PDA

צפייה בגרסה מלאה : [עזרה] LAMA V4 72.830

DK11
07-01-2011, 18:26:22
שלום לכם אני חדש בפורום קראתי הרבה התנסיתי בסימולטורים התנסיתי במסוקים 3 ערוצים הרבה וחשבתי לעבור ל4 ערוצים, אני ממן מעצמי את המסוקים אז קניתי בתור התחלה את הLAMA V4 יד שניה עכשיו החלפתי מנועים למנועים טיפה יותר חזקים סוללה 1100man סרווים השארתי אותו דבר והם תקינים אני מבין קצת באלקטרוניקה קצת עכשיו יש ל בעיה אני חושב עם הרדיו כאשר אני מחבר את המסוק הוא פועל לבד קראתי קצת בפורום והבנתי שיש גבישים ויכול להיות שהם לא תקינים אז רציתי לדעת היכן הם נמצאים ואם זה באמ הבעיה ואשמח אם תעזרו לי
תודה רבה לעוזרים מראש :)

s.mario
07-01-2011, 20:55:17
לפי הבעיה שאתה מתאר לא נראה לי שהגבישים הם הבעיה שלך ,
אגב ישנם 2 גבישים: אחד על יחידת המקלט במסוק , ואחד בשלט.\

http://rcecho.com/productimages/crystal/72mhz/cy185/eskycrystal72170.jpg

bop999
07-01-2011, 21:27:52
לפי הבעיה שאתה מתאר הגבישים הם הבעיה שלך...
אתה יודע למה קרא את זה http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=19058
קרה לי אותו מקרה בדיוק
אחרי שטיסני חולון בדק לי אותו
הוא אמר לי לקנות מקלט 4על1 וזה הבעיה שלי 300 שקל
בסוף החלפתי גבישים ופלא הכל בסדר
וגם עם לא אז הלך 25 שקלhttp://www.rsmodel.co.il/shop/Spare_parts/EK2-0172.aspx

Flying_student
07-01-2011, 21:59:02
שלום לכם אני חדש בפורום קראתי הרבה התנסיתי בסימולטורים התנסיתי במסוקים 3 ערוצים הרבה וחשבתי לעבור ל4 ערוצים, אני ממן מעצמי את המסוקים אז קניתי בתור התחלה את הLAMA V4 יד שניה עכשיו החלפתי מנועים למנועים טיפה יותר חזקים סוללה 1100man סרווים השארתי אותו דבר והם תקינים אני מבין קצת באלקטרוניקה קצת עכשיו יש ל בעיה אני חושב עם הרדיו כאשר אני מחבר את המסוק הוא פועל לבד קראתי קצת בפורום והבנתי שיש גבישים ויכול להיות שהם לא תקינים אז רציתי לדעת היכן הם נמצאים ואם זה באמ הבעיה ואשמח אם תעזרו לי
תודה רבה לעוזרים מראש :)

לא הייתי שולל בעיה בשלט עצמו... חבר אותו למחשב ותראה אם יש Tweeks גם שם... (ראיתי את זה קורה בשלט ישן של LAMA V4)

Shahars
08-01-2011, 20:07:15
לא הייתי שולל בעיה בשלט עצמו... חבר אותו למחשב ותראה אם יש Tweeks גם שם... (ראיתי את זה קורה בשלט ישן של LAMA V4)

מאוד יכול להיות בעיית גבישים...

הפיתרון שלי היה לתת את הדראק הזה לסטודנט המעופף לעיל...

הוא החליף גבישים ופתר את הבעיה...

תנסה להזמין מחו"ל- עולה מס' בודד של דולרים.

שחר

Flying_student
08-01-2011, 20:15:46
מאוד יכול להיות בעיית גבישים...

הפיתרון שלי היה לתת את הדראק הזה לסטודנט המעופף לעיל...

הוא החליף גבישים ופתר את הבעיה...

תנסה להזמין מחו"ל- עולה מס' בודד של דולרים.

שחר

אתה תפסת פראייר, לא כל אחד מצליח למצוא אהבל...

Tomer2
09-01-2011, 15:35:59
DK11
בדרך כלל אם הכל תקין ואין קליטה (עקב בעיית גבישים לדוגמא) במקלט 4IN1 תידלק נורה אדומה והמסוק לא יפעל מעצמו.

יתכן שיש בעיה בכיווון הג'ירו ביחידת המקלט

אם אתה גר קרוב אלי ( צור יגאל) אתה מוזמן לביקור
יש לי גבישים בתדר שלך + שלט + מסוק למה ואפשר לבודד בקלות את הבעיה

אגב,
להערכתי סוללת 1000 מא"ש כבדה לsetup המקורי של המסוק ויתכן שזרם גבוה מידי ישרוף (או שכבר שרף) חלק מיחידת ה 4in1

בהצלחה

DK11
09-01-2011, 17:10:44
תודה רבה לכולם על התגובות והעזרה :)

אני הולך היום להחליף גבישים ונראה מה יהיה :)
ולTOMER2 זה שהוא לא מגיב בכלל הוא מגיב לפעמים ופתאום משתגע והמנורות עובדות ולגבי הגי'רו אני מכוון אותו ..... תודה רבה בכול מקרה :)