צפייה בגרסה מלאה : עזרה! סולו פרו 2 עושה סיבובים כמו מטורף על הרצפה
Amital
28-12-2010, 15:11:56
שלום לכולם :)
שאני רק מעלה קצת מהירות הסולו פרו מתחיל להסתובב כמו משוגע על הרצפה מה הבעיה? :confused:
tisanir
28-12-2010, 15:14:56
יכול להיות שנגעת בטעות במקזז של הזנב?
Amital
28-12-2010, 15:18:48
מה זה המקזז? :eek:
wind556
28-12-2010, 15:21:11
זה לא הסולו, זה החדר שמסתובב :D
yan1312
28-12-2010, 15:59:37
כנראה המנוע של הזנב לא תקין זאת בדרך כלל הבעיה שים
לב עם הוא בכלל מגיב כאשר אתה מפעיל אותו תעדכן וננסה
לעזור לך
Amital
28-12-2010, 16:34:13
החלפתי למנוע זנב חדש :(
wind556 - באמת שאתה לא מצחיק
yan1312
28-12-2010, 16:43:18
שמח לעזור סתם לידע כללי המנוע זנב מאוד רגיש במקרה
של התרסקות כבה מייד את המנוע למזער נזקים'.בהצלחה:-)
yan1312
28-12-2010, 16:46:32
חבל ש"חבר קהילה וותיק ומדריך טיסה" מתלוצץ על חבר
חדש במקום לתרום מניסיונו לא לשם כך נועד פורום יקר זה
gadily
28-12-2010, 20:19:58
שלום לכולם :)
שאני רק מעלה קצת מהירות הסולו פרו מתחיל להסתובב כמו משוגע על הרצפה מה הבעיה? :confused:
קודם כל לאיזה כוון הוא מסתובב ? (עם כוון השעון או נגדו)
אם זה נגד כוון השעון קרוב לודאי שמנוע הזנב לא פועל מסיבה כל שהיא
גם אם החלפת יחידת זנב לא בטוח שעשית זאת נכון...
תחזיק את המסוק ביד ותעלה סטיק מצערת -שים לב אם מנוע הזנב מעלה טורים כמו הראשי.
דווח תוצאות ונמשיך לעזור.
gadily
28-12-2010, 20:20:44
עודד לשם מה ההתחכמויות האלו? למה זה תורם??????
Amital
28-12-2010, 21:16:19
קודם כל לאיזה כוון הוא מסתובב ? (עם כוון השעון או נגדו)
אם זה נגד כוון השעון קרוב לודאי שמנוע הזנב לא פועל מסיבה כל שהיא
גם אם החלפת יחידת זנב לא בטוח שעשית זאת נכון...
תחזיק את המסוק ביד ותעלה סטיק מצערת -שים לב אם מנוע הזנב מעלה טורים כמו הראשי.
דווח תוצאות ונמשיך לעזור.
המסוק מסתובב נגד כיוון הזנב.
לא הבנתי את תחזיק את המסוק ביד ותעלה סטיק מצערת -שים לב אם מנוע הזנב מעלה טורים כמו הראשי.
:confused:
תודה על העזרה! :rolleyes:
וואו מצחיק מאוד!!!
איך אומרים? אם אין לך מה לעשות אז אל תעשה את זה כאן!!
wind556
29-12-2010, 11:23:54
שכחתם לחייך?
זה פשוט הזכיר לי את הבדיחה על איך מחליפים נורה.....
ומצד שני, בעייות מהסוג הזה הדיון בפורום בדרך כלל (למעט חריגים) לא פותר את הבעייה.
יש דברים שנפתריםעל שולחן העבודה.
נתקלתי עשרות פעמים בבעיות כאלה שהעלו לגביהם כל השערה אפשרית, אבל בדיקה במציאות התברר שהעלו כל השערה מלבד הנכונה.
לפעמים החיוך עדיף על פני מקלחת של עצות לא יעילות (כאמור, רק לעיתים רחוקות עולה הפתרון הנכון)
guy1a
29-12-2010, 12:09:40
המסוק מסתובב נגד כיוון הזנב.
לא הבנתי את תחזיק את המסוק ביד ותעלה סטיק מצערת -שים לב אם מנוע הזנב מעלה טורים כמו הראשי.
:confused:
תודה על העזרה! :rolleyes:
תהפוך את המחבר של המנוע זנב.
כניראה מחובר הפוך ומסתובב נגד הכיוון הרצוי.
Amital
29-12-2010, 15:58:33
מנוע הזנב היה מחובר הפוך ;)
כרגע יש בעיה נוספת, אני לא לעלות "להעמיד את הטיסן במקום" כלומר אם אני מעלה אותו למעלה הוא לא עולה ונשאר במקום הוא ישר עף לכיוון מסוים. יש פתירון לזה?
guy1a
29-12-2010, 17:23:17
יכול להיות כמה דברים
1. אחרי חיבור סוללה תניח אותו מיד על הרצפה ותחכה שהג'יירו יתאפס - כשהוא מפסיק להבהב והכחול נהיה יציב
2. תבדוק שהקיזוזים שלך בשלט נימצאים במרכז
3. תבדוק שהסרבואים נימצאים במרכז
4. תבדוק ש D/R על חצי עיגול
5. תן מכת גז שהמסוק ימריא מיד אם הוא בורח לך תנחית מיד
6. תסתכל לאן הוא ברח כשהוא המריא ותקזז בכיוון הנגדי
7. תחזור על פעולות 5 ו 6 עד שהוא יהיה מקוזז ולא יברח לך
אייל שפירא
29-12-2010, 18:06:13
החלפתי למנוע זנב חדש :(
wind556 - באמת שאתה לא מצחיק
חבל ש"חבר קהילה וותיק ומדריך טיסה" מתלוצץ על חבר
חדש במקום לתרום מניסיונו לא לשם כך נועד פורום יקר זה
וואו מצחיק מאוד!!!
איך אומרים? אם אין לך מה לעשות אז אל תעשה את זה כאן!!
משום מה כשעודד זורק בדיחה אז פתאום כל הפורום עושה סיבובים כמו מטורף על הרצפה.
אולי המנוע של הזנב מחובר הפוך...? :cool:
ובמילים אחרות - מה מועיל פחות בשירשור, בדיחה אחת או עשרים הערות לגביה?
משום מה כשעודד זורק בדיחה אז פתאום כל הפורום עושה סיבובים כמו מטורף על הרצפה.
אולי המנוע של הזנב מחובר הפוך...? :cool:
ובמילים אחרות - מה מועיל פחות בשירשור, בדיחה אחת או עשרים הערות לגביה?
אדון שפירא,
מה התנפחת? מה לעשות שהבדיחות לא מצחיקות? ובטח שלא את פותח השחרור.
אני זוכר את הקלוץ קאשס שאתה כתבת על ה mCX זה היה לא מזמן. וכאשר שאלת שאלות רצית התיחסות רצינית ולא איזה זבלול שמשהו זבלל. למה לא להתיחס לשאלות ברצינות?
עובדה guy1a התיחס ברצינות לשאלות וזה עזר לבעיה אחת והשאלות הבאות יענו על הבעיות אחרות.
את המוקיונות וה stand up כדאי להשאיר לפורום אחר.
שתהיה לכולם שנה אזרחית טובה
guy1a
30-12-2010, 07:49:30
אולי די עם המלחמה הזאת ?
עודד בדרך כלל מגזים עם הפנאטיות שלו נגד כל דבר שהוא לא מה שעודד מאמין בו
אבל זה לא אומר שאי אפשר להתבדח על הבחור או על השאלה שלו.
במקרה ניתקלתי בתקלה הזאת בעצמי אז הכרתי אותה.
עודד כניראה לא משחק עם סולופרו אז הוא לא מכיר.
אני לא נגד עודד או בעד עודד, הוא ילד גדול ויכול להגן על עצמו.
אבל כולנו, גם אייל וגם אני לפעמים מעבירים דחקות על כל אחד ( כולל עלי )
צריך רק לדעתי לדעת מתי אפשר להריץ דחקות ומתי לא, אם השואל הוא טירון ואולי גם צעיר בגיל שעלול לא להבין שזה דחקות .. אז כדאי להמנע ולענות ישר.
זאת רק דעתי ...
בכל זאת, צריך לשמור על רמה מסויימת ועל כבוד האדם.
ויום נעים לכולם :)
אולי די עם המלחמה הזאת ?
עודד בדרך כלל מגזים עם הפנאטיות שלו נגד כל דבר שהוא לא מה שעודד מאמין בו
אבל זה לא אומר שאי אפשר להתבדח על הבחור או על השאלה שלו.
במקרה ניתקלתי בתקלה הזאת בעצמי אז הכרתי אותה.
עודד כניראה לא משחק עם סולופרו אז הוא לא מכיר.
אני לא נגד עודד או בעד עודד, הוא ילד גדול ויכול להגן על עצמו.
אבל כולנו, גם אייל וגם אני לפעמים מעבירים דחקות על כל אחד ( כולל עלי )
צריך רק לדעתי לדעת מתי אפשר להריץ דחקות ומתי לא, אם השואל הוא טירון ואולי גם צעיר בגיל שעלול לא להבין שזה דחקות .. אז כדאי להמנע ולענות ישר.
זאת רק דעתי ...
בכל זאת, צריך לשמור על רמה מסויימת ועל כבוד האדם.
ויום נעים לכולם :)
guy1a,
אין לי דבר נגד עודד או אייל שפירא נהפוך הוא אני חושב ששניהם תורמים חשובים לפורום הזה.
עודד יודע היטב שאני מעריך את פועלו ואת עזרתו לכל אחד אבל..........
מפריע לי ולא רק לי מאוד שהוא ואחרים תוקעים תקיעות על דברים שהם לא מכירים ולא יודעים עליהם דבר.
wind556
30-12-2010, 11:38:38
guy1a,
אין לי דבר נגד עודד או אייל שפירא נהפוך הוא אני חושב ששניהם תורמים חשובים לפורום הזה.
עודד יודע היטב שאני מעריך את פועלו ואת עזרתו לכל אחד אבל..........
מפריע לי ולא רק לי מאוד שהוא ואחרים תוקעים תקיעות על דברים שהם לא מכירים ולא יודעים עליהם דבר.
כשכתבו במילון את הערך "הגזמה ואיבוד פרופרוציות" בדיוק לזה התכוונו
הרי לא אמרתי מילה אחת על הסולו (שאגב, אני ממליץ עליו לכל חובב צעצועים), אבל אתם כמו שור עם סמרטוט אדום, שולפים את הצדקנות הידועה שלכם .
לא איכפת לי למי מפריעים הדברים שאני אומר, אני מזמן לא עושה חשבון לאף אחד, ומי שזקוק לעזרתי מקבל אותה, בדרך כלל בהודעות פרטיות בדיוק בגלל התגובות האלו, למנוע את ההתלהמות הנלווית לכך.
כל מי שאי פעם העלה נושא שבו יש באפשרותי לעזור לו, קיבל את עזרתי בצורה רחבה ומעמיקה ביותר, בלי לדלג על אף פרט ובצורה יסודית ביותר.
.אם אומר כאן מידע שגוי מבחינה מקצועית,או שיש דעה (מקצועית)אחרת, אשמח תמיד לתיקון והרחבה.
כל פניה או איזכור שמי שלא בא ממקום מקצועי לא ממש מעניינים אותי (למעט בדיחות ודאחקות חבריות)
ומי שדברים שלי לא לטעמו, מוזמן להתעלם
אני כתבתי בדיחה קלילה, אתם ליכלכתם
guy1a
30-12-2010, 11:42:54
צריכים לעשות סולחה :)
מפגש מטיסים ארצי או משהו כמו שמקובל בפורומים אחרים !!
wind556
30-12-2010, 12:02:39
צריכים לעשות סולחה :)
מפגש מטיסים ארצי או משהו כמו שמקובל בפורומים אחרים !!
סולחה?
בשביל סולחה צריך לכעוס קודם, לא?
אז טרם הספיקותי להגיע למעמד הזה :D:D:D
אני אף פעם לא נמנע "לתת בראש" לחבר טוב כשצריך
וזה לעולם לא פוגע בחברות, רק עושה אותה כנה יותר
מי שאינו נמנה על חברי ממילא לא אגיב אליו
אבל מפגש ארצי? לא צריך תירוצים
באביב המתקרב אפשר לארגן מפגש גדול של שישי שבת ברצף, כולל לינה בשטח, פיקניק והטסות יום ולילה, מדורה וכו'
כל אחד עם הצעצועים החביבים עליו (כולל כלי נגינה למי שיש)
אייל יצלם......:rolleyes:
כשכתבו במילון את הערך "הגזמה ואיבוד פרופרוציות" בדיוק לזה התכוונו
הרי לא אמרתי מילה אחת על הסולו (שאגב, אני ממליץ עליו לכל חובב צעצועים), אבל אתם כמו שור עם סמרטוט אדום, שולפים את הצדקנות הידועה שלכם .
לא איכפת לי למי מפריעים הדברים שאני אומר, אני מזמן לא עושה חשבון לאף אחד, ומי שזקוק לעזרתי מקבל אותה, בדרך כלל בהודעות פרטיות בדיוק בגלל התגובות האלו, למנוע את ההתלהמות הנלווית לכך.
כל מי שאי פעם העלה נושא שבו יש באפשרותי לעזור לו, קיבל את עזרתי בצורה רחבה ומעמיקה ביותר, בלי לדלג על אף פרט ובצורה יסודית ביותר.
.אם אומר כאן מידע שגוי מבחינה מקצועית,או שיש דעה (מקצועית)אחרת, אשמח תמיד לתיקון והרחבה.
כל פניה או איזכור שמי שלא בא ממקום מקצועי לא ממש מעניינים אותי (למעט בדיחות ודאחקות חבריות)
ומי שדברים שלי לא לטעמו, מוזמן להתעלם
אני כתבתי בדיחה קלילה, אתם ליכלכתם
עודד,
ההערות שלך ממש לא לענין והבדיחות שלך רחוקות מלהצחיק.
איפה אתה רואה צדקנות?
ואיפה הפר שרואה סמרטוט אדום?
מי שפה כמו פר עם סמרטוט אדום זה אתה. כל פעם שמאן דהוא כותב על וולקירה או מה שאתה מכנה צעצוע אתה קופץ. מה אתה קופץ? לא כולם מעונינים ב hurricane 425. זה ש Gaui ו TRex לא מתחרים על השוק של הננו מראה עליהם פשוט חסרי כשרון. ראינו את ה Trex 100 שהם הוציאו. וה Gaui 100 מעט מדי, מאוחר מדי וכשלון מדי. אני מקווה שהם יקלטו שהשוק הזה הוא שוק גדול והם ייכנסו אליו ברצינות . זה יגביר את התחרות. אבל בינתיים כלום, יוק, נדה.
אם תכנס לפורומים השונים תראה שיש שם לא מעט מייסטרים לפחות כמוך שיש להם LOGO ו Hurricane או Trex או Spartan חשמלי אוו ניטרו בכל הגדלים, אשר מוצאים אתגר גדול בהטסת ה 4G6. אז מה אתה חושב שכולם לא מבינים? כולם טמבלים? רק אתה מבין? קצת יהיר מצדך לא?
אגב ראית את הקליפ עם ה 4G6 ששמתי אתמול? אתה מצליח לעשות את מה שהוא עושה? עם ה Hurricane או הקופטר שלך?
סולחה?
בשביל סולחה צריך לכעוס קודם, לא?
אז טרם הספיקותי להגיע למעמד הזה :D:D:D
אני אף פעם לא נמנע "לתת בראש" לחבר טוב כשצריך
וזה לעולם לא פוגע בחברות, רק עושה אותה כנה יותר
מי שאינו נמנה על חברי ממילא לא אגיב אליו
אבל מפגש ארצי? לא צריך תירוצים
באביב המתקרב אפשר לארגן מפגש גדול של שישי שבת ברצף, כולל לינה בשטח, פיקניק והטסות יום ולילה, מדורה וכו'
כל אחד עם הצעצועים החביבים עליו (כולל כלי נגינה למי שיש)
אייל יצלם......:rolleyes:
אני מסכים אתך עודד.
הסיבה שאני עונה לך היא מאותה סיבה שאתה עונה לי מתוך הערכה מצד אחד אבל גם מאי הסכמה אך ורק בנושא הזה המסוקים הזעירים.
אני מאחל לכולם שאלו יהיו הסיבות של כולנו ל"ריב" בעתיד.
guy1a
30-12-2010, 12:23:24
:)
wind556
30-12-2010, 13:12:02
עודד,
ההערות שלך ממש לא לענין והבדיחות שלך רחוקות מלהצחיק.
איפה אתה רואה צדקנות?
ואיפה הפר שרואה סמרטוט אדום?
מי שפה כמו פר עם סמרטוט אדום זה אתה. כל פעם שמאן דהוא כותב על וולקירה או מה שאתה מכנה צעצוע אתה קופץ. מה אתה קופץ? לא כולם מעונינים ב hurricane 425. זה ש Gaui ו TRex לא מתחרים על השוק של הננו מראה עליהם פשוט חסרי כשרון. ראינו את ה Trex 100 שהם הוציאו. וה Gaui 100 מעט מדי, מאוחר מדי וכשלון מדי. אני מקווה שהם יקלטו שהשוק הזה הוא שוק גדול והם ייכנסו אליו ברצינות . זה יגביר את התחרות. אבל בינתיים כלום, יוק, נדה.
אם תכנס לפורומים השונים תראה שיש שם לא מעט מייסטרים לפחות כמוך שיש להם LOGO ו Hurricane או Trex או Spartan חשמלי אוו ניטרו בכל הגדלים, אשר מוצאים אתגר גדול בהטסת ה 4G6. אז מה אתה חושב שכולם לא מבינים? כולם טמבלים? רק אתה מבין? קצת יהיר מצדך לא?
אגב ראית את הקליפ עם ה 4G6 ששמתי אתמול? אתה מצליח לעשות את מה שהוא עושה? עם ה Hurricane או הקופטר שלך?
ידידי היקר (ואתה באמת ידיד יקר, זה לא בציניות), בדיוק על מה שכתבת כאן אני מדבר.
איפה הזכרתי וולקרה כאן?
איפה הבעתי את דעתי על מסוק זה או אחר?
אתה מכניס לכאן משהו שבכלל לא קשור, והבדיחה הקטנה שלי מפריעה?
תראה כמה מלל מיותר וחסר תרומה מתרחש כאן. זה בדיוק סידרום הסמרטוט האדום לשור.
ואם שמת לב, חדלתי להביע את דעתי על הצעצועים למיניהם בדיוק מהטעם הזה, ובעקבות כך יהיו אלו שירכשו אותם למרות שאם היו שומעים את דעתי היו נמנעים מכך.
דעתי על המסוקים הקטנים האל אינה רלוונטית לפוסט הזה, ולא הבעתי אותה בשום דרך, אבל אנצל את הבמה הזאת לאמר פעם נוספת שאני חושב שצריך לפתוח בפורום קטגוריה נפרדת עבורם, כמו שלא מערבבים כאן מסוקי דלק עם חשמל.זו קטגוריה נפרדת והאמירה היחידה שלי היא שהם אינם שלב בדרך למסוק גדול.
ומעולם לא פסלתי את רצונו של כל אחד באתגר כזה או אחר, אני מתריע רק על אי הבנה ועל המחשבה האומרת שזה שלב למתחילים , זה לא....(ומה שכתבת כאן מוכיח את זה)
בראשית אני מסכים ואני חושב עליך גם כידיד.
אתה צודק בשרשור הזה לא הזכרת אף מסוק אבל...אתה מתמם. אנא הכנס לשרשור שהתיחס למסוק Walkera 120d05 שהתחיל אותו trex ותראה מה שכתבת!!!
המסוק עוד לא יצא וכבר הייתה לך דעה! זה לא רציני וזה לא מכבד את הנושא. מה יקר? אתה שוכח שהם נותנים שלט דיגיטלי 8 ערוצים מכובד לא פחות מה DX6i או ה DX7. יש לא מעט אנשים שזרקו את ה Spektrum ומשתמשים בשלט הזה גם להטסת Trex וכיו"ב. נכון יש כאלה שהעדיפו לגגיר את המסוק שיתאים ל DSM2. החבילה כוללת מסוק RTF עם סוללה מטען פשוט ולהבים ב 350 דולר. בעוד 3 חודשים כבר יהיה נתן לקנות את המסוק ב 150 דולר.
בוא נדבר על מחיר סוללות וחלקי חלוף. אני מטיס עם zippy400 שעולה 2 דולר ואתה? כמה עולה מנוע? או Servo? או להבי רוטור?
רק היום כתב מישהו באחד הפורומים שהוא חסך מאות דולרים כי מתרגל על ה 4G6 במקום על ה 500 או ה 700 שיש לו. אחרי שהוא מתרגל על ה 4G6 ועובר ל 500 זה מאוד קל.
לגבי פורום נפרד ייתכן שזה נכון. לצערי אין הרבה בעלי מסוקים מהסוג הזה בארץ ולכן תהיה בו פעילות דלילה.
אתה בהחלט צודק ה 4G6 למינהו אינו מסוק למתחילים והוא גם אינו צעצוע לפי הגדרתך.
מסוק CB-100 או 4#6 הם בהחלט מסוקים למתחילים. אלה מסוקים 4 ערוצים FP שמלמדים רבות בייחוד כאלה שאין להם זמן לצאת הרבה לשטח.
שתהיה לך ולכולם שנה טובה ומוצלחת
eranb
30-12-2010, 14:41:15
JCB...
helico
01-01-2011, 15:56:03
אצלי הבעיה הזאת הופיעה פתאום אחרי החלפת Main Shaft.
עכשיו פתאום הסולו פרו מתחיל להסתובב סביב עצמו.
יכול להיות שזה קרה בגלל ששמתי איזה מקל קטן בMain Shaft במקום המקל המקורי?
hatul
10-01-2011, 22:00:03
הי
גם לי קרתה הבעיה של הסבסוב , החלפתי מנוע זנב ולא עזר.
החלפתי לוח פתר את הבעיה אבל אחרי מספר התרסקויות קלות חזר להסתבסב.
נזכרתי בפארוק שאמר תלחץ כל הלילה , אז לחצתי על ההלחמות שמחברות את פין מנוע הזנב והבעיה נפתרה , אחרי התרסקות חוזרת הבעיה שוב נוגע והבעיה נפתרת .
צריך אולי להלחים את הנק' אבל אלו הלחמות קטנות וקשות , או שנמשוך מצד שני ונדביק עם סיליקון או אפוקסי.
עמוס
hatul
12-01-2011, 22:08:20
יש למישהו שמבין באלקטרוניקה רעיון איך לתקן את הלוח ? איך אפשר להלחים בין 2 רגלים קרובות מבלי שהרגלים ידבקו ?
hagpel
13-01-2011, 12:26:42
צריך להלחים את שתי הרגליים ואם נדבקו ביחד לעבור מעלייהם עם שואב בדיל שישאיר בדיוק כמות מינימלית של בדיל עליהם וישאב את השאר
יש להסתכל עם זכוכית מגדלת לוודא שהם לא מחוברות יותר
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.