צפייה בגרסה מלאה : מדליק Align 3G לא מה שחשבתי.
לאחר זמן רב שאני ממש ממש ממש ממש ממש רוצה מערכת פליבר לס,
היתה לי הזדמנות למערכת 3G של אליין.
היו לי חששות, שמעתי על מערכת מתאפסת באויר, הוספת הסיליקון בסנסור ועוד שמועות מוזרות כאלו ואחרות.
יצרתי קשר עם דוקטור 3G, מיסטר נועם גנות ושאלתי את כל שהיה על ליבי.
נועם הסביר לי על כל מה שרציתי לשמוע על המערכת! והחלטתי שאני הולך על המערכת הזו בכיף.
הגעתי הביתה ומיד ישבתי על הסבת הראש.
מתקנתי את המערכת , קצת חיווטים וצמא לכוון את המערכת ישבתי לקרוא את החוברת.
קראתי פעם ראשונה, צפיתי בסרטונים של כיוון המערכת קראתי פעם נוספת את החוברת והתחלתי במלאכה.
הסטאפ לא עלה על שתים וחצי דקות (המסוק כבר היה מכוון! מבחינת הסווש!)
נפגשתי עם נועם ביום שבת האחרונה בבוקר חם ונעים , כמה כיוונים אחרונים שביצע נועם ועלינו לטסט.
הטסט היה נהדר (למעט כיוון AIL הפוך בפעם הראשונה שזיהה נועם תוך רגע ולא עלה לאויר!)
אחרי הטיסת בדיקה של נועם עליתי אני לטיסה קלה כדי להרגיש את המערכת ואת התנהגות המסוק!
הוא היה בדיוק כמו שאני אוהב בלי לגעת בכלום!!!
הזנב שומר מצויין! מערכת נהדרת!
ומי שאומר אחרת? פשוט מבלבל לכם את המוח.
ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לנועם היקר! תודה על הזמן שהשקעת בלהסביר ולעזור לי לסיים.
נהנתי מאד!
asaf_aloush
24-01-2011, 21:37:19
+1000000!
אמיר אני שמח שנהנית ואתה מרוצה!:)
המערכת של אליין מעולה ולדעתי היא המערכת שטסה הכי קרוב לפלייבר!;)
תתחדש!
wonderd
25-01-2011, 05:27:44
נועם כריש עם המערכת הזאת וגם שמח לעזור בכל מצב. אחלה גבר נועם!
Shai_B
25-01-2011, 07:08:23
אמיר, תתחדש אחי וברוך הבא למשפחת הפלייברלס :)
אכן המערכת מדהימה, תענוג אמיתי להטיס אותה, מקווה שניפגש בקרוב בשטח ההטסה ונעשה איזה טיסת סינכרו מעניינת !
אלוש, תכין גם אתה את ה 700 שלך, הולך להיות כייייף...
אמיר תתחדש.
שמת סיליקון ?
מישהו הטיס עם
Microbeast ?
http://www.beastx.com/products.html
asafh1
25-01-2011, 11:33:21
איפוא צריך לשים את הסיליקון הזה ?????
כמה זה הכרחי .....
איפוא אפשר לקנות את זה ?
תודה
אסף
יש לי מערכת בגרסא V2 , בגרס זו כבר יש שכבת סיליקון בסנסור.
אסף, תהיה רגוע.
מה הגרסא של המערכת שלך?
אם המערכת עובדת כראוי אל תיגע!!!
אם אתה צריך עזרה עם המערכת אני אשמח לעזור לך אחי!!!
אוי, טיסות צהריים.... אני ממש ממש ממש ממש נהנתי!
המסוק מתפקד פשוט פנטאסטי, איך הטסתי עם פליבר עד עכשיו?... המסוק פשוט פ-ל-ס
אסף, תהיה רגוע.
מה הגרסא של המערכת שלך?
אם המערכת עובדת כראוי אל תיגע!!!
אם אתה צריך עזרה עם המערכת אני אשמח לעזור לך אחי!!!
אוי, טיסות צהריים.... אני ממש ממש ממש ממש נהנתי!
המסוק מתפקד פשוט פנטאסטי, איך הטסתי עם פליבר עד עכשיו?... המסוק פשוט פ-ל-ס
אתם מדברים על המערכת כמו ניתוח להגדלת חזה
כמה סיליקון לשים? 300 CC אולי 500 CC ? :D
guyro
25-01-2011, 12:22:50
אתם מדברים על המערכת כמו ניתוח להגדלת חזה
כמה סיליקון לשים? 300 CC אולי 500 CC ? :D
אתה חולה....:D
אתה חולה....:D
יצאה חזייה חדשה למערכות של אליין שעברו את השידרוג :D
wonderd
25-01-2011, 13:11:29
לי היתה מערכת בגירסה 2, לא היה סיליקון. מצד שני הרבה זמן לא הייתי צריך לשים שום סיליקון - אם זה עובד אין טעם לגעת בכלום.
Hagay
25-01-2011, 13:17:28
לאסף יש את הגירסא האחרונה אבל אין קשר ליסיליקון,
לא ראיתי סיבה ל"שחק" ברכיב כאשר הוא מתפקד טוב והסיכון הוא יקר.
אליין שמו סיליקון ואפוקסי בקונקטור
http://helifreak.com/showthread.php?t=262690
בקיצור, כן סיליקון לא סיליקון, המערכת עובדת מעל לציפיה שלי...:D
wonderd
25-01-2011, 14:32:21
נאור - הקישור שלך רק מראה שצריך לבדוק את העבודה של אליין כי היא לא מושלמת, בלשון המעטה..
נועם ג
25-01-2011, 16:57:11
תיתחדש אמיר...
שמחתי לעזור...
:)
lior_bar_ami
25-01-2011, 19:03:45
אחלה נועם זה - אין ספק שהעזרה שקיבלת מיקסמה את יכולות המערכת.
לגבי השידרוג, הוא לגמרי נדרש - וגם אתה אמיר תתחיל להרגיש את התופעות של "בלי" עוד כמה טיסות, מניסיון עם מס' לא קטן של מערכות אלו השיפור עם ביצוע השידרוג הוא ניכר.
לגבי "בילבולי המוח", המערכת של ALIGN היא מע' Mid עם ביצועים טובים, יחד עם זאת לא ניתן להשוות את ביצועיה (וביצועי הזנב בפרט) עם ביצועי מערכות ה HIGH END הגרמניות שעולים על ביצועי זו הראשונה.
לגבי ה BEAST X יצא לי להתנסות עם המע' מהגרסא הראשונה שלהם - הביצועים מעולים ועומדים בקנה אחד עם הציפיות ממע' גרמנית (בדיוק כמו VBAR, RONDO, HC ושאר החברים), ה MICROBEAST עוד לא נמכרת - אך אני מבטיח לעדכן בשנייה שהיא תהיה זמינה ;)
ה - MICROBEAST נמכרת בחו"ל
http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/2_1367_1368/products_id/193728/n/BeastX-Microbeast-Flybarless-Combo
lior_bar_ami
25-01-2011, 20:08:38
בסדר בסדר... אז בקרוב תהיה סקירה מלאה עליה - יחד עם זאת לא צפויות הפתעות ואני מאמין שזו תהיה מע' מדהימה במחיר מדהים :rolleyes:
אחלה נועם זה - אין ספק שהעזרה שקיבלת מיקסמה את יכולות המערכת.
לגבי השידרוג, הוא לגמרי נדרש - וגם אתה אמיר תתחיל להרגיש את התופעות של "בלי" עוד כמה טיסות, מניסיון עם מס' לא קטן של מערכות אלו השיפור עם ביצוע השידרוג הוא ניכר.
לגבי "בילבולי המוח", המערכת של ALIGN היא מע' Mid עם ביצועים טובים, יחד עם זאת לא ניתן להשוות את ביצועיה (וביצועי הזנב בפרט) עם ביצועי מערכות ה HIGH END הגרמניות שעולים על ביצועי זו הראשונה.
לגבי ה BEAST X יצא לי להתנסות עם המע' מהגרסא הראשונה שלהם - הביצועים מעולים ועומדים בקנה אחד עם הציפיות ממע' גרמנית (בדיוק כמו VBAR, RONDO, HC ושאר החברים), ה MICROBEAST עוד לא נמכרת - אך אני מבטיח לעדכן בשנייה שהיא תהיה זמינה ;)
אני מסכים, קיימות מערכות איכותיות מה 3G, אבל יש לקחת בחשבון פרמטר של עלות/תועלת.
אני מגדיר את עצמי מטיס MID ומטה, ל 3DM אני לא מגיש מועמדות בקרוב ולכן אני חושב שהמערכת
מתאימה למטיסים בלבל שלי.
מי יודע, אולי אני יאמץ לי עוד מערכת לבדיקה כמו המיקרו ביסט , שתגיע אחת כזו ;)
אני מסכים, קיימות מערכות איכותיות מה 3G, אבל יש לקחת בחשבון פרמטר של עלות/תועלת.
אני מגדיר את עצמי מטיס MID ומטה, ל 3DM אני לא מגיש מועמדות בקרוב ולכן אני חושב שהמערכת
מתאימה למטיסים בלבל שלי.
מי יודע, אולי אני יאמץ לי עוד מערכת לבדיקה כמו המיקרו ביסט , שתגיע אחת כזו ;)
אני נוטה שלא להסכים עם הקביעה הזו.
כמו שכל מטיס בכל רמה ירגיש את ההבדל בין להטיס עם ג'ירו בינוני לג'ירו איכותי על אחת כמה וכמה כשמדובר במערכת 3 צירים.
asaf_aloush
26-01-2011, 19:11:48
ציקי להגיד לך תאמת...
אני מטיס עם אליין וגם הטסתי מיקדו, הרבה יותר אהבתי את האליין,
אני הרגשתי שהיא מרגישה יותר קרוב לפלייבר,ועם המיקדו אני מרגיש כאילו מכונה שולטת,
ויש הרבה יותר דיליי...
אני מחפש מה שקרוב לפלייבר יש כאלה שחושבים אחרת,כל מטיס ומה שהוא אוהב...
ציקי להגיד לך תאמת...
אני הרגשתי שהיא מרגישה יותר קרוב לפלייבר,ועם המיקדו אני מרגיש כאילו מכונה שולטת,
ויש הרבה יותר דיליי...
המערכות מאד גמישות וניתנות לכיוון והתאמה להמון סגנונות הטסה, אני בספק אם התנסית בכולן על המערכת הספציפית שהטסת.
בכל מקרה ג'ירו טוב לעולם יאפשר לך להגיע לכיוון האופטימלי המתאים לך וזו הגדולה האמיתית של המערכות האיכותיות, גמישות בכיוון למטיס ודיוק.
אין זה אומר שמערכת זולה יותר לא תטוס טוב ואם היא לטעמך אז רק הרווחת.
בקיצור לשדרג לפלייברלס או לא ????
או שכבר עדיף למכור את המסוק ? :eek:
בקיצור לשדרג לפלייברלס או לא ????
או שכבר עדיף למכור את המסוק ? :eek:
במקרה שלך, למכור :D
RonEfrat
26-01-2011, 19:55:30
ציקי להגיד לך תאמת...
ויש הרבה יותר דיליי...
אסף אני מניח שאתה מדבר על זה שריחפת עם הלוגו שלי.
יש לי נסיון רב עם שתי המערכות, גם אני חשבתי כמוך עד שעשיתי טיסה (מלאה!) עם ויבר על ה700 של ציקי והבנתי את ההבדל הגדול.
אין ממש לי ממש הסבר לזה אבל המסוק מרגיש פשוט יותר מדויק וחד עם הויבר.
אי אפשר ממש להרגיש את זה בריחוף כי באמת יש דיליי אבל גם לא נראה לי שמה שאתה מחפש זה לעשות תרגילי ריחוף....
אתה מוזמן לעשות טיסה מלאה על הלוגו שלי ולהגיד מה אתה חושב;):)
lior_bar_ami
27-01-2011, 09:28:05
המערכות מאד גמישות וניתנות לכיוון והתאמה להמון סגנונות הטסה, אני בספק אם התנסית בכולן על המערכת הספציפית שהטסת.
בכל מקרה ג'ירו טוב לעולם יאפשר לך להגיע לכיוון האופטימלי המתאים לך וזו הגדולה האמיתית של המערכות האיכותיות, גמישות בכיוון למטיס ודיוק.
אין זה אומר שמערכת זולה יותר לא תטוס טוב ואם היא לטעמך אז רק הרווחת.
+1
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
lior_bar_ami
27-01-2011, 10:02:20
ציקי להגיד לך תאמת...
ויש הרבה יותר דיליי...
אסף אני מניח שאתה מדבר על זה שריחפת עם הלוגו שלי.
יש לי נסיון רב עם שתי המערכות, גם אני חשבתי כמוך עד שעשיתי טיסה (מלאה!) עם ויבר על ה700 של ציקי והבנתי את ההבדל הגדול.
אין ממש לי ממש הסבר לזה אבל המסוק מרגיש פשוט יותר מדויק וחד עם הויבר.
אי אפשר ממש להרגיש את זה בריחוף כי באמת יש דיליי אבל גם לא נראה לי שמה שאתה מחפש זה לעשות תרגילי ריחוף....
אתה מוזמן לעשות טיסה מלאה על הלוגו שלי ולהגיד מה אתה חושב;):)
חברים אין שום DELAY למיקאדו - אבוי אם זה היה נכון, כל טיסת 3D היתה מסתיימת ברצפה; שם אין מקום גם לעיכוב של חצי שנייה בתגובה.
מה שכן, המסוק טס הרבה יותר "רובוטי" - למה הכוונה?
כל מטיס מסוקים "פלייברי" גדל לתוך הרגלי הטסה של לתקן את הבעיות שפלייבר מייצר: תיקונים תוך כדי FFF, תיקוני סייקליק תוך ביצוע תרגילים מסויימים ושאר מרעין בישין. העניין הוא שבמעבר למע' אבסולוטית כמו ה VBAR שמגשרת על כל הבעיות שנובעות מהטסה עם פלייבר, ההרגלים הישנים נשארים ונוצר מצב שאנחנו מתקנים מתוך אינסטינקט ולא מתוך צורך אמיתי - דבר שגורם להרגשה קצת רובוטית ולא פלייברית.
מתוך הדברים שציינתי - לעולם הטסה עם VBAR תהיה מדוייקת יותר, חדה יותר ומחוברת למה שהמטיס רוצה שהמסוק יעשה באוויר הרבה יותר.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.