צפייה בגרסה מלאה : משקפי וידאו מהסיני - מישהו כבר ניסה ויודע להגיד מה מאלו ממש לא כדאי לנסות ?
guy1a
03-03-2011, 06:31:01
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=16072
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14538
תודה
אייל שפירא
03-03-2011, 09:33:05
לא הייתי ממליץ לך על הזוג הראשון כי הוידאו באיכות נמוכה מאוד, כמו השני, שעליו גם לא הייתי ממליץ.
אם הרזולוציה היא פחות מ640X480 זו בדיחה גרועה.
ואם אתה קצת יותר רציני אז לHeadPlay יש תצוגה של 800X600.
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=32241
szangvil
03-03-2011, 22:16:46
גם אני שוקל לקנות אותם... כמה חבר'ה ב- RCG אומרים שהם לא רעים ל- FPV בסיסי בלי OSD.
אפשר לקרוא כאן (http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1353021)
master_bebe
04-03-2011, 08:08:09
ממש ממש ממש ממש אבל ממש לא לקנות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רזולוצייה מאוד נמוכה.
guy1a
04-03-2011, 16:21:06
מה המינימום ל מאותגרי תקציב למשקפיים לדעתך ?
izikva
04-03-2011, 16:45:07
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=34341
szangvil
04-03-2011, 18:48:22
bebe
למה אתה כל כך נחרץ? האם ניסית משקפיים כאלו? ב- RCG יש לפחות 10 תגובות חיוביות על המשקפיים האלו. במחיר הזה, אני קונה (כשיהיה זמין במלאי).
דרך אגב, חיפשתי ולא ממש מצאתי המרה בין TVL לבין PIXELS. כלל אצבע אומר שכדי להציג מקור של 480TVL על מסך LCD דרושים 640X480 פיקסלים. אבל לא לגמרי ברור כמה "רע" התמונה תהיה על LCD עם רזולוציה נמוכה. האם הירידה באיכות התמונה תהיה ביחס ישר לכמות הפיקסלים? לדעתי לא.
אייל שפירא
04-03-2011, 22:20:16
זה בערך כמו להטיס כשאתה רואה וידאו באיכות גרועה ביוטיוב...
guy1a
04-03-2011, 23:47:17
היום הטסתי עם משקפיים של 600 יורו .. תכלס, בגלל שאני אוואר אבו ארבע
גם בפוקוס הכי טוב ראיתי מטושטש ... :)
ככה שאני מניח שכלום לא יעזור לי :)
נ.ב. - משקפיים פי מליון שווה ממסך ...
נ.ב.2. - גם האוטו עם משקפיים שווה פי 1000 :)
נ.ב.3 - היום יצא לי להסיע בשבילי קיבוץ אורים את האוטו עם FPV כשאני יושב באחד הבתים ומסיע חופשי ... 2 דברים .. א - זה טורבו מגניב :) בעיקר כשאנשים מסתכלים מסביב איפה האיש שמסיע ... ב - המצלמה של הסיני מצלמת בחושך ! בגלל שהייתי בבית אז לא שמתי לב שכבר חושך בחוץ .. ההבדל היחיד הוא שהוידאו נהיה שחור לבן ... ואיך שמתי לב ?באיזה שלב ניתקעתי על איזה ענף או משהו, אז יצאתי להזיז את האוטו .. וגיליתי שכבר חושך ... ושאין לי מושג איפה האוטו :) היה מצחיק
guy1a
05-03-2011, 15:57:52
היום ראיתי בלייף וידאו FPV במשקפי וידאו הזולים 77$ של הסיני
לא רע בכלל, הוזמן.
לגמרי לא רע.
wonderd
05-03-2011, 16:03:52
בוא'נה אתה דפוק..הרגת אותי מצחוק! :D
בגללך אני כבר כמה ימים מחפש מכונית, ואני בכלל לא אוהב מכוניות! :rolleyes:
החיסרון במכונית הוא שאם מישהו שם לב שאתה לא שם - הוא פשוט יכול לגנוב אותה ואתה בכלל לא תבין מאיפה זה בא לך! :confused:
master_bebe
05-03-2011, 17:07:59
אני נחרץ כי לפי דעתי, אם נכנסים לעסקי ה FPV אז צריך להשקיע בציוד איכותי.
דבר ראשון, אתה לא יכול לאפשר לעצמך כשל של מוצר כשאתה לא צופה ישירות בטיסן עצמו, בגלל זה לא הייתי קונה מוצרי FPV אצל הסיני בתור דבר ראשון.
דבר שני, אני רגיל להטיס עם שני משקפים שונים ב 800X600 ומצלמה של 550 TVL ולפעמים זה לא מספיק לי, אני אוהב לראות חד, והכל. אני אהיה כן ואגיד שלא יצא לי לשים משהו אחר על הראש וברזולוצייה נמוכה יותר, אבל אני לא הייתי עושה את הבחירה הזאת..
אייל שפירא
05-03-2011, 17:19:26
בוא'נה אתה דפוק..הרגת אותי מצחוק! :D
בגללך אני כבר כמה ימים מחפש מכונית, ואני בכלל לא אוהב מכוניות! :rolleyes:
החיסרון במכונית הוא שאם מישהו שם לב שאתה לא שם - הוא פשוט יכול לגנוב אותה ואתה בכלל לא תבין מאיפה זה בא לך! :confused:
בגלל זה אני שם סרוו שבמקרה של איבוד קליטה מכניס מסמר דרך הליפו.
נראה אותו גונב את המכונית כשהיא כולה עולה באש! :rolleyes:
izikva
05-03-2011, 17:35:11
דבר ראשון, אתה לא יכול לאפשר לעצמך כשל של מוצר כשאתה לא צופה ישירות בטיסן עצמו, בגלל זה לא הייתי קונה מוצרי FPV אצל הסיני בתור דבר ראשון.
דבר שני, אני רגיל להטיס עם שני משקפים שונים ב 800X600 ומצלמה של 550 TVL ולפעמים זה לא מספיק לי, אני אוהב לראות חד, והכל. אני אהיה כן ואגיד שלא יצא לי לשים משהו אחר על הראש וברזולוצייה נמוכה יותר, אבל אני לא הייתי עושה את הבחירה הזאת..
ככה צריך!!!
לשאוף לטוב ביותר!
guy1a
05-03-2011, 18:23:43
אז אולי זה ההבדל בנינו :)
אני מוכן לפתוח את הראש לשינויים ..
או שאני מוכן להתפשר :)
בכל מקרה, ראיתי במו עיני .. ניסיתי, גם משקפיים של 3500 שח ווגם של 400 שח, יש הבדל, אבל זה מספיק בשבילי.
szangvil
05-03-2011, 18:46:58
Guy1a
ישר כח!
אין גבול לטוב ביותר. להתקין סרוו של 10$? 20$? 50$?...
אני בגישה של להתחיל בזול (לא הכי זול) ולהתקדם בהתאם לצורך/רצון/תקציב.
szangvil
05-03-2011, 18:52:15
bebe
ציוד יקר הוא לא תמיד הכי איכותי וגם הוא יכול להתקלקל. גם בציוד היקר ביותר יש תקלות.
תזכור שאנחנו מדברים על FPV למתחילים ולא לאנשים שהולכים להתפרנס מזה.
אייל שפירא
05-03-2011, 19:25:11
FPV למתחילים זה מה בדיוק?
מצלמה זולה עם משדר וידאו זול על טיסן זול עם אלטרוניקה זולה שמשדר למוניטור זול עם מקלט זול...?
כי "מתחילים" צריכים להתחיל עם זבל שקשה ולא נעים להפעיל?
וכמה עולה עוגמת נפש בSwarm אצל הסיני?
szangvil
05-03-2011, 19:59:08
אייל
כן, בדיוק כך. יש ציוד סיני זול שעובד! הציוד הסיני הזול של היום היה שיא הטכנולוגיה לפני 5 שנים ואז הייתה משלם פי 10 עליו והיית מזיל ריר על הביצועים. אז פתאום היום זה לא טוב כי יש משהו חדש יותר טוב?!
נכון שעם ציוד זול לא תקבל טווח גדול ותמונה חדה, אבל בהחלט ניתן להינות מן החוויה.
עוגמת נפש תמיד יש - גם כאלו שקונים אייפון במיטב כספם לפעמים מקבלים מכשיר דפוק (אני :) )
master_bebe
05-03-2011, 20:29:38
יש עוד הרבה מעבר, סתם אני אזרוק משהו שכנראה לא חשבת עליו, ציוד זול הוא לרוב ללא פילטרים ויכול להפריע לך בתדרים אחרים שאתה עובד בהם, פתאום תחווה איבוד תקשורת ולא תידע למה.
דוגמא שנייה, והיא מתחום האופניים דווקא, פעם כשרציתי להיכנס לתחום, אמרו לי תקנה אופניים זולות, אם תרצה אז תשדרג אח"כ, נסעתי (עם סבל רב) עד שהחלטתי לשדרג, ברור שאת הערך של הזוג הראשון לא החזרתי לעצמי, וסתם יצא שסבלתי הרבה זמן והפסדתי כסף.
אם מראש נראה לך מעניין התחום של ה FPV, ואתה לא מטיס טיסנים מאתמול, אז כדאי לך לרכוש ציוד איכותי. לא ציוד שתתבעס עליו שבוע אחרי כי הוא לא מספיק טוב או שכשל.
אין ספק שציוד יקר גם פגיע לתקלות, אבל הסיכוי הוא נמוך יותר, והביצועים טובים יותר בכל מקרה.
דרך אגב, יש SALE על המשקפיים האלה (http://www.vrealities.com/simeyesxl50s.html), רק 75,000 $
guy1a
05-03-2011, 20:40:35
דוגמא שנייה, והיא מתחום האופניים דווקא, פעם כשרציתי להיכנס לתחום, אמרו לי תקנה אופניים זולות, אם תרצה אז תשדרג אח"כ, נסעתי (עם סבל רב) עד שהחלטתי לשדרג, ברור שאת הערך של הזוג הראשון לא החזרתי לעצמי, וסתם יצא שסבלתי הרבה זמן והפסדתי כסף.
דוגמה מצויינת, קניתי משהו פשוט בשביל לראות אם אני ניתפס או לא .. ונחש מה ? ב10 שנים אחרונות אולי נסעתי 10 ק"מ על האופניים האלו, אם הייתי מוציא יותר הייתי מאד מתבאס ..
הציוד הזה ניבדק והוא פועל טוב מאד, מה שכן, אני לא רואה שום הצדקה לקנות משקפי וידאו ב 1000 שח בשביל חצי שעה פעם בשבוע. אני מעדיף את ההפרש של 600 שח להוציא על משהו אחר .. אולי אפילו עוד טיסן או שניים ...
מה גם שמשקפי ה 600 יורו היו לי אישית לא ממש נוחים או יעילים כי אני מרכיב משקפי ראיה ואי אפשר היה להגיע לפוקוס טוב, היינו אגב, שני משקפופרים .. שנינו לא הצלחנו לכוון טוב וראינו מטושטש וכפול .. למשקפיים של הסיני אין פוקוס, אני יכול להרכיב אותם עם משקפי הראייה שלי. :)
:)
מזל שאפשר לבחור כל אחד בדרכו ... ובטעמו :)
אייל שפירא
05-03-2011, 21:46:51
אייל
כן, בדיוק כך. יש ציוד סיני זול שעובד! הציוד הסיני הזול של היום היה שיא הטכנולוגיה לפני 5 שנים ואז הייתה משלם פי 10 עליו והיית מזיל ריר על הביצועים. אז פתאום היום זה לא טוב כי יש משהו חדש יותר טוב?!
נכון שעם ציוד זול לא תקבל טווח גדול ותמונה חדה, אבל בהחלט ניתן להינות מן החוויה.
עוגמת נפש תמיד יש - גם כאלו שקונים אייפון במיטב כספם לפעמים מקבלים מכשיר דפוק (אני :) )
אתה מדבר שטויות.
ארץ הייצור לא רלוונטית (גם הדברים היקרים מיוצרים בסין), מה שהיה לפני 5 שנים לא רלוונטי, מה חדש יותר לא רלוונטי, והכי פחות רלוונטי זה האייפון.
אתה מחפש לחסוך בתחום שכל כולו תלוי באיכות הרכיבים שלו.
היית קונה אוטו שהחלון הקדמי שלו לא שקוף לגמרי אם הוא היה זול יותר?
אתה לוקח טיסן, שם בו אלקטרוניקה, ומקלט, מוסיף מצלמה ומשדר וידאו ואת כל החבילה הזו אתה שולח לפיזדייטס כשכל השליטה שלך תלויה בוידאו שאתה רואה.
אתה מעדיף לחסוך כמה מאות שקלים ולהתפשר ולהתסגל ולהתסדר עם הציוד הכי נחות ו-"יהיה בסדר".
כמה יעלה לך לאבד או לרסק את הטיסן עם כל החפצים עליו בגלל שהתמונה היתה באיכות מחורבנת?
szangvil
05-03-2011, 21:47:46
אם הכל זול, אז ממש לא הרבה. ככל שאתה מעלה את האמינות אתה מעלה את המחיר ובסוף גם הציוד הכי טוב והכי יקר יכשל ברגע הקריטי. אז אני מעדיף להשתמש בציוד זול כל עוד זה מתאים לצרכים שלי.
ושאני אומר סיני, הכוונה ליצור סיני זול. ברור לי שבסין מייצרים ציוג איכותי ביותר, הכל תלוי בבקרת איכות ובמחיר המוצר.
אייל שפירא
05-03-2011, 21:48:39
וגיא - חצי שעה בשבוע? אתה מסתלבט? הרי אם היו לך משקפיים סופר איכותיות וכלי טיס מאוד יציב ומצלמת HD היית מטיס שלוש פעמים בשבוע.
master_bebe
05-03-2011, 22:16:18
אף אחד לא כופה עליך מה לקנות... בסוף תקנה מה שמתאים לך, אנחנו בסך הכל אומרים לך שכדאי לך להשקיע עוד כסף בציוד איכותי יותר, בשביל שאח"כ לא תתבעס.
szangvil
05-03-2011, 22:24:42
ברור שאף אחד לא כופה, זה רק דיון.
אגב, לא העלתם פה את טיעון הבטיחות... אם מטיסים מעבר לקו ראיה, אמינות הציוד חשובה מאוד (לא רק ה- FPV אלא גם ה סרוואים, ESC...). עם זה אין מה להתווכח.
guy1a
05-03-2011, 22:50:01
בחייכם, לפני שבוע היה פה דיון על חיפוש מטוס של אלפי שקלים עם הציוד הכי טוב בארץ .. והטייס הכי טוב בארץ בתחום הזה .. ומה ?
הוא ריסק בגלל טעות אנוש .. עם כל מעגלי הבטיחות שיש לו שם, 3 או 4 מערכות כפולות ...
אני מטיס FPV עם מסך כבר כמה שבועות, איבדתי טיסן פעמיים ומצאתי אותו ... אני מכיר את המגבלות של הציוד שלי .. לא האיכות של משקפיים זה מה שיגרום לטייס לרסק .. אם הוא לא רואה כלום עד לרמה שהוא לא רואה לאן הוא מטיס .. חבל על הזמן, אידיוט מושלם.
לא להיות יכול להבחין ברגבי אדמה בודדים מגובה של 10 מטר, זה שטויות.
אם אני עם מצלמה שהיתה בשלולית יכול להטיס במרחק חצי ק"מ ממני בין העצים בלי להתקע בעצים .. אז פשוט במבחן התוצאה, הציוד שלי מספיק טוב.
וגיא - חצי שעה בשבוע? אתה מסתלבט? הרי אם היו לך משקפיים סופר איכותיות וכלי טיס מאוד יציב ומצלמת HD היית מטיס שלוש פעמים בשבוע.
אייל הסיבה שאני לא מטיס כל כך הרבה היא ... עבודה, סוללות ( מחכה לחבילות מהסיני ימח שמו - מעל חודש וחצי ... ) לא תמיד יש לי מיקום / ספוטר / חשק / אור / מה לא ...
וגם בשישי כשהכל מתאים, יש עוד דברים ... עוד טיסנים ... אולי כשיגיעו המשקפיים אני באמת אטיס יותר, אין מה להשוות משקפי וידאו מול מסך וידאו .. :)
guy1a
05-03-2011, 23:19:56
גבר, זה לא משקפי וידאו.
זה משקפיים עם מצלמת וידאו מוסתרת בהם.
לא טוב לנו :)
אלא אם אתה רוצה לצלם את הטיסן שאתה מטיס ...
guy1a
06-03-2011, 06:39:05
בגלל זה אני שם סרוו שבמקרה של איבוד קליטה מכניס מסמר דרך הליפו.
נראה אותו גונב את המכונית כשהיא כולה עולה באש! :rolleyes:
אפשר לקשור רוטווויילר לאוטו ... על הדרך להרויח טיול לכלב ... ושומר ראש צמוד לאוטו :)
szangvil
11-03-2011, 19:35:24
ביקורת של המשקפיים האלו ב- RCG (http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1398840#post17553159)
szangvil
26-03-2011, 22:04:04
הזמנתי (עדיין BK).
thedemri
27-03-2011, 07:39:51
שלום לכם
רכשתי ליפני מספר חודשים את המישקפיים הללו לטובת פרוייקט ברובוטיקה שאין בו שום קשר לאיכות , וגם כך הרעיון הוא לפרק אותן ולהפוך אותן לחד עיניות.
אם אתה מסתכלעל וידאו שנידגם במצלמה , אז רואים בסדר, לא יותר מיזה.
אם אתה מחבר למחשב אז אפשר ליראות סרטים אבל לא לקרוא תרגום.
בעבור המחיר שלהן הן בסדר , אבל התמונה לא מדהימה.
מצד שני אם אתה דוגם את הוידאו בניפרד ומישתמש בהן רק להיתמצאות אז זה אפשרי.
ובתור אבו שמונה עם מיספר שאפילו ערק לא מוכן לקבל בתור תחתית אני מישתמש בהן על גבי המישקפים שלי.
אמנון :|
guy1a
27-03-2011, 08:06:17
יצא לי להתנסות בהן לרגע קט לפני זמן מה
היתרון האדיר של אפשרות השימוש עם משקפי ראיה .. זה הדבר שהכי שכנע אותי לרכוש ...
כי לצערי, גם עם משקפי וידאו של אלפי שקלים של חבר שאני לא יכול להרכיב עם משקפי ראיה, אני רואה מטושטש ...
עדיין ממתין למלאי אצל הסיני.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.