צפייה בגרסה מלאה : עזרה! Swift LHK בעיה בבנייה
ראיתי שפתחו כבר אשכול, אבל לי יש שאלות קצת אחרות.
התחדשתי לאחרונה בטיסן SWIFT של החברה LHK
נתקלתי בכמה קשיים, קודם כל, אין חוברת הוראות, ועם כל הידע שיש לי, אני מפחד להדביק משהו לפני שעשיתי משהו אחר לפני או משהו בסגנון...
יש הוראות? מישהו? משהו?
את החופה, איך מרכיבים? הפלסטיק מגיע בנפרד, ואותו בעזרת ברגים, אבל אחרי שאני שם את הכנף, ואת החופה מעליה, איך אני מחזק את החופה על הטיסן? משהו שם קצת מוזר לי...
ועוד דבר, שמעתי שהטיסן צורך חיזוקים, בינתיים מצאתי הרבה נקודות חולשה בקיר אש, אז חיזקתי בעזרת קורות ואפוקסי.
יש עוד מקומות הדורשים חיזוק? למשל הכנסע, אם כן, אז אילו חיזוקים בדיוק?
תודה מראש,
רונן.
מושיק
22-02-2011, 22:18:37
עם יש לך נסיון בבניה אז אל תפחד להדביק הכל אותו דבר.
לגבי החיזוקים אני כמוך חיזקתי את איזור הקיר אש.
בכן נסע לא נגעתי.
לגבי החופה,אתה צריך להדביק את החופה לכנף,ואת הפלסטיק תחתוך בעדינות עד לקבלת הצורה הדרושה ותקבע אותו עם ברגים.
בהצלחה.
תודה רבה!
עכשיו באמת גיליתה לי את אמריקה, בחיים לא הייתי חושב על להדביק את החופה לכנף...
מושיק
23-02-2011, 17:44:31
טיפ נחמד,
את המנוע תקבע על הצד ואז תראה שכמעט ולא צריך לחתוך את הקאול.
אתה יכול לראות בתמונות.
לגבי קירור המנוע ,מקדימה נכנס מספיק אויר ומנסיון שלי אין לך מה לדאוג.
הכי מגניב בזה שבשטח היו ישר שאולים האם זה חשמלי,כי לא רואים את הראש מנוע מבצבץ החוצה.:D
אני את החופה מפלסטיק הדבקתי מבפנים כדי לשמור על המראה:cool:
שוב בהצלחה:)
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=39570&d=1298479157
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=39572&d=1298479157
cobi p
25-02-2011, 13:45:59
הערה / הארה קטנה .
פתח הכניסה של האוויר לא חשוב כל כך בגודלו אלא זרימת האוויר על המנוע , אוויר שנכנס בפתח גדול מידי בכמות רבה מתחמם על המנוע , משלש את נפחו ואינו זורם טוב החוצה לא תורם כלום אלא מסתובב לו בתוך הקאול ורק מחם את המנוע , פתח יציאת האוויר צריך להיות בגודל של לפחות פי שלוש מפתח הכניסה בנוסף צריך לבדוק את זרימת האוויר על צלעות הקירור של המנוע כדי לבדוק יעילות קירור , לפי מה שראיתי בתמונות אין לך זרימת אוויר טובה על המנוע .
מושיק
25-02-2011, 14:32:08
בתאוריה הכל יפה.
אבל במעשי זה עובד טוב ואפילו טוב מאוד...הייתי מזמין אותך לשטח לראות שהמנוע לא מתחמם והוא עובד רוב הטיסה על פול,אבל לצערי הטיסן התרסק בגלל כשל בסוללה.:(
יכול להיות שזה עובד טוב אצלי כי יש לי שם מנוע OS 50 HYPER וכפי שידוע במנועי מסוקים יש יותר שטח פנים של צלעות קירור בראש המנוע.:cool:
אם תשים לב בתמונות בחלק האחורי של הכאול יש פתחים ליציאת האויר.
אבל בכל זאת תודה רבה על הארה;)
adibenbasat
25-02-2011, 15:32:46
אתה לא תאמין, אבל התכוונתי לכתוב מילה במילה שלך מושיק:eek:
יש לי צמרמורת:eek::eek::eek::eek::eek:
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.