צפייה בגרסה מלאה : שאלה מחפש המלצה למסוק חשמלי
Shaohad
22-01-2011, 18:22:35
אהלן אני מתחיל בתחום המסוקים, הטסתי עד היום בעיקר טיסנים בכל הגדלים אך בתחום המסוקים עוד לא נגעתי, אני מעוניין לקנות מסוק איכותי,
אני מעוניין במסוק שיהיה טוב למתחילים אבל שישרת אותי מעבר לתחום ההתחלה , לא איכפת לי להשקיע, אשמח לעצותכים תודה
אייל שפירא
22-01-2011, 18:25:28
שלום וברוך הבא
הכל כבר נכתב והרבה יותר מפעם אחת
זה למשל ממש מלפני כמה שעות:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=32882
edoman
22-01-2011, 20:42:41
דעתי האישית במידה ואתה יכול לעמוד בתקציב ובתחזוקה מסוקי ה 500 הם המומלצים מבחינתי
מסוק יציב (חשוב מאוד להתחלה ) קל לזהות מצב - אותי הוא קידם באופן משמעותי ...
ואם קשה לך לעמוד בתקציב אז יש את הטרינד של ההוריקן 425 לי אישית אין ניסיון איתו
אבל הרבה כאן ימליצו לך עליו במיוחד עודד חברינו הנאמן.
שיהיה בהצלחה ...
ואל תשכח להתיעץ ולא לרוץ לקנות
Shaohad
23-01-2011, 05:35:20
דעתי האישית במידה ואתה יכול לעמוד בתקציב ובתחזוקה מסוקי ה 500 הם המומלצים מבחינתי
מסוק יציב (חשוב מאוד להתחלה ) קל לזהות מצב - אותי הוא קידם באופן משמעותי ...
ואם קשה לך לעמוד בתקציב אז יש את הטרינד של ההוריקן 425 לי אישית אין ניסיון איתו
אבל הרבה כאן ימליצו לך עליו במיוחד עודד חברינו הנאמן.
שיהיה בהצלחה ...
ואל תשכח להתיעץ ולא לרוץ לקנות
אשמח אם תוכל לרשום לי את שם הדגם באנגלית :)
1. אילו מסוקים בגודל של הטירקס 500 יש ?
א. אילו דגמים יש?
ב. ושל אילו חברות?
תודה
אייל שפירא
23-01-2011, 06:08:52
אשמח אם תוכל לרשום לי את שם הדגם באנגלית :)
1. אילו מסוקים בגודל של הטירקס 500 יש ?
א. אילו דגמים יש?
ב. ושל אילו חברות?
תודה
שם הדגם: T-Rex 500
שם החברה: Align
שם הדגם: Hurricane 425 או Hurricane 550
שם החברה: Gaui
ויש גם חיקוי של TREX מחברת Copter-X
אני לא חושב שתמצא יותר מדי אנשים שימליצו לך על מסוק מחברה אחרת.
wonderd
23-01-2011, 06:47:44
למה לא?
פרוטוס 500 - מסוק מעולה שעשוי בפלסטיק מיוחד (היום כבר אפשר לקנות פריים גם מקרבון).
לוגו 500 - גם מסוק מצויין, קצת יקר יותר אפשר לשאול את HELIDRACO (ואדים) עליו..
guyro
23-01-2011, 07:09:18
למה לא?
פרוטוס 500 - מסוק מעולה שעשוי בפלסטיק מיוחד (היום כבר אפשר לקנות פריים גם מקרבון).
לוגו 500 - גם מסוק מצויין, קצת יקר יותר אפשר לשאול את HELIDRACO (ואדים) עליו..
אתה מתכוון לוגו 400...כל המסוקים שצוינו הם עם להבי 425~
HeliDraco
23-01-2011, 07:53:16
אתה מתכוון לוגו 400...כל המסוקים שצוינו הם עם להבי 425~
נכון, לוגו 500 שייך כבר למשפחת ה-550.
מה שלא מפריע לי להמליץ עליו -זו חווית הטסה מליגה אחרת :)
Shaohad
23-01-2011, 12:19:54
אני קצת מבולבל אתם רושמים שמות בעברית ואז זה מקשה עלי למצוא מידעת ופרטים
אשמח אם תוכלו למסור קצת יותר פרטים מידע אישי ונסיון אישי,
האם המסוק המדובר הוא מסוק שיש לכם , פרטים טכנים שלו,
איפה ניתן לקנות ? חנות בארץ? חול?
מה המחיר באופן יחסי לטירק 500?
תודה על כל התגובות :)
אייל שפירא
23-01-2011, 13:54:12
לא חשבתי שפרוטוס מתאים למתחילים... ולגבי הלוגו - הוא יקר אחושלוקי לא?
wind556
23-01-2011, 15:37:30
יש 3 מסוקים שמתאימים למתחילים:
הוריקאן 425
טי רקס 550
טי רקס (ודומיו) 500
לא שכל השאר בלתי אפשריים, אבל אלו עומדים בעדיפות (עבור המתחיל) לפני כל מסוק אחר.
לגבי פרוטוס,לא הייתי ממליץ עליו בשום מקרה למישהו שלא בוחר בו בכוונה תחילה מתוך הכרות עמוקה עם היתרונות והחסרונות.
לגבי לוגו, אולי הטוב ביותר, שוב, עבור מי שבוחר בו מתוך ידיעה והבנה או לחילופין נטול מיגבלת תקציב(אחושלוקי כבר אמרנו?) וזמינות חלפים.
ההוריקאן 425 נותן את התמורה הטובה ביותר לכל $
HeliDraco
23-01-2011, 16:05:35
אני קצת מבולבל אתם רושמים שמות בעברית ואז זה מקשה עלי למצוא מידעת ופרטים
אשמח אם תוכלו למסור קצת יותר פרטים מידע אישי ונסיון אישי,
האם המסוק המדובר הוא מסוק שיש לכם , פרטים טכנים שלו,
איפה ניתן לקנות ? חנות בארץ? חול?
מה המחיר באופן יחסי לטירק 500?
תודה על כל התגובות :)
טוב...
אז לי יש את ה-Logo500 3D (לוגו 500) של החברה הגרמנית Mikado. אפשר לראות כאן (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=30185&highlight=%E1%F0%E9%E9%FA+%E4%EC%E5%E2%E5)את שרשור הבנייה שכתבתי על המסוק הזה.
המסוק זמין בחו"ל ב-ReadyHeli (http://www.readyheli.com). שמעתי על כוונות לייבא לארץ, לא מכיר פרטים.
אצלי זה המסוק השלישי (ו"רציני" שני) אחרי Honey Bee FP2 ו-CopterX450. המסוק גדול משמעותית מ-T-Rex500, מקביל בגודל פחות או יותר ל-T-Rex550. "פחות או יותר" - כי הבום של הלוגו מעט ארוך יותר ומאפשר לקבל להבים עד אורך של 560 מ"מ, שזה יתרון לא קטן - כי מאפשר להטיס בעומס דיק נמוך יותר. רוב המסוק עשוי מפלסטיק, אבל המבנה חזק מאד - מספיק גם לתמרונים חריפים (לא מניסיון אישי, אבל ללוגו 600 יש את אותו פריים, ועם המסוק הזה אנשים כמו דניאל קצב לוקחים תחרויות בינלאומיות ב-3D :)). את הסברה שהפריים של הלוגו מתאדה בריסוקים עוד לא בדקתי ומקווה גם לא לבדוק ;). מצד שני, פגיעות זנב למשל יהיו קלות וזולות יותר לתיקון בלוגו (שיש לו זנב מונע רצועה) מאשר בטירקס, שלהם הזנב מונע צינורית פיתול (Torque Tube).
בכמה מילים - בניית המסוק הייתה מדוייקת מאד, איכות הייצור - בשמים. רשמי טיסה - מסוק שקט מאד (בזכות מבנה הגג"שים המיוחד). עם הכיוון ה"רגוע" שיש לי עכשיו הוא יציב, חלק וממושמע מאד ומצד שני מאפשר טיסת ספורט בלי שום בעיה ובאופן מאד נוסך ביטחון (מודלים ב-RealFlight הרבה יותר קשה להטיס, באופן מפתיע). כבר בטיסה ה-6 איתו ביצעתי פליפים ראשונים, מיד אח"כ רולים ופליפים בתנועה והיום אני מתרגל איתו ריחוף הפוך - דברים שבקושי ניסיתי לבצע עם הקופטר. בקיצור - מסוק איכותי, כיפי מאד.
לא חשבתי שפרוטוס מתאים למתחילים... ולגבי הלוגו - הוא יקר אחושלוקי לא?
התאמה של מסוק למתחילים היא במידה רבה עניין של כיוונים בראש ובשלט. את אותו מסוק אפשר להפוך לכלב ממושמע או לזאב עצבני בכמה קליקים. שמעתי על אנשים שהתחילו להטיס עם פרוטוס ומאד נהנו אחרי שהמסוק כוון כמו שצריך.
אשר למחיר הלוגו - המסוק כולו (כולל אלקטרוניקה) עלה לי בערך 300 דולר יותר מקומבו של T-Rex550 (אני מדבר על מחיר "התחלתי", ללא מכס ומשלוח, אבל דווקא אותם יש אפשרות לצמצם בלוגו, כי המסוק מגיע כקיט וניתן להזמין רכיבים בחבילות קטנות וזולות). 300 דולר נשמע אולי הרבה, אבל צריך לזכור שממש לא התפשרתי על אלקטרוניקה - סרוואים של פוטאבה (BLS451 לראש ו-BLS251 - לזנב), BEC של של WR (ולא הזול ביותר :)) בקר של CC וכו'. מטיס מתחיל יכול להשתמש באלקטרוניקה של Align (שעפ"י לא מעט ביקורות עושה את העבודה) ולהביא את עצמו לאותה רמת מחירים כמו של ה-T-Rex.
wonderd
23-01-2011, 18:07:08
לגבי פרוטוס,לא הייתי ממליץ עליו בשום מקרה למישהו שלא בוחר בו בכוונה תחילה מתוך הכרות עמוקה עם היתרונות והחסרונות.
לגבי הפרוטוס - דעה אישית שלך שלא נתמכת ע"י שום דבר הגיוני - ראיתי כמה חברה שבחרו בו הרבה לפני הטירקס 500, נהנו מאוד ולמדו הרבה. מסוק מצויין ואין סיבה לא להמליץ עליו חוץ מהעדפה אישית שלא אמורה לשחק פה תפקיד.
לגבי ההוריקאן (מאותה הסיבה) - אל תדאג, ברור שזה מה שאתה ממליץ עליו, אין פה אחד שחשד אחרת.
יש 3 מסוקים שמתאימים למתחילים:
הוריקאן 425
טי רקס 550
טי רקס (ודומיו) 500
לא שכל השאר בלתי אפשריים, אבל אלו עומדים בעדיפות (עבור המתחיל) לפני כל מסוק אחר.
לגבי לוגו, אולי הטוב ביותר, שוב, עבור מי שבוחר בו מתוך ידיעה והבנה או לחילופין נטול מיגבלת תקציב(אחושלוקי כבר אמרנו?) וזמינות חלפים.
טירקס מסכים, מסוק טוב מאד למטיס מתחיל, לא רק בגלל איכות ההטסה אלא גם בגלל אמינות הכלי ופשטותו.
פרוטוס, מסוק לא רע בכלל למטיס מתחיל.
לוגו, מסוק מעולה אך לא מסוק בר השוואה בגלל תג מחיר שונה לגמרי.
הוריקאן 425?
נותן את התמורה הטובה ביותר לכל $?
אולי ביום של הקנייה.
המסוק נראה ומשדר זול, בעיות בתכנון מיקום הסרוואים וגאומטריית ראש מכאן ועד להודעה חדשה מה שלא יעשה את החיים קלים למטיס מתחיל שבונה מסוק ראשון, מתמודד עם סטאפ ועוד לא דיברנו על הדבקת החופה וצביעתה.
יסלחו לי כאן כולם אבל המסוק הזה פשוט נראה נורא, אתה מקבל בדיוק את התמורה למה ששילמת עליו,לא גרם של איכות יותר.
זו האמת והגיע הזמן שיכתבו אותה.
kobigozlan
23-01-2011, 21:42:01
אח שלי נראה לי שחויתה חויה רעה על ההוריקאן ואתה מוציא פה תיסכול
אייל שפירא
23-01-2011, 21:47:15
מכיר את הקטע שיושבים כמה חבר'ה ביחד ואז מגיע מישהו שלא מכיר אותם עדיין ומתחיל לזרוק יציאות לא קשורות?
http://images-mediawiki-sites.thefullwiki.org/06/3/4/5/89036702539593131.gif
kobigozlan
23-01-2011, 21:49:07
לא אייל אני מכיר את הקטע שייש כמה חברה שאוהבים לעשות שרירים כי הם קצת יותר מבינים לא יודעים להושיט יד בצורה יפה
"תודה רבה לך" אייל מזל שלא פנית אליך בהתחלה
כי יכול להיות שבכלל לא הייתי מתחיל
תקרא לזה חוויה מתקנת, מעולם לא הייתי קונה מסוק כזה ובטח שלא ממליץ עליו למטיס מתחיל.
מסוק שנותן תמורה טובה למחיר למטיס מתחיל הוא לא דווקא כזה שעולה מעט כסף ביום הקנייה אלא כזה שמשתלם לאורך זמן גם מבחינת אמינות, פשטות בכיוון ובתחזוקה ולבסוף יכול גם להחזיר משהו מההשקעה במקרה של מכירה.
כבר כתבתי פעם את המשפט הבא בפורום הזה:
מה שקונים בזול בסוף עולה ביוקר!
במקרה הזה המסוק הנ"ל יכול להוציא מטיס מתחיל מהתחביב אם אין לו הדרכה צמודה ורק בגלל רמת התכנון והאיכות שלו.
לא חייבים ללכת על המודלים היקרים ביותר בשוק אבל בהחלט כדאי להתחיל ממשהו סביר יותר כדי להתרכז בלימוד ההטסה ולא בכשלים של הכלי.
זו דעתי האישית.
dror_z
23-01-2011, 21:53:21
עודד ברוב המקרים צודק ולדעתי גם במקרה הזה
מניסיון ממליץ מאוד על ה425
ללא בעיות בבניה
כל חלק במקום , מאוד מדוייק
מוזמן להיפגש אם תרצה לראות אותו טס ומקרוב
מכיר את הקטע שיושבים כמה חבר'ה ביחד ואז מגיע מישהו שלא מכיר אותם עדיין ומתחיל לזרוק יציאות לא קשורות?
http://images-mediawiki-sites.thefullwiki.org/06/3/4/5/89036702539593131.gif
אהבתי את התמונה אייל :)
יש עוד כאלה?
עודד ברוב המקרים צודק ולדעתי גם במקרה הזה
???
גם אני אז מה זה אומר?
SEVEN
23-01-2011, 21:58:33
תקרא לזה חוויה מתקנת, מעולם לא הייתי קונה מסוק כזה ובטח שלא ממליץ עליו למטיס מתחיל.
מסוק שנותן תמורה טובה למחיר למטיס מתחיל הוא לא דווקא כזה שעולה מעט כסף ביום הקנייה אלא כזה שמשתלם לאורך זמן גם מבחינת אמינות, פשטות בכיוון ובתחזוקה ולבסוף יכול גם להחזיר משהו מההשקעה במקרה של מכירה.
במקרה הזה המסוק הנ"ל יכול להוציא מטיס מתחיל מהתחביב אם אין לו הדרכה צמודה ורק בגלל רמת התכנון והאיכות שלו.
לא חייבים ללכת על המודלים היקרים ביותר בשוק אבל בהחלט כדאי להתחיל ממשהו סביר יותר כדי להתרכז בלימוד ההטסה ולא בכשלים של הכלי.
זו דעתי האישית.
אפשר קצת פירוט על ה"כשלים של הכלי" ?בלי שום ציניות, אני פשוט רוצה לדעת למה אתה מתכוון מעבר לססמאות. דרך אגב, המסוק פופולרי מאוד בפורומים נוספים ולא רק כאן והוא גורף שבחים, אז מה ראית שכולם לא ? ....
wind556
23-01-2011, 22:05:04
זו דעתי האישית.
ציקי, לא ציפיתי ממך לתגובה אחרת
נראה כאילו אתה לוקח את זה אישית ומספיק שזה בא ממני כדי שתגיד את ההיפך.
מעניין שטרם האשמת אותי רשמית שאני מקבל שוחד מGAUI :D (כפי שכבר עשית בימי קופטר איקס)
אבל אני לא דואג, זה בטח יגיע בקרוב ;)
אל תיקח את זה קשה, הכל בחיוך
אפשר קצת פירוט על ה"כשלים של הכלי" ?בלי שום ציניות, אני פשוט רוצה לדעת למה אתה מתכוון מעבר לססמאות. דרך אגב, המסוק פופולרי מאוד בפורומים נוספים ולא רק כאן והוא גורף שבחים, אז מה ראית שכולם לא ? ....
איכות גימור של פלסטיקה נמוכה ביותר (חופשים חברה חופשים)
תאימות לסרוואים בעייתית, חורים לא מדוייקים, צריך לאלתר כדי להושיב את הסרוואים.
קושי לחיווט ברמה סבירה.
גאומטרייה הזוייה של הפושרודים על הסרוואים וגם בנדנדות שעולות לראש (לא ניתן להגיע ל 90 מעלות עם הפושרודים שיוצאים מהסרוואים של הסייקליק).
קשה להגיע לכיוון מדוייק של הראש בגלל בעיות הגאומטרייה, אנחנו מדברים על קהל יעד מתחיל זוכר?
פושרוד זנב עם זוויות במקום נדנדה שמעבירה תנועה מה שפוגע בתגובת הזנב.
חופה הזוייה משני חצאים שמזכירה את תקופת בתיה עוזיאל (לזקנים שביננו).
ואחרי כל הייסורים בבניה של מסוק כזה עוד צריך להשקיע בצביעה שלה.
אתה רוצה עוד?
בואו נעשה סקר קטן מי המטיס המתחיל שהצליח לבנות ולכוון את המסוק הזה מ א ועד ת ללא עזרה רצינית ממטיס מנוסה?
עכשיו תגידו לי אתם האם לדעתכם המסוק הזה ידידותי למטיס המתחיל.
מעניין שטרם האשמת אותי רשמית שאני מקבל שוחד מGAUI :D (כפי שכבר עשית בימי קופטר איקס)
אבל אני לא דואג, זה בטח יגיע בקרוב ;)
לא זכור לי שעשיתי זאת, אשמח לקבל לינק למקום שמעיד על כך.
זרקת נקודה מעניינת, סתם מתוך סקרנות אתה מקבל? :D
wind556
23-01-2011, 22:16:15
לגבי הפרוטוס - דעה אישית שלך שלא נתמכת ע"י שום דבר הגיוני - ראיתי כמה חברה שבחרו בו הרבה לפני הטירקס 500, נהנו מאוד ולמדו הרבה. מסוק מצויין ואין סיבה לא להמליץ עליו חוץ מהעדפה אישית שלא אמורה לשחק פה תפקיד.
לגבי ההוריקאן (מאותה הסיבה) - אל תדאג, ברור שזה מה שאתה ממליץ עליו, אין פה אחד שחשד אחרת.
כנראה שזה צריך להאמר
העדפתי לאמר העדפה אישית כדי לא לפתוח כאן חזית, אבל האמת שונה
יותר מידי פעמים ראיתי פרוטוס מתפרק באויר ללא כל סיבה, ובידיים מאד אמונות. לא אצל מתחילים שלא יודעים לתחזק
תנסה להצדיק ת זה איך שתרצה, זה משאיר טעם רע, לא הייתי נוגע במסוק הזה, הבנוי כמיטב המסורת האיטלקית: ביצועים גבוהים, איכות ירודה בדגמים עממיים , חיסכון במשקל על חשבון חוזק. זה לא פרארי , זה פיאט.
וההוריקאן?
לא נופל משום טי רקס 500 , רק יותר זול ברכישה ובחלפים, ויותר רובסטי
וההוריקאן?
לא נופל משום טי רקס 500 , רק יותר זול ברכישה ובחלפים, ויותר רובסטי
הצלחת לגרום לי לצחוק פעמיים באותו ערב :D
זה לא קורה לי הרבה
eagle701
23-01-2011, 22:26:42
עודד אני ישמח לשמוע למה הפרוטוס לא מומלץ
מודה אין לי ניסיון עם ההוריקאן
אבל בין הפרוטוס לטירקס אין ספק שהפרוטוס הרבה יותר מומלץ ויהיה קל להטסה למתחילים
SEVEN
23-01-2011, 22:27:52
קושי לחיווט ברמה סבירה.
גאומטרייה הזוייה של הפושרודים על הסרוואים וגם בנדנדות שעולות לראש (לא ניתן להגיע ל 90 מעלות עם הפושרודים שיוצאים מהסרוואים של הסייקליק).
קשה להגיע לכיוון מדוייק של הראש בגלל בעיות הגאומטרייה, אנחנו מדברים על קהל יעד מתחיל זוכר?
אתה רוצה עוד?
בואו נעשה סקר קטן מי המטיס המתחיל שהצליח לבנות ולכוון את המסוק הזה מ א ועד ת ללא עזרה רצינית ממטיס מנוסה?
עכשיו כשאתה מפרט זה נראה אחרת ... תודה
רכשתי כזה קיט שטרם הגיע ולכן אני לא יכול לחוות דיעה, אני אשמח להוכיח לך אחרת.
אני עוקב קצת אחרי שרשורי בנייה של מסוקים בפורום וזכורות לי כמה בעיות שדרשו אלתורים קצת יותר רציניים כולל זה של אלעד במסוק של 1500$ (טי רקס 700E) ולא לדבר על תושבת מנוע שלא מאפשרת תנועה ... אין לי בעייה עם הטירקס ... אבל כמו שאתה רואה גם שם אפשר למצוא בעיות.
shlomi_sh
23-01-2011, 22:35:34
עדיין לא התחלתי להרכיב את ההוריקאן הוא אף פעם לא במלאי (קצת מוזר למסוק כזה גרוע:D)
אבל בסרטונים של בוב פינלס הוא נותן המון פתרונות לבעיות המוצגות כאן שווה לראות
עכשיו כשאתה מפרט זה נראה אחרת ... תודה
רכשתי כזה קיט שטרם הגיע ולכן אני לא יכול לחוות דיעה, אני אשמח להוכיח לך אחרת.
אני עוקב קצת אחרי שרשורי בנייה של מסוקים בפורום וזכורות לי כמה בעיות שדרשו אלתורים קצת יותר רציניים כולל זה של אלעד במסוק של 1500$ (טי רקס 700E) ולא לדבר על תושבת מנוע שלא מאפשרת תנועה ... אין לי בעייה עם הטירקס ... אבל כמו שאתה רואה גם שם אפשר למצוא בעיות.
ברשותך בו נעזוב את ה 700E הוא לא קשור כרגע לעניין.
על אותו משקל אפשר להתייחס ללוגו ששם יש בעיה של חשמל סטאטי מהרצועה שנפתרת ע"י הארקת הבום ועדיין מדובר באחד מהמסוקים הטובים בעולם.
קנית את הקיט?, קודם כל תתחדש.
הדעה שלי מתייחסת להתאמת הכלי לרמת והבנת המטיס.
ההוריקן מתאים למטיס שלא מעוניין להשקיע כסף נקודה.
מה לעשות שבמסוקים המודל הנ"ל לא מחזיק לאורך זמן, לא תשלם על קיט באיכות סבירה תשלם יותר לאורך זמן אם התחזוקה לא תייאש אותך קודם.
לדעתי המסוק הזה איננו מתאים למטיס מתחיל שרוצה להכנס לתחביב עם כלי שגם יהנה להרכיב, לתחזק וללמוד ממנו משהו מבלי להיות תלוי בתומכים למינהם שכבר חרשו את המסוק הזה מכל כיוון.
אני חוזר ומדגיש זו דעתי בלבד.
בהצלחה בבניה ובהמשך הדרך.
עדיין לא התחלתי להרכיב את ההוריקאן הוא אף פעם לא במלאי (קצת מוזר למסוק כזה גרוע:D)
יש RECALL על כל המסוקים :D
kobigozlan
24-01-2011, 00:24:19
יש RECALL על כל המסוקים :D
זיקי אתה גמור אחי
שיהיה לך רק שמח :D:D:D
DanielJoseph20
24-01-2011, 04:10:17
אני הצלחתי מ א עד ק....
ואז הייתי צריך עזרה עם כיוון הראש בצורה סופית וכיול שלט.... :D
guyro
24-01-2011, 05:45:22
תשימו לב!!!
אחת לכמה ימים פותח איזה "יוזר" חדש שאלה שהוא רוצה להכנס למסוקים החשמליים,
לא עוברת יממה וכבר אנחנו באותו ויכוח שוב ושוב.
אותו יוזר גם לא טורח להגיב ברוב המקרים לאחר שאלתו הראשונית....
חוץ מאלו שמפנים אותו לשרשורים ישנים, אולי כל היתר , פשוט תתעלמו ?
אייל שפירא
24-01-2011, 06:48:55
רוגלית הוצאת לי את הלופ מהפה... :)
וקובי גוזלן, כפרות, אני מקווה שהערבים שמטיסים ואולי גולשים פה בפורום לא יעלבו מההערה שלך.
מעבר לעילגות הכתיבה שלך אתה גם מאוד תוקפני, ואני חושב שכדאי שתקרא קצת היסטוריה בפורום ותראה כמה עולים מסוקים, כמה עולה השלט, אילו ביקורות הם קיבלו ובעיקר באיזו שפה הדיון מתנהל פה.
אני מהמר שאתה עוד לא בן 18 (האמת שעם דרך הכתיבה שלך אני ממש מקווה שאתה עוד לא בן 18), ואני חושב שהגישה הכללית שלך מעידה שככל שאתה מבין פחות אתה מתאמץ להסביר יותר.
נסה לפגוש מישהו מנוסה, לקבל הסבר תיאורטי על משמעות הגודל והכיוונים של המסוק, ולשמוע ממנו קצת על מחירי החלקים (כמה עולים ארבעה סרוואים וג'ירו ביחס לשלדת מסוק).
אני מאמין שזה יעזור לך להבין טוב יותר את ההמלצות שאתה מקבל, כי אתה עדיין מתעסק כל הזמן ב"כמה זה עולה עכשיו" ולא ב"כמה זה יחסוך לי בעתיד".
dror_z
24-01-2011, 07:26:54
קושי לחיווט ברמה סבירה.
אתה רוצה עוד?
אוקי נתחיל בסקר
אני הראשון שהצליח לבנות ללא בעיה מיוחדת
שאלות רגילות ביותר
הסרוו שהומלץ ע"י עודד יושב פיקס
יסורים לא היו בכלל ההפך
הדבר היחיד שאתה צודק הוא בקשר לחופה ואני הרכבתי חופה של 500
טיסת מבחן ראשונה - ללא בעיות , מכוון פיקס .
לא עוברת יממה וכבר אנחנו באותו ויכוח שוב ושוב.
לדעתי דווקא עיקר הדיון עוסק בנושא אחר.
wonderd
24-01-2011, 08:30:41
כמו שאמרתי עודד - אף אחד לא חושד בך שאתה חוטא במחשבות אחרות מאלה שאתה מציג, אל תדאג. להגיד שפרוטוס מתפרק באויר ולהשוות אותו להמלצות האחרות שלך (קופטרX? הוריקאן 550?)זאת בדיחה גרועה במקרה הטוב.
בכל מקרה בהצלחה למתחיל המאושר שמרכיב הוריקאן מכל סוג וגם לזה שיילך לקנות " כמו ערבי טירקס 550 מוכן"..(מעולם לא שמעתי שהטירקס 550 מגיע מוכן ולא צריך להאכיב אותו, ולגבי ה'ערבי' - מעניין אם לטארק יש מה להגיד בעניין...).
אני סיימתי. יום מצויין לכולם.
dbrosh
24-01-2011, 08:46:21
....כי זה היה תלוי רק בזה הייתי רץ כמו ערבי קונה 550 מוכן, מוציא עוד 1500 על שלט
וכנראה שלא עושה את זה עם מחיר תג התחלתי של 5500 ש"ח
לא מבין כלום ולא עושה כלום וחושב שאני יודע להטיס, ולהבין מה שקורה במסוק
אני מעדיף לקבל את החלקים לשבור את הראש בבניה ושיקח לי שבועיים שאני בכלל יניע את המנוע
לצאת מרוצה במחיר ולהתחיל את התחביב עם הבנה וידע
ולא רק לדחוף את הסטיק למעלה עד שיתרסק לי המסוק
זה לא סתם ערבי, זה ערבי מסריח - רק ערבי מסריח קונה RTF
שלא כמו יהודי קמצן שעושה פיתה מדם של ילדים נוצרים לפסח שהוא קונה רק קיטים.
תבוא קצת אצלנו לשטח קובי גוזלן. נשמח לעזור לך לדחוף סטיק
זה לא סתם ערבי, זה ערבי מסריח - רק ערבי מסריח קונה RTF
שלא כמו יהודי קמצן שעושה פיתה מדם של ילדים נוצרים לפסח שהוא קונה רק קיטים.
תבוא קצת אצלנו לשטח קובי גוזלן. נשמח לעזור לך לדחוף סטיק
מי עיצבן אותך ככה? :eek:
dbrosh
24-01-2011, 09:01:44
מי עיצבן אותך ככה? :eek:
זה הצ'וחים, ציקי
זה הצ'וחים, ציקי
אל תרתח אדון עזריאל אל תרתח :)
בסה"כ תחביב, קח בקלות ותהנה.
Shaohad
24-01-2011, 10:27:58
תודה לכל העונים אני חייב להגיד שאני מבולבל פתחתי חזית ואפילו לא היה לי עניין בכך אני העזר טלפונית באחד החברה פה ואבדוק מה יתאים לצרכים שלי תודה שוב
kobigozlan
24-01-2011, 12:08:54
טוב סליחה אם פגעתי פה במישהו זאת לא הייתה הכוונה
ושוב אייל תראה איזה בן אדם אתה לא טורח לעזור רק ללבות אש
לגבי הגיל שלי 25
לגבי התואר שלי כפול גם בפיזיקה וגם באלקטרוניקה
לגבי ההתנהגות שלך חבל שאתה ככה מתגרה ולא נותן תמיכה יותר יפה
כי גם אם אתה חושב שאני עושה טעויות (שדרך אבל עוד לו עשיתי כן )
עוד לא זרקתי סתם כסף אז יכולת להעיר יפה משהו שלא עשית מעולם (כלפי כן)
וכמה אנשים שלקחו פה את המילים שלי למקומות אחרים אני חוזר בי
לא התכוונתי לפגוע באף אחד
ואם משהו חושב שאני טועה לגבי המחירים זה מה שקבלתי לפני שקניתי לכן קניתי את מה שקניתי לא סתם שמעתי אלה חיפשתי טוב לפני
ואילו המחירים שקיבלתי אייל זיקי ועוד אחרים אם אתם חושבים שעשיתי כאן טעות
יכולתם בכייך לשלוח לי הודעה או לומרלי הייתי יכול לקנות ככה וככה במחיר ככה וככה
ואני חושב שזה היה יכול להיות יותר טוב
לא עשיתם את זה רציתם להפגין שרירים וזה מה שיצא
לי אין עוד מסוק אחד לכן יש כבר כמה באמתחתכם יכולתם לגבר ולהתנהג בצורה כצת יותר מכובדת
תאמינו לי הייתי מקבל את זה יותר בכבוד ויותר בהבנה
בכל אופן שיהיה לכם יום טוב אני עם השרשור הזה סיימתי
טוב סליחה אם פגעתי פה במישהו זאת לא הייתה הכוונה
ושוב אייל תראה איזה בן אדם אתה לא טורח לעזור רק ללבות אש
לגבי הגיל שלי 25
לגבי התואר שלי כפול גם בפיזיקה וגם באלקטרוניקה
לגבי ההתנהגות שלך חבל שאתה ככה מתגרה ולא נותן תמיכה יותר יפה
כי גם אם אתה חושב שאני עושה טעויות (שדרך אבל עוד לו עשיתי כן )
עוד לא זרקתי סתם כסף אז יכולת להעיר יפה משהו שלא עשית מעולם (כלפי כן)
וכמה אנשים שלקחו פה את המילים שלי למקומות אחרים אני חוזר בי
לא התכוונתי לפגוע באף אחד
ואם משהו חושב שאני טועה לגבי המחירים זה מה שקבלתי לפני שקניתי לכן קניתי את מה שקניתי לא סתם שמעתי אלה חיפשתי טוב לפני
ואילו המחירים שקיבלתי אייל זיקי ועוד אחרים אם אתם חושבים שעשיתי כאן טעות
יכולתם בכייך לשלוח לי הודעה או לומרלי הייתי יכול לקנות ככה וככה במחיר ככה וככה
ואני חושב שזה היה יכול להיות יותר טוב
לא עשיתם את זה רציתם להפגין שרירים וזה מה שיצא
לי אין עוד מסוק אחד לכן יש כבר כמה באמתחתכם יכולתם לגבר ולהתנהג בצורה כצת יותר מכובדת
תאמינו לי הייתי מקבל את זה יותר בכבוד ויותר בהבנה
בכל אופן שיהיה לכם יום טוב אני עם השרשור הזה סיימתי
לא הבנתי מה אתה רוצה?:confused:
אייל שפירא
24-01-2011, 14:01:54
ציקי זה כי אין לך תואר כפול בפיזיקה ואלקטרוניקה.
השרשור הזה הוא תת רמה ובושה וחרפה.
אינני מבין מדוע כל ויכוח שמתפתח בפורום הזה הופך למריבה צורמנית.
מה הבעיה שלכם?
hagpel
24-01-2011, 14:14:06
כולם אחרי:
GOOSE FRABA
GOOSE FRABA
GOOSE FRABA
מרגיע נכון?
אותי מענין איפה המנהלים ??? כל שרשור נהפך להיות בדיחה
הרמה המקצועית לצערי מתחילה להעלם מהפורום....
העיקר שיש מנהל שלא קשור שמגיב אבל כשיש שרשור כזה
כולם נאלמים דום...... ולחברים היקרים :
נכון שזה מייאש ונכון שזה מתיש אבל אם העזרה לא מכל הלב
תדלגו לפוסט/הודעה הבאה ותמשיכו הלאה בתקווה שהמנהלים יתעוררו !!!
השרשור הזה הוא תת רמה ובושה וחרפה.
אינני מבין מדוע כל ויכוח שמתפתח בפורום הזה הופך למריבה צורמנית.
מה הבעיה שלכם?
דווקא בהתחלה השירשור היה ענייני.
HeliDraco
24-01-2011, 21:40:43
דווקא בהתחלה השירשור היה ענייני.
זה מה שקורה לרוב השרשורים בסגנון "אני-מתחיל-בתחום-מחפש-המלצה-על-מסוק".
הם מתחילים כשרשורים ענייניים ונגמרים במירוץ השמצות.
לא אתפלא שזאת הסיבה שפותח השרשור "נעלם" מה מאד משרשורים כאלה. מקווה שעל הדרך הוא לא "נעלם" גם מהתחביב :mad:
לפותח השרשור - אני הייתי ממליץ לך על סדר הפעולות הבא:
1. קנה סימולטור (או אם יש לך אחד, תרגל כמה שיותר טיסות במסוקים).
2. תגיע לשטחי הטסה. תראה מה אנשים מטיסים ומה הם אומרים על המסוקים שלהם.
3. על סמך זה והתקציב שלך תוכל להחליט. כמו שראית, יש בשרשור אנשים שהצליחו עם לא מעט מסוקים שונים, אז אין מה לחפש את ה-מסוק למתחילים. כל אחד ימליץ על המסוק שלו.
כדאי שתזכור:
1. "מסוק למתחילים" זה בהרבה עניין של כיול והגדרות. את רוב המסוקים הטובים (כל אלה שהוזכרו בשרשור הזה לפחות :)) ניתן לכייל גם למתחיל וגם לאוירובטיקה. מה שכן - אלקטרוניקה לא מספיק טובה יכולה לעצור אותך, אז חבל לחסוך בהתחלה, כדי להחליף רכיבים בהמשך (מעבר להשקעה הכספית, זה לא מעט עבודה - להחליף אלקטרוניקה במסוק).
2. תיעזר באנשים מנוסים. אני לא מכיר מטיס מנוסה שיסרב לעזור למתחיל. עין נוספת על המסוק שאתה מרכיב ועזרה בהגדרות עוד לא הזיקו לאף אחד (מנסיון :)).
כרגע נראה לי זהו...
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.