PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! מבעלי HobbyKing ECO6 50W 5A Balancer/Charger

AsafDov
09-02-2011, 22:59:01
ניתקתי את המטען מהחשמל ולפתע הוא שבק חיים כשניסיתי לחבר מחדש. פתחתי אותו ואני חושב, או מדמיין, שראיתי שהקבל הכי גדול שם נשרף. איך זה קרה והאם מישהו יכול לעזוק לי לפתור את הבעיה? תודה.

איזי
10-02-2011, 05:28:20
תעלה תמונה שלו פתוח. קבל נהרס לרוב על ידי קוטביות הפוכה או מתח שפורץ את הבידוד, כלומר גבוה מהערך הנקוב על הקבל.

valaza
10-02-2011, 10:43:59
הפתרון הכי טוב (אמנם לא הכי נוח)
תארוז אותו כמו שהוא, ושלא יראו שפתחת אותו, שלח אותו חזרה ותזמין לך אחד אחר...

למרות שאני בדרך כלל נוטה לטובת ה"פרוייקטים באלקטרוניקה", רוב המעגלים יכולים לעבוד גם בלי קבל זה או אחר (תלוי בתפקיד הקבל במעגל כמובן...), ולכן אני חושד שעוד משהו נשרף שם, אם תחליף קבל והעסק לא יעבוד אז גם הלכה האחריות, אי לכך ובהתאם לזאת תעשה לעצמך טובה ושלח אותו חזרה...

AsafDov
10-02-2011, 17:49:22
המממ נכון, תודה רבה על העצה.

AmitB
13-02-2011, 18:04:16
הפתרון הכי טוב (אמנם לא הכי נוח)
תארוז אותו כמו שהוא, ושלא יראו שפתחת אותו, שלח אותו חזרה ותזמין לך אחד אחר...
.....

בקשה קטנה בשמי ואני מאמין שגם בשם אחרים - אנא אל תעשו את זה. נסיון "לסדר" את המוכר אולי יחסוך לכם כמה שקלים בטווח הקצר, אבל יכול גם לגרום לאותו מוכר, בסופו של דבר, להפסיק לשלוח לישראל (כמו רבים ורעים שכבר נוהגים כך). וכולנו נפסיד.

אם המוכר נקניק סדרתי ומכר לכם משהו דפוק, ולא מוכן לקחת אחריות ספרו לכולם. אם הוא לרוב בסדר וקרתה תקלה - עדיף קודם כל לנסות ליישב את הענין בצורה ישרה ולא ככה.

AsafDov
14-02-2011, 17:56:03
אני פשוט התייחסתי לזה כמימוש אחראיות בדרך ישרה בהחלט. ושלחתי להם אימייל על מה שקרה לי והם אמרו לי לשלוח להם. שום דבר לא ישר בזה :)