צפייה בגרסה מלאה : שאלה בעיה עם blade mcx
Shaohad
05-02-2011, 16:54:16
אהלן יש לי blade MCX
הוא טס טוב רק יש בעיה קטנה, כאשר אני נותן לו גז מלא סטיק שמאלי למעלה עד הסוף הוא מתחיל להסתחרר די מהר ויוצא משליטה,
כשהסטיק השמאלי לא עד הסוף למעלה הוא טס סבבה ומסתובב לאט
כל טריימים במרכז, ניסיתי להיזז את הטרים של הסיבוב אזל במהירות הכי גבוהה הוא מסתחרר
אשמח לעזרה
תודה
liorz055
05-02-2011, 17:28:56
חבר שלי גם סבל מהבעיה הזו, החלפנו הכל ,]אינר-שאפט גלגלי שיניים , הכל, וזה לא עזר. אצלו הסיבה לתופעה הייתה שחיקת המנועים בראשד, כאשר היה לו מנוע אחד חדש יותר ולכן לא הייתה שחיקה שווה ומכאן הסבסוב במתן יותר סטיק.
הפרוגנוזה שלי החלפת מנועים, אבל בטוח יש יותר מנוסים ממני שיכולים לתת אינפוט יותר טוב.
gadily
05-02-2011, 21:48:14
יתכן מאד שאתה צריך להחליף מנוע זנב. גם לי קרתה תופעה דומה. אחרי החלפת מנוע זנב (בום קומפלט) נפתרה הבעיה.
ל-Blade MCX אין מנוע זנב.
Shaohad
05-02-2011, 22:37:25
יתכן מאד שאתה צריך להחליף מנוע זנב. גם לי קרתה תופעה דומה. אחרי החלפת מנוע זנב (בום קומפלט) נפתרה הבעיה.
חח זה מסוק קואוקסיאלי בלי מנוע זנב ת תודה על התגובות אשמח לעוד רעיונות, המסוק חדש כך ששחיקה לא נשמע הגיוני
יכולה להיות בעיה במעגל האלקטרוני (אם אני לא טועה, נקרא 1 ל-5) שמכיל את מערכת היצוב של המסוק. תוכל לפנות לאחת החנויות שמחזיקה חלפים ולנסות להחליף.
Shaohad
10-02-2011, 12:19:47
אשמח לעוד רעיונות , המסוק חדש הלני ניראה כמתפקד תקין וגם המנועים
guy1a
10-02-2011, 12:46:07
חח זה מסוק קואוקסיאלי בלי מנוע זנב ת תודה על התגובות אשמח לעוד רעיונות, המסוק חדש כך ששחיקה לא נשמע הגיוני
לא מבין מה כל כך מצחיק .. אבל זה שהוא חדש לא אומר כלום
מספיק שפעם אחת התרסק ולא סגרת מצערת מיד !! בשביל שאו תשרוף מנוע או תשחק גג"ש
השרשור הזה יותר גרוע מהשרשור לימוד שחיה בהתכתבות שלי :D
Shaohad
10-02-2011, 16:04:42
לא מבין מה כל כך מצחיק .. אבל זה שהוא חדש לא אומר כלום
מספיק שפעם אחת התרסק ולא סגרת מצערת מיד !! בשביל שאו תשרוף מנוע או תשחק גג"ש
השרשור הזה יותר גרוע מהשרשור לימוד שחיה בהתכתבות שלי :D
huh?
המסוק לא עבבר ריסוק מסיבה לא ברורה הוא מסתובב כשהמצערת פתוחה עד הסוף,
מנועים עובדים טוב הולח עושה רושם עובד טוב הכל עובד תקין, הסיבוב המוגזם מתחיל רק בזה שהמצערת פתוחה עד הסוף , כשהיא פתוח חלקית המטוס מאוזן
אשמח לעוד דעות
אחד המנועים שלך נחלש וצריך להחליפו ...!!!
גם לי היתה בעיה דומה קורה בפתיחת וסגירת מצערת קיצונית, החלפתי ממנוע הבעיה נפתרה
בהצלחה ....
guy1a
10-02-2011, 20:14:08
זכותך המלאה לא לקבל את הדעה של אנשים שאתה לא מכיר ..
אבל אל תצפה לתשובת קסם .. תמחא פעמיים יד וקפיצה ימינה .. והופ ! הכל יעבוד כמו שצריך ... קנית מוצר זול וככה הוא גם שווה ...
סה לה וי
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.