התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מדליק ריחופים הפוכים ראשונים



HeliDraco
15-01-2011, 18:00:05
הי כולם

טוב, אז למרות שהתחזיות הבטיחו לנו גשם, רוחות ושאר מרעין בישין, החלטתי שהפעם הם לא יהרסו לי יום טיסות - מה גם שאת ההבטחות שלהם בסופ"ש הקודם הם לא קיימו :). אז טענתי סוללות והכנתי את מיולניר לטיסה מראש וכשבבוקר ראיתי שהחזאים טעו (שוב ;)), העמסתי ויצאתי לשטח.כמובן שהייתי לבד והאצבעות קפאו לי על הסטיקים (כפפות דקות, מישהו? :)), אבל התחלתי בטיסות.
באימונים בסימולטור כל השבועיים האחרונים תרגלתי ריחוף הפוך - עד עכשיו אני אמנם ביצעתי אוירובטיקה עם אלמנטים הפוכים, אבל נמנעתי בכל דרך להשאיר את רוטור המסוק בינו לבין האדמה *למשך יותר משניות בודדות :)
הפעם זה הצליח - ריחוף הפוך למשך כמה עשרות שניות במספר פעמים! האימונים בסימולטור בהחלט השתלמו - המסוק אמנם "טייל" לא מעט, אבל סיימתי שלוש טיסות ללא סיכון מיוחד למסוק שחזר הביתה בשלום :)
מקווה להשתפר בפעמים הבאות.
זהו
מחכה לסופ"ש הבא...

tisanir
15-01-2011, 19:59:16
כל הכבוד ואדים!
אין ספק שאימון של כחצי שעה ביום בסימולטור משפר את רמת ההטסה :)

אטקין ש
15-01-2011, 20:01:00
לאט לאט אבל בטוח!!!

מגניב אחי :-)

שבוע טוב

edoman
15-01-2011, 21:13:55
וואי איזו הרגשה טובה זאת
גם אני התחלתי לרחף הפוך לפני כמה שבועות
ופירספתי פה בפורום
זה מלחיץ בטירוף ועד עכשיו לפני שאני מתחיל לרחף הפוך אני לוקח נשימה עמוקה ואז הופך
כל הכבוד אין ספק שאימונים בסימולטור משפיעים גם מבחינת ביטחון וגם מבחינה למידתית
תמשיך להנות ולהצליח בהצלחה