צפייה בגרסה מלאה : שאלה איך הפרו לעומת הMINI PROTOS ?
shlinZ
15-02-2011, 12:00:07
שלום, יש לי מיני טיטאן ( גודל 450 ) ואני רוצה לקנות עוד מסוק.
אני מתלבט בין שני דגמים, ה PRO והפרוטוס מיני, האם למישהו יש ניסיון עם אחד או שניים מהם?
אני מתכוון להביא את זה מחו"ל וכבר מצאתי חנות ( טיסני חולון ) שמשווקים חלקים של MINI PROTOS ורציתי לדעת אם יש חנות מסודרת שמוכרת חלקים גם ל PRO.
ועוד שאלה בנוגע לסוללות. מה עדיף הHYPERION G3 או ה OUTRAGE NGR ?ממה שהבנתי שניהם סוג חדש של סוללות ורציתי לדעת אם למישהו יש את הסוללות האלה או שהוא שמע משהו בנושא.
תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב !
guyro
15-02-2011, 12:21:57
יש לך כבר שירשור שכבר נשאלה השאלה על ההשוואה בין המסוקים:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=32697
לגבי הסוללות שניהן מעולות וקיימות מספיק זמן בשוק, מפה זה רק עניין של תקציב.
ל- OUTRAGE NRG יש יבואן מסודר בארץ - מרכז המסוקים בראשון לציון
לגבי חלקים ל- PRO יש יבואן מסודר בארץ ל-ALIGN - הובימאסטרס בהרצליה ומי-הובי בירושלים
wind556
15-02-2011, 12:56:34
לא שאני חסיד גדול של אליין, אבל לא הייתי מהסס בכלל בין השניים, ובוחר בפרו.
חלקים לא צריכים בכל להטריד אותך, העולם מוצף בחלקים של אליין (ובעצם של כל מסוק אחר, למעט המיני טיטן שיש לו הכי מעט מקורות לחלפים).
אני מטיס את הפרו עם הסוללה הזאת:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idproduct=11944
במילה אחת: מושלמת
HeliDraco
15-02-2011, 19:47:55
שלום, יש לי מיני טיטאן ( גודל 450 ) ואני רוצה לקנות עוד מסוק.
אני מתלבט בין שני דגמים, ה PRO והפרוטוס מיני, האם למישהו יש ניסיון עם אחד או שניים מהם?
אני מתכוון להביא את זה מחו"ל וכבר מצאתי חנות ( טיסני חולון ) שמשווקים חלקים של MINI PROTOS ורציתי לדעת אם יש חנות מסודרת שמוכרת חלקים גם ל PRO.
ועוד שאלה בנוגע לסוללות. מה עדיף הHYPERION G3 או ה OUTRAGE NGR ?ממה שהבנתי שניהם סוג חדש של סוללות ורציתי לדעת אם למישהו יש את הסוללות האלה או שהוא שמע משהו בנושא.
תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב !
לא אתייחס למסוקים (פחות מכיר). לגבי הסוללות - ה-NRG קיימת כבר כמ זמן. יש לי אחת כזאת על ה-450 והיא מעולה. הצליחה לשרוד גם אחרי כמה אחיות מ-HC ואחות תאומה מסדרת XP :)
שאלה לא קשורה (ואני מקווה שאני לא אפתח כאן חזית) - אם אתה קונה מסוק שני, אתה בטוח שאתה רוצה עוד 450? לא כדאי לגוון קצת? ;)
shlinZ
15-02-2011, 21:36:29
תודה לכל העוזרים , ולשאלתך ואדים ,אני חשבתי גם על לקנות TREX250.
הוא נראה לי קטן ומגניב , והוא לא דורש מרחבים כדי להטיס ( וכמובן יותר זול ).
ועוד שאלה בנושא, קראתי בפורומים בחו"ל על ה 250 וראיתי שהרבה אנשים מתלוננים על בעיות שקשורות לזנב.. מישהוא שמע על הבעיה ?
מה דעתכם ?
תודה לעוזרים !
s.mario
15-02-2011, 22:20:17
אני מטיס את ה250 ונהנה ממנו.
בהתחלה היו לי מעט בעיות בזנב , אך עם להבי זנב מתאימות ומעט כיוונים - פרפקט!
shlomi186
15-02-2011, 23:40:04
אני מטיס את הפרו כבר שלושה חודשים , נהנה מכל רגע , בעקבותיו רכשתי אליין 450 אני מחכה לסוללות ושלט לאליין כרגע הם היכן שהוא בין המזרח הרחוק לארץ הקודש :rolleyes:
wind556
16-02-2011, 09:02:04
ועוד שאלה בנושא, קראתי בפורומים בחו"ל על ה 250 וראיתי שהרבה אנשים מתלוננים על בעיות שקשורות לזנב.. מישהוא שמע על הבעיה ?
מה דעתכם ?
תודה לעוזרים !
אל תטעה
ה250 הופך להיות מאד יקר בשימוש
זה אחד המסוקים הכי גרועים שאליין ייצרו, ורק מעטים נהנים ממנו לאורך זמן
כמו כן זה מסוק שצובר בלאי שאינו כדאי לתיקון
טס מצויין-אבל בעייתי בתחזוקה
bendisar
16-02-2011, 13:08:23
מה דעתכם ?
תודה לעוזרים !
ה- 250 מסוק נחמד, פשוט צריך להשקיע בבנייה שלו הרבה אם רוצים שהוא יטוס כמו שצריך, כולל הזנב שלו עובד טוב בצורה המקורית, פשוט צריך לשים לב שכל המכלול יזוז חלק מאוד
במקרה ותבחר בו, וסתם אם אתה רוצה לעיין- יש כאן את השרשור שעשיתי בזמנו לגבי איך לבנות את המסוק הזה כמו שצריך כדי שיטוס מושלם
לחץ כאן לקישור (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=12205)
shlinZ
16-02-2011, 21:29:46
טוב, בחרתי ב 250 SE אז תודה רבה לעוזרים ובמיוחד לאלעד על הסקירה (שתעזור לי בעתיד כמובן ) !
רק שאלה אחרונה בנוגע למיסים , אם אני מזמין מחו"ל משהו שעולה מעל 100$ זה נכון שלפעמים אני צריך לשלם משהו למכס או דברים כאלה ?
תודה רבה ויום טוב !
shlinZ
17-02-2011, 15:25:49
?????????????. מה אף אחד פה לא הזמין משהו מחו"ל ביותר מ 100$ ???????????????
ובקשר לסוללות ל 250SE הבנתי ש 850MAH זה הגודל ה"מושלם" ( יותר מזה פוגע בביצועים והופך את המסוק ל "NOSE HEAVY " ) אבל אני לא מחפש מסוק ל 3D אלה מסוק להטיס לכיף עם זמן טיסה מקסימלי .
כדי לשלב בין השניים בחרתי ב :2 סוללות HYPERION 900 45C ו 2 סוללות HYPERION 1100 25C , האם אלה סוללות גדולות / כבדות מדי ? וכמה דקות טיסה אני יקבל עם כל אחת מהן אם אני רק מרחף ועף שמיניות.
תודה ויום טוב.
HeliDraco
17-02-2011, 15:30:02
?????????????. מה אף אחד פה לא הזמין משהו מחו"ל ביותר מ 100$ ???????????????
ובקשר לסוללות ל 250SE, בחרתי 2 סוללות HYPERION 900 ו 2 סוללות HYPERION 1100 , האם אלה סוללות גדולות / כבדות מדי ?
תודה.
הזמינו, הזמינו :D
יש לא מעט דיונים על זה בפורום המתאים.
בגדול:
1.כל דבר יקר מ-50$ חייב במיסים
2.כלל אצבע - המיסים על החבילה הם כ-30% מערכה.
זה מה שאני זוכר.
shlinZ
17-02-2011, 15:37:20
אתה בטוח ? כי הזמנתי חופה ולהבי קרבון ועוד דברים למסוק שלי לפני איזה חודשיים שעלו ביחד 99$ ולא שלמתי מיסים , האם סתם היה לי מזל ?
s.mario
17-02-2011, 16:04:32
אתה בטוח ? כי הזמנתי חופה ולהבי קרבון ועוד דברים למסוק שלי לפני איזה חודשיים שעלו ביחד 99$ ולא שלמתי מיסים , האם סתם היה לי מזל ?
בהחלט....
לגבי הסוללות , תן בבקשה קישורים.
לא יודע לגבי משקל , אך מעריך שלא קריטי...מה שקריטי(מאד) הוא הגודל הפיזי של הסוללה.
גם ה850 נכנסת "על הקצה" לחופה הפצפונת של ה250...
מבחינת זמן טיסה אני מעריך שתקבל 7-8 דק' בטיסה רגועה...
Yoav Lahav
17-02-2011, 18:07:06
הצעה מנסיון עם ה 450 פרו:
קנה את הפרו. אל תתקרב לחנויות בארץ המחירים פה מטורפים.
כמו שעודד אמר עולם מלא בחלקים לפרו.
כדאי לך להזמין מראש אצל הסיני את החלקים שתצטרך הכי הרבה:
להבים ראשי וזנב,
גלגלי שיניים ראשי וזנב,
ציר ראשי,feathering shaft,
ציר זנב,בום,
מגלשיים, סט ברגים.
עולה גרושים וככה גם לא תתפתה לקנות פה כי כבר יהיה לך.
בנוסף אני ממליץ בחום על מנוע turnigy 2223H 4400 KV 600W עם בקר 60A
והסוללה של עודד.
זה ה מ ס ו ק.
טס במהירות אדירה חזק אימים ביצועים לא מהעולם הזה.
בהצלחה יואב.
shlinZ
18-02-2011, 11:24:46
קודם כל תודה לכל מי שמגיב ועוזר!
יש לי שאלה בנוגע למסוק הנוכחי שלי MINI TITAN , בו נומר שמאז שהרכבתי אותו וחיברתי את כל החוטים לא נגעתי בו יותר מידיי , הוא טס בערך פעם בשבועיים.. , אני רוצה לדעת עם נוצר בלאי כלשהו שהמסוק "סתם" עומד בחדר וצובר אבק ובלי שום קשר ללעמוד ולצבור אבק המסוק אצלי קרוב לשנה , יש פעולות של תחזוקה שוטפת שאני צריך לעשות חוץ מלבדוק שכל הראש לא יותר מידיי מחוזק או משוחרר?
. בקשר לטיסה עצמה , כל פעם שאני רואה סרטון של מישהו מטיס בתחילת הטיסה הוא מבצעה פירואט במקום תוך כדי טיסה למעלה ולמטה ונשאר ככה עד מתי שמתחשק למטיס.. אני לא מבין איך למסוק יש כזה קיזוז מושלם , כאילו הוא מקובע על ציר דימיוני שעובר לו בMAIN SHAFT ? אני שואל את זה כי במיני טיטיאן שלי גם ביום הכי טוב מבחינת רוחות אני לא עובר את ה 3 פירואטים לפני צלילה מסוכנת לכיוון הקרקע..ובכלל המסוק מטייל הרבה על דעת עצמו זה שאלה של קיזוז או בלאי/ בניה לקויה של הראש?
תודה רבה לעוזרים!!
wind556
18-02-2011, 12:02:08
קודם כל תודה לכל מי שמגיב ועוזר!
יש לי שאלה בנוגע למסוק הנוכחי שלי MINI TITAN , בו נומר שמאז שהרכבתי אותו וחיברתי את כל החוטים לא נגעתי בו יותר מידיי , הוא טס בערך פעם בשבועיים.. , אני רוצה לדעת עם נוצר בלאי כלשהו שהמסוק "סתם" עומד בחדר וצובר אבק ובלי שום קשר ללעמוד ולצבור אבק המסוק אצלי קרוב לשנה , יש פעולות של תחזוקה שוטפת שאני צריך לעשות חוץ מלבדוק שכל הראש לא יותר מידיי מחוזק או משוחרר?
. בקשר לטיסה עצמה , כל פעם שאני רואה סרטון של מישהו מטיס בתחילת הטיסה הוא מבצעה פירואט במקום תוך כדי טיסה למעלה ולמטה ונשאר ככה עד מתי שמתחשק למטיס.. אני לא מבין איך למסוק יש כזה קיזוז מושלם , כאילו הוא מקובע על ציר דימיוני שעובר לו בMAIN SHAFT ? אני שואל את זה כי במיני טיטיאן שלי גם ביום הכי טוב מבחינת רוחות אני לא עובר את ה 3 פירואטים לפני צלילה מסוכנת לכיוון הקרקע..ובכלל המסוק מטייל הרבה על דעת עצמו זה שאלה של קיזוז או בלאי/ בניה לקויה של הראש?
תודה רבה לעוזרים!!
אתה מתאר שתי תופעות ברורות:
הראשונה היא שהמסוק הזה "לא משהו" , ויש בו שגיאות הנדסיות מוכחות שמעידות על מחשבה לקויה בתיכנון (קדימה, מלחמה :D)
והדבר השני הוא שהמסוק שלך בפשטות לא מכוון.
דבר נוסף אפשרי זה שאתה לא מספיק מתורגל בהטסה
ואם עוד לא הזמנת T REX 250 תחסוך לך את זה. מבין כל ה250 שקיימים בשוק הוא אפילו לא עולה על הHK , שלא לדבר שבדגמים האלה הקופטר איקס טוב ממנו בהרבה (ממש הרבה) ועולה פחות.
אבל שלא תבין לא נכון, כל ה250 לא טובים מספיק בשביל הגודל הזה, גם לא הקופטר איקס.
ולפני שכל הנשמות הטובות יזדקקו לסטרפסילס עקב צעקות החמס אציין את זה שוב (בפעם המאה):
הטי רקס 250 טס מצויין. כנ"ל גם כל שאר ה250 בשוק, הבעייות הן בתחום החומרים והתחזוקה
shlinZ
18-02-2011, 12:56:33
שהמסוק הזה "לא משהו" , ויש בו שגיאות הנדסיות מוכחות שמעידות על מחשבה לקויה בתיכנון
נעלבתי.....זה לא עלה 50$ מסין... יש לזה סרוואים וג'ירו יחסית בסדר.(401 65MG S9650ׂ)
אפילו במעבורות חלל יש " שגיאות הנדסיות" ועוד "מוכחות " אבל בכל זאת הגיעו לירח ( כמובן אחרי מספר "ריסוקים" )
וזה לא שהוא " בלתי ניתן " להטסה בעליל....
ונחזור לשאלתי...
bendisar
18-02-2011, 13:08:34
נעלבתי.....זה לא עלה 50$ מסין... יש לזה סרוואים וג'ירו יחסית בסדר.(401 65MG S9650ׂ)
אפילו במעבורות חלל יש " שגיאות הנדסיות" ועוד "מוכחות " אבל בכל זאת הגיעו לירח ( כמובן אחרי מספר "ריסוקים" )
וזה לא שהוא " בלתי ניתן " להטסה בעליל....
ונחזור לשאלתי...
יצא לי להטיס מיני טיטאן
האמת שזה מסוק די יציב, אפילו יציב מידי לטעמי
רוב הסיכויים שהחוסר יציבות שלו אצלך נובע מכיוון לא נכון של המסוק, או לחילופין חוסר במיומנות בהטסה
לבצע מספר פירואטים לאט ובמקום זה משהו שהרבה יותר קשה ממה שהוא נראה, אבל המסוק כן אמור להיות יציב
כמובן שיציבות זה מושג מאוד יחסי, מכיוון שמסוק 500 לדוגמא יציב בעשרות מונים ממסוק 450
בקשר לתחזוקה של המסוק
זה שמסוק חשמלי עומד במקום לא מפריע לא יותר מידי
מה שכן יש לבדוק זה שכל הלינקים במקומם, ולא רופפים מידי חס וחלילה
שאין חופשים שלא אמורים להיות במסוק ואם כן לברר איך ולמה
מה שכן כדאי לעשות זה לנקות את המסוק (במיוחד את החלקים הנעים בראש ובנזב)
טוב טוב כדי שלא ישאר אבק, ואז לשמן את החלקים הנעים
ודרך אגב מעבורות חלל אף פעם לא הגיעו לירח:rolleyes: אלה היו טילים עצומים שהגיעו לשם
shlinZ
18-02-2011, 13:14:19
ודרך אגב מעבורות חלל אף פעם לא הגיעו לירח:rolleyes: אלה היו טילים עצומים שהגיעו לשם
התיחסתי לאנשים ש"הגיעו" לא למעבורות אבל כן הבנתי את הנקודה.
תודה על המידע !
s.mario
18-02-2011, 15:53:05
אין לך מה להעלב כלל...
אתה פשוט צריך ללמוד לסנן תגובות של אנשים...
לרוב אלו יהיו השמצות כלפי הציוד שלך - מנגד תשבוחות של "מושלם" כלפי הציוד שלהם...;)
אין לך מה להעלב כלל...
אתה פשוט צריך ללמוד לסנן תגובות של אנשים...
לרוב אלו יהיו השמצות כלפי הציוד שלך - מנגד תשבוחות של "מושלם" כלפי הציוד שלהם...;)
+1 מעולה.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.