PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! הרכבה וכיוון של מסוק COPTERX SE

shaloma
16-02-2011, 14:50:25
שלום לכולם,

שמי שלום ואני מתגורר במודיעין.

אני מטיס הרבה שנים טיסנים ולאחרונה לאחר שקניתי לילדי מסוק צעצוע, התלהבתי מהתחום.

התחלתי להטיס בסימולטור FMS ובהמשך לאחר שקראתי בפורום המכובד ש - CopterX Se הוא מסוק טוב (בראיית עלות/תועלת) להתחיל בו את ההיכרות עם התחום, אז הזמנתי סופרקומבו מחו"ל. זה כולל מלבד המסוק את כל האלקטרוניקה, המנוע, הבקר והג'יירו.

בנוסף קניתי כל מיני אביזרים משלימים להרכבה, איזון והטסה.

יש לי בביית סוללות זיפי 3 תאים 2200 מילי. 20C-30C.

דיסק ההוראות שקיבלתי עם המסוק לא עובד ומצאתי מדריכים באינטרנט, אך אני לא בטוח שהם המתאימים ביותר. אם יש למשהו מדריך מפורט בפורמט PDF או הפנייה לסרטי הרכבה טובים, אשמח לקבל מכם.

האמת שהקיט כבר חודש וחצי אצלי ואני לא מרגיש בטוח להתחיל במלאכת ההרכבה בתחום שהוא זר לי לחלוטין.

אשמח לקבל עצות מהחברים איך לגשת למלאכת ההרכבה והכיוון. האם מספיק לעשות זאת רק באמצעות קריאה וחיפוש באינטרנט, או שכדאי להסתייע בעזרה והכוונה של משהו מנוסה.

אשמח לקבלת עזרה מכל סוג שהוא.

תודה מראש לעונים

moshezm
16-02-2011, 15:35:51
תוריד את המדריך של Trex 450SE V2 זהה לגמרי.
http://www.helifreak.com/showthread.php?t=43239

ייתכן ותצטרך לפתוח חשבון.

בהצלחה.

bartovmoti
16-02-2011, 16:48:09
קבל עצה ראשונה,
אני רואה שקיבלת צלב אימונים עם הקיט.
אם אתה רוצה ללמוד להטיס ולהתקדם מהר אל תרכיב אותו..

shaloma
16-02-2011, 18:37:40
משה, תודה על ההפניה. הורדתי את המדריך המפורט (אכן נדרשתי לפתוח חשבון)

לגבי צלב האימונים, ממה שקראתי עד כה בפורום, הדיעות חלוקות לגבי האפקטיביות שלו והתועלת הגלומה בו למטיסים מתחילים. נחליט בהמשך ...

תודה למי שהציע עזרה בפרטי

edoman
16-02-2011, 18:40:09
קבל עצה ראשונה,
אני רואה שקיבלת צלב אימונים עם הקיט.
אם אתה רוצה ללמוד להטיס ולהתקדם מהר אל תרכיב אותו..

+1
בנוסף תעקוב בקפידה על המדריך
אחלה מדריך מסביר הכל ובפשטות
שיהיה בהצלחה

נולד לטוס
16-02-2011, 19:46:17
משה, תודה על ההפניה. הורדתי את המדריך המפורט (אכן נדרשתי לפתוח חשבון)

לגבי צלב האימונים, ממה שקראתי עד כה בפורום, הדיעות חלוקות לגבי האפקטיביות שלו והתועלת הגלומה בו למטיסים מתחילים. נחליט בהמשך ...

תודה למי שהציע עזרה בפרטי

דעות חלוקות אשר יהיו ,קשה להתפטר מההרגל ,יש שיטה טובה יותר פשוט לנסות לרחף בגובה של 20-30 ס"מ בשאיפה להשאר במקום אחד מבלי להסחף ובמקרה של התחלה של הרגשה של איבוד שליטה סוגרים את הסטיק של המצערת מיד ועקב הגובה הנמוך הסיכוי לנזק נמוך
כך תמשיך עד שתרגיש שאתה יכול לעלות יותר
נ.ב
חשוב לשמור את הזנב אליך .
תמשיך עד שלפחות תרחף סוללה שלמה במקום .

HeliDraco
16-02-2011, 23:24:38
מצטרף להמלצות של החברים לגבי הצלב - לא כ"כ מומלץ להתקין אותו.עם המדריך של בוב וויט אין בעיה להרכיב את המסוק - הוא מסביר בצורה די מפורטת מה עושים.
אם צריך עזרה - גם אני ממודיעין ויש לי קופטר ;).