צפייה בגרסה מלאה : פרוייקט 700 יצא לדרך...
הבנייה בעיצומה...
טיפים טיפים טיפים.... אשמח לטיפים...
במיוחד בנושא הלינקים
תודה לעונים
קרמבו
19-11-2008, 19:04:10
הבנייה בעיצומה...
טיפים טיפים טיפים.... אשמח לטיפים...
במיוחד בנושא הלינקים
תודה לעונים
למרות שכניראה הם טיפלו בבעיה אני ממליץ להזמין את הסט של קוויק
איתי פרימן
19-11-2008, 20:41:56
בראש, מתי שאתה מתקין את הגריפים, יש שרוול פלסטיק שחור שיש לו שתי מגרעות, צריך שהם יכנסו כמו שצריך לתוך הראש(אחרת לא תוכל להדק כמו שצריך את הגריפים).
המשולשים שמעבירים את התנועה מהסרווים אל הסוואש יש להם צד מסוים. אתה צריך שהחור שיש להם באמצע יהיה באותו קו עם הקו שיש בגוף(אני השתמשתי בהלן 4 מ"ל ודחפתי אותו בשני החורים האלה וזה מקבע את המשולש שלא יזוז-זה יעזור לך מתי שאתה מתקין את הפושרודים של הסרוו).
זהו בגדול, אחלה מסוק וכדאי לך להזמין כבר עכשיו גריפים ממתכת לזנב(יש לאליין חדשים שהם הוציעו ויש לQUQ)
אז ככה.. את השוולים בראש הרכבתי עם המגרעת כמו שצריך.
מאיפה אני מזמין את הלינקים של קוויק?
חיפשתי ולא ממש מצאתי!
הכל כמעט כבר מורכב.. אחרי 5 שעות של עבודה מאומצת!
כל המכלולים מורכבים!!! נתקעתי רק עם בוקסה 12 אינצ' כדי להדק סופית את המכלול מניפה
למנוע!
בנוגע לגריפ זנב?! אני משאיר אותו סטוק כרגע.. אני יזמין בחודשיים הקרובים!
גל דרורי
19-11-2008, 23:31:22
אני אישית לא חושב שצריך להחליף את הגריפים, כלומר זה תמיד טוב אבל קצת מיותר, הפלסטיק עושים עבודה מעולה.
תתחדש, אתה רק תהנה ממנו, אני בסיום שלבי הרצה והוא טס פצצה! :D
אז ככה.. את השוולים בראש הרכבתי עם המגרעת כמו שצריך.
מאיפה אני מזמין את הלינקים של קוויק?
חיפשתי ולא ממש מצאתי!
הכל כמעט כבר מורכב.. אחרי 5 שעות של עבודה מאומצת!
כל המכלולים מורכבים!!! נתקעתי רק עם בוקסה 12 אינצ' כדי להדק סופית את המכלול מניפה
למנוע!
בנוגע לגריפ זנב?! אני משאיר אותו סטוק כרגע.. אני יזמין בחודשיים הקרובים!
http://www.rcheliresource.com/wp-content/uploads/2008/09/thumb_800_600_li4vz2z4l3vzzxjpbwcvaxbyb2ntc19wcm9k dwn0lmzpbgvuyw1lljy5os5qcgvn.png
http://www.ronlund.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=heli&Product_Code=QUKTX7C-07
עוד לינקים? :)
mosheg
20-11-2008, 06:24:10
אז ככה. גם אני סיימתי את ה 700 שלי ,שבת הוא יטוס, נקווה לטוב.
לגבי הלינקים , החלפתי את המוטות הברגה המקוריים למוטות של רפטור יש הבדלים של 3 מ"מ באורך -קצת יותר הברגה , וגם העובי של המוטות גדול ב 0.04 מ"מ ( החלפתי היכן שחשבתי שאין מספיק הברגה שתופסת את הלינק ). כל זה בינתיים עד שיגיעו לינקים חדשים.
אז ככה אני כבר סיימתי בנייה...
אני ל אעעולה לאוויר עד שאין לי לינקים חדשים!
הזמנתי אתמול ומקווה שיגיע מהר!!!
mosheg
20-11-2008, 13:11:38
אמיר שים לב ממה ששמעתי הבעיה היתה מוט ההברגה שמתנתק מהלינק כך שאם תחילף לינק ועדיין מספר כריכות ההברגה בלינק הפלסטיק יהיה קטן אז העניין נשאר מסוכן. בכל מקרה מציע לך להחליף למוטות יותר ארוכים.
גל דרורי
20-11-2008, 13:49:14
הבעיה העיקרית הייתה פושרוד C שיוצא קצר מדי והלינקים של הגריפים שהיו כמה מקרים שהם נשברו, בכל מקרה אני מכיר המון אנשים שמטיסים עם הלינקים המקוריים ללא בעיות, אפשרי בהחלט לעלות את המסוק לאוויר בלי שום בעיה, ומתי שיגיע תחליף, אל תדחה שום דבר בגלל זה לדעתי.
גם בלהסתכן בריסוק? לא שווה להמתין עוד שבוע- שבועיים?:)
איך למקם את האלקטרוניקה????????????????????
אני לא מצליח למצוא מקום מתאים לרגולטור... (אריזונה!)
אם אני אשים אותו בתחתית אז לסוללה אין מקום... אוף!!! זה מעצבן! ניסיתי הכל ולא מסתדר לי
ולכן צריך את עזרתכם!!
תמונות יתקבלו בברכה!
איך למקם את האלקטרוניקה????????????????????
אני לא מצליח למצוא מקום מתאים לרגולטור... (אריזונה!)
אם אני אשים אותו בתחתית אז לסוללה אין מקום... אוף!!! זה מעצבן! ניסיתי הכל ולא מסתדר לי
ולכן צריך את עזרתכם!!
תמונות יתקבלו בברכה!
אולי תעלה תמונות ?
אני יעלה בכיף...
המטרה שלי היא לקבל רעיון או בעצם "לגנוב" אותו ממישהו שכבר שבר את הראש על
התכנון....
האריזונה הזה תקוע כמו עצם בגרון... המבנה הזה בעייתי, מה ?! אןלי אני אחליף לרגולטור של
ALIGEN?????? אז אני כמעט משוכנע שהכל יהיה בסדר! אגב מי הרכיב את הגוברנר של ALIGEN??? מה התגובות עליו?
אני מתלבט בינו לבין הREVA MAX... שניהם קיימים אצלי...
אני יעלה בכיף...
המטרה שלי היא לקבל רעיון או בעצם "לגנוב" אותו ממישהו שכבר שבר את הראש על
התכנון....
האריזונה הזה תקוע כמו עצם בגרון... המבנה הזה בעייתי, מה ?! אןלי אני אחליף לרגולטור של
ALIGEN?????? אז אני כמעט משוכנע שהכל יהיה בסדר! אגב מי הרכיב את הגוברנר של ALIGEN??? מה התגובות עליו?
אני מתלבט בינו לבין הREVA MAX... שניהם קיימים אצלי...
אני אגלה לך סוד קטן.....(אבל תבטיח לא לגלות אותו לאף אחד).....השומר סל"ד שמובנה בתוך ה SPEKTRUM זה REVMAX אמיתי אבל שששששש............שאף אחד לא ידע.:)
ניסן וצחי
21-11-2008, 10:21:26
אני אגלה לך סוד קטן.....(אבל תבטיח לא לגלות אותו לאף אחד).....הרגולטור שמובנה בתוך ה ALIGN זה REVMAX אמיתי אבל שששששש............שאף אחד לא ידע.:)
באמת חשוב שאף אחד לא ידע....;) רגולטור וrevmax הם שתי רכיבים שונים שמבצעים פעולות
שונות, הרגולטור ממיר מתח גבוה מהבטריה למתח נמוך במקלט או הסרוואים, והrevmax בכלל
מגביל סל'ד לא?:confused:
באמת חשוב שאף אחד לא ידע....;) רגולטור וrevmax הם שתי רכיבים שונים שמבצעים פעולות
שונות, הרגולטור ממיר מתח גבוה מהבטריה למתח נמוך במקלט או הסרוואים, והrevmax בכלל
מגביל סל'ד לא?:confused:
צודק צודק צודק ושוב צודק :o:o:o
טעות שלי (שעת לילה מאוחרת).אכן מה שהתכוונתי לומר זה שהשומר סל"ד שנמצא במקלטים של ה SPEKTRUM זה REVMAX.
ניסן המון תודה על ההארה.:)
היי חברה?! איבדתם את הפואנטה...
כבר קיימים אצלי כל המוצרים...
אני צריך עזרה בלמקם אותם כך שכולם ייכנסו
תודה!
vinay
21-11-2008, 15:58:20
צודק צודק צודק ושוב צודק :o:o:o
טעות שלי (שעת לילה מאוחרת).אכן מה שהתכוונתי לומר זה שהשומר סל"ד שנמצא במקלטים של ה SPEKTRUM זה REVMAX.
ניסן המון תודה על ההארה.:)
שומר סל"ד זה GOVERNOR?
אם כן אז זה נמצא במקלט?
ניסן וצחי
21-11-2008, 16:07:15
עמית ,בכיף. אמיר אתה שאלת שאלה בנושא rev max מול גוברנר של אליין, עמית ענה לך ואני
תיקנתי בקטנה, לא איבדנו את הפואנטה. מעבר לכך אני אישית לא מכיר את ה700 כך שבמיקום
הרכיבים אני לא יכול לעזור.
אליקופטר
21-11-2008, 16:08:38
*********************חח
עמית ,בכיף. אמיר אתה שאלת שאלה בנושא rev max מול גוברנר של אליין, עמית ענה לך ואני
תיקנתי בקטנה, לא איבדנו את הפואנטה. מעבר לכך אני אישית לא מכיר את ה700 כך שבמיקום
הרכיבים אני לא יכול לעזור.
כן אבל אני רציתי להשוות בין RAVEMAX לגוברנר של ALIGEN ולא ליחידה של ספקטרום
(הAR7200 בגרסת ה7 ערוצים או ה9200 אם לא טעיתי בגרסת ה9 ערוצים)
אני בכלל ביקשתי לדעת איך בעלי ה 700 מיקמו את הציוד שלהם זה הכל?!?...:)
ואילו השאלה המשנית הייתה אם הגוברנר של ALIGEN שווה משהו או שכבר עדיף להתקין את הRAVE MAX...
(וואווו נהיה לי סחרחורת:confused:) תודה...
TooLy
22-11-2008, 12:59:02
בגדול, אין שום דבר שצריך לשנות או להחליף במסוק הזה.
אני מטיס עם הלינקים המקוריים מהיום הראשון, לפני כמה חודשים.
הגריפים המקוריים בזנב מתפקדים מצויין, החיסרון היחידי שלהם הוא שהם נוטים לפתח חופש מסויים סביב המייסבים, אפשר לחיות עם זה, יש שדרוג של ALIGN לחלק הזה.
לגבי מיקום הרכיבים, כך אני מיקמתי:
http://www.runryder.com/helicopter/gallery/19057/IMG_0297.jpg
רועיקו לא רואיםטוב את התמונה... יותר נכון לא רואים את התמונה..
liran
22-11-2008, 14:38:04
שומר סל"ד זה GOVERNOR?
אם כן אז זה נמצא במקלט?
נראה לי שהרדיאטור נפל לתוך הקרבורטור...:D
הגוברנור הוא רכיב אלקטרוני בפני עצמו שאחראי על שמירת הסל"ד במנוע כדי להשיג מהירות ראש קבועה בכל תעלול שנרצה לבצע. ה-revmax הוא מגביל סל"ד שתפקידו למנוע מצב שהמנוע יעבוד ביתרת מהירות, כלומר עקומת המנוע תמיד במצב קרוב למקסימום וה-revmax שומר על הסל"ד גבוה אבל לא מעבר למותר. במצב של ירידת מהירות וצורך בפיצוי הוא יקרה על סמך עקומות המנוע שמכוונות בשלט ולא על סמך ה-revmax , מה שבגוברנור רגיל כן היה קורה.
לעניין הסלט, ספקטרום הוציאו לא מזמן מקלט ar7100r שהאות r בסוף מציינת שמשולב בו ה-revmax באופן מובנה. אין להסיק מכך שבכל מקלט משולב revmax.
כן אבל אני רציתי להשוות בין RAVEMAX לגוברנר של ALIGEN ולא ליחידה של ספקטרום
(הAR7200 בגרסת ה7 ערוצים או ה9200 אם לא טעיתי בגרסת ה9 ערוצים)
אני בכלל ביקשתי לדעת איך בעלי ה 700 מיקמו את הציוד שלהם זה הכל?!?...:)
ואילו השאלה המשנית הייתה אם הגוברנר של ALIGEN שווה משהו או שכבר עדיף להתקין את הRAVE MAX...
(וואווו נהיה לי סחרחורת:confused:) תודה...
לך על הרב מקס ידידי.
אגב, אתה יכול להשתמש בסנסור של אליין לדעתי.
רועי11
22-11-2008, 17:38:08
אין שום בעיה לחבר את הסנסור של אליין לרבמקס. צריך רק להצליב את הפלוס והמינוס בסנסור )לחתוך בזהירות ולהלחים(.
ייבוצע!!! תודה רבה ידידי!!!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.