צפייה בגרסה מלאה : שאלה טיסן שלב שני
satrianip
16-02-2011, 14:54:35
שלום לכולם אני אריאל ואני חדש בפורום
(אני יודע שיש לי עוד מה ללמוד בנושא טיסנים,התחביב בכלל וההטסה בפרט)
לא מזמן התחדשתי בטריינר ואני כבר חושב על הצעד הבא שלי בעולם
"עם האוכל בא התאבון"
אני לא מתכוונן להטיס אותו עד שיהיה לי בטחון מלא ותחושת מיצוי של הטריינר
חשבתי על blackhorse renegade
http://www.tisanhazafon.co.il/view.asp?id=439
האהבתי גם את המראה שלו וגם את אופן הנחיתה
עם ההגה מאחורה (מקווה שככה קוראים לזה)
מישהו מכיר? הטיס? יש רעיונות אחרים?
תודה לכל העוזרים
אריאל
adibenbasat
16-02-2011, 16:36:22
קוראים ל"זה"- "גלגל זנב".
את הטיסן הספציפי הזה אני לא מכיר אבל הוא נראה טיסן שלב שני טוב, עניין גלגל הזנב, לא בטוח שכדי.. לדעתי עדיף כנף תחתית עם "גלגל אף", יש מספר טיסנים מאוד פופולרים בתור שלב שני כמו t34של twm, הייתי שוקל לקנות יד שנייה, גם לחסוך כמה שקלים וגם זה טיסן שיספוג את מחיר הלמידה (גם אם אתה מטיס את הטריינר מצויין אתה עדיין מתלמד) וזה כנף תחתית- מעט שונה, דבר נוסף, כשתרצה למכור אותו מחירו יהיה נמוך.:)
satrianip
16-02-2011, 17:54:42
אחלה תודה אבל אני ממש לא אוהב את המראה של הt34
יש מומלצים אחרים בקטגוריה?
האם נושא הגלגל זנב הוא כ"כ קריטי?
יש שלב שני עם גלגל זנב אחרים?
האם אי אפשר להתגבר על זה?
(לא רוצה להשמע קטנוני בנושא המראה
אבל זה כיף להסתכל על הטיסן שלך ולהנות מזה)
Golan
16-02-2011, 18:21:17
המלצה שלי seagull 40 אחלה טיסן מהיר אירובטי מצויין לשלב שני אבל נחיתות מהירות
(גלגל אף)
adibenbasat
16-02-2011, 20:37:26
לא קריטי גלגל אף או זנב, אבל עדיף גלגל אף, יותר נכון ללמוד המראות ונחיתות.
המליצו על סיגול, אחלה טיסן שלב שני, אני מציע שתחפש טיסנים מומלצים ומוצלחים ולא אלו שנראים דווקא יפים על השולחן במטבח- אתה עדיין בשלב הלימוד..קודם תרכוש מיומנות עם טיסן מוצלח, היו לך עוד טיסנים (סמוך עלי;)), שתוכל להטיס כול דבר, תבחר את היפה, כדאי לא להתעלם מהטיפ הזה כי אתה נוטה לעשות את הטעות הנפוצה ביותר של מתחיל:rolleyes:, בהצלחה!
לא מתאים כטיסן שלב שני!
הוא מהיר מידי ודורש מסלול ארות לנחיתה.
הנחיתות שלו לא פשוטות!
תתרכז בלימוד ההטסה כרגע ותימנע מלרכוש כרגע שלב שני!
תמיד יש מצב שהתרסק לך הטריינר ותצטרך אחד חדש/ תיקון ששניהם עולים כסף!
בהצלחה.
rc1985
21-02-2011, 19:19:05
אריאל שלום העצה שלי היא תמשיך עם הטריינר, בסופו של דבר הטריינר נותן לך ביטחון להמשך,
אם תיהייה איתו מספיק זמן אתה תוכל להטיס כמעט כל טיסן לא משנה איזה, אולי חוץ מטיסני ג'ט שהם מאוד מהירים.... אני הייתי עם הטריינר שלי 3 שנים זה המון זמן, והיום אני מסוגל להטיס כמעט כל טיסן , הטריינר הוא הבסיס העיקרי וחוץ מזה שהוא תמיד כיפי אפשר להטיס אותו ברוחות מאוד חזקות הוא יחסית עמיד מבחינת ריסוקים והכי חשוב הנחיתות שלו ממש יפות.... כמו דאון.
אז כך את עצתי ואל תמהר לעבור לטיסן שלב שני.... אתה יכול לחטוף שוק בהתחלה מטיסן שלב שני מרוב שהוא מהיר וחד....
אז שיהיה לך בהצלחה...:)
גבי א
21-02-2011, 20:29:32
בתור טיסן שני גם אני מציע לך גלגל חרטום (באף) אם אתה גר באזור המרכז אני מציע לך להכנס לחנות של ניסו דקלו, רכשתי משם טיסן לתלמיד שלי מהסיבה שיש לו מבחר יחסית גדול לטיסנים מהסוג הזה, וגם המחירים זולים. תבדוק את ה - travel air - speed air או את ה -sprinter , כולם גלגל חרטום.
davidsebbag
23-02-2011, 14:55:46
הייתי ממליץ על SUPER AIR
טיסן מצויין וזול
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.