צפייה בגרסה מלאה : מוצר חדש הדבר הבא!!!!!
booya
03-02-2011, 20:41:08
http://www.youtube.com/watch?v=l42BRi3FuTA&feature=related
רפטור E720
לא יודע למה, אני אף פעם לא הצלחתי להתחבר לרפטורים! לא אוהב אותם כל כך.
איך שאני רואה את זה?! אווטרייג' זה זה הדבר הבא!
SHAHAR AB
04-02-2011, 07:11:06
לא יודע למה, אני אף פעם לא הצלחתי להתחבר לרפטורים! לא אוהב אותם כל כך.
איך שאני רואה את זה?! אווטרייג' זה זה הדבר הבא!
אמיר מסכים לכל מילה הייתי אצל ליאור וראיתי את האווטריינג' וניראה פצצה כנראה אצלי הוא יהיה הדבר הבא.
בטוח שאצלי הוא יהיה הדבר הבא!!!
וולוסטי 90 FBL זה המסוק הכי חזק שקיים היום בשוק לדעתי!
אווטרייג' לקחו את אליין בסיבוב..... זה רק עניין של זמן (וקצר מאד לדעתי!) עד שנראה פה שליטה מוחלטת של אווטרייג' על אליין!
wonderd
04-02-2011, 08:14:51
אין הרבה סיכוי לכך אלא אם הם יישארו עם המחירים הנוכחיים, וגם אז לא בטוח.
בכל מקרה, איפה הפיוז'ן 90 המובטח?????!!!
אמיר - אני חשבתי שחלק גדול מהגדרות 'המסוק הכי חזק' תלוי במנוע ואלקטרוניקה..אני טועה?
איפה פה הם לקחו את אליין בסיבוב בדיוק?
לגבי הרפטור - כשייצא באפריל, בטוח מישהו יביא אותו ונראה מה יש להם להציע, דווקא הרעיון של שחרור מהיר של הסוללה מלמטה נראה נחמד.
הסירטון אמנם נחמד מאוד אבל נראה לי שקצת קשה לבסס דעה על מסוק כשמישהו אחר מטיס..
אין הרבה סיכוי לכך אלא אם הם יישארו עם המחירים הנוכחיים, וגם אז לא בטוח.
בכל מקרה, איפה הפיוז'ן 90 המובטח?????!!!
אמרי - אני חשבתי שחלק גדול מהגדרות 'המסוק הכי חזק' תלוי במנוע ואלקטרוניקה..אני טועה?
איפה פה הם לקחו את אליין בסיבוב בדיוק?
לגבי הרפטור - כשייצא באפריל, בטוח מישהו יביא אותו ונראה מה יש להם להציע, דווקא הרעיון של שחרור מהיר של הסוללה מלמטה נראה נחמד.
הסירטון אמנם נחמד מאוד אבל נראה לי שקצת קשה לבסס דעה על מסוק כשמישהו אחר מטיס..
מסכים כאן עם אלעד והאמת שהסרטון בכלל לא מרשים.
כשמדברים על מסוקי 90 חזקים במיוחד המנוע והאלקטרוניקה כבר לא מספיקים, צריך שהמכניקה תדע לעמוד בעומס עד לבורג האחרון במסוק.
עם כל הכבוד לכל המסוקים שיש היום בשוק (אלו שמוכרים ומיוצרים באופן סדרתי), ה VIBE 90 החשמלי עם הסטאפ הנכון הוא כיום החזק ביותר, לפחות זה של חן אותו זכיתי לראות.
אני סבור שמסוק אחר עם סטאפ דומה פשוט לא היה עומד בעומסים הללו לאורך זמן (וחן לא מרחם עליו) בסטאפים קיצוניים יש לאיכות החלקים משמעות מכרעת.
בקשר לפיוזין 90, נראה מסוק מעניין ביותר וגם מתוכנן נכון, ההימור שלי שהחשיפה המסחרית שלו תהיה בקיץ לאחר ה 3D MASTERS
ציקי אני מסכים, ה VIBE 90 החשמלי של חן הוא המסוק האיכותי ביותר שראיתי (בכל ההיביטים!)
אך לצערי הרב ולדעתי תג המחיר שלו יקר בכמה רמות. הוולוסטי 90 לדעתי הוא הדבר הקרוב ביותר לאיכות של ה VIBE במחיר שפויי והגון לכל כיס.
גם הריג'יד של טוסמן הוא מסוק ענקקקקק, איכותי ומצויין אך איננו בר השגה ל "עמחה".
אלעד, יקירי אני מסכים שהרבה מאיכות הטיסה מגיע דווקא מהסטפא.
בוא ניקח שני מסוקים, האחד טירקס 600E ופיוז'ן, נשים עליהם את אותו הסטאפ ואני בטוח ששנינו ניהנה יותר מהטיסה של הפיוז'ן.
השלדה של האווטריג'ים איכותית בכמה רמות מסדרות הטירקס למיניהן.
המסוקים מגיעים כבר ברמה הכי משודרגת שיכולה להיות שלא כמו בסדרות הטירקס שיוצאים לך "שיפורים" כל יומיים...
ציקי אני מסכים, ה VIBE 90 החשמלי של חן הוא המסוק האיכותי ביותר שראיתי (בכל ההיביטים!)
אך לצערי הרב ולדעתי תג המחיר שלו יקר בכמה רמות. הוולוסטי 90 לדעתי הוא הדבר הקרוב ביותר לאיכות של ה VIBE במחיר שפויי והגון לכל כיס.
גם הריג'יד של טוסמן הוא מסוק ענקקקקק, איכותי ומצויין אך איננו בר השגה ל "עמחה".
אמיר, כאן יש לך טעות
קח קיט של טירקס או כל מסוק אחר, שדרג אותו לרמה המכנית התואמת את הרמה של ה VIBE ותראה שקיבלת קיט שעלות שווה ל VIBE.
לא כל אחד חייב לעשות את זה אבל אנחנו מדברים כאן על הסטאפים האיכותיים ביותר נכון?
היתרון של ה VIBE על כל מסוק סדרתי אחר (בכוונה לא הזכרתי את הריגיד,שייפ והגוקר משום שאלו מסוקים אקזוטיים ונמצאים בקטגוריה אחרת) שהאיכות באה ישר מהקופסא, אתה קונה קיט וזהו, לא צריך לשדרג כלום.
החסרון הגדול ב VIBE הוא בחלקי החילוף היקרים וזאת הסיבה המרכזית לדעתי שלא רואים אותו אצל יותר מטיסים.
wonderd
04-02-2011, 14:14:19
אלעד, יקירי אני מסכים שהרבה מאיכות הטיסה מגיע דווקא מהסטפא.
בוא ניקח שני מסוקים, האחד טירקס 600E ופיוז'ן, נשים עליהם את אותו הסטאפ ואני בטוח ששנינו ניהנה יותר מהטיסה של הפיוז'ן.
המסוקים מגיעים כבר ברמה הכי משודרגת שיכולה להיות שלא כמו בסדרות הטירקס שיוצאים לך "שיפורים" כל יומיים...
לגבי איכות החלקים ואיכות הטיסה אין לנו ויכוח, השאלה היא לגבי ההגדרה שלך ל'מסוק הכי חזק' - מה הכוונה? יחס בין משקל לחוזק המנוע? הכי חזק ב'פתיחות'?
בכל מקרה, ה F3C שלי עדיין לא ביצע את טיסת המבחן שלו, אני שמח שהפיוז'ן 90 עוד לא יצא...אחרת זה יעלה לי ביוקר :)
booya
04-02-2011, 15:12:56
א.הרפטור הולך להגיע משודרג עד הסוף
ב.אמיר את עוד לא ראיתה אותו איך את יודע שהוא לא היה טוב?
flyinglizard
05-02-2011, 07:37:45
השאלה היא לגבי ההגדרה שלך ל'מסוק הכי חזק' - מה הכוונה? יחס בין משקל לחוזק המנוע? הכי חזק ב'פתיחות'?
"המסוק הכי חזק" = זה שנראה הכי מגניב, עולה הכי הרבה כסף או נמכר על ידי החבר הכי טוב שלהם. זו בערך רמת ההבנה הטכנית של הנפשות הפועלות
זו בערך רמת ההבנה הטכנית של הנפשות הפועלות
זו בערך רמת ההתבטאות של מנהל פורום מכוניות
SHAHAR AB
05-02-2011, 10:36:28
זו בערך רמת ההתבטאות של מנהל פורום מכוניות
1+
ערן אפרייאט
13-02-2011, 07:35:47
http://www.youtube.com/watch?v=l42BRi3FuTA&feature=related
רפטור E720
רפטור לא רפטור... אני לא יודע מה יש לכם אבל אני מאוד התרשמתי מהכוח שיש למסוק - טס יפה מאוד.
אני לא יודע למה אבל כל המסוקים היום בקטגוריות הזהות טסים בערך אותו הדבר.. על מה המהומה פה
רפטור לא רפטור... אני לא יודע מה יש לכם אבל אני מאוד התרשמתי מהכוח שיש למסוק - טס יפה מאוד.
אני לא יודע למה אבל כל המסוקים היום בקטגוריות הזהות טסים בערך אותו הדבר.. על מה המהומה פה
זה ממש לא נכון ומבלי לנקוט עמדה של בעד או נגד הרפטור.
לכל מסוק גאומטריית ראש אחרת שמאפשרת גמישות לכיוונים שונים.
לכל מסוק משקל שונה, הרפטור לפחות עד לדגמים החדשים שיצאו נחשב למסוק כבד ביחס לאחרים.
במסוקים יש חשיבות רבה מאד לזמינות ולעלות של חלפים ויש הבדל גדול בין החברות, העניין חשוב כיוון שהכסף הגדול הוא בתחזוקה השוטפת שבאה לאחר רכישת המסוק.
booya
13-02-2011, 13:46:51
זה ממש לא נכון ומבלי לנקוט עמדה של בעד או נגד הרפטור.
לכל מסוק גאומטריית ראש אחרת שמאפשרת גמישות לכיוונים שונים.
לכל מסוק משקל שונה, הרפטור לפחות עד לדגמים החדשים שיצאו נחשב למסוק כבד ביחס לאחרים.
במסוקים יש חשיבות רבה מאד לזמינות ולעלות של חלפים ויש הבדל גדול בין החברות, העניין חשוב כיוון שהכסף הגדול הוא בתחזוקה השוטפת שבאה לאחר רכישת המסוק.
+1
booya
17-02-2011, 13:57:09
ועוד סירטון
http://www.youtube.com/watch?v=QrGj69sIkrs&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=5R2fs-ra3Oo&feature=player_embedded
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.