צפייה בגרסה מלאה : Gyro Align 780 - אמין ?
sharonx
03-02-2011, 21:22:57
הי.
שמעתי שמועה שלעדתי לא נכונה שלג'יירו Align 780GP ישנה בעיה של אמינות לאורך זמן.
האם הדבר נכון ? מי מכם נתקל בדבר כזה אצלו או אצל חברים ?
לי אישית היה ניסיון טוב עם הג'יירו הזה אצלי ואצל חבר, אבל רציתי לדעת אם יש אמת בשמועה.
galelyakim
03-02-2011, 21:28:39
גם אני אשמח לדעת על השמועות שיש
כמה חודשים שאני מנסה למכור כזה גיירו חדש ללא הצלחה לדעתי בגלל אותם שמועות
חבר טוב שלי משתמש בו ולא ראיתי או שמעתי על בעיה איתו
wind556
03-02-2011, 21:40:44
ה750 מאד לא אמין, ראיתי במו עיני לפחות 10 פעמים שהוא מפשל בזמן טיסה במפתיע
ה780 יותר אמין, אבל לא אמינות מוחלטת, גם אותו ראיתי מסרב פקודה יותר מפעם אחת
היה לי את ה750 שנתקע המון פעמים אצלי וגם אצל אחרים ויש לי את ה780
היו בעייות אמינות בהתחלת דרכו שפשוט נעלמו ומאז הוא מתפקד מצויין. אבל נשאר החשש מבעיטה בלתי צפויה.
booya
03-02-2011, 22:00:42
ה750 מאד לא אמין, ראיתי במו עיני לפחות 10 פעמים שהוא מפשל בזמן טיסה במפתיע
ה780 יותר אמין, אבל לא אמינות מוחלטת, גם אותו ראיתי מסרב פקודה יותר מפעם אחת
היה לי את ה750 שנתקע המון פעמים אצלי וגם אצל אחרים ויש לי את ה780
היו בעייות אמינות בהתחלת דרכו שפשוט נעלמו ומאז הוא מתפקד מצויין. אבל נשאר החשש מבעיטה בלתי צפויה.
כנראה לא ראיתה טוב
750 יותר טוב 780
וחוץ מיזה שניים טובים ואמנים אף אחד לא פחות טוב
יש הבדל אחד בינהם שהוא כיוון של אלימט וזהו
כנראה משהו שאתה עושה בכיוון שלך לא בסדר או שאתה
מעביר את החוטים במקום שלא צריך
kal1311
03-02-2011, 22:20:55
יש לי את שני הג'ירואים הללו
ה-750 יושב על ה-500 ועושה עבודה טובה כבר שנה לערך
היה לי איתו מקרה של סחיפה לצד מסוים פתאום באמצע טיסה-בוצעה נחיתה
היה צורך בניתוק הסוללה וכניסה למוד תכנות-לעבור ביעף על הפרמטים ללא שינוי כלשהו ורק אז החליט להתאפס בחיבור הסוללה הנוסף.
ה-780 יושב על ה-250 וגם עושה עבודה טובה
ג'יירואים טובים (אם כי יש יותר טובים!)
לדעתי זה עניין של אופטימיזציה של הג'יירו, לא הרבה אנשים יודעים ומחפשים באמת איך להגיע לאופטימיזציה עם הציוד שלהם!
תשאלו את שגיא, הוא מטיס את ה700N שלו עם ה780 ודיווח לי שקיבל תוצאות מעולות!
אני מטיס עם מערכת 3G את ה700N שלי שבעצם מורכב משלושה 780 (אחד על כל ציר!)
וכשהגעתי לאופטימיזציה המערכת עובדת מצויין!
תתחילו לעבוד.....
bartovmoti
04-02-2011, 07:52:12
תראה, אם יש שמועות כנראה שיש דברים בגו..
לי אישית יצא לעבוד איתו כמה פעמים והאמת קצת התאכזבתי.. (לצערי אני לא "מקצוען" :rolleyes: אבל כשהתחלתי לעבוד איתו עשיתי קצת שעורי בית לפני)
נכון, יש כאן אנשים שטוענים שהוא עובד אצלם טוב וגם ראיתי מסוקים שטסים איתו שיגעון
אבל עדיין יש כאלה שלא מרוצים ממנו כולל אני..
בנוסף, אומרים כאן אנשים, אם יודעים איך לכייל ולהדביק אותו אז הוא עובד שיגעון, או קי.. אז כנראה שזה דורש יותר מדי זמן ומאמץ להביא אותו למצב עבודה אופטימלי.
אני עכשיו בדיוק חושב על שדרוג ה 500 שלי במשהו חדש, 550 או 600 עדיין לא החלטתי מה,
וזה קצת מעצבן אותי שכל החבילות נמכרות כולן עם הג'ירו הזה בפנים ולא משאירות לי את אופצית הבחירה שכנראה היתה אחרת ממנו.
wonderd
04-02-2011, 08:32:25
הג'יירו של אליין עושה עבודה מצויינת, נכון יש יותר טובים, אבל לא נתקלתי בו בבעיות אמינות ביחס לג'יירואים אחרים - לכל אוהבי הספרטן קווארק - ראיתי במו עיני לפחות שניים עם בעיות רגישות ותקלות, זה לא אומר שהג'יירו לא טוב, זה אומר שאף ג'יירו לא מושלם...
ה 750 פחות רגיש מה 780 ולכן אנשים מעדיפים אותו, גם אני באופן אישי, אבל בניגוד למה שמוטי כותב - אני לא חושב שהג'יירו "דורש יותר מדי זמן ומאמץ להביא אותו למצב עבודה אופטימלי" - זה קצת מוגזם לכתוב מכיוון שמדובר בסה"כ על כיוונים בסיסיים שלא כדאי לחפף בהם (באף ג'יירו דרך אגב) ובהדבקת המדבקה המתאימה - אצלי עם המקורית הכל טוב.
בכל מקרה, לצערי קיבלתי את ה 780 עם המסוק החדש, היום או מחר - תלוי במזג האויר) אני הולך לבצע את ההטסה הראשונה שלו, נראה מה יהיה, אני לא דואג.
שרון - עזוב אותך משטויות, מבחינת אמינות, הג'יירו מתפקד כמו כל הג'יירואים, כולם עושים את העבודה מהבחינה הזאת וכמו שכתבתי - גם לקווארק יש תקלות, זה לא הופך אותו ללא אמין ביחס לאחרים.
shlomiv10
04-02-2011, 08:53:24
לפני כשבועיים לערך נתקלתי עם בעיות ב-780 לא שמר זנב וגם נסחף,מוטי ודותן ניסו לסדר ללא הצלחה דני שהיה נוכח(הוא פשוט קונה כל מה שמרחף וטס) הציע לקנות אותו איך שהוא ב-70ש"ח החלטתי ללכת על זה וזה מתוך כוונה והחלטה שלהבא אני הולך רק על ספרטן שכרגע חסר אצל הסיני עדיין אין דאגנוזה לגבי ההימור של דני (ושלי)וגם אם זו תקלה תעשו את החשבון שלכם.
wonderd
04-02-2011, 09:29:09
לפני כשבועיים לערך נתקלתי עם בעיות ב-780 לא שמר זנב וגם נסחף,מוטי ודותן ניסו לסדר ללא הצלחה דני שהיה נוכח(הוא פשוט קונה כל מה שמרחף וטס) הציע לקנות אותו איך שהוא ב-70ש"ח החלטתי ללכת על זה וזה מתוך כוונה והחלטה שלהבא אני הולך רק על ספרטן שכרגע חסר אצל הסיני עדיין אין דאגנוזה לגבי ההימור של דני (ושלי)וגם אם זו תקלה תעשו את החשבון שלכם.
עשיתי חשבון עם האצבעות...הגעתי למסקנה שההנחה שלך שרק הספרטן ייתן לך את המענה המבוקש - היא טעות מיסודה שנבנתה (כנראה) על דעות בפורום הקטן (יחסית לעולם, לא להיעלב..:) ) שלנו. כמו שכבר כתבתי - ראיתי כמה ספרטנים שכשלו, אם תהיה אצלך בעיה בספרטן, מה תאמר אז?
כל אחד כאן זרק עובד טוב או לא עובד טוב ללא השוואה אמיתית.
כל אחד מהג'ירואים עובד אחרת ועם רגישות שונה בהתאם לגודל הכלי עליו הוא מותקן.
את ההשוואה בין הדגמים עושים על אותו הכלי ועם אותו סרוו זנב משום שהכוחות המופעלים על הג'ירו צריכים להיות זהים במהלך ההשוואה.
רק בהשוואה כזו תראו שבדגמים מסויימים שני הגירואים יתפקדו באופן דומה ובדגמים מסויימים יהיה שוני.
יש חשיבות והשפעה מכרעת לגודל המסוק ולסרוו הזנב הנבחר שמשפיעים ישירות על ביצועי הג'ירו.
כל השאר פשוט דעות אישיות ולא עובדות שעל פיהן ניתן לקבוע או להעדיף ג'ירו אחד על פני האחר.
bartovmoti
04-02-2011, 09:48:38
בהנחה שהיתה באמת בעיה ב 780 של שלומי שאגב היה חדש ועד כמה שזכור לי, ביצע כמה טיסות בודדות על ה 450 שלו. ובהנחה שהוא הולך לקנות ג'ירו חדש וברשותו סכום נאה של 150$ לקניית ג'ירו חדש, האם זה באמת מוצדק לשלם 150$ על ה 780?
וכפי שכתבת, "לצערי קיבלתי את ה 780 עם המסוק החדש". לא ?
חבל שאין אפשרות ברכישת מסוק לותר על הג'ירו הזה ולהוזיל את החבילה באיזה 100$..
זה כבר היה מקרב אותי מאד לרכישת מסוק חדש..
wonderd
04-02-2011, 09:58:58
ציקי, אני לא מתייחס לצורת העבודה של הג'יירו וכמו שכתבתי - יש טובים ממנו בעניין הזה, כולנו מסכימים. אבל לגבי האמינות - לא חושב שיש היום ג'יירו פחות אמין מהאחרים בצורה משמעותית. מה דעתך?
מוטי - שוב, כמו שכבר כתבתי - יש טובים מה 780 אמנם, ועם 150$ אני אבחר כנראה במשהו אחר, אבל מכיוון שכבר קיבלתי אותו, אני אטיס איתו בלי חשש מחוסר אמינות כלשהו. כתבתי "לצערי" מכיוון שהייתי מעדיף לקבל את ה 750 במקום.
wind556
04-02-2011, 10:26:33
כנראה לא ראיתה טוב
750 יותר טוב 780
וחוץ מיזה שניים טובים ואמנים אף אחד לא פחות טוב
יש הבדל אחד בינהם שהוא כיוון של אלימט וזהו
כנראה משהו שאתה עושה בכיוון שלך לא בסדר או שאתה
מעביר את החוטים במקום שלא צריך
ידידי היקר, ראיתי טוב מאד
ראיתי עשרות מסוקים (מתוך מאות שעברו אצלי בבית) שעליהם מותקנים הג'יירואים הנ"ל ואחוז גבוה מהם (במיוחד ה750) מזייפים בפתאומיות ללא התראה
זה קורה יותר ב750 ופחות ב780
וכמו כן ראיתי בשטחי ההטסה לפחות 10 מיקרים שבהם אנשים התלוננו על הג'יירוים הנ"ל והחליטו לסתום את הפה כדי שיצליחו למכור אותו
לא הייתי משקיע בהם אגורה ולצערי יש לי אחד כזה על הפרו שבא עם החבילה , וגם הוא זייף מספר פעמים ומשום מה כבר תקופה ארוכה אין בעייה.
למען הסדר הטוב יש לציין שכאשר הוא עובד, הוא עובד מצויין-לא פחות
ואל תתבלבלו בין שני פרמטרים שונים: איכות שמירת הזנב מצויינת- אמינות ירודה, מזייף ללא התראה
ובוודאות לא אצל כולם. זאת הסיבה שיש מי שמרוצה ממנו, שהתמזל מזלו
מי שרוצה לקנות ג'יירו יקר וללכת על מזל, לבריאות
הבעייה היא כמובן עם אלה שלא רוצים אותו ואליין מלבישה אותו על הקומבואים שלה ללא אפשרות בחירה
ציקי, אני לא מתייחס לצורת העבודה של הג'יירו וכמו שכתבתי - יש טובים ממנו בעניין הזה, כולנו מסכימים. אבל לגבי האמינות - לא חושב שיש היום ג'יירו פחות אמין מהאחרים בצורה משמעותית. מה דעתך?
האמת שלרוב האלקטרוניקה של אליין עושה את העבודה באופן סביר, בתחביב הזה תמיד יש לאן לשאוף והכל סובב סביב רצון אישי להגיע לרמה מסויימת.
הבעיה המרכזית היא האמינות של אליין באלקטרוניקה וזה שהרכיבים שלה ממוקמים בשוק איפה שהוא במרכז טבלת הביצועים והאיכות, יש לכך השלכות וכמטיס אני נוטה להאמין שאתה מבין למה אני מתכוון.
כשמגיעים לכלים הגדולים (מסוקי 50,90) כדאי להשקיע קצת יותר מבאלקטרוניקה של אליין אבל זו דעתי האישית, כל אחד לוקח את התחביב הזה אחרת.
אליין מוכרים מסוקים ביחס עלות תועלת גבוה מאד, באלקטרוניקה קצת פחות לדעתי.
shlomiv10
04-02-2011, 14:20:34
טוב על בצוע חשבון באצבעות ...אין ויכוח הרבה יותר מדויק -אני לא מבין גדול באלקטרוניקה אבל בלוגיקה פשוטה וזה בהתיחסות לשרשור זה בלבד ולעובדה שעל ה-600 שלי מותקן ספרטן מה שאומר "נוסו השניים"הרי שאפשר להבין שהספרטן בעדיפות מבין השניים(בכול אופן זו החשיבה שלי).:rolleyes:
wonderd
04-02-2011, 14:38:33
אל תבין לא נכון..הספרטן אכן בעדיפות, אבל אתה כתבת שלהבא אתה הולך רק על הספרטן, ואני חושב שלמרות שזכותך לקנות איזה ג'יירו שאתה רוצה, יש עוד ג'יירואים טובים מלבד הספרטן וגם הספרטן מגלה לפעמים חוסר מושלמות, אל תצפה שהוא יהיה מושלם וחף מבעיות/תקלות - זה כל מה שאני רוצה לציין.
booya
04-02-2011, 15:06:07
ידידי היקר, ראיתי טוב מאד
ראיתי עשרות מסוקים (מתוך מאות שעברו אצלי בבית) שעליהם מותקנים הג'יירואים הנ"ל ואחוז גבוה מהם (במיוחד ה750) מזייפים בפתאומיות ללא התראה
זה קורה יותר ב750 ופחות ב780
וכמו כן ראיתי בשטחי ההטסה לפחות 10 מיקרים שבהם אנשים התלוננו על הג'יירוים הנ"ל והחליטו לסתום את הפה כדי שיצליחו למכור אותו
לא הייתי משקיע בהם אגורה ולצערי יש לי אחד כזה על הפרו שבא עם החבילה , וגם הוא זייף מספר פעמים ומשום מה כבר תקופה ארוכה אין בעייה.
למען הסדר הטוב יש לציין שכאשר הוא עובד, הוא עובד מצויין-לא פחות
ואל תתבלבלו בין שני פרמטרים שונים: איכות שמירת הזנב מצויינת- אמינות ירודה, מזייף ללא התראה
ובוודאות לא אצל כולם. זאת הסיבה שיש מי שמרוצה ממנו, שהתמזל מזלו
מי שרוצה לקנות ג'יירו יקר וללכת על מזל, לבריאות
הבעייה היא כמובן עם אלה שלא רוצים אותו ואליין מלבישה אותו על הקומבואים שלה ללא אפשרות בחירה
עוד פעם כמו שאמרתי את לא יודע לכוון כנראה
לי יש אותו על פרו ועובד מצוין יש גם לחבר של את 780 על 700
והוא גם עובד מצוין
wind556
04-02-2011, 15:15:57
עוד פעם כמו שאמרתי את לא יודע לכוון כנראה
לי יש אותו על פרו ועובד מצוין יש גם לחבר של את 780 על 700
והוא גם עובד מצוין
ידידי היקר, אני יודע לכוון היטב, אבל נראה לי שאתה לא יודע לקרוא
הוא עובד מצויין גם אצלי על הפרו.....לא על זה התלוננתי
booya
04-02-2011, 15:23:34
ידידי היקר, אני יודע לכוון היטב, אבל נראה לי שאתה לא יודע לקרוא
הוא עובד מצויין גם אצלי על הפרו.....לא על זה התלוננתי
א. תרגע
ב. אני יודע לקרוא אמרת שלפעמיים
הוא נתקע והוא לא אמין
אז אמרתי משהו בסט אפ שאתה עושה לא בסדר
או בחיווט
wind556
04-02-2011, 15:54:53
א. תרגע
ב. אני יודע לקרוא אמרת שלפעמיים
הוא נתקע והוא לא אמין
אז אמרתי משהו בסט אפ שאתה עושה לא בסדר
או בחיווט
:rolleyes:
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.