PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! חוות דעת על שלט WALKERA WK-2801PRO 2.4GHz

phaima
20-02-2011, 04:27:02
אני צריך חוות דעת על השלט Walkera WK-2801PRO 2.4GHz
המחיר שלו מ150 $ מיועד למסוק CopterX CX450SE V2
וגם להשתלב עם טיסנים
תודה רבה..אם יש הצעה לחלופה ראויה יותר באותו סדר גודל של מחיר אני אשמח לשמוע
ובבקשה בלי דעות קדומות

והקישר http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=373_374&products_id=6821

איזי
20-02-2011, 08:25:02
עלות המשלוח לשלט עומדת על 90$. תוסיף לזה מכס ותקבל עלות של מעל 1000 ש"ח. יתכן שתדרש להציג גם אישור משרד התקשורת (לא בעייתי מידי אבל צריך להלקח בחשבון) וכמובן שהשירות במקרה של תקלה הוא בחו"ל.

לדעתי עדיף לקנות מערכת שלט רחוק בארץ.

bymannan
20-02-2011, 08:41:06
שמע, קודם כל זה שלט טוב. הוא עובד ועובד טוב וזה מספיק. יש בו את כל מה שאתה צריך.

אני קניתי פה:
http://www.miracle-mart.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=525&products_id=3954
כתוב שזה לא במלאי, אבל שלח להם מייל, הם תמיד לוקחים אחד מאחד המסוקים ומוכרים אותו. אני שלחתי להם מייל והם דאגו לי לאחד. המשלוח עלה לי 20$ (אל תיתן לבחור למעלה לבלבל אותך).

דבר שני, כדאי גם לחשוב על השלטים האלה, אמורים להיות "בסדר":
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?aff=292577&idProduct=8991

אפשר גם כאלה, יחזיק כמה שיחזיק:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?aff=292577&idProduct=10173

bymannan
20-02-2011, 08:43:24
טעות... למחוק.

zvok
20-02-2011, 10:56:59
עלות המשלוח לשלט עומדת על 90$. תוסיף לזה מכס ותקבל עלות של מעל 1000 ש"ח. יתכן שתדרש להציג גם אישור משרד התקשורת (לא בעייתי מידי אבל צריך להלקח בחשבון) וכמובן שהשירות במקרה של תקלה הוא בחו"ל.

לדעתי עדיף לקנות מערכת שלט רחוק בארץ.

לא ברורה לי התשובה הזו?! הוא שאל מה עדיף או שאל על השלט הספיציפי?

לפותח השרשור. שלט מעולה לא נופל מה Spektrum. יש לא מעט שמחליפים את ה Spektrum בשלט הזה.

לי יש אותו מעל לשנה בשמוש יום יומי ללא תקלות ובעיות בעוד שה Spektrum דרש תיקון.

החנות שהומלצה לך Miracle-mart.com אמינה וטובה עם שרות יוצא מהכלל.

לך על זה אתה תהנה!

phaima
20-02-2011, 11:43:23
תודה רבה חברים עזרתם לי מאוד להיות שלם עם עצמי
השלט הוזמן

phaima
20-02-2011, 11:46:19
עוד שאלה קטנה..הוא מתאים לסרוואים של פוטאבה? או שצריך להחליף חיבור?
יש אפשרות לקנות 2 מקלטים ולחבר לשני כלים שונים ולעבוד כל פעם עם משהו אחר?
(פעם ראשונה עם 2.4GHZ ...)

zvok
20-02-2011, 12:21:48
אחרי שהזמנת אתה שואל?

לגבי השאלה הספיציפית הזאת אינני יודע.

בטוח שאתה צריך מקלט מתאים ואותו צריך להתאים לשאר האלקטרוניקה שיש לך במסוק.

פה בפורום אני בספק אם תקבל תשובות כיוון שאין הרבה מטיסי וולקירה בארץ ואלה שיש להם וולקירה ויש להם Trex לדוגמא מטיסים עם Spektrum.

תחפש ב RCgroups.com או ב Helifreak.com. אתה יכול לשאול את Rick ב Clubheli.com או את Jeff ב sales@rchelicanada.com שניהם נחמדים, רציניים ובדרך כלל עוזרים. אם קנית ב miracle-martתשאל את kim.

בהצלחה

phaima
20-02-2011, 12:44:50
קניתי לאחר שקראתי..:)
לא הייתי שואל לאחר קניה...חבל להתבאס
ונראה לי שטיפה לא הבנת אותי..התכוונתי שעם השלט מקבלים מקלט שמתואם עם השלט..
בשלטים הישנים היו תדרים ברגע שהיה לך אותו תדר למקלט ולשלט היתה "תקשורת בינהם..
השאלה היא האם אפשר לקנות עוד מקלט ולשים אותו על טיסן ..ולהשתמש בשלט בשביל שניהם?
דרך אגב תודה רבה על התגובות המהירות והעיניניות

zvok
20-02-2011, 12:59:17
אני מצטער.

אכן לא הבנתי למה אתה חותר.

לפי עניות דעתי נתן לקנות מקלט בנפרד ולחבר לטיסנים.

http://www.clubheli.com/Walkera-8-Channel-Receiver-RX-2801-PRO_p_2447.html

מקווה שהפעם הבנתי.

בהצלחה

איזי
20-02-2011, 13:02:46
לא ברורה לי התשובה הזו?! הוא שאל מה עדיף או שאל על השלט הספיציפי?

לפותח השרשור. שלט מעולה לא נופל מה Spektrum. יש לא מעט שמחליפים את ה Spektrum בשלט הזה.

לי יש אותו מעל לשנה בשמוש יום יומי ללא תקלות ובעיות בעוד שה Spektrum דרש תיקון.

החנות שהומלצה לך Miracle-mart.com אמינה וטובה עם שרות יוצא מהכלל.

לך על זה אתה תהנה!

קרא את כל השאלה של פותח השירשור. הוא שאל על חלופה.

phaima
20-02-2011, 13:06:48
תודה רבה

zvok
20-02-2011, 13:15:26

איזי,

זה דיון תאורטי כי הוא כתב שהוא כבר קנה.

השלט שהוא שואל עליו עולה 150 דולר והוא 8 ערוצים. מה שאתה מציע הוא אותו מחיר? 8 ערוצים?

90 דולר משלוח? עם מי אתה שולח? מסוק פלוס שלט כזה לא עלה לי יותר מ40 דולר!!

במחיר שקונים בארץ כבר אפשר לקנות שניים בחו"ל. בארץ רצוי לא לקנות אפילו מברג!!

איזי
20-02-2011, 13:23:49
הבנתי שהדיון הפך לתאורטי רק לאחר שהפותח הבהיר שקנה את השלט לפני פתיחת השירשור.
זה הדיון הראשון של הבחור, לא בדיוק שאלה. אני לא עניתי אלה הגבתי מנסיוני.

לעניינו, יש סיבות לקנות בארץ וסיבות לקנות בחו"ל. לטעון בצורה גורפת שאין סיבה לקנות בארץ, לדעתי, לא מדוייק. יתכן שדעתך (ודעתם של רבים אחרים) שונה משלי.

קניית משדר בחו"ל אפשרית ולא מסובכת אך מימוש אחריות במידה וקיימת תקלה בעייתית. שליחת וקבלת המשדר עלולה להגיעה למספר שבועות שבהן המטיס מושבת ובנוסף בניגוד להרבה מוצרים אחרים ההפרש בין משדרים זהים קטן מאד בין ישראל לחו"ל.

asafh1
20-02-2011, 13:32:50

לעניינו, יש סיבות לקנות בארץ וסיבות לקנות בחו"ל. לטעון בצורה גורפת שאין סיבה לקנות בארץ, לדעתי, לא מדוייק. יתכן שדעתך (ודעתם של רבים אחרים) שונה משלי.

קניית משדר בחו"ל אפשרית ולא מסובכת אך מימוש אחריות במידה וקיימת תקלה בעייתית. שליחת וקבלת המשדר עלולה להגיעה למספר שבועות שבהן המטיס מושבת ובנוסף בניגוד להרבה מוצרים אחרים ההפרש בין משדרים זהים קטן מאד בין ישראל לחו"ל.

העיקר שאתה אוביקטיבי ......
ולא מפרסם אף חנות ....... ;)

zvok
20-02-2011, 14:01:53

איזי שלום,

לא גורף בכלל. DX7 בשלט רחוק 2400 ש"ח ואילו ב Horizon Hobby הסכום 300 דולר. עם משלוח 340 דולר עם 30% מס 442 דולר לפי שער יציג 3.6 1591 ש"ח. 800 ש"ח אולי בשבילך זה הפרש קטן ביחוד אם אתה מוכר. אם אתה קונה זה הבדל גדול מאוד. ב 800 ש"ח אתה מוסיף לחבילה מסוק קטן או שניים.

יש גם סכוי שהחבילה עוברת חלק במכס ואז זה יעלה 1250 ש"ח.

מה אתה אומר עכשיו איזי.

אין שום יתרון לקניה בארץ.

zvok
20-02-2011, 14:11:43

איזי,

אחרי ההערה של אסף אני מבין שאתה קשור לעסק של יוני'ס?!

אם כן אז הכל ברור.

אגב מה כל כך סודי במחיר של mCX ו mSR?

wind556
20-02-2011, 14:24:55
איזי שלום,

לא גורף בכלל. DX7 בשלט רחוק 2400 ש"ח ואילו ב Horizon Hobby הסכום 300 דולר. עם משלוח 340 דולר עם 30% מס 442 דולר לפי שער יציג 3.6 1591 ש"ח. 800 ש"ח אולי בשבילך זה הפרש קטן ביחוד אם אתה מוכר. אם אתה קונה זה הבדל גדול מאוד. ב 800 ש"ח אתה מוסיף לחבילה מסוק קטן או שניים.

יש גם סכוי שהחבילה עוברת חלק במכס ואז זה יעלה 1250 ש"ח.

מה אתה אומר עכשיו איזי.

אין שום יתרון לקניה בארץ.

ידידי היקר, זה פשוט לא נכון
הDX7 נרכש בארץ במחיר שלא שווה להביא מאומה מחו"ל שום דבר שעולה מעל 300-400 ש"ח .
זה כמעט 1000 ש"ח מתחת למחיר שאמרת

SEVEN
20-02-2011, 14:29:49

המחיר שננקב 300$ הינו מחיר לחבילה שכוללת שלט, מקלט 7 ערוצים ו-4 סרווים.
בארץ ב-1600 ש"ח אתה מקבל את כל זה ?
כי השלט לבד בארה"ב עולה כ-200 דולר.

איזי
20-02-2011, 14:37:24
העיקר שאתה אוביקטיבי ......
ולא מפרסם אף חנות ....... ;)

אני לא פחות אוביקטיבי מכל בעל דעה אחר. המילה שלי חשובה לי יותר מכל פרסומת.
האם לדעתך לא מוצדק לשקול קניה של מערכת יקרה ורגישה כזו בארץ?

לא המלצתי על חנות מסויימת והחתימה שלי לא מוסתרת, כמו כל דעה באינטרנט, הקורא צריך להפעיל שיקול דעת.

בקשר לעלות המשלוח, נכנסתי לקישור בתחילת השירשור וניסיתי לבצע הזמנה, כל אחד יכול לבדוק באותו אופן. עלות המשלוח עומדת על 88$.

הכל בחיוך כמובן :) אתה מוזמן לבקר בחנות, לדעתי אתה מכיר את הבעלים.

zvok
20-02-2011, 14:46:58

עודד ידידי,

יתכן שאתה צודק. פתחתי את האתר של שלט-רחוק וכתוב שם באותיות קידוש לבנה 2400 ש"ח.

ייתכן שאתה מכיר מקורות זולים יותר. לפי האתר של horizon hobby הם היבואן הבלעדי של המוצרים שלהם.

אגב גם ב 400 ש"ח לא הייתי מזלזל היום זה 110 דולר.

zvok
20-02-2011, 15:07:34
אני לא פחות אוביקטיבי מכל בעל דעה אחר. המילה שלי חשובה לי יותר מכל פרסומת.
האם לדעתך לא מוצדק לשקול קניה של מערכת יקרה ורגישה כזו בארץ?

לא המלצתי על חנות מסויימת והחתימה שלי לא מוסתרת, כמו כל דעה באינטרנט, הקורא צריך להפעיל שיקול דעת.

בקשר לעלות המשלוח, נכנסתי לקישור בתחילת השירשור וניסיתי לבצע הזמנה, כל אחד יכול לבדוק באותו אופן. עלות המשלוח עומדת על 88$.

הכל בחיוך כמובן :) אתה מוזמן לבקר בחנות, לדעתי אתה מכיר את הבעלים.

אם החנות שנכנסת אליה מבקשת 88 דולר הרי שזה עוד נמוק לקנית השלא של וולקירה שפותח השרשור שאל עליו Chinesejade.com מבקשים 5 דולר על כל משלוח.

מקוצות אחרים כ 40 דולר.

חברים תפתחו את העיניים!!

איזי הדעה שלך אכן שווה כמו של כל אחד. אם יש לך השפעה בנושא המחירים אז תחלק את המחיר של החנות ב 2 ואז ישתלם לקנות אצלך.

אם יהיה זול ותיבא וולקירה אני מבטיח לקנות אצלך.

dbrosh
20-02-2011, 15:49:47
רכישת שלט היא פעולה שאתה מבצע אחת לשנתיים שלוש בדרך כלל, ולכן ההוצאה של המאות שקלים הנוספים בארץ, בחלוקה לשנתיים שלוש, היא זניחה, אפילו אפסית, ביחס לשקט הנפשי שיש לך, אם מתפתחת לך תקלה כלשהי בציוד. והסיכויים הם שיהיו לך תקלות כאלה או אחרות בציוד. תמיד יש. וזה לא ספינדל או להבים שלמישהו תמיד יש להשאיל לך, וזה לא טיסן נוסף שאתה יכול להטיס בזמן שהמסוק שלך מושבת. זה הבסיס של הציוד שלך. בלעדיו אתה תקוע בבית. התחביב הזה עולה כסף ויש מקומות שנכון וכדאי לשים את הכסף, ובמקרה של השלט נכון לשים את הכסף בחנות בארץ. היה לי DX7, והיתה בו תקלה קטנה, שתוקנה מיידית בחנות שקניתי פה בארץ, ויש לי כעת אורורה, שהיתה בו תקלה ותוקנה מיידית על ידי החנות שקניתי בארץ. אם הייתי צריך לשלוח לחו"ל ולחכות שבועות או חודשיים עד שיחזרו אלי מחו"ל, הייתי משתגע מעצבים. החמש מאות, או האלף שקל קונים לך שקט נפשי בגזרה המאוד חשובה של השלט. יש לך אבא. לא כתובת אתר באינטרנט. זה שווה כל אגורה.
זאת הבעיה שלך עכשיו עם הוולקירה - בלי לדעת איזה דבר על האיכות שלו שאותה אני לא מכיר, רק מקווה בשבילך שהיא שווה יותר מהמסוקים שלהם: תהיה לך בעיה, אתה צריך לשלוח את השלט אליהם לתיקון, אבל זה גם נכון אם היית קונה מפירמה נפוצה יותר, ולא מחנות בארץ שלא היתה מוכנה לקחת אחריות על השלט שלך. גם לגבי המקלטים החיים שלך קשים יותר: אתה חייב להזמין אותם מחו"ל. אין חנויות בארץ שמוכרות כאלה, יש מעט אנשים בארץ שמשתמשים במקלטי וולקרה ושוק המשומשים כמעט מת. בקיצור, קצת סיבכת לעצמך את החיים. אבל תתחדש.

wind556
20-02-2011, 16:05:04
רכישת שלט היא פעולה שאתה מבצע אחת לשנתיים שלוש בדרך כלל, ולכן ההוצאה של המאות שקלים הנוספים בארץ, בחלוקה לשנתיים שלוש, היא זניחה, אפילו אפסית, ביחס לשקט הנפשי שיש לך, אם מתפתחת לך תקלה כלשהי בציוד. והסיכויים הם שיהיו לך תקלות כאלה או אחרות בציוד. תמיד יש. וזה לא ספינדל או להבים שלמישהו תמיד יש להשאיל לך, וזה לא טיסן נוסף שאתה יכול להטיס בזמן שהמסוק שלך מושבת. זה הבסיס של הציוד שלך. בלעדיו אתה תקוע בבית. התחביב הזה עולה כסף ויש מקומות שנכון וכדאי לשים את הכסף, ובמקרה של השלט נכון לשים את הכסף בחנות בארץ. היה לי DX7, והיתה בו תקלה קטנה, שתוקנה מיידית בחנות שקניתי פה בארץ, ויש לי כעת אורורה, שהיתה בו תקלה ותוקנה מיידית על ידי החנות שקניתי בארץ. אם הייתי צריך לשלוח לחו"ל ולחכות שבועות או חודשיים עד שיחזרו אלי מחו"ל, הייתי משתגע מעצבים. החמש מאות, או האלף שקל קונים לך שקט נפשי בגזרה המאוד חשובה של השלט. יש לך אבא. לא כתובת אתר באינטרנט. זה שווה כל אגורה.
זאת הבעיה שלך עכשיו עם הוולקירה - בלי לדעת איזה דבר על האיכות שלו שאותה אני לא מכיר, רק מקווה בשבילך שהיא שווה יותר מהמסוקים שלהם: תהיה לך בעיה, אתה צריך לשלוח את השלט אליהם לתיקון, אבל זה גם נכון אם היית קונה מפירמה נפוצה יותר, ולא מחנות בארץ שלא היתה מוכנה לקחת אחריות על השלט שלך. גם לגבי המקלטים החיים שלך קשים יותר: אתה חייב להזמין אותם מחו"ל. אין חנויות בארץ שמוכרות כאלה, יש מעט אנשים בארץ שמשתמשים במקלטי וולקרה ושוק המשומשים כמעט מת. בקיצור, קצת סיבכת לעצמך את החיים. אבל תתחדש.

מדוייק ותכליתי ביותר
אתה בוודאות תחליף את השלט הזה תוך שנה למעט אם לא תנסה להתקדם לשום מקום או תפרוש.
השלט של טורנג'י X9 הוא רכישה פי אין סוף יותר הגיונית מהשלט הזה ובכלל בלי להיכנס לאיכות .
החיסרון הכי גדול שיכול להיות לך בשלט זה שבשטח אף אחד לא מכיר אותו ואת השפה שלו, אתה תישאר מבודד מכל מידע חיוני

Hagay
20-02-2011, 18:35:40
+1

מדוייק ותכליתי ביותר
אתה בוודאות תחליף את השלט הזה תוך שנה למעט אם לא תנסה להתקדם לשום מקום או תפרוש.
השלט של טורנג'י X9 הוא רכישה פי אין סוף יותר הגיונית מהשלט הזה ובכלל בלי להיכנס לאיכות .
החיסרון הכי גדול שיכול להיות לך בשלט זה שבשטח אף אחד לא מכיר אותו ואת השפה שלו, אתה תישאר מבודד מכל מידע חיוני
+2

phaima
20-02-2011, 19:52:41
לא הבנתי..אי אפשר להתקדם עם שלט 8 ערוצים? ומבחינת משלוח יוצא לי הרבה פחות ממה שכתוב פה
מה שכן זה באמת חיסרון שיש מעט חברה בשטח עם שלטים דומים..מה שכן בתור מהנדס ואחרי אין ספור מאמרים מקצועיים אני לא נבהל מקצת לימוד וקריאה באנגלית ודרך אגב אני בתחום הטיסנים לא מעט זמן..כרגע בן 27 והתחלתי להטיס בגיל בית ספר יסודי..שאלתי האם השלט הנל מתאים למסוקים ועד כמה שהצלחתי לעקוב יש פה דעות טיפה שונות..תודה לכל העונים..ובאמת שאין צורך "לרדת" אחד על השני..שוב תודה לכולם

zvok
20-02-2011, 21:14:35
לא הבנתי..אי אפשר להתקדם עם שלט 8 ערוצים? ומבחינת משלוח יוצא לי הרבה פחות ממה שכתוב פה
מה שכן זה באמת חיסרון שיש מעט חברה בשטח עם שלטים דומים..מה שכן בתור מהנדס ואחרי אין ספור מאמרים מקצועיים אני לא נבהל מקצת לימוד וקריאה באנגלית ודרך אגב אני בתחום הטיסנים לא מעט זמן..כרגע בן 27 והתחלתי להטיס בגיל בית ספר יסודי..שאלתי האם השלט הנל מתאים למסוקים ועד כמה שהצלחתי לעקוב יש פה דעות טיפה שונות..תודה לכל העונים..ובאמת שאין צורך "לרדת" אחד על השני..שוב תודה לכולם

כולם חכמים וכולם צודקים. ממילא האחריות היא לשנה ואחרי זה מי שיתקן לך יקרע אותך כמו דג. בהפרש המחירים אם מתקלקל קונים עוד אחד.

קנית שלט מעולה לי הוא לא התקלקל והוא בשמוש אצלי כבר 15 חודש. הספקטרום אחרי חודשיים כבר התקלקל והייתי צריך לרוץ להרצליה שיתקנו אותו. זה גם מה שאתה שומע מהחברה פה, הם לא ישנים בשקט כי השלט מתקלקל כל הזמן. זה הרי גבוב של שטויות.

תהנה ממנו. אם יש לך שאלות תשאל בפורומים בחו"ל תקבל שם תשובות לענין בלי שירדו עליך.

וולקירה לא פחות טוב מספקטרום ואף עולה עליו!!

wind556
20-02-2011, 22:45:40

מספר הערוצים בכלל אינו רלוונטי כל עוד יש לך לפחות 6
וגם קריאה באנגלית ברמת שפת אם לא תעזור לך כל עוד אינך בקיא במסוקים, אתה תקרא ולא תבין במה מדובר.
לגבי ההתאמה של השלט למסוקים, אין לי מושג ולא נוצר עד כה צורך לברר את זה
אף אחד לא יורד על אף אחד, זאת רכישה לא נבונה. האמת חייבת להמר.
אם תישאר במסוקאות, אתה תחליף את השלט במוקדם או במאוחר, בוודאות מוחלטת.
אין אף מטיס בעולם שמשתמש בו למסוקים מקצועיים

zvok
21-02-2011, 07:40:50
מספר הערוצים בכלל אינו רלוונטי כל עוד יש לך לפחות 6
וגם קריאה באנגלית ברמת שפת אם לא תעזור לך כל עוד אינך בקיא במסוקים, אתה תקרא ולא תבין במה מדובר.
לגבי ההתאמה של השלט למסוקים, אין לי מושג ולא נוצר עד כה צורך לברר את זה
אף אחד לא יורד על אף אחד, זאת רכישה לא נבונה. האמת חייבת להמר.
אם תישאר במסוקאות, אתה תחליף את השלט במוקדם או במאוחר, בוודאות מוחלטת.
אין אף מטיס בעולם שמשתמש בו למסוקים מקצועיים

עודד,

זה שאתה לא מבין מה שאתה קורא באנגלית לא אומר שהוא לא יבין! מאיפה החוצפה והיהירות הזו? אתה בכלל מכיר אותו שאתה קובע?!

גם אם הוא לא יבין יש אינטרנט יש פורומים ויש אנשים בעולם מקנדה ועד ניו זילנד שמוכנים לעזור ולא מקשקשים בלי סוף ומעבירים בקורת חצופה על החלטות של אנשים אחרים. אם הם יכולים הם עוזרים אם הם לא יכולים או לא יודעים הם שותקים. אני נעזרתי באנשים רבים ישירות ובעקיפין בכל העולם ואין סיבה שהוא לא יצליח היום עם Skype ו Webcam אפשר ל"הפגש" לדון ולהעזר בכל העולם.

הרכישה שלו נבונה ביותר. השלט משמש אנשים גם למסוקים שאתה מכנה אותם "מקצועיים"! אולי אלה שדווחו שהם החליפו את המקלט על המסוק שלהם למקלט של וולקירה הם פשוט טמבלים גמורים והם לא מבינים מה שהם קוראים. הם לא קראו שאתה לא שמעת על אף אחד שהתקין מערכת כזו על המסוק ה"מקצועי" שלו אם הם היו יודעים הם בטח לא היו עושים את זה.

שיהיה לכולם יום טוב.

eranb
21-02-2011, 15:33:07
כולם חכמים וכולם צודקים. ממילא האחריות היא לשנה ואחרי זה מי שיתקן לך יקרע אותך כמו דג. בהפרש המחירים אם מתקלקל קונים עוד אחד.

קנית שלט מעולה לי הוא לא התקלקל והוא בשמוש אצלי כבר 15 חודש. הספקטרום אחרי חודשיים כבר התקלקל והייתי צריך לרוץ להרצליה שיתקנו אותו. זה גם מה שאתה שומע מהחברה פה, הם לא ישנים בשקט כי השלט מתקלקל כל הזמן. זה הרי גבוב של שטויות.

תהנה ממנו. אם יש לך שאלות תשאל בפורומים בחו"ל תקבל שם תשובות לענין בלי שירדו עליך.

וולקירה לא פחות טוב מספקטרום ואף עולה עליו!!

אם זיכרוני אינו מטעה אותי אתה מטיס בעיקר בתוך הבית..
תסכים איתי שרוב השלטים יתפקדו ללא רבב בטווחים הללו.
האם היית משתמש בשלט הנ"ל להטיס טיסן 50CC למשל?
אשמח לדעת מה התקלקל לך בספקטרום?-היה לי כזה 3 שנים ללא צל בעיה(שעות רבות
של הטסה באוויר הפתוח).

ערן

bendisar
21-02-2011, 17:49:12
לפותח השרשור-
שים לב שהשלט של וולקרה בא בשני הספקים- הספק של 10mw- שזה ממש לא מתאים להטסה של כלים גדולים (אפילו 450 לא הייתי מטיס עם הספק כזה)
או הספק של 100mw- שזה מכובד מאוד רוב השלטים עובדים בהספקים של 50-100 mw
דרך אגב שאני מדבר על הספק אני מדבר על הספק השידור-תבדוק איזה דגם הזמנת!

ולשאלה שלך לגבי הכדאיות של השלט, אני אענה לך ברשימה של שיקולים קרים ללא שום קשר לאיזה חברה מייצרת את השלט
בתקציב שלך יש לך אפשרות לבחור בין 2 שלטים במחיר הזה
הוולקרה, או הטורנג'י 9X שנמכר אצל הסיני
חבל לכם על המאמצים להשוות את השלטים האלה לשלטים אחרים, אלה לא אותם מחירים ולא אותה ליגה

1.לשלט של טורנג'י יש מקלטים זמינים ובזול בצורה משמעותית מאלה של וולקרה
2.השלט של טורנג'י זול יותר מהשלט של וולקרה- אבל עובד בשיטת שידור זהה
3.עם השלט של טורנג'י יש המון נסיון בארץ ובעולם-בהטסת כלים גדולים וקטנים בשלל מצבים, בעוד
עם השלט של וולקרה רוב הנסיון מתרכז בכלים קטנים
4. לשלט של טורנג'י יש מערכת תפריטים קלה ואינטואיטיבית, ככה שיהיה לך קל להבין אותו ולא פחות חשוב, יהיה קל לאנשים אחרים לעזור לך איתו. להבין איך להגיע לכל תפריט ופיצ'ר בשלט זה טוב ויפה
אבל לדעת מה כל תפריט ופיצ'ר עושה, למה הוא קיים ולמה משתמשים בו זה מה שחשוב ואת זה נחמד מאוד שמישהו יסביר לך

בסופו של דבר שני השלטים הם שלטים סיניים, לכן האיכות יצור כנראה זהה, לוולקרה 8 ערוצים, לטורנג'י 9 אבל בתאכלס למסוקים חשמליים צריך כולה 6, למסוקי ניטרו 7
יכול להיות שהשלט של וולקרה מצויין, ואני לא אומר שהוא שלט רע, מה שאני כן אומר שאדם רגיל לומד מנסיון
ואדם חכם לומד מניסיון של אחרים, והיות ועם הטורנג'י יש הרבה יותר נסיון בארץ ובעולם, הרבה מכירים את מערכת התפריטים שלו, וגם מי שלא. היא מאוד אינטואיטיבית ונחמדה ומתקדמת
אני אישית כיוונתי מסוק עם שלט כזה, ולא הייתי צריך את הספר הוראות בכלל מכיוון שהכל שם קל והגיוני
ואם תהיה בשטח ותרצה לדעת למה הזנב של המסוק שלך זז מצד לצד, אז יהיה לאנשים אחרים קל מאוד לדעת איך להיכנס לתפריט הראוי בשלט שלך
ולשנות את הפרמטרים הנחוצים (במקרה הזה הגבר של הג'ירו) כדי לעזור לך לפתור את הבעייה

wind556
21-02-2011, 20:05:10
עודד,

זה שאתה לא מבין מה שאתה קורא באנגלית לא אומר שהוא לא יבין! מאיפה החוצפה והיהירות הזו? אתה בכלל מכיר אותו שאתה קובע?!

גם אם הוא לא יבין יש אינטרנט יש פורומים ויש אנשים בעולם מקנדה ועד ניו זילנד שמוכנים לעזור ולא מקשקשים בלי סוף ומעבירים בקורת חצופה על החלטות של אנשים אחרים. אם הם יכולים הם עוזרים אם הם לא יכולים או לא יודעים הם שותקים. אני נעזרתי באנשים רבים ישירות ובעקיפין בכל העולם ואין סיבה שהוא לא יצליח היום עם Skype ו Webcam אפשר ל"הפגש" לדון ולהעזר בכל העולם.

הרכישה שלו נבונה ביותר. השלט משמש אנשים גם למסוקים שאתה מכנה אותם "מקצועיים"! אולי אלה שדווחו שהם החליפו את המקלט על המסוק שלהם למקלט של וולקירה הם פשוט טמבלים גמורים והם לא מבינים מה שהם קוראים. הם לא קראו שאתה לא שמעת על אף אחד שהתקין מערכת כזו על המסוק ה"מקצועי" שלו אם הם היו יודעים הם בטח לא היו עושים את זה.

שיהיה לכולם יום טוב.

נראה שלא הבנת מילה מדברי, לא אתווכח איתך על זה.
וכל מילה שלך מצדיקה במאה אחוז את גישתי ודעתי, בדיוק על הצורך לפנות לאינטרנט בסוגיה שבמשדר אחר שואלים את זה שעומד לימינך בשטח...
בלי כל קשר לאיכות המשדר, הרכישה שלו אינה רכישה נכונה

zvok
22-02-2011, 07:45:01
לפותח השרשור-
שים לב שהשלט של וולקרה בא בשני הספקים- הספק של 10mw- שזה ממש לא מתאים להטסה של כלים גדולים (אפילו 450 לא הייתי מטיס עם הספק כזה)
או הספק של 100mw- שזה מכובד מאוד רוב השלטים עובדים בהספקים של 50-100 mw
דרך אגב שאני מדבר על הספק אני מדבר על הספק השידור-תבדוק איזה דגם הזמנת!

ולשאלה שלך לגבי הכדאיות של השלט, אני אענה לך ברשימה של שיקולים קרים ללא שום קשר לאיזה חברה מייצרת את השלט
בתקציב שלך יש לך אפשרות לבחור בין 2 שלטים במחיר הזה
הוולקרה, או הטורנג'י 9X שנמכר אצל הסיני
חבל לכם על המאמצים להשוות את השלטים האלה לשלטים אחרים, אלה לא אותם מחירים ולא אותה ליגה

1.לשלט של טורנג'י יש מקלטים זמינים ובזול בצורה משמעותית מאלה של וולקרה
2.השלט של טורנג'י זול יותר מהשלט של וולקרה- אבל עובד בשיטת שידור זהה
3.עם השלט של טורנג'י יש המון נסיון בארץ ובעולם-בהטסת כלים גדולים וקטנים בשלל מצבים, בעוד
עם השלט של וולקרה רוב הנסיון מתרכז בכלים קטנים
4. לשלט של טורנג'י יש מערכת תפריטים קלה ואינטואיטיבית, ככה שיהיה לך קל להבין אותו ולא פחות חשוב, יהיה קל לאנשים אחרים לעזור לך איתו. להבין איך להגיע לכל תפריט ופיצ'ר בשלט זה טוב ויפה
אבל לדעת מה כל תפריט ופיצ'ר עושה, למה הוא קיים ולמה משתמשים בו זה מה שחשוב ואת זה נחמד מאוד שמישהו יסביר לך

בסופו של דבר שני השלטים הם שלטים סיניים, לכן האיכות יצור כנראה זהה, לוולקרה 8 ערוצים, לטורנג'י 9 אבל בתאכלס למסוקים חשמליים צריך כולה 6, למסוקי ניטרו 7
יכול להיות שהשלט של וולקרה מצויין, ואני לא אומר שהוא שלט רע, מה שאני כן אומר שאדם רגיל לומד מנסיון
ואדם חכם לומד מניסיון של אחרים, והיות ועם הטורנג'י יש הרבה יותר נסיון בארץ ובעולם, הרבה מכירים את מערכת התפריטים שלו, וגם מי שלא. היא מאוד אינטואיטיבית ונחמדה ומתקדמת
אני אישית כיוונתי מסוק עם שלט כזה, ולא הייתי צריך את הספר הוראות בכלל מכיוון שהכל שם קל והגיוני
ואם תהיה בשטח ותרצה לדעת למה הזנב של המסוק שלך זז מצד לצד, אז יהיה לאנשים אחרים קל מאוד לדעת איך להיכנס לתפריט הראוי בשלט שלך
ולשנות את הפרמטרים הנחוצים (במקרה הזה הגבר של הג'ירו) כדי לעזור לך לפתור את הבעייה

סוף סוף הסבר חכם מנומק ומענין ובלתי מתלהם.

שמחתי לשמוע וללמוד שה Turnegy עובד באותה שיטת שידור כמו הוולקירה. אם יתקלקל לי השלט אשקול בהחלט את ה Turnegy. יש לך קישור שמאשש את הטענה?

אלעד אתה מכיר את התפריטים של הוולקירה אולי הם כן אינטואיטיבים? מנסיוני חבר שיש לו Spektrum הצליח ללא מאמץ להבין את הדרוש.

zvok
22-02-2011, 07:48:04
נראה שלא הבנת מילה מדברי, לא אתווכח איתך על זה.
וכל מילה שלך מצדיקה במאה אחוז את גישתי ודעתי, בדיוק על הצורך לפנות לאינטרנט בסוגיה שבמשדר אחר שואלים את זה שעומד לימינך בשטח...
בלי כל קשר לאיכות המשדר, הרכישה שלו אינה רכישה נכונה

אתה כמובן תמיד צודק!

אני באמת כנראה לא מבין את דבריך!

T_A
22-02-2011, 07:52:23
בסופו של דבר שני השלטים הם שלטים סיניים, לכן האיכות יצור כנראה זהה,

רק תרשה לי- הכל כמעט מיוצר היום בסין , וגם מה מורכב במדינות אחרות בנוי בדרך כלל מרכיבים סיניים. זה שאלה של בקרת איכות וזה ההבדלים במחירים של הסחורה.

zvok
22-02-2011, 07:59:21
אם זיכרוני אינו מטעה אותי אתה מטיס בעיקר בתוך הבית..
תסכים איתי שרוב השלטים יתפקדו ללא רבב בטווחים הללו.
האם היית משתמש בשלט הנ"ל להטיס טיסן 50CC למשל?
אשמח לדעת מה התקלקל לך בספקטרום?-היה לי כזה 3 שנים ללא צל בעיה(שעות רבות
של הטסה באוויר הפתוח).

ערן

המשדר הוא 100mw לדעתי אמור להספיק לכל טיסן.

אין לי נסיון עם טיסנים בכלל כך שאינני יודע.

המסוקים שלי קטנים כך שגם אם אטיס בחוץ ועם הראיה המשופרת שלי אני לא אראה בבירור את המסוק מעבר ל 10 עד 15 מטר.

phaima
22-02-2011, 17:51:25
תודה לכל העונים..יש אמת בעיניין שזה לא רכישה נבונה
עד כמה הוא טוב או לא בעז"ה יהיה טוב..אני מקווה שאני יוכל בעתיד לפרסם חוות דעת חיובית על סמך ניסיון מעשי..רק בבקשה מכולם חבל על ירידות אישיות זה לא מוסיף לנו כבוד בתור קהילה תומכת ועוזרת. בקשר לאחריות אני די רגוע מעצם העובדה שיש לי "גישה" ישירה לסין בערך 3-4 פעמים בשנה
שוב תודה ואני ישמח להעזר בכולם בעתיד
נ.ב יש מדריך טוב להטסות ראשונות? סימולטור טוב כבר יש וידע מעשי ורציני בהטסת טיסנים גם יש

zvok
23-02-2011, 10:14:49
תודה לכל העונים..יש אמת בעיניין שזה לא רכישה נבונה
עד כמה הוא טוב או לא בעז"ה יהיה טוב..אני מקווה שאני יוכל בעתיד לפרסם חוות דעת חיובית על סמך ניסיון מעשי..רק בבקשה מכולם חבל על ירידות אישיות זה לא מוסיף לנו כבוד בתור קהילה תומכת ועוזרת. בקשר לאחריות אני די רגוע מעצם העובדה שיש לי "גישה" ישירה לסין בערך 3-4 פעמים בשנה
שוב תודה ואני ישמח להעזר בכולם בעתיד
נ.ב יש מדריך טוב להטסות ראשונות? סימולטור טוב כבר יש וידע מעשי ורציני בהטסת טיסנים גם יש

לא יעזור לבקש שלא ירדו אחד על השני בפורום הזה.

הכלל הוא אצל רוב החברים מה שאני קניתי זה הכי נכון והכי טוב ואם אתה לא מסכים אז אתה אידיוט.

אם אתה רוצה לקבל יחס טוב או שתלך התלם או שתחפש פורום אחר.

bendisar
23-02-2011, 11:16:15
סוף סוף הסבר חכם מנומק ומענין ובלתי מתלהם.

שמחתי לשמוע וללמוד שה Turnegy עובד באותה שיטת שידור כמו הוולקירה. אם יתקלקל לי השלט אשקול בהחלט את ה Turnegy. יש לך קישור שמאשש את הטענה?

אלעד אתה מכיר את התפריטים של הוולקירה אולי הם כן אינטואיטיבים? מנסיוני חבר שיש לו Spektrum הצליח ללא מאמץ להבין את הדרוש.

שהתכוונתי ששניהם עובדים באותה שיטת שידור-התכוונתי ששניהם עובדים בשיטה של קפיצה בין תדרים, אבל המקלטים לא תואמים אחד את השני, כלאמר לא ניתן לשלוט עם שלט של וולקרה על מקלט סיני, או להפך

zvok
23-02-2011, 11:27:06
שהתכוונתי ששניהם עובדים באותה שיטת שידור-התכוונתי ששניהם עובדים בשיטה של קפיצה בין תדרים, אבל המקלטים לא תואמים אחד את השני, כלאמר לא ניתן לשלוט עם שלט של טטלקרה על מקלט סיני, או להפך

תודה על ההבהרה. כמעט הזמנתי שלט שח Turnigy טוב שהם לא במלאי!!:):)