וזה כולל את כל המערכת כולל בום ותיבת הגג"ש הפנימי שנכנס לתוך גוף המסוק - בחישוב גס המחיר שיוצא למערכת הזנב המקורית + בום + התיבה והגג"ש שמתחבר לגג"ש מרכזי יעלה הרבה מעל 50 דולר....כך שיש פה אולי הזדמנות (במידה כמובן והעסק באמת איכותי ואמין)
מה אתה אומר?
bendisar
26-12-2010, 15:00:56
הסיבה שחשבתי להחליף היא שבמערכת הנוכחית קיימת תופעה שמכלול הזנב לא מתהדק מספיק חזק על הבום וכתוצאה מכך מחליק ומסתובב בשלב כלשהו בחייו על הבום וכמובן שהטסה זה עלול להיגמר רע...אגב, למען הסר ספק זה קורה לאחר הידוק מאסיבי ביותר של המערכת באמצעות בורג ואום מצידה השני.
זה קרה לי עם מספר מערכות שונות לאחר זמן מה מספר פעמים ולפי איך שנראה הTT הם בנו אותו כמקשה אחת ואז אני יכול לפתור אולי את הבעיה פעם אחת ולתמיד...
אגב, שים לב למחיר - הם לוקחים 29 דולר בשלב הזה עבור ה- TT וזה כולל את כל המערכת כולל בום ותיבת הגג"ש הפנימי שנכנס לתוך גוף המסוק - בחישוב גס המחיר שיוצא למערכת הזנב המקורית + בום + התיבה והגג"ש שמתחבר לגג"ש מרכזי יעלה הרבה מעל 50 דולר....כך שיש פה אולי הזדמנות (במידה כמובן והעסק באמת איכותי ואמין)
מה אתה אומר?
אתה יכול לקחת לך איזולירבנד, ולהעביר ליפוף אחד על הקצה של הבום (או יותר)
ככה זה יתן לו יותר עובי ומערכת הזנב תיתפס עליו טוב יותר
wind556
26-12-2010, 15:14:53
מה אתה אומר?
אני אומר שאם כבר אתה עושה חישובים, אז ב51.60$ אתה קונה הוריקאן 425 שהוא יותר טוב מהמסוק שלך ומעביר אליו את האלק'. :D
ואם נהיה פרקטיים, עשה את מה שאלעד הציע לך, שים חתיכת סרט דביק וסגור היטב וזהו
ציקליד
26-12-2010, 16:01:09
אתה יכול לקדוח חור קטן בבום ולהבריג בורג קטן דרך המכלול פתר לי את אותה הבעייה.
bendisar וציקליד תודה רבה!!!!
אנסה האיזולירבנד ואם לא יילך אקדח החור בבום.
הצעות נוספות מכאלה שמכירים את הבעיה או מכירים את הTT החדש יתקבלו בשמחה!!!!
*עודד - לא יכלת לתת את ההצעה להוריקאן לפני חצי שנה??? (להזכיר לך מי תמך בקניית המסוק שלי???),אגב - ללא קשר, בDX7 שדיברתי איתך לפני שבוע נשרף הפיוז (הוחלף כמובן).
טל
ohad4565
26-12-2010, 17:55:15
אני קניתי את הסט הזה ואני ממש מרוצה.....
אוהד,
אתה יכול לומר איך זה מגיע ואם צריך כיוונונים מיוחדים או חלקים נוספים בשביל זה או שזה בא קומפלט להחלפה במקום הבום ומערכת הזנב הקיימת אחד לאחד???
תודה רבה,
טל
ohad4565
26-12-2010, 21:59:50
זה מגיע הכל כל מה שאתה רואה בתמונה
פשוט מפרק תישן שם תחדש מכוון את הגיירו ואתה טססס.....
רבע שעה עבודה......
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.