צפייה בגרסה מלאה : שאלה איפה מטיסים באשקלון ?
אני מגיע היום לאיזור ......
אשמח לדעת היכן אפשר להטיס :eek:
ofaingu
04-02-2011, 11:13:10
יש מנחת קרוב מאוד לאשקלון(7-10 דקות נסיעה) הוא ליד הקיבוץ בית שיקמה מיד אחרי הגשר החדש שבנו .
אם אתה צריך הסבר להגעה לשם אשמח לעזור
0508820430 אור
tkolber
04-02-2011, 11:36:54
אם מזג האוויר יאפשר לך, תוכל להטיס בין ניצנים לאשקלון, ממש ליד בית האריזה פרי אור.
אם מגיעים מכיוון דרום, עוברים את הכניסות לאשקלון וממש לאחר מכן יש פניה שמאלה לכיוון בית האריזה עם משטח אספלט:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=26093&highlight=tkolber+%F0%E9%F6%F0%E9%ED
הטסה נעימה
aofer
04-02-2011, 12:17:30
ליד פריאור כבר אי אפשר להטיס, פיזרו שם ערימות חול לצד הכביש וזה די מפריע. אם אנחנו מדברים על אותו מקום.
לגבי בית שיקמה, קודם אתקן, זה לא קיבוץ אלא מושב, יש שם מנחת מאד נחמד שהיה פעם של אולטראלייטים ועכשיו משמש רק לטיסנים.
יכול להיות שיהיה קצת קשה להכנס לשם בגלל בוץ. בכל מקרה בימי שישי אחה"צ יש שם הרבה אנשים.
לצערי, מאד מלוכלך שם :(
אבל זה מקום טוב להטיס בו
ofaingu
04-02-2011, 12:53:56
ליד פריאור כבר אי אפשר להטיס, פיזרו שם ערימות חול לצד הכביש וזה די מפריע. אם אנחנו מדברים על אותו מקום.
לגבי בית שיקמה, קודם אתקן, זה לא קיבוץ אלא מושב, יש שם מנחת מאד נחמד שהיה פעם של אולטראלייטים ועכשיו משמש רק לטיסנים.
יכול להיות שיהיה קצת קשה להכנס לשם בגלל בוץ. בכל מקרה בימי שישי אחה"צ יש שם הרבה אנשים.
לצערי, מאד מלוכלך שם :(
אבל זה מקום טוב להטיס בו
כנראה שלא היית שם הרבה זמן :D ,כבר לא באים לשם כלכך הרבה אנשים כפי שהיו באים בחודשי הסתיו שנה שעברה,אני שם כל יום שישי כאשר מזג האוויר מותיר זאת ,והאמת היא שלאחרונה כמה מחברי המנחת לקחו יוזמה ושכרו שופל שינקה את הלכלוך-לא שזה באמת עוזר כי באים אנשים ממקומות אחרים וגם מלכלכים...
edoman
12-02-2011, 21:51:53
כנראה שלא היית שם הרבה זמן :D ,כבר לא באים לשם כלכך הרבה אנשים כפי שהיו באים בחודשי הסתיו שנה שעברה,אני שם כל יום שישי כאשר מזג האוויר מותיר זאת ,והאמת היא שלאחרונה כמה מחברי המנחת לקחו יוזמה ושכרו שופל שינקה את הלכלוך-לא שזה באמת עוזר כי באים אנשים ממקומות אחרים וגם מלכלכים...
אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל אם אתם מדברים על אותו דבר
אני הייתי שם לפני שבועיים ופזרו שם חימה לרעש של הרכבת לתשתית של הישוב למתנחלים
בכל מקרה שגיא בבית שיקמה שזה מושב ולא קיבוץ כמו שאמרו פה יש מנחת
המסלול קצת משובש לא כמו ביוטבתה אבל לא מפריע במיוחד להטיס מסוקים וטיסנים...
רק תגיד לי שאתה מגיע לשם אני רוצה לפגוש אותך סוף סוף...
ofaingu
12-02-2011, 21:58:10
אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל אם אתם מדברים על אותו דבר
אני הייתי שם לפני שבועיים ופזרו שם חימה לרעש של הרכבת לתשתית של הישוב למתנחלים
בכל מקרה שגיא בבית שיקמה שזה מושב ולא קיבוץ כמו שאמרו פה יש מנחת
המסלול קצת משובש לא כמו ביוטבתה אבל לא מפריע במיוחד להטיס מסוקים וטיסנים...
רק תגיד לי שאתה מגיע לשם אני רוצה לפגוש אותך סוף סוף...
חח עדן אני דיברתי על בית שיקמה לא על הכביש של פרי אור...למרות שגם שם (פרי אור) היה נחמד להטיס אתמול,הטסנו יותר למעלה עם הכביש ולא איפה שהר החול הזה...
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.