PDA

צפייה בגרסה מלאה : אוף! הנפילה

HeliDraco
12-02-2011, 22:28:59
הי כולם

אז היום בבוקר זה קרה. טעות שלי בתרגיל הפגישה את הלוגו עם הקרקע באופן לא מתוכנן :mad:
למרות שעל פניו המסוק נראה די שלם (נפילה בשדה ירוק ובוצי עם צמחיה גבוהה) הנזק נראה די כואב:

1.שני זוגות הלהבים
2.תומכות סקידים - נתלשו מהפריים (על זה בסעיף הבא)
3.שני צידי הפריים - תומכות הסקידים קרעו את האוזניים שעליהם הן יושבות והפכו את הפריים לבלתי שמיש. מבאס, שאר הפריימים דווקא נראים שלמים.
4.גג"ש ראשי נטחן - נראה שהגג"ש לקח על עצמו את רוב עוצמת המכה ודי שמר על הראש (על זה בהמשך)
5.בום זנב - נמעך קלות. תיאורטית, יכול להמשיך לעבוד, אבל אני לא אוהב את זה.
6.לינק Mixing אחד התעקם. בשני - נקרעה האוזן.
7.שני הברגים שמחברים את ה-Mixing Arms לגריפים התעקמו. הגריפים עצמם לא נפגעו, אבל לא בטוח שאצליח לחלוץ את הברגים מהמיסבים ולהציל את הזרועות עצמן.
8.פלייבר התעקם.
באופן מפתיע, שני הצירים העיקריים (ראשי וספינדל) נראים תקינים (אחרי לא מעט גלגולים על שולחן זכוכית). כנ"ל הזנב.
9.ויותר בקטנה - (1) בתהליך הבדיקה והפירוק התעקמה הדיסקה הקפיצית ששמרה על הגג"ש הראשי על הציר ו-(2) נקרא הציפוי על אחד הפאדלים. חוץ מזה שניהם מלאים בבוץ, אבל זה פתיר :)

כמעט כל החלקים זמינים ברדיהלי, מלבד הבום והפלייבר.

מעצבן.... :mad:

shlomiv10
13-02-2011, 05:37:25
אם זה מנחם אותך במשהו אני נפגש לא מתוכנן עם אמא אדמה פעמיים בחודש ממוצע לפעמים גם הממוצע הזה עולה כל זה קורה בגלל סחוג בתחת פעם אמר לי אדם חכם "לך על לפני פי התהום" אבל מה לעשות שאני לא יכול והולך "על פי התהום"קח את זה בסבבא ביי

wonderd
13-02-2011, 06:57:44
באסה לשמוע.
זה אולי יתרון בפריים שמתפרק לחלקים - האזניים שמחזיקות את הסקידים קשורות לפלטה תחתונה בלבד ולא לכל הפריים..לא מנחם אבל אולי מעט יותר זול בתיקון..

HeliDraco
13-02-2011, 08:53:06
באסה לשמוע.
זה אולי יתרון בפריים שמתפרק לחלקים - האזניים שמחזיקות את הסקידים קשורות לפלטה תחתונה בלבד ולא לכל הפריים..לא מנחם אבל אולי מעט יותר זול בתיקון..

כן, האזור הזה של הלוגו הוא נקודה חלשה (במסוק איכותי ביותר).
ההמלצה לבעלה הלוגו בד"כ היא לחבר את הסקידים עם ברגי פלסטיק. במצב של ריסוק הברגים נגזרים, ללא נזק לפריים.

kal1311
13-02-2011, 11:55:19
היי ואדים

צר לי לשמוע על הריסוק ועל הנזק הרב שנגרם
לא מזמן ראיתי גם שאריות של לוגו 600 שהתפרק
לא מחזה מרהיב
אכן הפריים זו נקודת תורפה מאכזבת בכלי שעולה כל כך הרבה כסף
מקווה שתחזור לעניינים..ומהר:)