PDA

צפייה בגרסה מלאה : סוף שבוע מדהים!

אטקין ש
09-01-2011, 09:19:27
למרות הסוף שבוע הגשום!!!

יום שישי הטסנו ברכבת פתח תקווה היה מדהים הינו אני ישראל ושי היה מדהים סוף כל סוף מתחיל להרגיש שאני מטיס...(למרות הסוף הקשה שלקח לי שעה לצאת מהשטח כי הרכב התחפר)

יום שבת יצאנו לשטח בהוד השרון ב8 יצאנו ליעף ראשון ואז תפס אותנו הגשם נכנסו לרכבים אבל לא ברחנו, פתאום נפתחו השמיים ופשוט מזג האוויר מדהים למרות שהיום נגמר בריסוק בהחלט היה סוף שבוע מדהים.

ושלא נדבר על זה שיש איפה לקנות חלקים של ALIGN בארץ אז ביום ראשון שני אני כבר בשמיים.

שבוע טוב לנו!!!

אליקופטר
09-01-2011, 09:28:43
למרות הסוף שבוע הגשום!!!

יום שישי הטסנו ברכבת פתח תקווה היה מדהים הינו אני ישראל ושי היה מדהים סוף כל סוף מתחיל להרגיש שאני מטיס...(למרות הסוף הקשה שלקח לי שעה לצאת מהשטח כי הרכב התחפר)

יום שבת יצאנו לשטח בהוד השרון ב8 יצאנו ליעף ראשון ואז תפס אותנו הגשם נכנסו לרכבים אבל לא ברחנו, פתאום נפתחו השמיים ופשוט מזג האוויר מדהים למרות שהיום נגמר בריסוק בהחלט היה סוף שבוע מדהים.

ושלא נדבר על זה שיש איפה לקנות חלקים של ALIGN בארץ אז ביום ראשון שני אני כבר בשמיים.

שבוע טוב לנו!!!

מעולה,כייף לראות שאנשים נהנים ,ריסוק הופך לזניח כשנהנים:)

תמונות יש?

elran
09-01-2011, 11:54:45
אחי היה באמת כיף בשבת!!

הריסוק שהיה לך הוא די בקטנה אפשר לומר... במיוחד שיש עכשיו זמינות של חלקי חילוף בחנות החדשה!!

כן ירבו ימים כאלו!! :)

roi011
09-01-2011, 17:56:06
למרות הסוף שבוע הגשום!!!

איפה ?

אטקין ש
09-01-2011, 19:43:18
האמת אסור לפרסם פה(ואני מכבד תמנהלי הפורום)
תכנס לפורם אתרים מסחרים תקבל שם תשובה טובה!!!

במידה ולא אתה מוזמן התקשר
050-2878722

הבוררר
10-01-2011, 06:30:26
באמת מעניין איפה?!:D:p:confused: