צפייה בגרסה מלאה : אוף! מת לי הלפטופ צריך דחוף (באמת) לקנות חדש
Boogle
12-02-2011, 14:54:21
סליחה על השימוש בדחוף אבל, לצערי , זה סופר דחוף.זהו מחשב העבודה שלי שעימו אני הולך ללקוחות, ובלעדיו אני יכול לשבת בבית תרתי משמע.
לא מדובר בלפטופ רגיל ,אני זקוק ללפטופ בעל כרטיס מסך התומך בOPEN GL בחומרה, ממשפחת הQUADDRO של NVIDIA או הFIRE-GL של ATI.
הלפטופ שלי, ששימש אותי עד היום בצורה מעולה היה DELL M65, אני מתכוון לשלוח אותו לתיקון למרות שאני סקפטי כי מבדיקות שעשית משהו נדפק במעגל של כרטיס המסך וזה אומר בעצם החלפה של הMB.
בקיצור, מי שיכול להפנות אותי למשווק הגון של כאלו אודה לו מאוד, ואם זה מישהו מבאי הפורום אשמח לספק לו פרנסה.
נ.ב. למי שיודע או יכול לסדר לי אפילו לשכור אחד כזה (M65)לשבוע הקרוב זה יכול להיות מצויין כי אעביר את הדיסק אליו ואוכל לעבוד.
תודה.
guy1a
12-02-2011, 15:02:13
צר לי
לעזור עם לפטופ אני לא יכול
אבל אם מחשב שולחני עוזר לך
יש לי אחד כזה בכוננות, אתה יכול לקבל.
רק תגיד.
maozasaf
12-02-2011, 15:05:51
תשמע,
גם לי קרה מקרה דומה עם הלפטופ, אצלי הוא החליט לא להידלק יותר ..שום נורה לא דלקה ..
בהתחלה חשבתי שהלך הספק או הסוללה ..
לקחתי אותו לטכנאי מחשבים ש"בדק" וקבע שצריך להחליף את ה MB (עלות של 2000 ש"ח כולל עבודה).
לאחר בדיקה בגוגל, לקחתי את המחשב הביתה פירקתי והסרתי את הסוללה של הCPU שנמצאת על ה MB בערך לדקה.
ותנחש איזה קסם ...המחשב חזר לתפקוד מלא !
כמה שחסכתי :)....ואפילו בלי סווארם :rolleyes:
תנסה את עניין הסוללה אולי זה יכול לעזור.
אסף
Boogle
12-02-2011, 19:02:35
תודה על העצה, דבר ראשון שעשיתי היה לפתוח את מכסה השרות ולנתק את סוללת הגיבוי, לוודא שהזכרונות במקומם וכל ה"נתיקים" מחוברים.
הצלחתי להעלות את הביוס עם מסך חיצוני ואני מקבל המון גארבג' עליו עם פסים בצבעים שונים והמסך הראשי לא מגיב.
די ברור שהכרטיס מסך איבד את עצמו לדעת (או שאולי הזכרון שלו מת - יש לו זכרון נפרד) בכל אופן , אשלח אותו למעבדה לקבל חוות דעת רוב הסיכויים שהוא עובר למצב RIP.
בהזדמנות זו אני רוצה להודות לחברים הטובים שלי מהפורום שישר קפצו והציעו לי לפטופים משלהם לשימוש עד שאצטייד בחדש.
פשוט כייף עם חברים כאלו וקהילה כזו.
ת ו ד ה רבה !!! :):):):)
ZvikaF
12-02-2011, 19:07:41
נשמע לא נעים, בדקת יד 2 ?
יש מישהו בחדרה ...
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=4250332
Shlomi4046
12-02-2011, 19:11:26
CMS
יבואן DELL בארץ עובד איתו המון מחירים מעולים
דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה טלפון
או עזרה נוספת
DanielJoseph20
12-02-2011, 21:34:49
יש לי מחשב ASUS m50Vm
שאני יכול להלוות לך, יכול להיות שיוכל לשמש אותך
המרסק
12-02-2011, 21:48:19
יש לי עצה ,אבל רק למקרה ואבדו כל הקצים.
הכנס את המעגל הראשי לתנור ב180 מעלות ל3 דקות.
עם כל האבסורד, במידה ולא צלית את הPCB, זה מחדש את ההלחמות ובעבר הציל לי לפטופ גמור.
Boogle
13-02-2011, 01:20:23
וואו תודה על ההצעות, אתם נהדרים! :)
הלפטופ יסע מחר למעבדה , אם לא ישמישו אותו שם אני גורט אותו- לא שווה הסיכון שימות לי באמצע העבודה.
כרגע הושאל לי לפטופ, אני אנסה להתקין עליו מחר את הSW ולראות אם הוא מתפקד, אם לא, אני אקנה חדש והמתוקן (אם לא יגרט) ישמש לגיבוי.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.