PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! שלושה חודשים מחכה לקיט של הוריקאן

rtf22
02-01-2011, 10:23:36
יש למישהו מושג מה לעשות כי אני כבר מתיאש...אולי מישהו רוצה להזמין משהו מהסיני במחיר הזה ואני יזמין מאתר אחר?שלושה חודשים לקיט זה לא אמיתי ולא נראה לי שזה ישתנה בקרוב

wind556
02-01-2011, 11:54:17
קיבלת בחזרה את הכסף?
אחרי 45 יום אתה חייב לבקש החזר מפיי פאל, אחרת זה אבוד
וממידע שיש לי בפברואר יהיה להם מלאי חדש

rtf22
02-01-2011, 12:06:34
לא...רשום באתר שלהם(סיני) שזה עדין BK

wind556
02-01-2011, 14:00:52
אתה כנראה לא מנוסה
בפי פאל יש לך זמן תלונה עד 45 יום
אצל הסיני זה תמיד בBK, ואנשים מקבלים כל הזמן
כתוב מיד היום תלונה לפיי פאל וגם מיד מכתב לסיני
נראה לי שקצת אחרת את המועד, אבל תנסה
אם לא תצליח, תפנה לויזה ותבקש ביטול עיסקה.
סביר להניח שהחבילה הלכה לאיבוד (כל הסיכויים שזה בדואר ישראל). ויזה זה השלב האחרון ובויזה ממילא ניתן להתלונן אם אינני טועה רק אחרי 3 חודשים

rtf22
02-01-2011, 14:11:06
מישהו יכול לעזור לי?אני לא מצליח לשלוח להם אימיל..וגם לפיפל אני לא יודע מה לשלוח ואיך...
עודד אם לא היית אומר לי אני עוד הייתי יושב בבית ומחכה למרות שעכשיו אני מסתכל בסל ההזמנות שלי ויש לי אפשרות לבטל את ההזמנה שיזכו אותי בחשבון של האתר או שיזכו אותי בפיפל
אבל בהזמנה אחרת אין לי אפשרות רשום שם Reserved (סרוו זנב) סליחה על הבורות אבל אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי כי 3 חדושים אני מחכה למסוק הזה

SEVEN
02-01-2011, 14:39:16
אתה כנראה לא מנוסה
בפי פאל יש לך זמן תלונה עד 45 יום
אצל הסיני זה תמיד בBK, ואנשים מקבלים כל הזמן
כתוב מיד היום תלונה לפיי פאל וגם מיד מכתב לסיני
נראה לי שקצת אחרת את המועד, אבל תנסה
אם לא תצליח, תפנה לויזה ותבקש ביטול עיסקה.
סביר להניח שהחבילה הלכה לאיבוד (כל הסיכויים שזה בדואר ישראל). ויזה זה השלב האחרון ובויזה ממילא ניתן להתלונן אם אינני טועה רק אחרי 3 חודשים

עודד, ההזמנה בכלל לא יצאה מהסיני ע"פ דברי הבחור כאן.
שים לב למה שהוא אומר, אם ההזמנה הייתה יוצאת הרי המצב שלה אצל הסיני היה משתנה
ל-shipped.
קרה לי כבר מקרה בו חיכיתי חודשיים למוצר ובכל פרק הזמן הזה הייתי יכול לבטל ולקבל זיכוי וזה המצב אצל הבחור.
אין על מה לפתוח תלונה מכיוון שהוא יכול לקבל את הכסף בכל רגע בצורה זיכוי. אם הוא יוותר על ההזמנה כעת הוא יצא מהתור הארוך שמחכה לקיט הנחשק הזה.
הצעה לrtf - הזמן בינתיים ממקור אחר וכשיחזור למלאי מהסיני סביר להניח שתקבל אותו מוקדם יותר ממי שמזמין כעת, תוכל לעשות טובה להרבה שמחכים למסוק הנ"ל.
מישהו כאן כתב על הקיט הנ"ל, הוא מחכה חודשיים ופנה אל הסיני שם אמרו שמגיעה כמות מוגבלת בכל פעם שלא עומדת בביקוש.

wind556
02-01-2011, 14:46:51
עודד, ההזמנה בכלל לא יצאה מהסיני ע"פ דברי הבחור כאן.
שים לב למה שהוא אומר, אם ההזמנה הייתה יוצאת הרי המצב שלה אצל הסיני היה משתנה
ל-shipped.
קרה לי כבר מקרה בו חיכיתי חודשיים למוצר ובכל פרק הזמן הזה הייתי יכול לבטל ולקבל זיכוי וזה המצב אצל הבחור.
אין על מה לפתוח תלונה מכיוון שהוא יכול לקבל את הכסף בכל רגע בצורה זיכוי. אם הוא יוותר על ההזמנה כעת הוא יצא מהתור הארוך שמחכה לקיט הנחשק הזה.
הצעה לrtf - הזמן בינתיים ממקור אחר וכשיחזור למלאי מהסיני סביר להניח שתקבל אותו מוקדם יותר ממי שמזמין כעת, תוכל לעשות טובה להרבה שמחכים למסוק הנ"ל.
מישהו כאן כתב על הקיט הנ"ל, הוא מחכה חודשיים ופנה אל הסיני שם אמרו שמגיעה כמות מוגבלת בכל פעם שלא עומדת בביקוש.

האפשרות להתלונן בפיי פאל היא ל45 יום מיום התשלום, ולא מיום המשלוח בדואר
הכי בריא זה לפתוח תלונה ואז להגיב בהתאם
מצד שני, העצה שלך טובה: שווה לפעמים לקנות ממקום אחר וכשיגיע הקיט הוא ישמש כמחסן חלקי חילוף.
אבל כאמור שמעתי שבפברואר יהיה מלאי

SEVEN
02-01-2011, 14:50:28
האפשרות להתלונן בפיי פאל היא ל45 יום מיום התשלום, ולא מיום המשלוח בדואר
הכי בריא זה לפתוח תלונה ואז להגיב בהתאם
מצד שני, העצה שלך טובה: שווה לפעמים לקנות ממקום אחר וכשיגיע הקיט הוא ישמש כמחסן חלקי חילוף.
אבל כאמור שמעתי שבפברואר יהיה מלאי

לגבי פייפאל אתה צודק, אבל זה לא העניין כאן.
המסוק בכלל לא נשלח ובכל זמן הבחור יכול לבחור לבטל את ההזמנה לקבל זיכוי.
מה שכן ... את הכסף הוא לא יקבל אלא בצורת זיכוי בחנות, זה לא ממש קשה ל"בזבז" 70-80$ אצל הסיני.

dror_z
02-01-2011, 14:59:10
גם אני באותה קטגוריה
ההזמנה שלי ושל לירון rft22 מוגדרת Processing
בכל מקרה חבר שלי ביטל הזמנה , שלח אליהם בקשה לזיכוי ואכן זיכו אותו בכסף
אבל כמו שכולנו מכירים באמת אין בעיה לנצל את התקציב אצל הסיני

DanielJoseph20
02-01-2011, 16:33:14
אין לך מה להתלונן
אני דיברתי טלפונית עם המוקד של הסיני...
ב16 לינואר מגיע המשלוח של ההוריקאנים...ומי שאומר שכבר קיבל מהסיני שיקר...לדברי סון :)
תהיה סבלני עוד שבועיים...
גם אני מחכה כבר יותר מחודשיים

rtf22
02-01-2011, 17:55:56
עכשיו אני רגוע:)
באותו נושא רכשתי סרוו זנב והוא חודשיים וחצי במצב Reserved ואני מסתכל עכשיו והוא נמצא במלאי
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8255

מישהו יכול להסביר לי למה זה לא נשלח עדין?זה במצב Processing והתשלום כבר נלקח ואין לי אפשרות כמו בהוריקאן לקבל זיכוי...

SEVEN
02-01-2011, 18:05:19
עכשיו אני רגוע:)
באותו נושא רכשתי סרוו זנב והוא חודשיים וחצי במצב Reserved ואני מסתכל עכשיו והוא נמצא במלאי
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8255

מישהו יכול להסביר לי למה זה לא נשלח עדין?זה במצב Processing והתשלום כבר נלקח ואין לי אפשרות כמו בהוריקאן לקבל זיכוי...

אולי הזמנת אותו יחד עם מוצר אחר שכרגע לא במלאי ולכן זה מתעכב, או שעדיין לא שלחו לך אותו, הסרוו הזה רק חזר למלאי, לפני כמה ימים הוא לא היה במלאי אצלם.

rtf22
02-01-2011, 18:07:45
לא אחי הזמנתי רק אותו...ואני לא יודע מה לעשות...אני גם לא מצליח לשלוח להם מייל או משהו כזה...
רק שלא יפסחו עליי וישכחו אותי

SEVEN
02-01-2011, 18:18:20
לא אחי הזמנתי רק אותו...ואני לא יודע מה לעשות...אני גם לא מצליח לשלוח להם מייל או משהו כזה...
רק שלא יפסחו עליי וישכחו אותי

הסרוו רק חזר למלאי, אני לא בטוח מתי אבל זה היה בימים האחרונים, אז יכול להיות שעדיין לא עדכנו אצלך.
לא הבנתי למה אתה לא מצליח לשלוח מייל ...

rtf22
02-01-2011, 18:21:45
בעיה אישית במחשב אחי...