צפייה בגרסה מלאה : עזרה! בניית טיסן - Swift LHK
elad96
16-02-2011, 15:36:09
קניתי Swift LHK ואני ואבא שלי בונים אותו, נתקלנו בקשיים לגבי הרכבת המנוע והחופה.
אם למישהו יש ניסיון עם הטיסן או עם בנייתו יעזור לי הסבר על הרכבת המנוע והחופה, כמו:
כיצד מחברים את המנוע (הבנתי שעם התושבת אבל אנו מסתבכים עם הרכבתה) והאם צריך לגזור את החופה ולבנות אותה עם ברגים? תודה!
קישור לטיסן:
http://www.citysound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3
תודה לעוזרים!
Golan
16-02-2011, 15:42:23
לגבי החופה רואים בתמונה השניה והרביעית שיש משהוא כמו 3~4 ברגים בחופה.
adibenbasat
16-02-2011, 16:27:04
מושיק הרכיב כזה הטיסן אני עזרתי לו לפתור כמה בעיות בקיט ולמעשה נתקלנו בכול הקשיים האפשריים בטח אותם קשיים כמו שלכם, אם תעלה תמונות אוכל לעזור לך בצורה יותר מדוייקת.:)
meir685
16-02-2011, 18:50:06
אני הרכבתי את הטיסן הזה .את המנוע צריך להרכיב שהראש שלו נטויי לצד ואת ההחופה צריך להדביק על הכנף וגם צריך לחתוך את החלק האחורי של החופש כול פה קצת עד שתגיע לחיתוך המושלם.
הערה חשובה מאוד! צריך לחזק את כן הנסע הקדמי בחלק הפנימי של הגוף, פשוט מאוד עם לא תחזק את אזור התושבת לאחר מספר נחיתות כול האזור הזה יתפרק.:D
מושיק
16-02-2011, 19:42:00
אני הרכבתי את הטיסן הזה .את המנוע צריך להרכיב שהראש שלו נטויי לצד ואת ההחופה צריך להדביק על הכנף וגם צריך לחתוך את החלק האחורי של החופש כול פה קצת עד שתגיע לחיתוך המושלם.
הערה חשובה מאוד! צריך לחזק את כן הנסע הקדמי בחלק הפנימי של הגוף, פשוט מאוד עם לא תחזק את אזור התושבת לאחר מספר נחיתות כול האזור הזה יתפרק.:D
היה לי את הטיסן הנ"ל (התרסק לפני שבוע עקב כשל סוללה באויר:().
חיזוק הכן נסע הוא דבר הכרחי.
כדי להתאים את החופה למקומה צריך הרבה סבלנות.
בהצלחה בבניה.
נ.ב
לא משנה כמה דם יזע ודמעות תשקיע לבסוף זה שווא את הכל.הטיסן הזה טס מדהים:cool:
elad96
17-02-2011, 05:51:48
הצלחנו לפתור הרבה קשיים :)
נשאר רק המנוע והאלקטרוניקה, הבנו איך בונים את המנוע, אבל לא הבנתי איך מחזקים את הכן נסע?
תודה! ומושיק, ראיתי תוצאה שלך בגוגל כשחיפשתי אחר הוראות בנייה ;)
meir685
17-02-2011, 17:16:14
הצלחנו לפתור הרבה קשיים :)
נשאר רק המנוע והאלקטרוניקה, הבנו איך בונים את המנוע, אבל לא הבנתי איך מחזקים את הכן נסע?
תודה! ומושיק, ראיתי תוצאה שלך בגוגל כשחיפשתי אחר הוראות בנייה ;)
חיזוק כן הנסע אפשרי ע"י תוספת של רצועות פיבר גלס ווכמות גדולה של דבק
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.